Kommentarer om F1 Markets Limited
I denna avdelning vi analyserar mäklaren F1 Markets Limited (kallas även av namnet: f1markets.com), är en mäklare av Forex y CFD. Rekommenderas F1 Markets Limited verkligen för en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om F1 Markets Limited ✅, påståenden, klagomål 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är F1 Markets Limited ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ F1 Markets Limited nämner vara del av: F1Markets Limited.

❌ När det gäller din läge, nämner mäklaren att den är baserad på Cypern.

❌ Om vi ​​analyserar mäklarreglering, vi ser att det är en CySEC reglerad mäklare.

UPPMÄRKSAMHET: F1 Markets Limited har en förordning om DÅLIG KVALITET. ⛔

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

Kontotyper | Investeringsplattform

Nu fortsätter vi med att analysera de typer av konton det erbjuder F1 Markets LimitedI det här fallet kan vi inte hitta information som indikerar att det finns olika kontotyper.

La plattform att fungera som F1 Markets Limited erbjuder är: ingen information om detta, tydligen använder de en egen plattform.

Resurser | Hemsida

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som F1 Markets Limited tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

F1 Markets Limited -webbplats
F1 Markets Limited -webbplats

F1 Markets Limited ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: bara lite information om de produkter du erbjuder, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

🌐 Annan information om F1 Markets Limited 🌐

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: f1markets.com

📞 Telefonnummer: + 357 25 2626 10

📧 E-post[e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskar F1 Markets Limited. Vi utför denna granskning och bedömning på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker om att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar hos ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på F1 Markets Limited ⬅️

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget F1 Markets Limited är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2022

❌ Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vara försiktiga, eftersom det är en mäklare som, trots att den är reglerad, ligger i ett av de mest osäkra länderna för dessa aktiviteter, och när vi letar efter recensioner om F1 Markets Limited hittar vi många som De är negativa och varnar för denna mäklare. ❌

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

Uppmärksamhet: ⛔ F1 Markets är nära kopplat till Investeringsmarknader, Euro Prime, Investous, RCE Bank sedan Stratton Markets. Alla dessa mäklare ägs av F1 Markets Ltd, ett företag som i oktober 2022 bötfälldes av landets tillsynsmyndighet och anklagade det för dålig praxis med kunder.

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet? 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

Vad tycker du om F1 Markets Limited? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

En kommentar till «F1 Markets Limited: Betyg och kommentarer»

  1. Jonatan svar

    Detta företag svarar mig inte via telefon eller post jag behöver pengarna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.