Annonsera med oss

Finexico kommentarer
I denna avdelning vi analyserar mäklaren Finexico (kallas även med namnet: finexico.com), är en Forex- och CFD -mäklare. Rekommenderas Finexico verkligen att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om Finexico ✅, påståenden, klagomål 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är det finexico ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Finexico nämner att vara del av: SLN Development LTD.

 

❌ När det gäller din läge, nämner mäklaren att baseras på: Cypern.

 

❌ Om vi ​​analyserar mäklarreglering, Nämn inte ingenting om att vara en reglerad mäklare eller dess reglering.

 

UPPMÄRKSAMHET: Finexico är en mäklare INTE REGLERAD. ⛔

 

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Finexico, noterar vi att det erbjuder 5 olika typer av konton: Mikrokonto, Klassiskt konto, Silverkonto, Guldkonto och Platinumkonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Micro-konto: minsta initiala insättning på $1.000, introduktion till grundmarknaden, upp till 10% bonus, livesession.

Klassiskt konto: minsta initiala insättning på $5.000, avancerad marknadsintroduktion, upp till 20% bonus, livesession, e-böcker, handelssignaler.

Silverkonto: minsta initiala insättning på $20.000, grundläggande marknadsintroduktion, upp till 40% bonus, avancerade livesessioner, e-böcker, personlig affärsplan, flexibla spreads och swappar, handelssignaler.

Guldkonto: minsta initiala insättning på $50.000, fullt utbildningspaket, upp till 75% bonus, live avancerade sessioner med chefsanalytikern, personlig affärsplan, individuell risk- och penninghanteringsplan, flexibla spreadar och swappar, ingen uttagsavgift, handelsinstrument.

Platinakonto: fullständigt utbildningspaket, obegränsat live sessioner med chefsanalytikern, långsiktig affärsplan, individuell risk- och penninghanteringsplan, lägre spreadar och swappar, ingen uttagsavgift, fullständigt instrumentpaket, utbildning i marknadspsykologi, signaler, årlig konvention av operatörer.

Finexico -kontotyper
Finexico -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Finexico erbjuder är: ingen information om detta, tydligen egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Finexico tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Finexico webbplats
Finexico webbplats

Finexico ger följande hjälpmedel eller resurser till näringsidkare eller intresserade parter: livediagram, ekonomisk kalender, ordlista, information om de produkter som den erbjuder, hjälpcenter, bland andra.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om Finexico 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: finexico.com

📞 Telefonnummer: + 442039871774

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension om Finexico. Vi utför denna granskning och bedömning, på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker om att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar hos ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på Finexico ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Finexico är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2021

 

❌ Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vara försiktiga, eftersom det är en mäklare som inte är reglerad och ligger i ett mycket osäkert land för denna typ av åtgärder. Dessutom, när vi letar efter recensioner om Finexico hittar vi många som är negativa och varna för denna mäklare. ❌

 

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i juni 2021 tillkom CNMV Finexico till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV juni 2021 varning

 

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet? 

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Finexico? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

8 kommentarer om «Finexico: Betyg och kommentarer»

 1. Maurizio svar

  Ho jag laddar upp en tryffel från finexico. Jag behåller ancora och nummer med i quali keep och kontaktar din whatsapp. Ma ormai sono irreperibili och il sito è irraggiungibile. Ho perso 1500 euro e sono disperato!

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Maurizio, Finexico är en SCAM. Den spanska finansregulatorn (CNMV) har varnat dem för deras olagliga verksamhet (se CNMV-länk)Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. manu svar

  God morgon, det är falskt att du befinner dig på Cypern, dina kontor finns någon annanstans. Om de verkligen är belägna på Cypern, bör de ha den cypriotiska förordningen, tillsynsmyndigheten i det landet. Och det gör de inte, så Cyperns läge är FALSKT.

  Jag skulle inte investera i ett oreglerat företag som ljuger om sitt läge.

  hälsningar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Manu, De kanske inte finns där, många av dessa mäklare utgör allt, till och med adressen. Finexico är en SCAM. Den spanska finansregulatorn (CNMV) har varnat dem för deras olagliga verksamhet (se CNMV-länk)Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. Alex svar

  KONTAKTA INTE dessa tjuvar !!
  DE ÄR NÅGRA bedrägerier ÅTERTÄLLER INTE DINA PENGAR. RING MED TF nr. FRÅN ENGLAND MEN NÄR DU RINGAR DET HÖR INTE NUMMERET TILL NÅGON KUND. KONTAKTA INTE DENNA Tjuvar..MAN !!

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Alex, försök rädda från vår CHAT. Finexico är en SCAM. Den spanska finansregulatorn (CNMV) har varnat dem för deras olagliga verksamhet (se CNMV-länk)Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 4. Lurat av Finexico svar

  VARNA! CNMV har redan varnat mot denna mäklare, vi är många lurade, jag skulle vilja att du skulle hjälpa oss att återställa våra pengar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej lurad, försök rädda från vår CHAT. Finexico är en SCAM. Den spanska finansregulatorn (CNMV) har varnat dem för deras olagliga verksamhet (se CNMV-länk)Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *