✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Pedro Martínez González

Executiveprofx kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mäklaren executiveprofx (även kallad executiveprofx.com), är en Forex- och CFD-mäklare. Rekommenderas Executiveprofx verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi granskar Executiveprofx. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, med viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Elite Property Vision LTD.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Bulgarien.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Executiveprofx, vi noterar att det erbjuder 6 olika typer av konton / planer: Micro-konto, Mini-konto, Silver-konto, Guld-konto, Diamond-konto och VIP-konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Micro-konto: minsta initiala insättning $250, utnyttja upp till 1:200, månatliga marknadsöversikter, upp till 10% lånemarginal.

Minikonto: minsta initiala insättning $2.500, upp till 1:200 hävstång, månatliga marknadsöversikter, upp till 25% lånemarginal, veckoseminarium för livehandel.

Silverkonto: minsta initiala insättning $10.000, Hävstång upp till 1:200, Månadsvis marknadsöversikt, Upp till 35% lånemarginal, Webbseminarium för Live-handel varje vecka, Personlig kontorådgivare.

Guldkonto: minsta initiala insättning $50.000, Hävstång upp till 1:200, Månatliga marknadsöversikter, Upp till 50% lånemarginal, Webbseminarium för Live-handel varje vecka, Personlig kontorådgivare, Personalmäklare, 1-till-1-sessioner varje vecka.

Diamantkonto: minsta initiala insättning $250.000, Utnyttja upp till 1:300, Månatliga marknadsöversikter, Upp till 75% lånemarginal, Webbseminarium för Live-handel varje vecka, Personlig kontorådgivare, Personlig agent, Dagliga 1-till-1-handelssessioner, VIP-evenemangsinbjudningar.

VIP-konto: minsta initiala insättning $500.000, Hävstång upp till 1:400, Månatliga marknadsrecensioner, Upp till 100% lånemarginal, Webbseminarium för livehandel, Personlig kontorådgivare, Personlig agent, 1-till-1 dagliga handelssessioner, VIP-evenemangsinbjudningar, Seniorutbetalningar, snävare spreadar.

Executiveprofx kontotyper
Executiveprofx kontotyper (1)
Executiveprofx kontotyper
Executiveprofx kontotyper (2)

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bild 1 i full storlek y Klicka här för att se bild 2 i full storlek

La plattform att fungera som Executiveprofx erbjuder är: egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Executiveprofx tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en utmärkt punkt för mäklaren.

Executiveprofx webbplats
Executiveprofx webbplats

Executiveprofx tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: några live-diagram, information om vad Executiveprofx erbjuder, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om executiveprofx |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: executiveprofx.com

Telefonnummer: har inte.

E-post: kontakta direkt från webbplatsen.

>>> Bedömning på executiveprofx <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget executiveprofx är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Efter att ha sett allt detta rekommenderar vi att vara försiktig, för: det är en oreglerad och helt olaglig mäklare, CNMV har varnat för detta företag; å andra sidan när man letar efter recensioner om executiveprofx Vi hittade många negativa recensioner. Vi föreslår att du är försiktig.

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

⛔ Uppdatering från november 2020 ⛔: enligt kommentarer och e-postmeddelanden från klienter noterar vi att executiveprofx är kopplad till en grupp mäklare, med ett mycket dåligt rykte, ett stort antal klagomål och många klagomål i olika europeiska tillsynsmyndigheter. I gruppen ingår mäklare som: Bitcoinie, Brittiskt pris, btcbrokerz, btcswing, Capital 245, CapitalPro Investeringar, carterfs, ciscotrades, executiveprofx, EverestBTC, Fly Financial Group, Jbcapital, Lockwood investeringar, Merkell Group, MMFINANSIELLA EXPERTER, redfordfx, richmondfg, Stanfordfinansgrupp, stanleyscapital, T Digitalmynt, tradeprofitweb, Toppmarknad, Wellington Investments, WTC-investering y xcoinbroker. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET ⛔

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i februari 2021 tillkom CNMV Executiveprofx till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV-varningen från februari 2021

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

[demokrati id=”738″]
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Executiveprofx: Betyg och kommentarer»

 1. Mateo svar

  Detta företag betalar inte. Jag säger till dig av egen erfarenhet, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Mateo, tack för att du skrev om Executiveprofx. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *