Bux mäklare

FinanceX Kommentarer

Analys på FinanceX

➡️ I det här avsnittet kommer vi att analysera EkonomiX (kallas även med namnet: financex.info), Det handlar om en Forex, Cryptocurrency och CFD mäklare. Rekommenderas FinanceX verkligen att göra en investering? Är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att avgöra det.

sedan hittar du följande: Åsikter om Financex. ✅, påståenden, klagomål, erfarenheter, analys av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och viktigast av allt: Är FinanceX en säker sida? ⛔ Kan vi lita på det här företaget? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

 • FinanceX nämner att vara en del av Big Box Ltd.
 • Angående din plats, företaget är baserat i Saint Vincent och Grenadinerna.
 • Om vi ​​analyserar din säkerhet, noterar vi att FinanceX inte har någon typ av reglering.

UPPMÄRKSAMHET: FinanceX är en mäklare INTE REGLERAD.

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfylla mycket stränga krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper att FinanceX erbjuder, i det här fallet hittade vi inte information som tyder på att de finns.

La plattform att fungera som FinanceX erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som FinanceX tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som ges på hemsidan kan vara en stor fördel för mäklaren.

FinanceX webbplats
FinanceX webbplats

FinanceX tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: en förklaring om tjänsterna den erbjuder, livediagram, handledningar, marknadsnyheter och analyser, FAQ-sektionen, inte mycket mer.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information EkonomiX

 

🔻 Vi kommer att lämna lite mer information om du vill kontakta företaget, eller se dess hemsida själv. 🔻

 • 🌏 Webbplats: financex.info
 • 📞 Telefonnummer: 447915638689
 • 📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskar FinanceX. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Värdering på EkonomiX

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tror vi att FinanceX-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2022 ⭐

Efter att ha undersökt det, råder vi dig att vara försiktig, eftersom det är ett olagligt företag, tydligt etablerat för ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är väldigt lite transparent, dess huvudkontor ligger i en erkänt skatteparadis, därför är dess reglering praktiskt taget ogiltig och risken att förlora pengar är mycket större. ❌


Kort sagt: Det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

UPPMÄRKSAMHET: Vi har fått meddelanden från kunder som försäkrar det FinanceX har en nära relation med Investirex, en mäklare med ett uselt rykte och klagomål mot honom, anklagade för att ha lurat sina användare. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om FinanceX? Vad har du varit med om?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

43 kommentarer om «FinanceX: Betyg och recensioner»

 1. sergio svar

  E’ UNA TRUFFA
  sono stato contattato telefonicamente per investire 250€ con un sistema automatico che iveste piccole cifre
  Poi sono stato contattato da consulente che mi chiedeva di versare altri soldi
  Consulente finansiario
  Alison Bright
  Consulenza Lun – Ven 10:00 – 19:00 CET.
  E-post: [e-postskyddad]
  Telefon: +447915638689

  Inizialmente sembrava si guadagnasse 10/12€ al giorno , dopo avermi covinto aversare altri 1000€
  i guadagni virtuali erano tra i 250/300€ giorno
  In 3 mesi si è arrivati ad un guadagno di circa 20.000€ A questo punto la consulente mi ha chieso altri soldi per aumentare i guadagni
  Al mio rifiuto ed alla richiesta di recuperare una parte dell’importo, la consulente ha chiuso il conto su FinanceX ed inviato i soldi a “bitcoinnetwork-engineer.com”
  questi mi hanno chiesto di fare un versamento per un’ipoterica ssicurazione e sbloccatre il trasferimento
  fatto questo versamento di 1529$….. sono spariiti tutti e non rispondono più alle mail

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hola sergio, gracias por escribir sobre Investirex (también usan el nombre de Financex). Este broker es considerado una ESTAFA. La BAFIN (Regulador Financiero de Alemania) ha puesto un aviso sobre ellos, por falta de regulación y por engañar a sus clientes (Se länk BAFIN).

   Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att stjäla från dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och till slut markerar de dig och säger att du har förlorat allt och de behåller det som sätt.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa de som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnen på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka de har kontaktat dig, etc.

   För att få tillbaka dina pengar, prata med vår chatt eller klicka på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. ALVARO svar

  HEJ TJUV, NI ÄR REDAN ANMÄLLADE TILL POLISEN I SPANIEN SNART KOMMER DET ATT VARA ARRESTATIONSBEDRAGARE

  CNMV ÄR OCKSÅ MEDVET OM DERAS STÖDER, DU KOMMER INTE KUNNA DÖMMA DEM, VI HAR REDAN LÄCKAT DEM BEDRAGARE

  SNART ÄR NI ALLA BAKOM BAKOM

  — OBSERVERA: FINANCEX ÄR EN BLUFFÄR, DE BEDER DIG OM PENGAR MEN FÖR ATT KUNNA DRA UT BEGER DE OM MER OCH MER OCH DÅ BLOCKAR DE DIG HELT ENKELT. NÄR DE TAR ALLA MÖJLIGA PENGAR FRÅN DIG BLOCKAR DE DIG OCH DU KAN INTE KONTAKTA LÄNGRE. DE HAR ALLT VÄL ORKESTERERAD. DE ÄR PROFESSIONELLA TJUVAR. —

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej ALVARO, du måste göra en anmälan, det är viktigt att göra många anmälningar från alla berörda så att polisen agerar snabbare. Tack för att du skrev om FinanceX (de är samma bedragare som Investirex). För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 3. Maria svar

  För tillfället ritiro ogni accusa.
  Ho ritrovato il mio konto.
  Be ho chiesto il rimborso.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Maria, de kommer inte att lämna tillbaka något till dig, de är bedragare.

   Hälsningar.

 4. Maria svar

  Sono stata truffata da Alex Ritter che driver sin financex .info
  Operationen avslutades med telefonassistansen som måste avinvesteras hela tiden och återfördes till det mångsidiga kapitalhuset + guadagni till nettoprovisionen på 10%,, till en finansplan med mitt konto är SPARITO! DET FINNS INGEN PIÙ.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Maria, du måste göra en anmälan, det är viktigt att göra många anmälningar från alla berörda så att polisen agerar snabbare. Tack för att du skrev om FinanceX (de är samma bedragare som Investirex). För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

  • Maria svar

   Scusate, för tillfället ritiro tutto. Ho ritrovato l'account. Ora ho chiesto il recupero di tutto. Jag hoppas bra

   • Rekommenderademaklare.com svar

    Hej Maria, de kommer inte att lämna tillbaka något till dig, de är bedragare.

    Hälsningar.

 5. Mario svar

  Volevo informazioni circa i broker financex.info e clydetrade.world.
  Hälsningar och tack

 6. Ana svar

  hej, de ringer mig också från investirex och financex (DE ÄR SAMMA FÖRETAG MED ETT ANNAT NAMN) några tjejer med östeuropeisk accent ringer dig hela dagen för att be dig att sätta in, de verkar vara stalkers för mig och jag vet att det är förbjudet att ring på det sättet till dina kunder

  vi borde alla drabbade göra något mot dessa bedragare

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Ana, du måste göra en anmälan, det är viktigt att göra många klagomål från alla berörda så att polisen agerar snabbare. Tack för att du skriver om FinanceX. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

  • soria svar

   Hej Ana, det är sant att de är samma företag, de ringer mig vid 2-tiden och de ber mig om pengar, jag har redan investerat 300 i alla fall, jag tackar för dina kommentarer eftersom jag var på väg att sätta in mer än 2000 euro och när jag läser allt detta kommer jag inte att göra det, så tack så mycket alla för era meddelanden som räddade mig från att investera och förlora mer pengar

   God dag

 7. diego svar

  Hej, jag blev lurad

  hur kan jag få tillbaka mina pengar?

  hälsningar

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Diego, du måste lämna in en anmälan, det är viktigt att göra många klagomål från alla berörda så att polisen kan hitta dem. Tack för att du skriver om FinanceX. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.