Kommentarer om FidLo

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren FidLo, Det är en mäklare för (vi tror, ​​eftersom det inte specificerar det heller) Forex och CFD. Rekommenderas verkligen FidLo att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag?

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: nämner det inte.

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att hon är baserad i: (förmodligen) London, England.

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: det vi märkte är ganska negativt, att de i en del av webben har placerat logotyper för CySEC (Cyperns regleringsorgan), FSC på Brittiska Jungfruöarna (regleringsorganet på Brittiska Jungfruöarna) och företag House från Storbritannien, men de nämner inte namnet på det förment reglerade företaget, eller nämner inte heller föreskriftsnumret, för att leta efter förordningen. Allt tyder på att FidLo är en OREGULERAD mäklare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som FidLo erbjuder, noterar vi att det erbjuder: det ger inte riktigt information om att äga olika typer av konton.

den plattformar att fungera som FidLo -erbjudanden är: nämner det inte.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som FidLo tillhandahåller på sin webbplats.

FidLo-webbplats
FidLo-webbplats

FidLo tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: eftersom de faktiskt ger väldigt lite hjälp eller resurser, ger de i själva verket nästan ingen information om sig själva.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om FidLo

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: www.fintrd.com Uppdatering september 2019: webbplatsen verkar nu vara fidlointernational.com

Telefonnummer: tillhandahålls inte

E-post: tillhandahålls inte

>>> Betyg på FidLo <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att FidLo -företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, den ger väldigt lite information om den, den nämner att den regleras när den verkar vara falsk, dess webbplats verkar oavslutad (det finns oavslutade avsnitt ) eller med dålig design. Utöver detta har de inte villkor, en mycket otransparent och förvirrande webbplats.

Uppmärksamhet: i juli 2020 CNMV tillagd FidLo till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om FidLo? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

45 kommentarer om «FidLo: Betyg och kommentarer»

 1. Ernesto gomez svar

  Hej, äntligen hittade jag de här bedragarna. VAR MYCKET FÖRSIKTIG, DE ÄR ETT ORGANISERAT BAND DEDIKERAT TILL INTERNATIONELL BEDRÄGNING
  Dessa från FidLo är ingen mindre än samma mexikaner som alltid svindlar åt höger och vänster. Jag blev lurad med namnet Fidelis International Trading och jag har blivit kontaktad av andra offer som också stal med namnet Vanki Trading, de företag som jag fram till idag har begått brott är dessa:

  1. Strategisk grupp
  2. Privilegie Trading House
  3. Investera värdepapper
  4. Ikoniska investeringar
  5.Slutför länken
  6. Sentinel1973
  7. Rättvis
  8.Fidelis International
  9. Raisenhaus
  10. Qsmart (nu Bqsmart)
  11. Vantal Mexiko
  12. Svart kvadrat huvudstad
  13. Indien
  14. Kvantinformation
  15. Steigen Makler
  16.Vanki Trading
  17. Sentinel Growth Portfolio
  18. Meriter
  19.Ekhon

  Nu ringer de Vanki Trading men de använder samma Fidelis International Trading-konton i Hong Kong. Är det inte konstigt att om de är olika företag använder de samma konton?
  I alla fall samlas medlen upp i HSBC och i Hong Kong användes de säkert för att tvätta pengar från en mexikansk Narco (Narcos föredragna bank är HSBC, leta efter dem på internet).

  Snälla, om du funderar på att öppna ett konto hos något av dessa företag, rekommenderar jag att du INTE gör det, det är en bluff du kommer aldrig att se din initiala investering, använd bättre dessa pengar för en annan sak.
  Jag har spårat dem i flera år, den här gången gömmer de sig nästan för mig men de är fortfarande samma gamla bedragare.

  https://brokersrecomendados.com/fidelis-international-trading-comentarios/
  https://brokersrecomendados.com/fidlo-comentarios/
  https: raisenfraude .com /
  https://brokersrecomendados.com/sentinel-1973-comentarios/
  https://brokersrecomendados.com/sentinel-growth-protofolio-comentarios/

  De är i Mexico City. Bra omhändertagande! United kommer vi att stå upp!
  Kontakta mig i detta FORUM för att stärka. Så vi kommer att avslöja dessa brottslingar.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Ernesto, din information är mycket bra, vi kommer att göra andra recensioner om dessa bedragare, tack för att du kommenterar denna FidLo -data. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 2. ivan svar

  Gör testet med mychargeback, i princip litade jag inte på men om jag kunde få tillbaka mina pengar ber de dig om pengar bara om de lyckas återställa något så att de inte förlorar någonting. Hälsningar och lycka till.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Ivan, bra !!!, Tack så mycket för varningen, vi är mycket glada att du har uppnått det, var försiktig om du investerar igen, kolla mäklarna innan du litar på en, här har vi nästan alla.

   För andra som vill få tillbaka pengarna bör de försöka prata med vår chatt eller klicka på den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vår ranking av rekommenderade mäklare 2021 klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

 3. Kung svar

  Någon uppdaterad information om mäklaren fidlo international?

  Tack.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Rey, tack för att du frågade efter FidLo. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 4. Claudia Servia svar

  DETTA FÖRETAG ÄR EN BLUFF! Alla negativa kommentarer är sanna, de övertygar dig om att du legitimt tjänar på investeringar på aktiemarknaden, de visar dig till och med grafer och ger dig råd i flera månader tills de uppfyller sitt uppdrag. När det gäller att ta ut pengar verkar det, utifrån vad jag läste i de tidigare kommentarerna, att de redan har en modus operandi; när personen meddelar att han kommer att ta ut pengar, kommer en negativ operation ut där en STOR PERSENTAL går förlorad .. med detta använder de som en förevändning för investeraren att betala extra för att ta ut sina pengar (DET ÄR EN HÖG PERSENTATION) och när du betalar det sista med förutsättningen att de kommer att ge dig tillbaka dina pengar kommer de att försvinna med allt !!!! TÄNK INTE PÅ. ELDET ATT DETTA FOLK HAR ORSAKAT MIN FAMILJ VÄNLIGEN INTE GÖR DET SOM DET LÄR TILL MIG UPPTÄCKNINGEN SOM DE HÅLLER ATT VARA I WEBBEN ÄR ENHETSBEDRAGARE

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Claudia, tack för att du delar din erfarenhet med Fidlo. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   hälsningar

 5. Alexander F. svar

  Dessa bedragare har ett nätverk av många företag dedikerade till samma sak. Om du vill ha information om vilka de är och var de fungerar, lämnar jag min e -post [e-postskyddad] Allt måste göras så att dessa människor inte behåller de pengar som de har stulit i åratal.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Alexander, varför dölja informationen? Vi ber dig att offentliggöra, eller åtminstone från företagsnätverket, eller annan information som du anser lämplig, kanske information som hjälper människor att få tillbaka sina pengar.

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.