✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att analysera om Expressglobaltrades är ett företag som vi anser vara säkert eller opålitligt. Var noga med att läsa vår fullständiga recension för att få all information!

Efter en fullständig genomgång av webbplatsen tittar vi på varje detalj och utvärderar de viktigaste egenskaperna som beaktas när man väljer en bra mäklare, inklusive dess placering, företaget som äger den, dess reglering och dess rykte.

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Expressglobaltrades och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsexpressglobaltrades.com
???? företaget*Nämner att vara en del av Expressglobaltrades LTD
⚖️ regleringNämner inte att vara reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 PlattformEgen plattform
📌 AdressOmnämnande finns på 6595 Boles Road Johns Creek, GA 3009, USA
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 2023-09-01
FöretagstypKryptovaluta mäklare

Företag: ⚠️ Expressglobaltrades ägs av Expressglobaltrades LTD.

Plats: ⚠️ Även om företaget anger att det är baserat i USA, finns det betydande tvivel om äktheten av denna information.

Efter en detaljerad analys har vi kommit fram till att det finns flera egenskaper hos detta företag som orsakar oss oro.

Vad är Expressglobaltrades?

Efter att ha gjort en analys av företagets hemsida kan vi säga det Expressglobaltrades är en: mäklare kryptovaluta.

Kontotyper

Bolaget lämnar inte information om att ha olika typer av konton.

Information på webben

webbsida

Här visar vi dig en skärmdump av Expressglobaltrades webbplats, som är expressglobaltrades.com. Fångsten gjordes i juni 2024.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Efter att ha gjort en analys av webbplatsen:

– Vi har hittat följande telefonnummer: Det nämner inte ditt telefonnummer

– Vi har hittat följande mejl: [e-postskyddad]

Reglering av Expressglobaltrades

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

Situationen som mäklaren presenterar för oss är ytterst alarmerande; Den ger ingen information om dess reglering. Vad får detta oss att tänka? Vi står inför en mäklare som verkar utan reglering. Vad innebär detta? Det innebär att mäklarens kunder och deras fonder är helt oskyddade. Det betyder att om mäklaren har bedrägliga avsikter kanske du inte kan få tillbaka dina pengar. Var mycket försiktig när du har att göra med dessa typer av företag. Tänk noga innan du skickar pengar, du litar på ett företag utan reglering eller skydd!

???? Expressglobaltrades slutbetyg ????

Som du kan se har vi genomfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste egenskaperna hos Expressglobaltrades och vi har kommit fram till följande slutsatser om detta företag:

Plats: De anger sin plats till en plats som anses vara säker, till exempel USA, men vi misstänker att denna information kan vara falsk och avsedd att vilseleda kunder.

reglering: Företaget lämnar inga detaljer om sin reglering, vilket tyder på att det inte är föremål för någon typ av tillsyn, vilket återspeglar en anmärkningsvärd brist på transparens och engagemang.

Kom ihåg att företaget har rapporterats av olika finansiella tillsynsmyndigheter (i detta fall FCA, den brittiska tillsynsmyndigheten). Var EXTREMT FÖRSIKTIGT.

Expressglobaltrades presenterar sig själv som en kryptovalutamäklare som förmodas lokaliserad i USA, ett land erkänt för sin ekonomiska säkerhet. Det finns dock starka indikationer på att denna information kan vara falsk, möjligen utformad för att vinna kundernas förtroende. Otydligheten om dess verkliga plats och frånvaron av regulatoriska detaljer tyder på att Expressglobaltrades verkar utan tillräcklig tillsyn. Denna brist på transparens äventyrar inte bara säkerheten för kundernas investeringar, utan tyder också på bristande professionalism och etiskt engagemang från företagets sida.

Dessutom har företaget rapporterats av olika finansiella tillsynsmyndigheter, inklusive UK FCA. Dessa anklagelser förstärker oron för legitimiteten och tillförlitligheten hos Expressglobaltrades som finansiell enhet. Potentiella kunder bör iaktta extrem försiktighet när de överväger alla typer av affärsrelationer med detta företag, eftersom bristen på adekvat reglering och klagomål från större tillsynsmyndigheter indikerar potentiella betydande risker för deras investeringar och finansiella transaktioner.

🚨🚨 Slutsats: Med tanke på de angivna skälen drar vi slutsatsen att detta företag är oseriöst och osäkert. Det är absolut nödvändigt att fortsätta med försiktighet inför många oroande tecken. 🚨🚨

uppdateringar

Nyheter om Expressglobaltrades:

datum Uppdatering – nyheter
Juni 2024Klagomål mot Expressglobaltrades finanstillsynsmyndigheten FCA

Vi noterar att företaget redan har klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter. Var mycket försiktig!

Användarrecensioner

[demokrati id=”8921″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med Expressglobaltrades.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Strategier för att återkräva pengar stulna av Expressglobaltrades

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar Expressglobaltrades

Om du inte är nöjd med tjänsten som tillhandahålls av företaget och vill lämna in ett klagomål av någon anledning, hittar du det bästa sättet att göra det i avsnittet FAQ nedan.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till Expressglobaltrades?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag rapportera Expressglobaltrades?

Proceduren varierar beroende på var du befinner dig. Vi rekommenderar att du kontaktar ditt lands finansiella tillsynsmyndighet för att påbörja klagomålsprocessen mot Expressglobaltrades. Om du har ytterligare frågor, lämna oss en kommentar så svarar vi dig.

Är Expressglobaltrades pålitliga?

Nej. Expressglobaltrades är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: Expressglobaltrades påstår sig vara baserat i USA, ett land känt för sin säkerhet, även om det finns allvarliga tvivel om sanningshalten i detta uttalande, vilket kan tyda på ett försök att lura till kunderna. Bristen på transparens när det gäller dess reglering tyder på att företaget skulle kunna fungera utan tillsyn, vilket återspeglar en anmärkningsvärd brist på professionalism och engagemang. Dessutom är det viktigt att notera att Expressglobaltrades har varit föremål för klagomål från olika finansiella tillsynsmyndigheter, såsom FCA i Storbritannien. Därför rekommenderas det att iaktta extrem försiktighet innan du engagerar dig i denna enhet.

Hur får man tillbaka pengar från Expressglobaltrades?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Expressglobaltrades: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. Lorenzo svar

  Det här företaget är en bluff. Jag får inte betalt än, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Lorenzo, tack för att du skriver om Expressglobaltrades. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, investera inte mer pengar, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt och behåller pengarna från det ögonblick de når deras konton, de kommer aldrig in på marknaden, allt är förberett så att de gör du förlorar dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de ber dig om en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det!, det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera det till dig.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *