Kommentarer om FinaCapital

I denna avdelning vi kommer att analysera FinaCapital -mäklaren, är en kryptovaluta och Forex mäklare. Rekommenderas verkligen FinaCapital för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på FinaCapital ... Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare genom att tillhandahålla viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte, att investera hos ett investeringsbolag.

Även om webbplatsen inte har en spansk version har vi också fått meddelanden från kunder eller personer som frågar om FinaCapitals tillförlitlighet, så vi kommer också att granska detta företag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi gör den här granskningen och bedömningen, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: nämner inte det. .

När det gäller hans läge, Mäklaren nämner att den är baserad i: USA (men om det faktiskt är baserat i detta land bör företaget regleras av USA: s tillsynsorgan, vilket inte verkar hända, det är därför vi tvivlar på att FinaCapital faktiskt är baserat i USA).

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: eftersom FinaCapital nämner att de är baserade i USA och sedan nämner det en förordning i Storbritannien (FCA) men det nämns inte heller föreskriftsnummer för att verifiera denna förmodade förordning, allt tyder på att det är en oreglerad mäklare .

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som FinaCapital erbjuder, noterar vi att det erbjuder 3 olika typer av konton; startkontot, diamantkontot och pro -kontot.

Startkonto- Minsta initiala insättning på $ 250, 10% bonus, ingen riskhantering.

Diamantkonto- Minsta initiala insättning på $ 1.000, 13% bonus, ingen riskhantering.

Pro-konto- Minsta initiala insättning på $ 5.000, 15% bonus, ingen riskhantering.

FinaCapital -kontotyper
FinaCapital -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som FinaCapital erbjuder är: vi tror att FinaCapitals egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som FinaCapital tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

FinaCapital webbplats
FinaCapital webbplats

FinaCapital tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: de ger inte riktigt information eller resurser / verktyg för intresserade investerare ...

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om FinaCapital

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: finacapital.net

Telefonnummer: +1(410)394-9739 y +1-97282-96169

E-post: [e-postskyddad] (Nyfiken på att mejlet verkar komma från ett annat företag? FBSRETURN?) Och [e-postskyddad] (som också verkar vara från ett annat 24xtrade -företag)

>>> Värdering på FinaCapital <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att FinaCapital -företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: allt tyder på att det är ett oreglerat företag, det är inte klart om det verkligen är baserat i USA, när vi letar efter andra värderingar om företaget vi hittade absolut ingenting, vilket skulle tyda på att det är ett "nytt" företag ...

Av dessa skäl anser vi att FinaCapital inte är en rekommenderad mäklare. Med andra ord rekommenderar vi alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om FinaCapital? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «FinaCapital: Betyg och kommentarer»

 1. José Antonio svar

  Detta företag kommer inte att låta dig dra dig ur. Jag försäkrar dig, de lät mig inte dra mig tillbaka, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej José Antonio, tack för att du skriver om FinaCapital. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.