Kommentarer om Exilon Markets

I denna avdelning Vi kommer att analysera Exilon Markets -mĂ€klaren, Ă€r en Forex- och CFD -mĂ€klare. Rekommenderas verkligen Exilon Markets för att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det.

Du kanske undrar varför vi gör en recension pÄ Exilon Markets ... Det Àr för att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr recensionssida hjÀlper investerare, ger viktig information om företaget, vi gör kÀnd information som varje investerare bör veta innan de bestÀmmer sig för om de ska investera i ett investeringsbolag eller inte.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi gör den hÀr granskningen och bedömningen, eftersom vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

MÀklaren nÀmner att vara en del av: Exilonmarkets Ltd och Exilontrade Ltd..

 

NÀr det gÀller hans lÀge, mÀklaren nÀmner att han Àr baserad i: Saint Vincent och Grenadinerna.

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: eftersom Exilon Markets egentligen inte nĂ€mner nĂ„got om att vara ett reglerat företag tror vi att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som Exilon Markets erbjuder, noterar vi att de erbjuder 3 olika konton: Fixed Spread -kontot, Pro -kontot och VIP -kontot. Vi lĂ€mnar en bild med lite information om varje "paket".

Fixat Spread -konto- $ 2.500 minsta initial insÀttning, fast spread, ingen provision, ECN -utförande

PRO-konto: Minsta initiala insÀttning pÄ $ 5.000, spridd frÄn 0,1, inga provisioner, ECN -körning, med personlig utbildning och hanterat konto

VIP-konto: minsta initiala insÀttning pÄ $ 10.000 0,1, spridd frÄn XNUMX, STP -körning, med personlig utbildning och hanterat konto

Exilon Markets kontotyper
Exilon Markets kontotyper

I följande bild kan du fÄ mer information om kontotyperna. Klicka hÀr för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som Exilon Markets erbjuder Àr: MT4.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjÀlpmedlen för nÀringsidkaren som Exilon Markets tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen pÄ webbplatsen kan vara en poÀng till förmÄn för mÀklaren.

Exilon Markets webbplats
Exilon Markets webbplats

 

Exilon Markets tillhandahÄller följande hjÀlp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring om grundlÀggande begrepp för investeringsvÀrlden, nÄgra live -diagram, verkligen inte mycket mer Àn detta ...

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Annan information om Exilon Markets

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: exilonmarkets.com

Telefonnummer: + 44 (844) 4508623, + 34 (91) 0571239

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> VÀrdering pÄ Exilon Markets <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tycker vi att Exilon Markets -företaget Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen Àr att vi tror att det Àr bÀttre att vara försiktig eftersom: det Àr baserat i osÀkra lÀnder (Saint Vincent och Grenadinerna), det Àr en OREGULERAD mÀklare, nÀr vi letade efter andra recensioner om Exilon Markets hittade vi ingenting , som fÄr oss att tro att det Àr ett "nytt" företag.

 

Av dessa skĂ€l anser vi att Exilon Markets inte Ă€r en rekommenderad mĂ€klare. Med andra ord rekommenderar vi alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, Ă€r det inte bĂ€ttre att ha skydd av en bra regulator? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Uppdatering augusti 2019: CNMV, den spanska tillsynsmyndigheten, har utfÀrdat en varning mot Exilon Markets.

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Exilon Markets? Vad har du haft för erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

4 kommentarer om «Exilon Markets: Betyg och kommentarer»

 1. Alejandra svar

  Jag Àr glad för tillfÀllet att utförandet Àr snabbt och rent, jag byter eurusd och dax och spridningen Àr mycket bra för mig, det erbjuder dig eurusd med provisioner som jÀmfört med andra mÀklare Àr det lÀgsta jag har sett hittills, bara en provision pÄ 0 $. Det Àr den enda mÀklaren som har garanterat mig detta, alla andra mÀklare bromsade utförandet mycket och jag var redan desperat efter att byta frÄn det ena till det andra ... Jag kommer att fortsÀtta testa och hÄlla dem uppdaterade.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Alejandra, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Exilon Markets ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du namn pÄ rÄdgivare, mejl?

   HĂ€lsningar.

  • Jose Luis svar

   Hej, de erbjuder mig att gÄ i exil, Àr det pÄlitligt?

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Hej José, vem erbjuder dig? Hur kom det sig att du hittade dem? Var försiktig eftersom det Àr en oreglerad mÀklare baserad i Saint Vincent och Grenadinerna.

    HĂ€lsningar.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *