✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta om Expertinvestmentplatforms är ett företag som vi kan lita på eller om det är opålitligt. Läs vår detaljerade analys för att lära dig mer!

Under vår webbplatsanalys inspekterar vi noggrant varje aspekt och undersöker de nyckelegenskaper som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare, såsom dess placering, moderbolag, dess reglering och dess rykte.

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Expertinvestmentplatforms och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsexpertinvestmentplatforms.com
???? företaget*Nämner att vara en del av Expertinvestmentplatforms LTD
⚖️ reglering Nämner inte att vara reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 PlattformEgen plattform
📌 AdressOmnämnande finns på 6595 Boles Road Johns Creek, GA 3009, USA
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 2023-10-21
FöretagstypKryptovaluta mäklare 

Företag: ⚠️ Påståendet att Expertinvestmentplatforms tillhör Expertinvestmentplatforms är tveksamt och kan tyda på bristande tydlighet och förtroende för dess verksamhet.

Plats: ⚠️Företaget nämner att vara baserat i USA, men det verkar finnas osäkerhet angående riktigheten av detta uttalande.

Det är viktigt att notera att vi har hittat flera egenskaper hos detta företag som berör oss.

Vad är Expertinvestmentplatforms?

Efter att ha gjort en analys av företagets hemsida kan vi säga det Expertinvestmentplatforms är en: kryptovalutamäklare.

Kontotyper

Bolaget lämnar inte information om att ha olika typer av konton.

Information på webben

webbsida

Här presenterar vi en skärmdump av webbplatsen Expertinvestmentplatforms, som är expertinvestmentplatforms.com. Fångsten gjordes i juni 2024.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Efter att ha gjort en analys av webbplatsen:

– Vi har hittat följande telefonnummer: Det nämner inte ditt telefonnummer

– Vi har hittat följande mejl: [e-postskyddad]

Reglering av expertinvesteringsplattformar

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

Situationen som mäklaren presenterar för oss är alarmerande; Den nämner inget om dess reglering. Vilka konsekvenser har detta? Vi står inför en mäklare utan någon reglering. Vilka konsekvenser kan detta få? Det innebär att mäklarens kunder och deras fonder är helt oskyddade. Detta betyder att om mäklaren har bedrägliga avsikter, kommer du sannolikt inte att kunna få tillbaka dina pengar. Var mycket försiktig när du interagerar med dessa typer av företag. Tänk noga innan du skickar pengar, du litar på ett företag utan reglering eller skydd!

???? Expertinvestmentplatforms slutbetyg ????

Som du kan se har vi genomfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste egenskaperna hos Expertinvestmentplatforms och vi har kommit till följande slutsatser om detta företag:

Plats: De hävdar att de är baserade i USA, en plats som är känd för sin säkerhet, men våra undersökningar tyder på att detta påstående kanske inte är sant och kan vara avsett att vilseleda kunder.

reglering: Företaget lämnar inga detaljer om sin reglering, vilket tyder på att det inte är föremål för någon typ av tillsyn, vilket återspeglar en anmärkningsvärd brist på transparens och engagemang.

Kom ihåg att företaget har rapporterats av olika finansiella tillsynsmyndigheter (i detta fall FCA, den brittiska tillsynsmyndigheten). Var EXTREMT FÖRSIKTIGT.

Expertinvestmentplatforms presenterar sig som en kryptovalutamäklare och påstår sig vara belägen i USA, en plats känd för sin säkerhet. Våra undersökningar tyder dock på att detta påstående kanske inte är sant och kan vara utformat för att vilseleda kunder. Bristen på transparens när det gäller dess reglering är oroande, eftersom företaget inte tillhandahåller detaljer om någon typ av regulatorisk tillsyn, vilket återspeglar en betydande brist på engagemang och allvar i dess affärspraxis.

Det är viktigt att notera att Expertinvestmentplatforms har rapporterats av olika finansiella tillsynsmyndigheter, inklusive UK FCA. Denna situation understryker behovet av att utöva extrem försiktighet när man överväger någon typ av interaktion med detta företag. Kombinationen av bristande reglering, bristande transparens och regulatoriska klagomål indikerar potentiellt betydande risker för investerare som kan utsätta deras fonder och personuppgifter för potentiella faror.

🚨🚨 För att sammanfatta: Mot bakgrund av ovan nämnda aspekter anser vi att detta företag inte är särskilt seriöst eller säkert. Försiktighet rekommenderas på grund av de många oroande tecken som identifierats. 🚨🚨

uppdateringar

Nyheter om Expertinvestmentplatforms:

datum Uppdatering – nyheter
Juni 2024Klagomål mot Expertinvestmentplatforms finanstillsynsmyndigheten FCA

Vi noterar att företaget redan har klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter. Var mycket försiktig!

Användarrecensioner

[demokrati id=”8921″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din erfarenhet av Expertinvestmentplatforms.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man begär återbetalning av pengar som blivit lurad av Expertinvesteringsplattformar

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Rutiner för rapportering till Expertinvesteringsplattformar

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till Expertinvestmentplatforms?

Ja självklart. Det finns säkrare och mer pålitliga alternativ. Här kan du utforska vår ranking av de bäst rekommenderade mäklarna.

Hur kan jag rapportera Expertinvestmentplatforms?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Expertinvestmentplatforms pålitliga?

Nej. Expertinvestmentplatforms är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: ExpertInvestmentPlatforms påstår sig vara baserat i USA, ett land känt för sin säkerhet, även om våra undersökningar tyder på att detta påstående kan vara falskt och utformat för att vilseleda kunder. Bristen på detaljer om dess reglering indikerar att företaget verkar utan tillsyn, vilket tyder på en betydande brist på transparens och engagemang. Det är viktigt att notera att företaget har rapporterats av olika finansiella tillsynsmyndigheter, inklusive UK FCA. EXTREMT FÖRSIKTIGHET rekommenderas när du överväger transaktioner med dem på grund av dessa farhågor.

Hur får man tillbaka pengar från Expertinvestmentplatforms?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Expertinvesteringsplattformar: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. Mía svar

  Det här företaget är en bluff. Min man blev lurad, gör inte det, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Mia, tack för att du skriver om Expertinvestmentplatforms. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, investera inte mer pengar, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt och behåller pengarna från det ögonblick de når deras konton, de kommer aldrig in på marknaden, allt är förberett så att de gör du förlorar dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de ber dig om en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det!, det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera det till dig.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *