Kommentarer om FidLo

I denna avdelning vi kommer att analysera mĂ€klaren FidLo, Det Ă€r en mĂ€klare för (vi tror, ​​eftersom det inte specificerar det heller) Forex och CFD. Rekommenderas verkligen FidLo att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag?

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

MÀklaren nÀmner att vara en del av: nÀmner det inte.

 

NÀr det gÀller hans lÀge, mÀklaren nÀmner att hon Àr baserad i: (förmodligen) London, England.

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: det vi mĂ€rkte Ă€r ganska negativt, att de i en del av webben har placerat logotyper för CySEC (Cyperns regleringsorgan), FSC pĂ„ Brittiska Jungfruöarna (regleringsorganet pĂ„ Brittiska Jungfruöarna) och företag House frĂ„n Storbritannien, men de nĂ€mner inte namnet pĂ„ det förment reglerade företaget, eller nĂ€mner inte heller föreskriftsnumret, för att leta efter förordningen. Allt tyder pĂ„ att FidLo Ă€r en OREGULERAD mĂ€klare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som FidLo erbjuder, noterar vi att det erbjuder: det ger inte riktigt information om att Ă€ga olika typer av konton.

den plattformar att fungera som FidLo -erbjudanden Àr: nÀmner det inte.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som FidLo tillhandahÄller pÄ sin webbplats.

FidLo-webbplats
FidLo-webbplats

FidLo tillhandahÄller följande hjÀlp eller resurser till handlare eller intresserade parter: eftersom de faktiskt ger vÀldigt lite hjÀlp eller resurser, ger de i sjÀlva verket nÀstan ingen information om sig sjÀlva.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Annan information om FidLo

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: www.fintrd.com Uppdatering september 2019: webbsidan verkar nu vara fidlointernational.com

Telefonnummer: tillhandahÄlls inte

E-post: tillhandahÄlls inte

 

>>> Betyg pÄ FidLo <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att FidLo -företaget Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen Àr att vi tror att det Àr bÀttre att vara försiktig eftersom: det Àr en oreglerad mÀklare, den ger vÀldigt lite information om den, den nÀmner att den regleras nÀr den verkar vara falsk, dess webbplats verkar oavslutad (det finns oavslutade avsnitt ) eller med dÄlig design. Utöver detta har de inte villkor, en mycket otransparent och förvirrande webbplats.

 

UppmĂ€rksamhet: i juli 2020 CNMV tillagd FidLo till din lista över bedrĂ€gliga finansiella företag för att agera utan tillstĂ„nd.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om FidLo? Vad har du haft för erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

45 kommentarer om «FidLo: Betyg och kommentarer»

 1. Ernesto gomez svar

  Hej, Ă€ntligen hittade jag de hĂ€r bedragarna. VAR MYCKET FÖRSIKTIG, DE ÄR ETT ORGANISERAT BAND DEDIKERAT TILL INTERNATIONELL BEDRÄGNING
  Dessa frÄn FidLo Àr ingen mindre Àn samma mexikaner som alltid svindlar Ät höger och vÀnster. Jag blev lurad med namnet Fidelis International Trading och jag har blivit kontaktad av andra offer som ocksÄ stal med namnet Vanki Trading, de företag som jag fram till idag har begÄtt brott Àr dessa:

  1. Strategisk grupp
  2. Privilegie Trading House
  3. Investa Securities
  4. Ikoniska investeringar
  5. Finilink
  6. Sentinel1973
  7. RĂ€ttvis
  8. Fidelis International
  9. Raisen Haus
  10. Qsmart (nu Bqsmart)
  11. Vantal Mexiko
  12. Svart kvadrat huvudstad
  13. Indika
  14. Kvantinformation
  15. Steigen Makler
  16. Vanki Trading
  17. Sentinel Growth Portfolio
  18. Meriter
  19. Ekhon

  Nu ringer de Vanki Trading men de anvĂ€nder samma Fidelis International Trading-konton i Hong Kong. Är det inte konstigt att om de Ă€r olika företag anvĂ€nder de samma konton?
  I alla fall samlas medlen upp i HSBC och i Hong Kong anvÀndes de sÀkert för att tvÀtta pengar frÄn en mexikansk Narco (Narcos föredragna bank Àr HSBC, leta efter dem pÄ internet).

  SnÀlla, om du funderar pÄ att öppna ett konto hos nÄgot av dessa företag, rekommenderar jag att du INTE gör det, det Àr en bluff du kommer aldrig att se din initiala investering, anvÀnd bÀttre dessa pengar för en annan sak.
  Jag har spÄrat dem i flera Är, den hÀr gÄngen gömmer de sig nÀstan för mig men de Àr fortfarande samma gamla bedragare.

  https://brokersrecomendados.com/fidelis-international-trading-comentarios/
  https://brokersrecomendados.com/fidlo-comentarios/
  https: raisenfraude .com /
  https://brokersrecomendados.com/sentinel-1973-comentarios/
  https://brokersrecomendados.com/sentinel-growth-protofolio-comentarios/

  De Àr i Mexico City. Bra omhÀndertagande! United kommer vi att stÄ upp!
  Kontakta mig i detta FORUM för att stÀrka. SÄ vi kommer att avslöja dessa brottslingar.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Ernesto, din information Àr mycket bra, vi kommer att göra andra recensioner om dessa bedragare, tack för att du kommenterar denna FidLo -data. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, pengarna slÀpps inte ut pÄ marknaden, de visar det bara och i slutÀndan berÀttar de att du har förlorat och de behÄll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

 2. ivan svar

  Gör testet med mychargeback, i princip litade jag inte pÄ men om jag kunde fÄ tillbaka mina pengar ber de dig om pengar bara om de lyckas ÄterstÀlla nÄgot sÄ att de inte förlorar nÄgonting. HÀlsningar och lycka till.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Ivan, bra !!!, Tack sÄ mycket för varningen, vi Àr mycket glada att du har uppnÄtt det, var försiktig om du investerar igen, kolla mÀklarna innan du litar pÄ en, hÀr har vi nÀstan alla.

   För andra som vill fÄ tillbaka pengarna bör de försöka prata med vÄr chatt eller klicka pÄ den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vĂ„r ranking av rekommenderade mĂ€klare 2021 klicka HÄR

   HĂ€lsningar och lycka till.

 3. Kung svar

  NÄgon uppdaterad information om mÀklaren fidlo international?

  Tack.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Rey, tack för att du frÄgade efter FidLo. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, pengarna slÀpps inte ut pÄ marknaden, de visar det bara och i slutÀndan berÀttar de att du har förlorat och de behÄll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

 4. Claudia Servia svar

  DETTA FÖRETAG ÄR EN BLUFF! Alla negativa kommentarer Ă€r sanna, de övertygar dig om att du legitimt tjĂ€nar pĂ„ investeringar pĂ„ aktiemarknaden, de visar dig till och med grafer och ger dig rĂ„d i flera mĂ„nader tills de uppfyller sitt uppdrag. NĂ€r det gĂ€ller att ta ut pengar verkar det, utifrĂ„n vad jag lĂ€ste i de tidigare kommentarerna, att de redan har en modus operandi; nĂ€r personen meddelar att han kommer att ta ut pengar, kommer en negativ operation ut dĂ€r en STOR PERSENTAL gĂ„r förlorad .. med detta anvĂ€nder de som en förevĂ€ndning för investeraren att betala extra för att ta ut sina pengar (DET ÄR EN HÖG PERSENTATION) och nĂ€r du betalar det sista med förutsĂ€ttningen att de kommer att ge dig tillbaka dina pengar kommer de att försvinna med allt !!!! TÄNK INTE PÅ. ELDET ATT DETTA FOLK HAR ORSAKAT MIN FAMILJ VÄNLIGEN INTE GÖR DET SOM DET LÄR TILL MIG UPPTÄCKNINGEN SOM DE HÅLLER ATT VARA I WEBBEN ÄR ENHETSBEDRAGARE

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Claudia, tack för att du delar din erfarenhet med Fidlo. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   hÀlsningar

 5. Alexander F. svar

  Dessa bedragare har ett nÀtverk av mÄnga företag dedikerade till samma sak. Om du vill ha information om vilka de Àr och var de fungerar, lÀmnar jag min e -post [e-postskyddad] Allt mÄste göras sÄ att dessa mÀnniskor inte behÄller de pengar som de har stulit i Äratal.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Alexander, varför dölja informationen? Vi ber dig att offentliggöra, eller Ätminstone frÄn företagsnÀtverket, eller annan information som du anser lÀmplig, kanske information som hjÀlper mÀnniskor att fÄ tillbaka sina pengar.

   hÀlsningar

 6. Javier Avila svar

  Jag har en frÄga, jag ser rösten du har pÄ sidan och de goda Äsikterna Àr högre Àn de dÄliga, kan nÄgon ge ett exempel pÄ en bra situation?

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Javier, om du vill veta vÄr Äsikt om FidLo kan du lÀsa analysen. Vi tycker inte att det Àr ett sÀkert alternativ.

   hÀlsningar

 7. lurad av fidlo internationell bluff svar

  om de hör namnet pÄ Marlene Vazquez eller en viss Alfonzo Q kan de redan tas för bedrÀgeri, de Àr jÀvla lögnare

  om du ber om dina pengar kommer du att vara medveten om fidlo -bluffen

  BedrÀgerier

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej lurad, tack för att du delade din erfarenhet med FidLo, kommer du ihÄg hur du hittade dem i första hand? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du siffror, e-postmeddelanden?

   hÀlsningar

 8. norb svar

  Om du ber om uttag kommer kontot att utnyttjas

  fan de har förstört mig

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Norb, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av FiLo, kommer du ihÄg hur du hittade dem i första hand? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hÀlsningar

  • Javier Avila svar

   Norb, kan du förklara vad de har gjort ???

   För att undvika att gÄ igenom samma som som hÀnde nÀr du skapade kontot ???

   LÄt mig veta, jag har fÄtt ett hot om att de skulle skicka en sammanfattning av dÄliga lÄnebetalningar till alla enheter i mitt land.

   Är det möjligt ?

   • lurad av fidlo internationell bluff svar

    dÄlig betalning av vad? Om de inte ens har behörighet att be om pengar har de ingen reglering, dÀrför kan de inte ta emot pengar (sÄ berÀttade min kusin som Àr advokat)

    Om de stÀmmer dig skulle alla fidlo -Àgare gÄ i fÀngelse

 9. Julian Noriega svar

  Jag har precis lÀst detta, jag har bara varit hos dem i 10 dagar. Vad rekommenderar du?

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Juliån, tack för att du delade med dig av din erfarenhet av FidLo, kommer du ihÄg hur du hittade dem i första hand? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, mejl? SĂ€ger det att du har pengar med dem?

   hÀlsningar

 10. Carlos svar

  Det Àr en STOR bedrÀgeri, det Àr de som kontaktade mig
  Marlene Vazquez: [e-postskyddad]; tel. +44 203 966 1759; +41 225 185 013
  Alfonzo Quintero: [e-postskyddad]; tel. +44 203 966 1759;
  +52 212 909 7521
  FidLo GLOBALT KONTOR
  Leadenhall Building, 122 Leadenhall Street
  London, England
  fidlointernational .com
  tel. +44 203 966 1759; +41 225 185 013

  SĂ„ snart jag slutade göra den sista betalningen till de schemalagda betalningarna som jag var tvungen att göra och dĂ€rför kunde jag börja ta ut mina vinster den dagen, försvann allt investerat plus den ackumulerade vinsten i en enda operation, efter att ha gjort nĂ„gra fordringar, frĂ„n den sista veckan i juni 2019 FidLo, svarar inte pĂ„ mina mejl och kan inte heller kommunicera via telefon. Jag gjorde ett klagomĂ„l till FCA men de gav mig aldrig nĂ„got svar, DE ÄR PROFESSIONELLA bedragare ALLT ÄR EN TEATER FÖRBEREDD ATT STÄLLA DINA PENGAR.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Carlos, tack för att du delar din erfarenhet med FidLo (fidlointernacional), kommer du ihÄg hur du kom till att hitta dem i första hand? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag. Och varför Àr det sÄ att han förmodligen har tappat pengarna?

   Har du nummer, kontaktnamn, mejl? Försök ringa dem frÄn ett annat nummer eller e -post. Om ditt pÄstÄende bör du hellre göra det med tillsynsmyndigheten i ditt land, vilket land kommer du frÄn?

   hÀlsningar

   • Carlos Ajmad svar

    God eftermiddag, jag kommer frÄn Venezuela, tyvÀrr i mitt land finns det ingen enhet som kan ingripa i detta fall av bluff, jag har alla operationer som jag gjorde med FidLo, insÀttningarna som jag gjorde, förskott pÄ medel som de beviljade mig , kontot att de jag öppnades pÄ CIMB BANK BERHAD i Kuala Lumpur Malaysia, den sista operationen som genomfördes onsdagen den 10 april 2019 med företaget Delta Air Line (DAL) dÀr allt kapital förlorades. .- Jag hade utfört 26 operationer frÄn januari till 10 april, och i dem alla överstiger riskindikationerna inte 10% av ordern, Àven i de tre order dÀr jag har tappat Àr förlustprocenten nÄgot lÀgre vid 10%. Naturligtvis, i dessa operationer hade jag Ànnu inte slutat betala det sÀkerhetsförskott som de fick mig att ta, i alla fall "det skulle betalas med intÀkterna, nÀr betalningarna som motsvarar alla beviljade förskott hade betalats." Det var just den dagen den 10 april dÄ den sista betalningen jag gjorde till lÄnet som för $ 53000 XNUMX, eller som de hade beviljat mig, Äterspeglas pÄ mitt Cimb -bankkonto, jag kunde redan börja ta ut pengarna (jag hade begÀrt motsvarande blankett en vecka innan och de skickade det till mig) den dagen i oprativa med DAL utförde de de tvÄ order som de alltid begÀrde, en för köpet och en för försÀljningen, alltid, i alla tidigare operationer, utförde de en av de tvÄ, aldrig bÄda. Jag har all information, om du kan hjÀlpa oss att ÄterstÀlla vÄr investering eller kÀnner nÄgon som kan hjÀlpa mig skulle jag uppskatta det.

    • Javier Avila svar

     Kan du informera mig om hur du tog dig ur problemet med dessa mÀnniskor eftersom de efter att ha förlorat pengarna erbjöd dig ett förskott för att fÄ tillbaka det

     Vad gjorde du?? finns det nÄgon anledning för dem att göra nÄgot lagligt mot dig?

     • Carlos

      Hej Javier, FidLo verkligen nÀr de fÄr dig att förlora dina pengar och dina förmodade vinster, besluta dig för att fortsÀtta ta dina pengar, med en annan strategi. I den senaste operationen med DAL dÀr allt gick förlorat, kontaktade de dig den dagen pÄ ett desperat sÀtt för att informera dig om vad som hÀnde och att du mÄste ge ytterligare ett förskott för att ÄterstÀlla nÄgot, under den omstÀndigheten informerade jag dem om att jag inte hade mer pengar, men pÄ grund av deras insisterande gick han med pÄ villkoren för att betala förskottet, i den operationen, och den tredje samma dag "vann jag" ungefÀr tretton tusen dollar med de trettio som han hade godkÀnt med villkor.
      Efter detta började jag först insistera pĂ„ att förlusten hade varit en misshantering av förtroende och för att försöka fĂ„ nĂ„got ersatt för att möta det nya förskottet pĂ„ trettio tusen, de förde mig vidare till en annan person frĂ„n KONTO ÅTERKOMMANDE, som berĂ€ttade att jag hade Ă„terhĂ€mtade konton i sĂ€mre skick Ă€n mitt pĂ„ sex mĂ„nader men jag var tvungen att bidra med mer pengar för att genomföra framtida operationer med en annan mer konservativ strategi, ren bla, bla, bla.
      NÀr jag efter flera veckors prat om hur jag skulle ÄterstÀlla kontot redan var förlorade, började jag praktiskt taget igen.
      NÀr jag insÄg att jag inte lÀngre hade pengar, svarade jag inte pÄ mejlen eller samtalen till Storbritannien, jag lade klagomÄlet online i ett system som heter "Gabriel" men jag har inte fÄtt nÄgot svar, jag försökte kontakta en venezuelansk pÄ Malaisya för att se om du kan gÄ till Cimb Bank men jag kunde inte.

     • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattare

      Hej Carlos, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av FidLo, kommer du ihÄg hur du hittade dem i första hand? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

      Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

      hÀlsningar

     • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattare

      Hej Javier, tack för att du delade din erfarenhet med FidLo, kommer du ihÄg hur du hittade dem i första hand? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

      Har du nummer, kontaktnamn, mejl? Varför sÀger du att de skulle göra nÄgot lagligt mot dig?

      hÀlsningar

     • Javier Avila

      De pratade med mig i telefon, det jag behöver Àr att du rekommenderar mig. NÀr de förlorar allt, talar de pÄ ett sÀtt som de Àr oroliga och sÀger att de kommer att ÄterkrÀva pengarna, de lÄnar dig pengar, Àven om de fÄr veta att detta inte kan betalas, sedan för att avsluta kontot eller ringa för att ÄterstÀlla pengarna de berÀtta att du mÄste skicka pengarna sÄ slÀpper de fördelarna och resten. Och om du avbryter det jag begÀr eftersom högen var 80K Àr enorm. De berÀttar att de mÄste betala rÀnta och Ängra transaktionen och tar betalt för att betala 9k för att slutföra. Jag pratade med en advokat som arbetar med bedrÀgerier och han sa redan till mig att inte avbryta eller fortsÀtta kommunicera med dem eftersom de bara vill ha pengarna. Dessutom hÀvdar de att de Àr reglerade i Cyperns institution pÄ deras webbplats och i sÀllskap med hus, vilket bÄda inte stÀmmer. För att avbryta ger de dig 24 timmar om intresset fortsÀtter att öka. SÄ dÀr kommer jag att rapportera.

     • Javier Avila

      Kontakterna Àr:
      Marlene Vazquez: [e-postskyddad]; tel. +44 203 966 1759; +41 225 185 013
      Alfonzo Quintero: [e-postskyddad]; tel. +44 203 966 1759;
      Armando Peralta: [e-postskyddad]
      +52 212 909 7521
      FidLo GLOBALT KONTOR
      Leadenhall Building, 122 Leadenhall Street
      London, England
      fidlointernational .com
      tel. +44 203 966 1759; +41 225 185 013

      Vad rekommenderar du att göra för att avsluta dem, som jag nÀmnde Àr de inte registrerade som sidan sÀger, det hÀr Àr olagligt och bluff, du kan göra ansprÄk och med vem de rekommenderar,

      Jag har kontaktat det hÀr företaget som nÀmner att du kan ÄterstÀlla nÄgot: cactilpartners .com / och MyChargeBack .com Àr det vÀrt att följa en process för att avsluta det eller bara blockera dessa mÀnniskor frÄn telefon och post ??? Vad rekommenderar du mig.

     • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattare

      Tja, det Àr svÄrt att rekommendera nÄgot Javier, det Àr ocksÄ svÄrt att göra nÄgot mot dem eftersom de inte Àr reglerade, i sÄ fall skulle det vara mycket lÀttare att lÀmna in ett klagomÄl eller göra nÄgot. Kanske Àr ditt bÀsta alternativ att kontakta en advokat. Vi beklagar att vi inte kan ge dig ytterligare rÄd.

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Hej Carlos, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av FidLo, kommer du ihÄg hur du hittade dem i första hand? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

     Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

     hÀlsningar

 11. ALVARO HERNANDEZ svar

  Hej, det finns en rÄdgivare vid namn Eduardo Zenteno som i nÀstan ett Är har insisterat pÄ att jag ska investera i dem, den hÀr mannen har försökt övertyga mig pÄ olika sÀtt och har visat mig hur de fungerar i denna typ av verksamhet ... och Àven om han har tydligt talat till mig att han Du kan vinna eller att du kan förlora, jag vet inte att det Àr nÄgot som inte övertygar mig ... vad kan du sÀga Ät mig bortsett frÄn vad som stÄr i recensionen?

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Alvaro, förutom det vi nÀmnde i recensionen nÀmner de ingenting om vilket företag de tillhör, de Àr oreglerade, det Àr inte kÀnt var de Àr baserade, i din stÀlle skulle vi aldrig investera hos en sÄdan mÀklare . Du har ingenting för det.

 12. fabio svar

  HÀlsningar ... Fidlo -rÄdgivarna har ringt mig, den kommersiella rÄdgivaren som jag pratar med,
  Hon heter Laura Mejia och jag kontaktades av en annan rÄdgivare för att skicka dokumentationen, hon heter
  Javier Martinez ..
  Företaget ber mig om 7,500 dollar för att starta, jag har förhandlat med dem i flera mÄnader och det har de gjort
  visat verksamhet med företag (google, Netflix, Microsoft) dÀr vinster har uppnÄtts.
  Jag var övertygad om dess tillförlitlighet, tills jag rÄkade lÀsa dessa kommentarer ..
  Din Äsikt Àr att du inte gör den investeringen ???
  Jag har telefonnumret till det företaget i Mexiko +52 55 8369 3086

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Fabio, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med FidLo, vi beklagar verkligen vad du har varit med om ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du namn pÄ rÄdgivare, mejl?

   Om vÄr Äsikt rekommenderar vi att du lÀser recensionen, men eftersom du frÄgar oss Àr det en oreglerad mÀklare som ger vÀldigt lite information om företaget. Varför investera hos dem nÀr det finns reglerade mÀklare i seriösa lÀnder? Det Àr en risk som vi aldrig rekommenderar att ta.

   HĂ€lsningar.

 13. luis svar

  De Àr desamma som Fidelis, de Àr i Mexiko och mycket försiktiga med dem, de Àr inte reglerade och du vinner alltid och vinner och nÀr du ber om pengar tillbaka försvinner de eller de ber dig om tusen papper, till slut kommer de aldrig returnera vad som helst
  VÄLDIGT FÖRSIKTIG !!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Luis, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med FidLo ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du namn pÄ rÄdgivare, mejl? Varför sÀger du att de Àr desamma som Fidelis? NÀr du sÀger Fidelis menar du mÀklare Fidelis International Trading?

   HĂ€lsningar.

 14. Alfredo Mata svar

  Hej, jag har arbetat med Fidlo International i drygt ett Är och jag har haft en positiv upplevelse. Jag har haft vinster och förluster men mitt saldo Àr idag bra.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Alfredo, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med FidLo ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du namn pÄ rÄdgivare, mejl?

   HĂ€lsningar.

  • ernesto gomez svar

   Du tror inte pÄ det eller din Alfredo, att du kommer att ta ett Är, ljug inte.
   Var försiktig eftersom du vinner och du vinner och du vinner och dÄ ger de dig förlusten nÀr du skickar mer pengar dit en analytiker som kallar sig Marco Farola som ger dig fördelar och fördelar tills du skickar mer pengar och dÀr ger de dig förlusten av allt och de lÄter dig inte fÄ dina pengar, och de Àr de vanliga, de byter bara mÀklare men de Àr desamma som fidelís, Raisen, Qsmarth, Core
   De Àr ett bedrÀgeri
   https://fidlointernational.com
   hÀlsningar

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Hej Ernesto, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med FidLo ... Varför nÀmnde du att de Àr desamma som de företag du nÀmner?

    HĂ€lsningar.

 15. Luis svar

  Var försiktig sÄ vinner du aldrig och du förlorar alltid, varna investerare, det finns ingen reglering som skulle finnas i denna mÀklare och det Àr en bluff
  hÀlsningar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Luis, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med FidLo ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du namn pÄ rÄdgivare, mejl?

   HĂ€lsningar.

   • luis svar

    Om de ringde mig mÄnga gÄnger, nÄgra mexikaner tills de övertygade mig, fick jag mÄnga samtal varje dag, upplevelsen var att jag vann och vann och nÀr jag ville dra mig tillÀt de mig inte och de svarade inte pÄ mina mejl eller telefoner, Jag tappade 16.800 XNUMX kr
    Om jag har all dokumentation och den Àr under utredning
    Jag skickar det till dig senare

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Hej Luis, om du kommer ihÄg mejl eller siffror skulle de vara till stor hjÀlp för oss.

     HĂ€lsningar.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *