Kommentarer om EXPRESS FX TRADER
I denna avdelning vi kommer att analysera EXPRESS FX TRADER (även kallad med namnet: expressfxtrader.com), är en mäklare av Forex, Kryptovalutor y CFD. Rekommenderas verkligen EXPRESS FX TRADER för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om EXPRESS FX TRADER Claims, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det EXPRESS FX TRADER ⚠️ en säker mäklare? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

❌ EXPRESS FX TRADER nämner att vara del av: ej nämnt

 

❌ När det gäller din läge, företaget är baserat i USA enligt hemsidan, men ingen giltig information för att bekräfta detta tror vi det det är falsk information.

 

❌ Om vi ​​analyserar din säkerhet, vi observerar att EXPRESS FX TRADER den har ingen typ av reglering.

 

UPPMÄRKSAMHET: EXPRESS FX TRADER är en mäklare INTE REGLERAD. ⚠

 

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu går vi vidare med att analysera vilka typer av konton som EXPRESS FX TRADER erbjuder, i det här fallet, vi observerar att det erbjuder 4 olika typer av konton. Vi lämnar en bild med mer information om varje kontotyp.

Bronsplan: Minsta insättning på $500, minst $4000 av beräknad vinst, daglig avkastning på 60%, provision för inbjudan 20%.

Silverplan: Minsta insättning på $1.000, minst $8000 av beräknad vinst, daglig avkastning på 60%, provision för inbjudan 35%.

Guldplan: Minsta insättning på $5.000, minst $16000 av beräknad vinst, daglig avkastning på 60%, provision för inbjudan 50%.

Diamantplan: Minsta insättning på $10.000, minst $40.000 av beräknad vinst, daglig avkastning på 60%, provision för inbjudan 20%.

SPX Markets kontotyper
EXPRESS FX TRADER kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som EXPRESS FX TRADER erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för handlaren som EXPRESS FX TRADER tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en bra poäng till mäklarens fördel.

EXPRESS FX TRADER webbplats
EXPRESS FX TRADER webbplats

EXPRESS FX TRADER ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: vi ser några förklaringar av produkterna som EXPRESS FX TRADER erbjuder, förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, egentligen inte mycket mer.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om EXPRESS FX TRADER 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: expressfxtrader.com

📞 Telefonnummer: +44 113 471 0215 | +44 203 097 | +5378 44

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på EXPRESS FX TRADER. Vi utför denna granskning och bedömning på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi vill tro att vår recensionssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare bör känna till innan de bestämmer sig för att investera med ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på EXPRESS FX TRADER ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget EXPRESS FX TRADER är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2022

 

❌ Efter att ha undersökt denna mäklare rekommenderar vi dig att vara försiktig, eftersom det är ett olagligt företag, klart etablerat för att ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är mycket otydligt, eftersom det ger nästan ingen juridisk information, inte visar data om dess registrering och saknar reglering (icke-reglerat företag). ❌

 

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

 


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om EXPRESS FX TRADER? Vad har du haft för erfarenhet?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «EXPRESS FX TRADER: betyg och kommentarer»

 1. martina svar

  De tog allt ur mig!! Jag kan inte fatta att de lurade mig så här.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Martina, tack för att du kommenterar EXPRESS FX TRADER. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.