Kommentarer om Federal Capital Crypto-Asia

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Federal Capital Crypto-Asien (kallas även fcc-asia.com), är en kryptovaluta -mäklare. Rekommenderas Federal Capital Crypto-Asia verkligen att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension om Federal Capital Crypto-Asia. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare och ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Federal Capital Crypto-Asia LTD.

 

✅ När det gäller din läge, mäklare nämner att de är baserade i: Singapore.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Federal Capital Crypto-Asia noterar vi att det erbjuder 5 olika typer av konton / planer: Plan A, Plan B och 3 månatliga VIP -planer. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Planera A: minsta initiala insättning på $50, avkastning på 20% varje månad i 60 dagar, periodisering varje dag.

Plan B: minsta initiala insättning på $5.100, avkastning på 25% varje månad i 60 dagar, periodisering varje dag.

Månadsvis VIP -plan (1): minsta initiala insättning på $25.000, avkastning på 35% varje månad i 60 dagar, periodisering varje dag.

Månadsvis VIP -plan (2): minsta initiala insättning på $41.000, avkastning på 40% varje månad i 60 dagar, periodisering varje dag.

Månadsvis VIP -plan (3): minsta initiala insättning på $65.000, avkastning på 60% varje månad i 60 dagar, periodisering varje dag.

Federal Capital Crypto-Asia kontotyper
Federal Capital Crypto-Asia kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

 

Las plattformar att fungera som Federal Capital Crypto-Asia erbjuder är: en egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Federal Capital Crypto-Asia tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Federal Capital Crypto-Asia webbplats
Federal Capital Crypto-Asia webbplats

Federal Capital Crypto-Asia tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: information om företaget, FAQ-avsnitt, marknadsnyheter, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

| Annan information om Federal Capital Crypto-Asien |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: fcc-asia.com

Telefonnummer: har inte.

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning på Federal Capital Crypto-Asien <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Federal Capital Crypto-Asien är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

När vi ser allt detta rekommenderar vi försiktighet, eftersom: det är en oreglerad mäklare och är baserad i ett mycket farligt land för att göra investeringar (Singapore), när man letar efter recensioner om Federal Capital Crypto-Asien Vi hittade flera negativa recensioner. Vi föreslår att du är försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Federal Capital Crypto-Asia? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Federal Capital Crypto-Asia: Betyg och kommentarer»

 1. Hossen ashrafi svar

  Snälla hjälp mig att öppna mitt konto här igen
  Det avbröts för tre månader sedan tills nu

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Hossen, tack för att du kommenterar Federal Capital Crypto-Asia. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *