Bux mäklare
Kommentarer till FinanCenter

Analys på FinansCenter

➡️ I det här avsnittet kommer vi att analysera FinansCenter (kallas även med namnet: finanscenter.com.mx), är en Forex, Cryptocurrency och CFD mäklare. Rekommenderas verkligen FinansCenter att göra en investering? Är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att avgöra det.

sedan hittar du följande: åsikter om FinanCenter ✅, påståenden, klagomål, erfarenheter, analys av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och viktigast av allt: Är FinansCenter en säker sida? ⛔ Kan vi lita på det här företaget? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

 • FinansCenter nämner att vara en del av: Turbo Trading Limited.
 • Angående din plats, företaget är baserat i Mexico City. UPPMÄRKSAMHET: Vi har fått information om att ditt riktiga namn och ditt riktiga huvudkontor (varifrån du ringer) finns i nästa adress: Río Rhin #77 06500 Cuahutemoc Cdmx. Våning 2 och 3 (hans riktiga namn är aktiv finansiering). Också i Paseo de reforma 250 torn B, 17:e våningen.
 • Om vi ​​analyserar din säkerhet, konstaterar vi att FinansCenter inte har någon typ av reglering.

UPPMÄRKSAMHET: FinansCenter är en mäklare INTE REGLERAD.

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfylla mycket stränga krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper som FinansCenter erbjuder, i det här fallet har vi inte hittat information som tyder på att det finns olika typer av konton.

Den plattform att driva som FinansCenter erbjuder är: okänd.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som FinanCenter tillhandahåller på sin hemsida. Vi tror att resurserna och hjälpen som ges på hemsidan kan vara en stor fördel för mäklaren.

FinanCenter webbplats
FinanCenter webbplats

FinansCenter tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: en kort förklaring om tjänsterna den erbjuder, live-diagram, FAQ-sektion, inte mycket mer.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information FinansCenter

 

🔻 Vi kommer att lämna lite mer information om du vill kontakta företaget, eller se dess hemsida själv. 🔻

 • 🌏 Webbplats: finanscenter.com.mx
 • 📞 Telefonnummer: 01 (55) 5929 4404
 • 📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskar FinansCenter. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Värdering på FinansCenter

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tror vi att företaget FinansCenter är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2022 ⭐

❌ Efter att ha undersökt det råder vi dig att iaktta försiktighet, eftersom det är ett olagligt företag, tydligt etablerat för att ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är inte särskilt transparent, eftersom det inte erbjuder juridisk information, det visar inte data om dess registrering och det saknar också reglering (oreglerat företag). ❌


Kort sagt: Det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

UPPMÄRKSAMHET!: i oktober 2020 CNMV lagts till i FinansCenter till din lista bedrägliga finansiella företag, för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till CNMV advertencia️ oktober 2020 varning

UPPMÄRKSAMHET : Dow500, Turbohandel, foptrade, Dow300, Dowbroker, FinansCenter, Enkelt 500, SMINVEST, Omfattningsmarknader, TechInvest, DowTrade y DowFx, alla dessa webbplatser tillhör eller är nära besläktade med Turbo Trading Ltd, ett företag olaglig ligger i Mexico City, som har ett stort antal klagomål mot sig för alla bedrägerier som begåtts. VI FÖRESLÅR EXTREMT FÖRSIKTIGHET


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om FinanCenter? Vad har varit din erfarenhet?

 


Bux mäklare

Annonsera med oss

9 kommentarer om «FinanCenter: Betyg och kommentarer»

 1. den svar

  Jag arbetade för den mäklaren och även om de berättar att det inte är ett callcenter, ser det bra ut, för även om mottagningen av platsen där de arbetar är mycket bra, är operationsplatsen helt smutsig.
  Vad de förklarade för mig är att de är reglerade av MIFID, FCA och KPMG, men att vara utlänningar inte behöver regulera CNVB. Arbetet ger inte juridiska förmåner och betalningen sker kontant och utöver detta berättar de att de styrs av LFT. Direktören som ansvarar förnedrar offentligt människor, jag känner att en sak är att vara strikt och en annan arrogant och inom regelverket indikerar de att du kan få sparken på ett berättigat sätt för att du inte vet vad du blir tillfrågad.
  Situationen är att många av dem som gör det för kommissionerna, samma för vilka de pressar dig att leverera resultat ... Det har verkligen en hel pint med ett callcenter och jag vet ärligt talat inte än idag om människors investeringar är säkra.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Das, tack för att du delar din erfarenhet med FinanCenter. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de ursprungliga eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 2. Carlos E. svar

  Hej, jag har älskat att se den här webbplatsen, jag förklarar varför:

  I faktiskt Mexiko, såväl som Talenteca och ibland i OCC, erbjuds ledigheten för "finansiell rådgivare" och namnet på det företag som är utstationerat är FinanCenter, "med en närvaro i många länder och alla de i lagen för att fungera ekonomiskt" , med anställningsadress vid Av Reforma 250 (callcentret); de andra adresserna som kommer att nämna Polanco och Reforma verkar vara mer "det synliga ansiktet", "det vackra ansiktet"; Callcentret ligger i ett fult område och det är en ful och gammal byggnad, men det är för slavarna.

  Granskning i utvärderingar av samma faktiskt, det finns bara två, om FinanCenter, (jag har inte letat efter de andra namnen som den nämner men det verkar som om de är antingen desamma eller att de är väldigt, mycket besläktade, särskilt när det gäller adresser) där ex-rådgivare förklarar lite av vad de gjorde där.

  Om du tror att alla de som svarar dig är de förbannade bedrägeripartnerna, har du mycket fel, de är bara bönder, till dem som erbjuds ett jobb i ett ekonomiskt försäljningscenter och som alla callcenter som är värda sitt salt, arbetsförhållandena är så hemska att omsättningen är mycket hög, så namnen på dem som kallar dem kommer att ständigt förändras, inte för att de ändrar sin identitet utan för att det ständigt finns nya duper som snart upptäcker på vilken dålig arbetsplats de redan har fick sig själva. först att du kan komma ut.

  Jag lämnar länkarna till både vakansen som erbjuds på Indeed och utvärderingarna som arbetsplats_

  https://mx.indeed.com/ver-empleo?cmp=FinanCenter&t=Asesor+financiero&jk=6824a47a1df4e2de&sjdu=Zzi_VW2ygsY1fzh3Ma9ZsE4zIT1NTXCwgFBhdjeTC3NMszSmkeyRmZmAqUZaYKkSX3hCrDLOCwyLJ948zQcy5A&tk=1f27qisshtgfg803&adid=366578128&ad=-6NYlbfkN0C1T50xL3g7Lp0dL2m2DOmUynoLanozm4GfjysiDSQcs5h9Duli6kFk_ycC9wgCAhzNHUaR-ib7mPJmXEtRYksxcJvzfunzzDLAK3QYrW6w0RXM5PQzzmY_Ce2LzITYrCE7P94LE2D7chJMhowKBlhG3XrkWJkXHW1hJ8Uoi1sxuBGROfZk1n0yfN5zGE4tae6JSAUFF2eLbv1FfopTZYqxz-1vaeCEtpsCmnWkk4RhtXPXh4a7W8Q6AByvZD7W65J3ICSPEgujm1lwXXFYC7Ecx0aX6SNyZuf3OmIj-t7UFli8_PPpNg0ZQPr_mTL8AtiUrI9s94FKVQ==&utm_campaign=job_alerts&utm_medium=email&utm_source=jobseeker_emails

  https://mx.indeed.com/cmp/Financenter/reviews?from=acme-wonder

  Och anledningen till att jag har älskat att se den här webbplatsen är att jag var osäker på om jag skulle ansöka om den lediga platsen eller inte.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Carlos, utmärkt arbete, tack för din hjälp med att upptäcka dessa brottslingar och deras arbetscenter och de företag som gör det smutsiga arbetet i samarbete med mäklaren, vi vet redan att det är så alla dessa mäklare agerar, de anställer människor i behov för sina callcenter, många gånger utan grundläggande studier med det enda målet att övertyga alla de ringer för att investera och därmed ta sin provision med varje klient som de lägger i mäklaren, de bryr sig inte om att ljuga, fuska eller manipulera och snarare är det mäklaren som tvingar dem att göra det, för om de inte får ett minimalt antal kunder får de sparken.

   hälsningar

 3. Leo svar

  Den mest motbjudande platsen att arbeta, de är inte reglerade, de ger inte förmåner, de betalar kontant, namnen ändras, företagsnamnet för eventuella stämningar är inte känt, de är respektlösa, det har ingen etik eller värderingar, de säg att det är ett påsehus när det bara är ett callcenter. noll rekommenderas.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Leo, tack för att du delar med dig av dina erfarenheter med FinanCenter, men vi har inte slutat förstå, säger du att du arbetade för FinanCenter?

   hälsningar

 4. RJ svar

  De är samma personer från simpletrades, dow500 och SMINVEST, som nu går under namnet finansentreprenör, vänligen granska dessa mäklare

  De öppnar och stänger namn på mäklare när de klagar på något, jag arbetar på deras kontor och miljön är väldigt dålig, de är dedikerade till att råna människor och de tränar dig att stjäla

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej RJ, tack för att du delar all denna information om FinanCenter. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra att investera i det här företaget.

   Här har vi redan en recension om SimpleTrades och om Dow500, om du vill lämna dina kommentarer där.

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.