Fantex kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mäklaren fantex (även kallad fantex.co), är en Forex-, Cryptocurrency- och CFD-mäklare. Rekommenderas Fantex verkligen att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi granskar Fantex. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för investering med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Felicity Group LTD.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Dominica.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Fantex, vi märkte att det erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Klassiskt konto, guldkonto, platinakonto och premiumkonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Klassiskt konto: minsta initiala insättning på $ / € 250, hävstång upp till 1:30, omedelbar körning, avancerade diagram, alla marknader, negativt balansskydd, bonusar.

Guldkonto: minsta initiala insättning på $ / € 20.000, utnyttja upp till 1:30, omedelbar körning, avancerade diagram, alla marknader, negativt saldoskydd, bonusar, dedikerad kontoansvarig.

Platinakonto: minsta initiala insättning på $ / € 50.000, hävstång upp till 1:30, omedelbar körning, avancerade diagram, alla marknader, negativt saldoskydd, bonusar, dedikerad kontohanterare, signaler.

VIP-konto- Minsta initiala insättning vid kundförfrågan, hävstång upp till 1:30, omedelbar körning, avancerade diagram, alla marknader, negativt saldoskydd, bonusar, dedikerad kontohanterare, signaler.

Fantex-kontotyper
Fantex-kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Fantex erbjuder är: Fantex Webtrader-plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Fantex tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en utmärkt punkt för mäklaren.

Fantex webbplats
Fantex webbplats

Fantex tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: nyheter och analyser, live-diagram, konceptförklaring, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om fantex |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

🌏 Webbplats: fantex.co

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-postkontakta direkt från webbplatsen.

>>> Bedömning på fantex <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget fantex är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi försiktighet, eftersom det är en mäklare som inte är reglerad och ligger i ett mycket osäkert land för denna typ av åtgärder (Dominica). När vi letar efter recensioner om Fantex hittar vi dessutom många som är negativa och ha kul på den här mäklaren. Vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : Fantex, Fackligt lager y Lyxinvestering De är en del av företaget Felicity Group LTD, ett företag som anklagas för att bedra många människor, med ett mycket dåligt rykte och med klagomål från olika finansiella tillsynsmyndigheter. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i juni 2021 tillkom CNMV fantex till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV juni 2021 varning

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i juni 2021 tillade BaFin (Tyskland) fantex till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till BaFins varning 2021 från juni XNUMX

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i augusti 2021 tillagd CONSOB fantex till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CONSOB: s varning i augusti 2021 ⚠️

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i oktober 2021 tillagt BaFin Felicity Group LTD (företag som äger Fantex) till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till BaFins oktober 2021 -varning ⚠️

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Fantex? Vad har varit din erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

43 kommentarer om «FANTEX: Betyg och kommentarer»

 1. ISA svar

  DET ÄR LEDS ATT MÄNNISKOR SOM DEN SOM SÄGER DET HETER LUNA REYES ÄR DEDIKADE TILL BLUD, JAG BLEV OCKSÅ LUCKAD AV DEN PERSONEN, JAG KÄNNER JAG MAKTLÖS ATT INTE KUNNA GÖRA NÅGOT FÖR ATT ÅTERHÄLLA DE FÖRSLOTADE PENGARNA.
  FANTEX.CO ÄR EN BLUFFÄR FALLA INTE I DEN fällan.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej ISA, de är dåliga människor och livet kommer att ge tillbaka all skada de har orsakat, de använder vilken fälla som helst för att stjäla mer pengar från dig. Prata med vår CHAT så kan de bedöma ditt ärende och berätta vad det finns för möjligheter till återvinning, om någon kan hjälpa dig att återvinna är det MYCARCHEBACK, FANTEX är en mäklare utan reglering, det vill säga det är ett enkelt företag från DOMINICA. Tack för att du kommenterar FANTEX.

   Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte dem pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Du kan läsa deras recension och kommentarer här: fantex

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Mary Veronica J. Rodriguez Cubas svar

  Samma sak hände mig, jag började med 250 dollar och varje gång jag gjorde fler bidrag, när jag bad om att få ta ut mina pengar, var jag tvungen att betala skatt, de fortsätter att ringa mig, en viss Luna Reyes, nu med ett annat namn María Gonzales och låtsas som en annan röst, löjlig, bedragare, jag har fördömt My ChargeBack, de följde deras process och jag måste vänta, tack för att du såg mitt fall, jag är Verónica, jag bor i Peru och jag litar på och hoppas att rättvisa kommer att skipas... . Tack

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Mary Veronica, de använder vilken fälla som helst för att stjäla mer pengar från dig. Prata med vår CHAT så kan de bedöma ditt ärende och berätta vad det finns för möjligheter till återvinning, om någon kan hjälpa dig att återvinna är det MYCARCHEBACK, FANTEX är en mäklare utan reglering, det vill säga det är ett enkelt företag från DOMINICA. Tack för att du kommenterar FANTEX. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.
   Du kan läsa deras recension och kommentarer här: fantex

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. AMPARO AGALOP svar

  FRÅN SEPTEMBER TILL DECEMBER 2021 SÄTTER JAG IN 4.200 21 EURO (ALLTID MED BANKÖVERFÖRING) TILL EN PLATTFORM HETER FANTEX.CO. DIN MÄKARE, EN DAM HETADE LUNA, MEDDELAR MIG OM ALLT STORA intäkter. I SLUTET AV ÅRET RINGER EN ANNAN operatör MIG OCH SÄGER ATT OM JAG INTE BETALAR 13.000 % AV 21 30.000 EURO (SOM JAG TEORISKT REDAN TJÄNT) I EN LONDON BANK, KAN JAG INTE TA UT DET PENGAR OCH JAG GÖR DET ATT GÖRA, RÄKENSKAPSÅRET OCH REDOVISNINGEN MÅSTE VARA TILL NOLL. JAG ÄR INTE TYDLIGT PÅ DETTA. DE SÄGER ATT ATT DET VERKAR FRÅN LONDON, (DET ÄR ETT DUBBELBESKATTNINGSAVTAL GÄLLANDE, OCH DE BÖR INNHOLDA DET FRÅN MIG, ELLER DEKLERA DET I SPANIEN, EGENOM JAG ÄR EN SPANIENBOR) MEN FÖRETAGET HAR SKATT. ADRESS I DOMINICA.. DE FÖLJER ATT RINGA OCH BER DIG ATT BETALA REDAN 4.200% AV 21 XNUMX EURO. MÄKLAREN SOM RINGER MIG SÄGER ATT FANTEX.CO HAR STÄNGT OCH ATT MINA PENGAR STÅR PÅ ETT KONTO PÅ EN BANK I TYSKLAND. JAG INSISTERAR PÅ ATT JAG INTE HAR SÅ KONTANTER OCH JAG BER DIG ATT TA UT DE XNUMX XNUMX EURO SOM INVESTERADES OCH DU FORTSÄTTER BE MIG OM XNUMX % AV DET BELOPPET. JAG LITAR INTE PÅ NÅGOT PÅ DET. DU. VAD TROR DU??

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej AMPARO, betala inte de 21%, det är ett knep för att stjäla mer pengar. Om någon kan hjälpa dig att återställa är det MYCARCHEBACK, FANTEX är en mäklare utan reglering, det vill säga det är ett enkelt DOMINIKANSK företag. Tack för att du kommenterar FANTEX. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.
   Du kan läsa deras recension och kommentarer här: fantex

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

   • AMPARO AGALOP

    HALLÅ! TACK FÖR DITT SVAR. JA, KONTAKTA DEM FÖR EN KAMPANJVIDEO PÅ YOU TUBE. MITT NAMN ÄR EN FRU. HON RINGDE LUNA REYES OCH HON VAR DEN SOM ÖVERTALADE MIG ATT BIDRA 200 EURO. DÅ RINGDE HON MIG ALLTSÅ MYCKET OCH FÅTT MIG SE HUR DESSA 200 EURO VÄXDE PÅ HENNES WEBTRADER. DÅ HAN INSISTERADE MYCKET ATT JAG SKA BIDRA MER PENGAR FÖR ATT MARKNADEN VAR VÄLDIGT FÖRVALTNING FÖR ATT GÖRA BRA VINST OCH JAG NEJRADE, SÄCKTE HAN MIG MED POST SIN LICENS SOM MÄKARE OCH LICENSEN FÖR FANTEX.CO ÄR SUPPOSED.
    ATT HÅLLA LUGN. JAG ÖVERTYGDE MIG SJÄLV OCH BIDRAGDE FÖRST 2000 2000 YTTERLIGA EURO OCH SEDAN I DECEMBER YTTERLIGARE 20 12. JAG INSISTERADE ALLTID PÅ ATT GÖRA ÖVERFÖRINGAR TILL EN BANK I LONDON OCH SOM JAG BEHÅR KVITTET PÅ BANK, ( SPELADE IN I SAMTAL MED TELEGRAM MED NÄMDA MÄKARE) DEN 2021/21/13800 RINGER DE MIG FÖR ATT BE MIG OM 4000 % AV XNUMX XNUMX EURO SOM JAG REDAN HADE PÅ KONTOET SOM JAG REDAN HADDE TJÄNT. ÄVEN UTAN ATT RABATTERA DE XNUMX SOM VAR MIN INVESTERING (JAG SKULLE BETALA SKATTER PÅ MIN INVESTERING).
    INNAN MIN AVVISNING INDIKERADE DE FÖR MIG ATT JAG SKULLE FÖRLORA ALLT FÖR ATT FANTEX STÄNGDE SOM FÖRETAG
    JAG BER DEM ATT GE MIG TILLBAKA DE 4000 EURO OCH ATT GÖRA MED RESTEN, VAD DE VILL. LOGISKT SLUTADE ALL KOMMUNIKATION OCH NU, SEDAN BÖRJAN AV JANUARI, KONTAKAR NÄMDA MÄKLAR MIG IGEN, OCH UPPMANAR MIG ATT TA UT PENGARNA FRÅN KONTOT FÖR DET KAN INTE BLI SÅ HÄR. HAN BETALADE MIG ATT HAN HAR VARIT I USA I NÅGRA MÅNADER OCH DET ÄR DÄRFÖR HAN INTE HADDE VISST VAD HÄNDE MED MITT KONTO. JAG SÄKER ATT HONOM SKICKA MIG DATA FRÅN DÄR HAN VILL JAG ÖVERFÖRA DET FRÅN (VET JAG SJÄLVKLART INTE TÄNDER ATT GÖRA) OCH HAN SKICKA DET TILL MIG MED TELEGRAM
    OCH ÅH! SURPRISE DET ÄR INTE LÄNGRE MOTTAGAREN AV FANTEX.CO DET ÄR NU COINBASE IRELAND Ltd.
    CTA NUMMER EE737777000110673091. REF.NUMMER CBAEURJUNYPKXW. SWIFT/BIC LHVBEE22. BANK NAME AS LHV Pank .
    I SLUTSATSEN,… JAG ÄR VÄLDIGT SMART, MEN JAG HAR BLITT LUCKAD. REDAN PÅ DERAS DAG HAR JAG KONSULTAT OCH DE TALADE ALLTID FÖR MIG ATT DE FRÄDDAR BLÄFFEREN OCH ATT ATT ÅTERHÄLLA PENGARNA I DESSA FALL VAR MISSION OMÖJLIGT-

   • Rekommenderademaklare.com

    Hej AMPARO, de använder vilken fälla som helst för att stjäla mer pengar från dig. Prata med vår CHAT så kan de bedöma ditt ärende och berätta vad det finns för möjligheter till återvinning, om någon kan hjälpa dig att återvinna är det MYCARCHEBACK, FANTEX är en mäklare utan reglering, det vill säga det är ett enkelt företag från DOMINICA. Tack för att du kommenterar FANTEX. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.
    Du kan läsa deras recension och kommentarer här: fantex

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

    Hälsningar.

 4. Brith svar

  De är bedragare, du får aldrig dra dig tillbaka, de säger till dig att du måste betala en procentsats, min rådgivare var en viss LUNA reyes. allt är falskt. Skit tjuvar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej brith, om någon kan hjälpa dig att återställa är det MYCARCHEBACK, FANTEX är en mäklare utan reglering, det vill säga det är ett enkelt företag från DOMINICA. Tack för att du kommenterar FANTEX. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.
   Du kan läsa deras recension och kommentarer här: fantex

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 5. GERSON svar

  DEFINITIVT ÄR DE BEDRAGARE, DE TJÄNAR ENDAST PENGAR PÅ DIG OCH DET VÄRSTA AV ALLT ÄR DET DU TYDLIGT HAR TJÄNT OCH NÄR DU VILL TA UT BEGÄR DE DIG ATT BETALA 20% FÖRUTSBETALNING, TROTS TROTS DET. DÅ FÖRSVINNER DE OCH DU KAN ALDRIG KOMMUNIKERA MED DEM IGEN. INVESTERA INTE DINA PENGAR I FANTEX .CO, DET ÄR EN TOTAL BLUFFÄR

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej GERSON, om någon kan hjälpa dig att återställa är det MYCARCHEBACK, FANTEX är en mäklare utan reglering, det vill säga det är ett enkelt DOMINICA-företag. Tack för din kommentar om FANTEX. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.
   Du kan läsa deras recension och kommentarer här: fantex

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 6. Gladys svar

  FANTEX ÄR EN BLUFFÄR DIG RINGAR DIG ATT SÄTTA IN ÄVEN PÅ PLATTFORMEN DITT KONTO MED INVESTERING VISAS OCH SOM FÖRSTÅR ​​GÅR UPP DAGLIGT OCH DÅ RINGER DE DIG OCH SAGER ATT DU MÅSTE TA UT DINA INKOMSTER MEN INNAN DU INTE OCH DU MÅSTE BETALA FÖRSVINNER DIN INVESTERING OCH DU VISAS I FORMET SOM EN BLOCKERAD ANVÄNDARE DE ÄR TJUVAR FRÅN FANTEX DERAS ARBETARE NICOL BELMONT FÖRsäkrar DIG ATT DE INTE KOMMER ATT LUDERA DIG ATT DE HAR ARBETADE I 15 ÅR SOM SEN ÄR SOM FINNS RUTTA I HELVETE FANTEX-TJUVAR

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Gladys, det är en oreglerad mäklare det vill säga, det är ett enkelt DOMINICA-företag. Tack för din kommentar om FANTEX. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.
   Du kan läsa deras recension och kommentarer här: fantex

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 7. Luis svar

  De är bedragare. Tjuvar..

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Luis, förklara ditt fall för oss. Lita inte på Fantex, det är en oreglerad mäklare det vill säga, det är ett enkelt DOMINICA-företag. Tack för din kommentar om FANTEX. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.
   Du kan läsa deras recension och kommentarer här: fantex

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 8. Genara Castro Lazo svar

  Fantex är bluffbrottslingar, de ger dig aldrig något tillbaka
  Jag deltog av Luna Reyes, Linda Hernandez, Sara Miles, Miley Frey och de sa till mig att vi hade det väldigt bra, de är expertmanipulatorer
  De är redan fördömda från mitt land Peru!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Genara, Lita inte på Fantex, det är en oreglerad mäklare det vill säga, det är ett enkelt DOMINICA-företag. Tack för att du kommenterar FANTEX. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.
   Du kan läsa deras recension och kommentarer här: fantex

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 9. jackelina roxana leon vicente svar

  Hej, de lurade mig, de ringde mig för att investera och när jag gjorde det och ville kommunicera med dem svarade de mig aldrig, de är bedragare, Fantex, jag är en mamma med 4 barn och de brydde sig inte om min situation, hur jag skulle vilja att de skulle ge mig mina pengar tillbaka för att ge dem mina barn, de tog bort mig brödet från mina munnar mina barn och jag är desperat över denna situation som de stjäl från ödmjuka människor

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Jackelina, Lita inte på Fantex, det är en oreglerad mäklare det vill säga, det är ett enkelt DOMINICA -företag. Tack för att du kommenterar FANTEX. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.
   Du kan läsa deras recension och kommentarer här: fantex

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 10. Juan s. svar

  de är bedragare !!!! Någon fantex -arbetare som kan berätta för oss hur dessa tjuvar ligger? de har förstört mig

  är de sanningsenliga? LÅT BLI!! De är tjuvar !! Kan du dra dig tillbaka? ALDRIG !!! de är tjuvar !!

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Juan, Lita inte på Fantex, det är en oreglerad mäklare det vill säga, det är ett enkelt DOMINICA -företag. Tack för att du kommenterar FANTEX. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och i slutändan säger de att du har förlorat och de behåller det.
   Du kan läsa deras recension och kommentarer här: https://brokersrecomendados.com/fantex-comentarios/

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • gabriela svar

   En fråga besvarade samtalen tjejer från Storbritannien eller tjejer från Doninicana?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.