Bux mäklare
Kommentarer om Exness

Analys på Exness

➡️ I det här avsnittet kommer vi att analysera Exness (kallas även med namnet: exness.com), A Forex, Cryptocurrency och CFD mäklare. Rekommenderas Exness verkligen att göra en investering? Är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att avgöra det.

sedan hittar du följande: åsikter om Exness ✅, påståenden, klagomål, erfarenheter, analys av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och viktigast av allt: Är Exness en säker sida? ⛔ Kan vi lita på det här företaget? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

 • Exness nämner att vara en del av Nymstar Limited och Vlerizo (Pty) Ltd.
 • Angående din plats, företaget har platser i Seychellerna och Sydafrika.
 • Om vi ​​analyserar din säkerhet, observerar vi att Exness regleras av FSA och FSCA.

UPPMÄRKSAMHET: Exness har en reglering av LÅG KVALITET.

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfylla mycket stränga krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu ska vi analysera vilka typer av konton som Exness erbjuder, i det här fallet ser vi att det erbjuder 4 olika typer av konton:

 • Standardkonto: minsta initiala insättning på $0, hävstångseffekt upp till 1: 2000, spridning från 0.3 punkter, lägsta positionsvolym 0.01, marginalanropsnivå 60%, genomförande av marknadsorder.
 • Raw Spread-konto: minsta initiala insättning på $200, hävstångseffekt upp till 1: 2000, spridning från 0.0 punkter, lägsta positionsvolym 0.01, marginalanropsnivå 30%, genomförande av marknadsorder.
 • Nollkonto: minsta initiala insättning på $200, hävstångseffekt upp till 1: 2000, spridning från 0.0 punkter, lägsta positionsvolym 0.01, marginalanropsnivå 30%, genomförande av marknadsorder.
 • Pro-konto: minsta initiala insättning på $200, hävstångseffekt upp till 1: 2000, spridning från 0.1 pips, lägsta positionsvolym 0.01, marginalanropsnivå 30%, genomförande av marknadsorder och momentan.

den plattformar att fungera som Exness erbjuder är: MetaTrader 4 och MetaTrader 5.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som Exness tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som ges på hemsidan kan vara en stor fördel för mäklaren.

Exness webbplats
Exness webbplats

Exness tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: en kort förklaring av de tjänster som den erbjuder, marknadsnyheter och analyser, valutaomvandlare, FAQ-sektion, inte mycket annat.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information Exness

 

🔻 Vi kommer att lämna lite mer information om du vill kontakta företaget, eller se dess hemsida själv. 🔻

 • 🌏 Webbplats: exness.com
 • 📞 Telefonnummer: 0800 345 5480
 • 📧 E-post: har inte

Du kanske undrar varför vi granskar exness. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Värdering på Exness

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tror vi att Exness-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2022 ⭐

Efter att ha undersökt det råder vi dig att vara försiktig, eftersom det är ett tydligt etablerat företag för ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är väldigt lite transparent, dess huvudkontor ligger i en erkänt skatteparadis, därför är dess reglering praktiskt taget ogiltig och risken att förlora pengar är mycket större. ❌


Kort sagt: Det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Exness? Vad har du haft för erfarenhet?

 


Bux mäklare

Annonsera med oss

3 kommentarer om «Exness: Betyg och kommentarer»

 1. Exness -representant svar

  Hej Domenico! Vi beklagar din upplevelse.

  Du kan alltid kontrollera varför ditt uttag avvisades i det personliga området. Logga in på ditt personliga område, klicka på fliken "Transaktionshistorik" till vänster och klicka sedan på den avvisade transaktionsknappen: bit .ly / Exness-SignIn
  Du kan också kontakta vår kundtjänst via livechatt för att kontrollera din transaktion: bit .ly / Exness-ContactUs

  Vi kommer att försöka hjälpa dig med allt du behöver.

  Hälsningar!

 2. Domenico svar

  I mitt fall har jag inte haft en bra upplevelse men tvärtom har jag tappat alla pengar, jag vill bara få tillbaka dem

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Domenico, tack för din kommentar om Exness. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och i slutändan säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.