Annonsera med oss

Kommentarer om FinancialGuide
I denna avdelning vi kommer att analysera FinancialGuide (kallas även namnet: financialguide.co), är en ekonomisk utbildning. Rekommenderas FinancialGuide verkligen för kurser? Eller är det bättre att ignorera det? ⛔ Är det en säker kurs? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om FinancialGuide ✅, påståenden, klagomål 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är det FinancialGuide ⚠️ en säker kurs? Kan vi lita på det här företaget?   Allt detta och mer i denna recension om denna online -akademi.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du?

❌ FinancialGuide nämner att vara en del av: inga uppgifter om detta.

 

❌ När det gäller din läge, el curso nämner baserat på: inga uppgifter om detta.

 

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av FinancialGuide, märkte vi att det erbjuder 4 olika typer av paket: Bronspaket, Silverpaket, Guldpaket och Platinapaket.

Bronspaket: costo € 250, 2 lektioner.

Silverpaket: costo € 500, 4 lektioner.

Guldpaket: costo € 1.000, 8 lektioner.

Platinapaket: costo € 2.500, 10 lektioner.

La plattform att fungera som FinancialGuide erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som FinancialGuide tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

FinancialGuides webbplats
FinancialGuides webbplats

FinancialGuide ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: live -diagram, ordlista, ekonomisk kalender, lite information om de tjänster du erbjuder, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om FinancialGuide 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: financialguide.co

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på FinancialGuide. Vi utför denna granskning och bedömning, på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker om att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar hos ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på FinancialGuide ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget FinancialGuide är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2021

 

Efter att ha analyserat den här kursen rekommenderar vi att vara försiktig, eftersom det inte vid något tillfälle nämner vilket företag det tillhör eller var det ligger, är det ovanligt att paketen är så dyra och inte ens ger detaljer om dem; På grund av vår erfarenhet vet vi väl att dessa onlinekurser vanligtvis är fastigheter som använder bedrägliga mäklare för att locka kunder och därmed bluffar dem, detta verkar vara ett av dessa fall. ❌

 

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

 

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet?

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om FinancialGuide? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «FinancialGuide: Betyg och kommentarer»

 1. FUSAD svar

  De har behållit alla mina pengar, de lurade mig hela tiden, jag vet inte vad jag ska göra, vem kan jag hävda

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej SCAM, tack för att du kommenterar FinancialGuide. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *