✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta om vi anser att företaget EXNOVA är ett säkert företag eller ett opålitligt företag. Läs hela vår analys för att ta reda på allt!

Vi analyserar webbplatsen, observerar varje detalj och undersöker de viktigaste egenskaperna som tas i beaktande när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om EXNOVA och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsexnova.com – exnova.org
???? företaget*Digital Smart LLC och 8XBUSINESS CY LTD
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 PlattformEgen plattform
📌 AdressCypern
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 2 augusti 2008 – 16 december 2021
FöretagstypKryptovaluta, CFD:er och valutamäklare

företaget: ⚠️ EXNOVA ägs av Digital Smart LLC och 8XBUSINESS CY LTD

Plats: EXNOVA nämner att den ligger på Cypern, ett skatteparadis, en plats som INTE REKOMMENDERAS. Om du bestämmer dig för att lita på ett företag baserat här måste du veta att dina pengar inte har någon typ av skydd, det är mycket riskabelt, tänk efter två gånger innan du litar på det här företaget. Vi kan redan berätta att vi är oroade över flera egenskaper hos detta företag.

Vad är EXNOVA?

Efter att ha gjort en analys av företagets hemsida kan vi säga det EXNOVA är en: kryptovaluta, CFD:er och valutamäklare.

Kontotyper

Bolaget lämnar inte information om att ha olika typer av konton.

Information på webben

exnova2 hemsida
Här visar vi dig en skärmdump av EXNOVAs webbplats, som är exnova.org. Fångsten gjordes i DECEMBER 2023
Exnovas hemsida

Här visar vi dig en skärmdump av EXNOVAs webbplats, som är exnova.com. Fångsten gjordes i SEPTEMBER 2022

Kontakt: telefonnummer och e-post

Efter att ha gjort en analys av webbplatsen:

– Vi har inte hittat något telefonnummer

– Vi har hittat följande mejl: [e-postskyddad]

* EXNOVA-förordning

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

Mäklaren ställer oss inför en mycket oroande situation; Den nämner absolut ingenting om dess reglering. Vad får detta oss att tänka? Vi pratar om en oreglerad mäklare. Vad betyder det? Det innebär att mäklarens kunder och alla deras pengar är utan någon typ av skydd. Det vill säga, om mäklaren har dåliga avsikter kommer du med största sannolikhet inte att kunna göra något för att få tillbaka dina pengar. Var mycket försiktig med dessa typer av företag. Tänk noga innan du skickar pengar, du skickar dem till ett företag utan någon typ av reglering eller skydd!

???? EXNOVA slutbetyg ????

Som du kan se har vi utfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste egenskaperna hos EXNOVA och vi har kommit fram till följande slutsatser om detta företag:

Plats: De nämner att vara belägen på en MYCKET OSÄKER plats

reglering: De nämner ingenting om dess reglering, det vill säga: vi talar om ett oreglerat företag med påtaglig otydlighet och seriositet.

EXNOVA presenterar sig som en mäklare som erbjuder investeringstjänster inom valuta, kryptovalutor och CFD:er. Det är dock viktigt att notera att dess registrerade plats på Cypern, känd för sina gynnsamma skattelagar, väcker vissa farhågor om företagets säkerhet och reglering. Cypern är erkänt som ett skatteparadis och vissa finansinstitut väljer att etablera sig där på grund av dess skatteförmåner, men detta kan också väcka frågor om insynen och tillförlitligheten i regleringen på det finansiella området.

Det är viktigt att notera att från och med min senaste rapportering ger EXNOVA inga detaljer om sin reglering, vilket kan väcka oro bland potentiella investerare. Frånvaron av tillsynsinformation kan tyda på att företaget verkar utan tillsyn från en behörig finansiell myndighet, vilket medför ytterligare risker för dem som vill investera genom dess tjänster.

Kort sagt, kombinationen av att vara belägen i en skattefördelaktig jurisdiktion och bristen på tydlighet kring dess reglering väcker frågor om säkerheten och tillförlitligheten för EXNOVA som en finansiell enhet att investera i.

🚨🚨 Slutsats: av de nämnda skälen är vår slutsats att det är ett väldigt oseriöst och väldigt osäkert företag. Tänk noga efter om du vill skicka pengar till ett företag med dessa egenskaper. 🚨🚨

Exnova Videorecension

uppdateringar

Nyheter om EXNOVA:

datum Uppdatering – nyheter
Augusti 2022Vi får ett stort antal meddelanden från Exnova-kunder som hävdar att de inte kan ta ut sitt kapital.
April 2024Exnova se encuentra promocionado por una academia de trading muy poco confiable, Trade Wisely Pro.

Användarrecensioner

[demokrati id=”5496″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med EXNOVA.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av EXNOVA

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar EXNOVA

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till EXNOVA?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag rapportera EXNOVA?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är EXNOVA pålitlig?

Nej. EXNOVA är inte tillförlitligt, det är ett mycket osäkert företag: dess läge i ett skatteparadis som Cypern och dess brist på reglering skapar mycket osäkerhet och ekonomisk osäkerhet. Det är ett företag utan meritlista som inte är pålitligt. Vi har fått många klagomål från kunder som inte kunnat ta ut sina pengar. VAR VÄLDIGT FÖRSIKTIG

Hur får man tillbaka pengar från EXNOVA?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

19 kommentarer om «Exnova: Åsikter OCH KOMMENTARER – ÄR DET EN BLEDREG?»

 1. Elkin svar

  Problem med insättning hos Exnova

  Hälsningar, det är ett nöje hur du är. Jag berättar mitt fall, jag bestämde mig för att sätta in i Exnova via binance. Transaktionen genomfördes korrekt men efter den angivna tiden återspeglades inte pengarna på mitt konto. Anledning till att jag bestämmer mig för att göra respektive anspråk. De säger åt mig att vänta 48 timmar. Efter dessa timmar fortsätter jag att göra anspråk igen. De granskar och säger till mig att mitt ärende eskalerade att jag borde vänta 3 arbetsdagar. Jag väntar de där tre dagarna, jag skriver till dem igen och vad de säger till mig är att de fortfarande inte har fått svar. För att sammanfatta frågade jag vem de förväntade sig ett svar från och de sa till mig att det var från betalningsbehandlaren och att eftersom det är en extern agent kan de bara vänta på att de ska svara men att mitt ärende fortfarande är giltigt och aktivt... Efter ett par dagar. Jag skriver till dig lika desperat, eftersom jag inte får något svar och jag frågar vem betalningsbehandlaren är, vems svar de förväntar sig, de säger till mig att det är CryptoPay. Jag bestämmer mig för att kontakta Cryptopay för att förklara min situation och vad de sa till mig var att de inte kan ge mig information eftersom mäklaren själv måste begära det, allt detta tog lång tid eftersom servicepersonen som hjälpte mig visade intresse för min fall och jag får reda på det med vänner... Men tyvärr var det svaret och han tillade "sätta press på mäklaren eftersom det har gått mycket tid och vårt team tar inte så lång tid att svara"... Jag sa hejdå och vi stängde.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Elkin, tack för att du skriver om Exnova. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. Franco Palma svar

  Om jag har blivit lurad av exnova så rekommenderar jag det inte alls, de är bara bedragare.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Franco, tack för att du skrev om Exnova. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 3. Roberto Quispe svar

  En handlare vid namn Edinson J Hernandez gav mig ett stipendium via YouTube för två dagar sedan för att lära mig handel, han arbetar med denna mäklare. Jag tror att jag inte kommer att fortsätta med det här stipendiet, först såg allt bra ut men tack vare informationen på den här sidan föredrar jag att leta efter andra alternativ

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Roberto, tack för att du skriver om Exnova. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

   • Carlos

    Hej, jag gjorde samma investering som inducerades av en handlare vid namn Edinson J Hernández, 200 USD som jag senare försökte ta ut och de returnerade mig aldrig, de svarar på meddelanden men de säger bara att det är under övervakning, och det går flera dagar gå förbi och ingenting..

   • Rekommenderademaklare.com

    Hej Carlos, tack för att du skrev om Exnova. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

    Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

    Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

    För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

    Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

    Hälsningar.

  • Isabela Malave svar

   Hej Roberto, jag är i samma stipendium, problemet förutom mäklaren är att Tal Edison säger att namnet på företaget som ger stipendiet är annorlunda än hans akademi, jag letade efter hans akademi på Instagram och det finns inte , och han säger att för att fortsätta I stipendiet måste man registrera sig hos mäklaren för att föra fram många konstiga saker här.

 4. Carlos svar

  Hej, jag ansluter mig till listan över de drabbade... Jag investerade med dem för några månader sedan och de gav mig aldrig mina pengar tillbaka och de har inte svarat på mina meddelanden. Med andra ord, från det ögonblick jag begärde mitt uttag ignorerade de mig och stal i princip mina pengar.

  Jag rekommenderar att du inte skickar några pengar.

  hälsningar

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Carlos, tack för att du skrev om Exnova. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 5. Beto svar

  Hej, jag rekommenderar dem inte. Uttag är rent problem. För att ta bort problem, ursäkter och fler problem. För att sätta in pengar fungerar hela systemet snabbt och perfekt. När du drar dig tillbaka börjar en miljard problem. ??? CHANS??? Jag tror inte på det.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Beto, tack för att du skriver om Exnova. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 6. Salome svar

  Hej, jag har nu problem med exnova, därför kommer jag inte att säga mitt riktiga namn. Men jag kan berätta det här, när jag började få problem med denna "mäklare" började jag undersöka något mer på djupet, i villkoren nämns följande: "Digital Smart LLC, med reg. num. 898 LLC 2021, och med registrerad adress på: First Floor, First St. Vincent Bank Ltd Building, James Street, PO Box 1574, Kingstown VC0100, Saint Vincent and the Grenadines”

  När han pratade med en vän som vet vad saken handlar om, berättade han att 99,9 % av mäklarna vars läge är Saint Vincent och Grenadinerna eller någon av dessa små öar – skatteparadis är en bluff. Och han sa till mig att jag säkert skulle ha många svårigheter när det gällde att ta ut mitt kapital.

  Och nu har det som min vän har berättat för mig besannats. Jag hoppas att exnova kommer att hålla käften och ge mig pengarna tillbaka, men det har gått mer än 2 veckor och INGENTING. De har inte återbetalat mig en enda peso.

  Jag hoppas att mitt budskap hjälper andra människor och jag hoppas verkligen att ingen faller för dessa lögnaktiga fjantar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Salome, tack för att du skriver om Exnova. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 7. Anonym svar

  Jag ser att de är nya bedragare, de agerar likadant som alla mäklare, de ber alltid om pengar med löften om hög avkastning och stora förmåner och när du ber om ett uttag är de alla ursäkter, de ger dig det inte.. ... historien är över, du får slut på dina pengar, dessa tjuvar behåller dem!!!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Anonym, tack för att du skriver om Exnova. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 8. Louis Aguilar svar

  Hej kompisar. Vad vet du om Exnova, är det säkert eller är det en bluffplattform? Tack

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Luis, tack för att du skrev om Exnova. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *