Annonsera med oss

Kommentarer från Fidelis International Trading

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren som heter Fidelis International Trading (även känd som FIT), en mäklare för CFD, ädla metaller och energiterminer. Vi vet inte i vilket land mäklaren är baserad, eftersom den inte nämner det på sin webbplats, den första punkten mot mäklaren. Vi tror också att det saknar reglering, eftersom det inte nämner det på sin webbplats, vilket är vanligt för en reglerad mäklare, vi tror att det är en icke-reglerad mäklare.

I det här avsnittet av mäklaranalysen analyserar vi vanligtvis de olika kontotyperna som mäklaren erbjuder sina kunder, men i det här fallet var det omöjligt för oss att hitta informationen på mäklarens webbplats, även om vi har skrivit e-postmeddelanden där vi begär information. som vi ännu inte har fått. har besvarats.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi kunde inte heller hitta information om de plattformar för att fungera som mäklaren erbjuder sina kunder.

Nu ska vi analysera de olika resurser och hjälpmedel som mäklaren erbjuder sina kunder och handlare.

Fidelis International Trading webbplats
Fidelis International Trading webbplats

Fidelis International Trading-mäklare tillhandahåller resurser som definitioner av grundläggande begrepp för att fungera som CFD, vad teknisk analys är och hur den fungerar, vad är användningen av stop loss, vilket är hävstång i handeln.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

www.ekhon.com.mx

Enligt olika kommentarer och e-postmeddelanden från olika kunder i företaget arbetar Fidelis (och lockar kunder) genom EKHON, Det här är din webbsida.

Webbplats ekhon.com.mx
Webbplats ekhon.com.mx

 

Övrig information om Fidelis International Trading

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta mäklaren eller se deras webbplats själv.

webbplats: fidelisinternationaltrading.com/ESP/

Telefonnummer: + (64) 98010270

E-post: [e-postskyddad]

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Fidelis International Trading-mäklare är inte pålitlig. Varför? Detta beror på det faktum att vi har hittat många negativa kommentarer från kunder, med negativa erfarenheter när de tog ut sitt kapital, lagt till bristen på information på mäklarens webbplats och lagt till allt detta är mäklaren inte reglerad.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare och användare kan rösta på mäklaren.

 

Vad tycker du om Fidelis International Trading? Vad har varit din erfarenhet?

 

Annonsera med oss

4 kommentarer om «Fidelis International Trading»

 1. Orlando quintero svar

  Det är en total bluff de trasslar in det väldigt lätt för dig att investera och sedan får de dig att förlora allt
  investeringen jag förlorade genom att lita på

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Orlando, tack för att du delar din erfarenhet med Fidelis International Trading. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand? Allt du nämner om Fidelis International Trading låter riktigt dåligt.

   hälsningar

 2. Luis Garcia svar

  noga med att de är en riktig bluff, litar inte alls
  gäller

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Luis, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med Fidelis International Trading ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem? Har du namn på rådgivare, e-post?

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *