Kommentarer till Expertise Trader

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Experthandlare (även kallad Expertisetrader4.net), är en Forex-, Cryptocurrency-, Binary Options- och CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen Expertise Trader för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du undrar kanske varför vi granskade Expertise Trader. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Expertise Trader LTD.

 

✅ När det gäller din läge, Mäklaren nämner att han är baserad i: USA, även om denna information är falsk, eftersom det är sant bör det regleras i det landet, och det är det inte.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Expertise Trader, noterar vi att det inte finns någon information som indikerar förekomsten av olika kontotyper.

Las plattformar att fungera som Expertise Trader erbjuder är: nämns inte, vi tror att de använder en egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som Expertise Trader tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en utmärkt punkt för mäklaren.

Expertise Trader-webbplats
Expertise Trader-webbplats

Expertise Trader tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: en kort förklaring om företaget och dess arbetsmetoder, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

| Annan information om Experthandlare |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: expertistrader4.net

Telefonnummer: + 19735713023

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning på Experthandlare <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Experthandlare är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Med tanke på allt detta rekommenderar vi att du är försiktig, för: det är en helt olaglig mäklare som använder falska uppgifter, det är inte reglerat och vi vet inte i vilket land huvudkontoret ligger. Letar du efter mer information och recensioner om Experthandlare Vi hittade flera negativa recensioner som varnade för denna mäklare. Vi föreslår att du är försiktig.

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i februari 2021 tillade FMA (Österrike) Experthandlare till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till FMA-varningen February️ från februari 2021

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i augusti 2021 tillkom CNMV Experthandlare till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV-varningen för augusti 2021 ⚠️

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Expertise Trader? Vad har varit din erfarenhet?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Expertise Trader: Betyg och kommentarer»

 1. Nano svar

  Jag vill dra tillbaka mina pengar och mina begäranden om återkallelse besvaras inte. VAD KAN GÖRAS? NÅGOT SÄTT ATT TA BORT?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Nano, tack för att du kommenterar Expertise Trader. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.