Kommentarer till Finetero

I denna avdelning vi analyserar mäklaren finetero (även kallad finetero.com), är en Forex-, Cryptocurrency- och CFD-mäklare. Rekommenderas Finetero verkligen att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om Finetero ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det bättre ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: FINPLEX GROUP LTD.

✅ När det gäller din läge, mäklare nämner att de är baserade i: Cypern.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Finetero, vi noterar att det erbjuder 5 olika typer av konton / planer: Bronskonto, Silverkonto, Guldkonto, Platinakonto och Premiumkonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Bronskonto: minsta insättning € 5.000, Relationschef (testperiod), Trading Central dagliga nyhetsbrev (testperiod), Central Trading Signals (testperiod), 1-till-1 privat handelsakademi (1 session), Trading Commission Standard.

Silverkonto: minsta insättning € 10.000, Relationship Manager, Trading Central Daily Newsletter, Signals Trading Central (testperiod), 1 till 1 privat handelsakademi (upp till 3 sessioner), Finetero-investeringar, Trade Commission Standard.

Guldkonto: minsta insättning € 50.000, Relationschef, Trading Central dagliga nyhetsbrev, Signal Trading Central, 1 till 1 privat handelsakademi (upp till 4 sessioner), privata handelssessioner (2 sessioner per månad), tillgång till evenemangsrum (1 evenemang per månad), kommersiella meddelanden från SMS, Finetero investeringar, Trade Commission Regulation, trade provision (upp till 10% rabatt).

Platinakonto: minsta insättning € 100.000, Relationschef, Trading Central dagliga nyhetsbrev, Signal Trading Central, 1 till 1 privat handelsakademi (upp till 8 sessioner), privata handelssessioner (4 sessioner per månad), tillgång till evenemangsrum (2 evenemang per månad), kommersiella meddelanden via SMS , Finetero investeringar, Trade Commission Regulation, trade provision (upp till 25% rabatt).

Premiumkonto: minsta insättning € 250.000, Relationschef, Trading Central dagliga nyhetsbrev, Signal Trading Central, 1 till 1 privat handelsakademi (upp till 16 sessioner), privata handelssessioner (8 sessioner per månad), tillgång till evenemangsrum (4 evenemang per månad), kommersiella meddelanden via SMS , Finetero investeringar, Trade Commission Regulation, trade provision (upp till 50% rabatt), VIP-tjänster.

Finetero kontotyper
Finetero kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.


La plattform att fungera som Finetero erbjuder är: plattform MT4.

Vi analyserar nu de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Finetero tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en stor sak för mäklaren.

Fineteros webbplats
Fineteros webbplats

Finetero tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: några diagram, information om de tjänster som erbjuds, förklaring av några viktiga begrepp, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om finetero |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: finetero.com

Telefonnummer: 442080893464 ​​| 442080897716

E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskade Finetero. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på finetero <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget finetero är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Efter att ha analyserat det, rekommenderar vi att vi är försiktiga, eftersom det är en mäklare som inte är reglerad och ligger i ett mycket osäkert land för denna typ av åtgärder, och när vi letar efter recensioner om Finetero hittar vi många som är negativa och underhållande om det mäklare. Vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i april 2021 lade CNMV till finetero till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV-varningen från april 2021

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i maj 2021 AMF (Frankrike) tillagd finetero till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till AMF maj 2021 Varning ⚠️

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i juli 2021 tillade FSMA (Belgien) finetero till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till FSMA juli 2021 Varning ⚠️

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i juli 2021 tillade BaFin finetero till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till BaFins varning July️ juli 2021

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Finetero? Vad har varit din erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

9 kommentarer om «Finetero: Betyg och kommentarer»

 1. Alberto svar

  de har fuskat mig mycket pengar,
  Jag vill hitta andra personer i samma situation för att lämna in ett gruppklagomål
  tack så mycket
  hälsningar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Alberto, du kan få tillbaka dina pengar, tack för att du delar din erfarenhet med Finetero. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de ursprungliga eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. paul svar

  Jag skulle vilja veta om det finns människor som har lyckats ta ut pengarna, det är omöjligt för mig

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Paul, tack för att du delar din erfarenhet med Finetero. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de ursprungliga eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Xavier svar

   Hej Paul, kan du skriva till min e-postadress här i forumet

   • BRUNO GARCIA CARBALLO

    Hej Javier, har du lyckats ta emot pengarna från det här företaget?

   • Rekommenderade mäklare

    Hej BRUNO, du kan få tillbaka dina pengar, tack för att du delar din erfarenhet med Finetero. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de ursprungliga eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

    Hälsningar.

   • Miguel Angel

    Total bluff. Jag lade in € 250 och allt var löften och faciliteter. Tydligen all illusion och fantasi. En dam från Storbritannien ringer till dig och förklarar allt och säger att hon förvaltar din portfölj och du kommer att se hur dina pengar växer. Om två månader har jag 1090 euro på kontot ... Allt tydligen perfekt. Men när jag tar ut mina 250 euro för att ha tillbaka den och fortsätta arbeta med resten av de intjänade pengarna är allt tyst. Ingen ringer till mig, ingen svarar på mina e-postmeddelanden och damen som ringde mig var tredje dag för att övertyga mig om att lägga in 10.000 250 euro har inte ringt mig igen. Helt enkelt en bluff. Du lägger in dina pengar och du ser dem aldrig igen. XNUMX € De ger mig lite samma sak, men jag vill inte att någon annan ska falla i den fällan. Du måste rapportera dem!

   • Rekommenderade mäklare

    Hej Miguel Angel, tack för att du delar din erfarenhet med Finetero. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de ursprungliga eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

    Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.