Kommentarer till Expert-trading.uk

I denna avdelning vi analyserar mäklaren expert-trading.uk, är en Forex- och kryptovaluta -mäklare. Rekommenderas Expert-trading.uk verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på Expert-trading.uk. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: expert-trading.uk LTD.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i Storbritannien, men detta har visat sig vara falskt.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Expert-trading.uk, noterar vi att det erbjuder 6 olika typer av konton / planer:

planen 1: minsta insättning $ 20, returnera 120% inom 12 timmar.

planen 2: minsta insättning $ 101, returnera 140% inom 24 timmar.

planen 3: minsta insättning $ 1.001, returnera 200% inom 48 timmar.

planen 4: minsta insättning $ 5.001, returnera 300% på 3 dagar.

planen 5: minsta insättning $ 1.000, returnera 350% inom 24 timmar.

planen 6: minsta insättning $ 5.000, returnera 400% inom 48 timmar.


La plattform att fungera som Expert-trading.uk erbjuder är: inte nämnt.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlare som Expert-trading.uk tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Expert-trading.uk webbplats
Expert-trading.uk webbplats

Expert-trading.uk tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: information om tjänsterna den erbjuder, förklaring av några viktiga begrepp, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om expert-trading.uk |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: expert-trading.uk

Telefonnummer: + 447460942695

E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på expert-trading.uk <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget expert-trading.uk är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vara försiktig, eftersom det är en helt olaglig mäklare som inte är registrerad eller reglerad, dessutom erbjuder den så höga avkastningskurser att de är omöjliga att uppnå på så kort tid. Vi föreslår att du är försiktig.

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Expert-trading.uk? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

9 kommentarer om «Expert-trading.uk: Betyg och kommentarer»

 1. omar l svar

  de är ett företag skit

  De låtsas vara ett seriöst företag och är tjuvar

  min rekommendation !? Ögonen vidöppna och skicka inte ett öre

  De kommer att stjäla alla pengar du skickar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Omar, tack för att du delar din erfarenhet med Expert-trading.uk. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och i slutändan säger de att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Andres Molina svar

  God dag
  Jag har blivit lurad, av det företaget, jag investerade 30 dollar i början och sedan 101 dollar mer för en bonus som de gav bort, och nu måste jag skicka 150 dollar för att kunna göra uttag, WhatsApp -kontaktpersonen som är som stöd kallar sig Ruth Walter
  I sociala nätverk (facebook) hittade jag en person som heter Sarah Anderson, som sa att hon hade investerat i mäklaren och kunde dra sig tillbaka, hon gav mig kontakt med sin rådgivare som kallar sig Grace Williams, WhatsApp -numret är +1 (216 ) 285-0713, berättade han för mig att kontot var markerat att för att ladda ner det måste jag skicka $ 20, han fick mig att skicka $ 15 och att det inte kom, jag skickade honom ytterligare $ 10 och att vi väntade, följande vecka berättar han för mig att jag skickade honom ytterligare $ 10 och det gjorde han inte De kom inte heller, jag gav honom totalt $ 47 USD, sedan berättade han för mig att nästa söndag kunde jag ta ut, igår kontaktade en annan person mig som är förmodligen Graces chef och kallar sig Beliah WhatsApp nummer +1 (530) 593-1409, och att jag skulle skicka honom $ 20, uppenbarligen tänkte jag inte skicka honom mer pengar, och det roliga är att han har samma profil bild på Sarah Anderson, och han berättar att Sarah är delägare i experthandel
  I slutändan är det en cykel av bedragare

  Jag kommer att be om chatten för att få tillbaka mina pengar om möjligt

  Tack

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Andrés, det är det bästa du kan göra, förhoppningsvis och det kan återställas på kort tid. Tack för att du delar din erfarenhet med Expert-trading.uk. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och i slutändan säger de att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • denise svar

   Hola Andres, me sucedió algo muy similar pero con una empresa llamada Zenith y su sito es https ://app. nbexperttrading .com/portal/investment, les envie 101 por un bono de 500 y en total tendría 600 pero a la hora de retirar me piden 150 más a los cuales no accedí y desde entonces ando disputando con ellos mi dinero, ya se que no me los devolverán pero de mi no tendrán un centavo más. He buscado mucha información y por eso es que me di cuenta que son unos estafadores. A todos le sugiero que tengan ojos bien abiertos con estas personas estafadores.

 3. Andres Molina svar

  Jag har investerat 136 USD och de säger till mig att jag måste göra en insättning på 150 USD för att kunna göra uttag, rådgivaren säger att han heter ruth walter

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Andrés, tack för att du delar din erfarenhet med Expert-trading.uk. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och i slutändan säger de att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. martina svar

  De har blockerat mig och de svarar inte på mina samtal. Jag är desperat, vad ska jag göra?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Martina, tack för att du delar din erfarenhet med Expert-trading.uk. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och i slutändan säger de att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.