I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i Exness. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Exness och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsexnesstechnologies.com
???? företagetOmnämnt
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-mail address[e-postskyddad]
📈 PlattformExness
📌 Adress1, Siafi Street, Porto Bello, Office 401, Limassol, Cypern – Emancipation Boulevard Dominico F. “Don” Martina 31 – 9A CT House, 2nd Floor Providence, Mahe – Central Office Park, 257 Jean Avenue, Unit 4
Johannesburg

⚠️ Exness-webbplatsen nämner inte det juridiska namnet på företaget som den tillhör och de publicerade adresserna motsvarar inte något finansiellt företag. Kunder är oskyddade. ⚠️

Kontotyper

Nu kommer vi att analysera vilka typer av konton som Exness erbjuder, i det här fallet ser vi att det erbjuder 2 olika typer av konton:

KontotypMinsta initiala insättning
Standard$0

Information på webben

webbplats exness 1

Exness ger en grundläggande förklaring om de finansiella produkter den erbjuder, marknadsnyheter och analyser, ekonomisk kalender, tillgångskalkylator, personliga erfarenheter, egentligen inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

För tillfället har vi inte hittat telefonnummer.

???? Slutbedömning av Exness ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED Exness.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om Exness:

datumUppdatering – nyheter
-Inga nyheter för tillfället

Användarrecensioner

Vad tycker du om Exness? Vad har du haft för erfarenhet?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse av Exness.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av Exness

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar Exness

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera Exness?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Exness en bluff – är det en bluff?

Ja, vi tror att Exness är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är Exness pålitlig?

Nej. Exness är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från Exness?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till Exness?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

8 kommentarer om «Är Exness en bluff? 2022 recensioner»

 1. Albert svar

  Estafadora. De esta compañía. Nunca podrás obtener o sacar tus fondos invertidos allí. Siempre, objeción al retiro. Las multas son in deducible de tu cuenta de balance. Siempre te manda a fondear esas penalidades con dinero nuevo. Ni se les ocurra nada aquí. Estafadores de cuello blanco.
  @emily_diestrio_ly
  Cuenta de telegram.
  Radicada en Paris.
  Maneja la cuenta EXENGLOBAL o Exnesstechnologies.com. Con el servidor EXNESS Technologies Ltd.
  Instagram: https:// instagram .com/emily_diestrio_ly? igshid=YmMyMTA2M2Y=

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hola Albert, gracias por comentar sobre Exness. Este broker es una ESTAFA. No les envíes dinero, quieren sacarte el máximo dinero posible con mentiras, las operaciones no son reales, el dinero no lo meten en el mercado, solo lo hacen ver y al final te dicen que has perdido y se lo quedan.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i FORM av denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. PEDRO svar

  Hay alguien!! Que pueda denunciar formalmente a esta Compañía ESTAFADORA Y SUS SECUACES LADRONES DE CUELLO BLANCO. ENTRE ELLOS UNA PERSONAS ASIÁTICAS (FEMENINA) Peligrosa por su manipulación. QUE CONFABULAN CON ESTA COMPAÑÍA EXENGLOBAL Y/O EXNESSTECHNOLOGIES. QUIEN SIMULAN A EXENESS. SU SERVIDOR OPERATIVO Es EXNESS TECHNOLOGIES LTD. TREMENDO ESTAFADORES. BIEN MONTADA LA ESTRUCTURA OPERATIVA. CON UNA ASESORA EXTERNA ASIÁTICA. DÁNDOSE LA DULCE VITA EN EUROPA DE ORIGEN ASIÁTICA Y DE CANADÁ VANCOUVER. LES DEJO ESTOS TIPS. PARA QUE NO LO AGARREN SORPRENDIDOS Y ESTAFADOS. “TREMENDA MAFIA”. Piden QUE EFECTÚE transferencias a compañías relacionadas de ellos, u amigos, para enviar LOS RESPECTIVOS USDT. Como DEPÓSITO A EXENGLOBAL O EXENESSTECHOLOGIES. CUIDADO. Y lo efectúan , pero falso. ALTO CALIBRE ESTOS ESTAFADORES.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hola PEDRO, la denuncia la debe poner cada estafado ante la policía e ir sumando denuncias en diferentes países, así se dará con ellos y acabarán ante la justicia. SON ESTAFADORES, TODO ES FICTICIO, SOLO ROBAN A LAS PERSONAS QUE CAEN EN SUS REDES, gracias por compartir tu experiencia con Wexness Banc. Denna mäklare lurar investerare y returnerar inte pengarnaHan behåller det helt enkelt, han stjäl det från det oförsiktiga de bedrar. Om du betalar kommer de inte att returnera någonting, det är en del av samma SCAM.

   POSITIV ÅTERKOPPLING ÄR INTE VERKLIGDE SÄTTAS AV FÖRETAGETS EGNA ARBETSTAGARE FÖR ATT RENGÖRA DINA SMUTSIGA BILDER AV EN BEDRÄMARE.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 3. Francisco svar

  Scam mäklare. Du har en utomstående person. Vad kontaktar dig Och inbjuder dig att göra operationer. Och det får dig att tjäna pengar (fiktivt). Med riktiga pengar insatta. Den personen. Av asiatiskt ursprung. Han har tjänat mycket pengar på att lura användarna av denna plattform. Och du kommer aldrig att kunna ta ut dina pengar. Det är en spegelplattform. Och du tror att det är Exeness-företaget. Och det är det inte. De använder samma logotyper och parametrar. De ålägger böter, certifiering, skatter och alla sanktioner på en mycket hög procentsats som sträcker sig från 20 % till ett minimum av 8 %. I olika situationer. (EXENGLOBAL .COM ELLER EXNESSTECHONOLOGIES .COM). Och du måste också överföra med jungfruliga pengar (Ny). Inte med din balans i positiv. (Aldrig). Och du kommer aldrig att kunna ta ut dina pengar. Om du investerar 100K. Mer vinster, där blir de kvar. Alla överföringar är MANUELLA. INGET AUTOMATISKT. ALLTID MED (KUNDSERVICE). OCH MINST EN GÅNG I MÅNADEN FÖRSVARS DITT KONTO. OCH DU KOMMUNICERAR MED DEM OCH DE SKICKER DIG EN LÄNK. SOM SJÄLVKLART INTE ÄR MT5, utan ett spegelkonto. Och APP:n försvinner. (Original). Från ditt mobiltelefonsystem. De är kraftfulla ligister. Det är en mobb. väldigt farligt

  OBS: https://www. exnesstechnologies .com, dessutom i denna LÄNK anger DU MED DIN LOGIN. Och i överföringssektionen verkar det vara elektroniskt och de blockerar överföringen och skickar dig senare (Kundtjänst) överföring, en notering som säger (ÅTERTAGNING AVVISNING MEDDELANDE). Och dessutom sänker de UTTAGSSALDOet, OCH DITT NYA SALDO ÄR NETTOT AV DET SOM SOM SKA VARA UTTAG. Det vill säga nästan noll. Varför försöka ta bort allt. Men i DITT MT5-KONTO, följ ditt SALDO. AV VAD DU VERKLIGEN HAR.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Francisco, tack för din kommentar om Exness. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt från dig med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut säger de till dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i FORM av denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 4. Abel Perdomo svar

  EXNESS-TYVAR HAR STULET NÄSTAN 2000 DOLLAR FRÅN MIG

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Abel Perdomo, tack för din kommentar om Exness. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt från dig med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut säger de till dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i FORM av denna länk: FRÅGA DINA PENGAR
   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.