Kommentarer till FMH & Asociados

I denna avdelning vi kommer att analysera onlineadvokatbyrån Financial Rights (även kallad mmdfinancial.com). Rekommenderas verkligen ekonomiska rättigheter för klagomål? Är det ett säkert företag? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en översyn av finansiella rättigheter. Det är för att vi har märkt att online advokatwebbplatser nyligen dyker upp för att hjälpa människor som har blivit lurade, men de är inte riktigt advokater, även i många fall är de samma bedrägliga mäklare som poserar som medlare för att fortsätta lura. Vi tycker om att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi ger information som varje investerare bör veta för att inte bli skadad.

✔️ Kom ihåg att bedragare i världen av onlineinvesteringar finns i överflöd och det händer mycket att dessa förmodade kapitalåtervinningar visar sig vara en bluff igen.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

 • företaget nämner att vara en del av: Financial Rights LLC.
 • När det gäller hans läge, Finansiella rättigheter nämns baserat i: Schweiz.

Vi kommer nu att analysera den olika informationen som Financial Rights tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att informationen (och transparensen) som tillhandahålls på webbplatsen för denna typ av företag hjälper oss att bestämma företagets tillförlitlighet och säkerhet.

FMH & Asociados webbplats
Finansiella rättigheter webbplats

Financial Rights erbjuder en gratis första konsultation och specialiserar sig på olika ämnen som datorbrott, ekonomiska brott, förskingring och bedrägeri, förskingring av tillgångar, brott mot skyldigheter och upphävande av sekretess bland andra.

| Annan information om Ekonomiska rättigheter|

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: mmdfinancial.com

Telefonnummer: + 41 445 510 546

E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på Ekonomiska rättigheter <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att ekonomiska rättigheter är tillförlitliga? Ska du lita på dem? Är de en bluff? Är de säkra?

Ur vår synvinkel, råder vi dig att vara försiktig, eftersom: på att undersöka mer ingående finner vi att adressen de nämner inte finns, vi tror att det är en olaglig signatur. Vi föreslår att du får råd korrekt innan du anlitar detta företag.

Det bör noteras att i investeringsvärlden finns det många mäklare som senare poserar som advokater för återvinning av pengar, vi tror att Financial Rights är ett av dessa företag. Vi rekommenderar att du är ytterst försiktig med denna typ av företag. Allt verkar tyda på att det är en bluff.

Vad är din åsikt? Har du haft någon erfarenhet av detta företag? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av företaget kan rösta.

Vad tycker du om ekonomiska rättigheter? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

4 kommentarer om «Advokater online: Ekonomiska rättigheter»

 1. Patricia Figueroa svar

  Hej, det här företaget säger att det kan återvinna pengar som investerats i ett valutaföretag, jag skulle vilja veta om det är verkligt och om det verkligen har makten att återvinna det, ägaren är Jose Cossio från Bolivia.
  Jag vill veta om det är sant eftersom de ber mig om pengar för att få tillbaka mina.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Patricia, jag ser att du har lämnat flera identiska meddelanden hos olika mäklare, informationen du ger oss är att ägaren är Jose Cossio, men vi behöver veta vilken mäklare du pratar om, har du hemsidan eller ett mejl? Det ger mig inte mycket förtroende eftersom det tyvärr idag finns många bedrägerier med företag som försäkrar dig om att de kommer att få tillbaka ditt kapital och i slutändan är de bara ytterligare en bluff, du måste vara försiktig. Vi erbjuder dig möjligheten att återhämta dig med det mest erfarna, seriösa och professionella företaget. Det första det kommer att göra är att bedöma ditt ärende och säga om det finns en reell möjlighet till återhämtning eller inte.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. Lorenzo svar

  HJÄLP, JAG HAR LJUTSAT av dessa påstådda advokater, vad kan jag göra?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Lorenzo, pengar kan återvinnas i vår CHAT, de är inte att lita på, de låtsas vara advokater, de använder falska namn och de vill stjäla dina pengar, de hjälper dig inte att återställa någonting. Tack för att du kommenterar Abogados online Financial Rights. Denna förmodade advokatbyrå är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, de är kopplade till mäklaren som tidigare lurat dig, de kommer inte att hjälpa dig, de får det bara att se ut för att samla in pengar och i slutändan ta ALLT igen.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.