Kommentarer till FinanCenter

I denna avdelning vi analyserar mäklaren FinanCenter (även kallad financenter.com.mx), är en Forex-, CFD- och Cryptocurrency-mäklare. Rekommenderas verkligen FinanCenter för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om FinanCenter ✅, hävdar 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är FinanCenter ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: nämner inte det.

 

När det gäller hans läge, Mäklaren nämner att han är baserad i: Mexico City (Av. Paseo de la Reforma 250, Polanco, Polanco IV Secc, Cuauhtémoc, 06600 Mexico City, CDMX, Mexico). 

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare. . 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av FinanCenter, vi noterar att de inte riktigt ger information om att äga olika planer eller kontotyper.

Plattformarna att fungera som FinanCenter erbjuder är: vi tror på FinanCenter-plattformen.

Vi analyserar nu de olika resurser och hjälpmedel för handlare som FinanCenter tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att de resurser och hjälp som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

FinanCenter webbplats
FinanCenter webbplats

FinanCenter tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: lite information om FinanCenter, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om FinanCenter |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: financenter.com.mx

Telefonnummer: 01 (55) 5929 4404

E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på FinanCenter. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för investering med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på FinanCenter <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att FinanCenter-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, den är baserad i osäkra länder när man letar efter recensioner om FinanCenter vi hittade verkligen inga andra recensioner, vilket får oss att tro att det är en mäklare utan meriter. Vi föreslår att du är försiktig. 

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i oktober 2020 tillkom CNMV FinanCenter till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV advertencia️ oktober 2020 varning

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : Enligt meddelanden från klienter arbetar FinanCenter tillsammans med Dow300, DowBroker y Dow500, mäklare med dåligt rykte och anklagade för att bedra många människor, föreslår vi extrem försiktighet med dessa företag.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om FinanCenter? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

9 kommentarer om «FinanCenter: Betyg och kommentarer»

 1. den svar

  Jag arbetade för den mäklaren och även om de berättar att det inte är ett callcenter, ser det bra ut, för även om mottagningen av platsen där de arbetar är mycket bra, är operationsplatsen helt smutsig.
  Vad de förklarade för mig är att de är reglerade av MIFID, FCA och KPMG, men att vara utlänningar inte behöver regulera CNVB. Arbetet ger inte juridiska förmåner och betalningen sker kontant och utöver detta berättar de att de styrs av LFT. Direktören som ansvarar förnedrar offentligt människor, jag känner att en sak är att vara strikt och en annan arrogant och inom regelverket indikerar de att du kan få sparken på ett berättigat sätt för att du inte vet vad du blir tillfrågad.
  Situationen är att många av dem som gör det för kommissionerna, samma för vilka de pressar dig att leverera resultat ... Det har verkligen en hel pint med ett callcenter och jag vet ärligt talat inte än idag om människors investeringar är säkra.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Das, tack för att du delar din erfarenhet med FinanCenter. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de ursprungliga eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 2. Carlos E. svar

  Hej, jag har älskat att se den här webbplatsen, jag förklarar varför:

  I faktiskt Mexiko, såväl som Talenteca och ibland i OCC, erbjuds ledigheten för "finansiell rådgivare" och namnet på det företag som är utstationerat är FinanCenter, "med en närvaro i många länder och alla de i lagen för att fungera ekonomiskt" , med anställningsadress vid Av Reforma 250 (callcentret); de andra adresserna som kommer att nämna Polanco och Reforma verkar vara mer "det synliga ansiktet", "det vackra ansiktet"; Callcentret ligger i ett fult område och det är en ful och gammal byggnad, men det är för slavarna.

  Granskning i utvärderingar av samma faktiskt, det finns bara två, om FinanCenter, (jag har inte letat efter de andra namnen som den nämner men det verkar som om de är antingen desamma eller att de är väldigt, mycket besläktade, särskilt när det gäller adresser) där ex-rådgivare förklarar lite av vad de gjorde där.

  Om du tror att alla de som svarar dig är de förbannade bedrägeripartnerna, har du mycket fel, de är bara bönder, till dem som erbjuds ett jobb i ett ekonomiskt försäljningscenter och som alla callcenter som är värda sitt salt, arbetsförhållandena är så hemska att omsättningen är mycket hög, så namnen på dem som kallar dem kommer att ständigt förändras, inte för att de ändrar sin identitet utan för att det ständigt finns nya duper som snart upptäcker på vilken dålig arbetsplats de redan har fick sig själva. först att du kan komma ut.

  Jag lämnar länkarna till både vakansen som erbjuds på Indeed och utvärderingarna som arbetsplats_

  https://mx.indeed.com/ver-empleo?cmp=FinanCenter&t=Asesor+financiero&jk=6824a47a1df4e2de&sjdu=Zzi_VW2ygsY1fzh3Ma9ZsE4zIT1NTXCwgFBhdjeTC3NMszSmkeyRmZmAqUZaYKkSX3hCrDLOCwyLJ948zQcy5A&tk=1f27qisshtgfg803&adid=366578128&ad=-6NYlbfkN0C1T50xL3g7Lp0dL2m2DOmUynoLanozm4GfjysiDSQcs5h9Duli6kFk_ycC9wgCAhzNHUaR-ib7mPJmXEtRYksxcJvzfunzzDLAK3QYrW6w0RXM5PQzzmY_Ce2LzITYrCE7P94LE2D7chJMhowKBlhG3XrkWJkXHW1hJ8Uoi1sxuBGROfZk1n0yfN5zGE4tae6JSAUFF2eLbv1FfopTZYqxz-1vaeCEtpsCmnWkk4RhtXPXh4a7W8Q6AByvZD7W65J3ICSPEgujm1lwXXFYC7Ecx0aX6SNyZuf3OmIj-t7UFli8_PPpNg0ZQPr_mTL8AtiUrI9s94FKVQ==&utm_campaign=job_alerts&utm_medium=email&utm_source=jobseeker_emails

  https://mx.indeed.com/cmp/Financenter/reviews?from=acme-wonder

  Och anledningen till att jag har älskat att se den här webbplatsen är att jag var osäker på om jag skulle ansöka om den lediga platsen eller inte.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Carlos, utmärkt arbete, tack för din hjälp med att upptäcka dessa brottslingar och deras arbetscenter och de företag som gör det smutsiga arbetet i samarbete med mäklaren, vi vet redan att det är så alla dessa mäklare agerar, de anställer människor i behov för sina callcenter, många gånger utan grundläggande studier med det enda målet att övertyga alla de ringer för att investera och därmed ta sin provision med varje klient som de lägger i mäklaren, de bryr sig inte om att ljuga, fuska eller manipulera och snarare är det mäklaren som tvingar dem att göra det, för om de inte får ett minimalt antal kunder får de sparken.

   hälsningar

 3. Leo svar

  Den mest motbjudande platsen att arbeta, de är inte reglerade, de ger inte förmåner, de betalar kontant, namnen ändras, företagsnamnet för eventuella stämningar är inte känt, de är respektlösa, det har ingen etik eller värderingar, de säg att det är ett påsehus när det bara är ett callcenter. noll rekommenderas.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Leo, tack för att du delar med dig av dina erfarenheter med FinanCenter, men vi har inte slutat förstå, säger du att du arbetade för FinanCenter?

   hälsningar

 4. RJ svar

  De är samma personer från simpletrades, dow500 och SMINVEST, som nu går under namnet finansentreprenör, vänligen granska dessa mäklare

  De öppnar och stänger namn på mäklare när de klagar på något, jag arbetar på deras kontor och miljön är väldigt dålig, de är dedikerade till att råna människor och de tränar dig att stjäla

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej RJ, tack för att du delar all denna information om FinanCenter. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra att investera i det här företaget.

   Här har vi redan en recension om SimpleTrades och om Dow500, om du vill lämna dina kommentarer där.

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *