Annonsera med oss

Kommentarer om Exness

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Exness (kallas även exness.com), är en Forex-, kryptovaluta- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen Exness för en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om Exness ✅, hävdar 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är det exness ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Nymstar Limited och Vlerizo (Pty) Ltd.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner vara baserad på: Seychelles och Sydafrika.

 

✅ Om vi ​​analyserar mäklarens reglering: vi ser att den regleras av FSA och FSCA.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Exness noterade vi att det erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Standardkonto, Raw Spread -konto, Nollkonto och Pro -konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Standardkonto: minsta initiala insättning på $0, hävstångseffekt upp till 1: 2000, spridning från 0.3 punkter, lägsta positionsvolym 0.01, marginalanropsnivå 60%, genomförande av marknadsorder.

Raw Spread-konto: minsta initiala insättning på $200, hävstångseffekt upp till 1: 2000, spridning från 0.0 punkter, lägsta positionsvolym 0.01, marginalanropsnivå 30%, genomförande av marknadsorder.

Nollkonto: minsta initiala insättning på $200, hävstångseffekt upp till 1: 2000, spridning från 0.0 punkter, lägsta positionsvolym 0.01, marginalanropsnivå 30%, genomförande av marknadsorder.

Pro-konto: minsta initiala insättning på $200, hävstångseffekt upp till 1: 2000, spridning från 0.1 pips, lägsta positionsvolym 0.01, marginalanropsnivå 30%, genomförande av marknadsorder och momentan.

Exness -kontotyper
Exness -kontotyper (1)
Exness -kontotyper
Exness -kontotyper (2)

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bild 1 i full storlek y Klicka här för att se bild 2 i full storlek

Las plattformar att fungera som Exness erbjuder är: plattformar MT4 y MT5.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Exness tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Exness webbplats
Exness webbplats

Exness tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: miniräknare, valutaomvandlare, information om de tjänster som den erbjuder, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🟢 Annan information om Exness 🟢

 

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: exness.com

📞 Telefonnummer: 0800 345 5480

📧 E-post: har inte.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension om Exness. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på Exness <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Exness är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2021

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att du är försiktig, eftersom det är en mäklare som, trots att den är reglerad, ligger i ett av de mest osäkra länderna för dessa aktiviteter, dessutom hittar vi många som är negativa och varnar när vi letar efter recensioner om Exness om denna mäklare. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Exness? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

3 kommentarer om «Exness: Betyg och kommentarer»

 1. Exness -representant svar

  Hej Domenico! Vi beklagar din upplevelse.

  Du kan alltid kontrollera varför ditt uttag avvisades i det personliga området. Logga in på ditt personliga område, klicka på fliken "Transaktionshistorik" till vänster och klicka sedan på den avvisade transaktionsknappen: bit .ly / Exness-SignIn
  Du kan också kontakta vår kundtjänst via livechatt för att kontrollera din transaktion: bit .ly / Exness-ContactUs

  Vi kommer att försöka hjälpa dig med allt du behöver.

  Hälsningar!

 2. Domenico svar

  I mitt fall har jag inte haft en bra upplevelse men tvärtom har jag tappat alla pengar, jag vill bara få tillbaka dem

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Domenico, tack för din kommentar om Exness. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och i slutändan säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *