Finexics kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Finexics (kallas även finexics.com), är en Forex- och CFD -mäklare. Rekommenderas Finexics verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om Finexics ✅, hävdar 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är det finexics ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Harmonte Group LLC.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Saint Vincent och Grenadinerna.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Finexics noterar vi att det erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Bronskonto, Silverkonto, Guldkonto och Svartkonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Bronskonto: minsta initiala insättning på € 500, fast spread, personlig kontohanterare, hävstångseffekt upp till 1: 200, nyheter, ekonomisk kalender, lägsta parti 0.1.

Silverkonto: minsta initiala insättning på € 5.000, fast spread, personlig kontohanterare, upp till 25% välkomstbonus, hävstångseffekt upp till 1: 300, nyheter, ekonomisk kalender, lägsta lot 0.5.

Guldkonto: minsta initiala insättning på € 25.000, fast spread, personlig kontoansvarig, upp till 50% välkomstbonus, hävstångseffekt upp till 1: 400, nyheter, ekonomisk kalender, minsta parti 1, full tillgång till lärare, analysuppdateringar.

Svart konto: fast uppslag, personlig kontoansvarig, variabel välkomstbonus, hävstångseffekt upp till 1: 500, nyheter, ekonomisk kalender, minsta parti 1.5, full tillgång till lärare, analysuppdateringar.

Finexics kontotyper
Finexics kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Finexics erbjuder är: Finexics plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Finexics tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Finexics webbplats
Finexics webbplats

Finexics tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: ekonomisk kalender, informationstexter, analyser, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🟢 Annan information om Finexics 🟢

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: finexics.com

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-post: hans[e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension om Finexics. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

 

>>> Bedömning på Finexics <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Finexics är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2021

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vara försiktig, eftersom det är en mäklare som inte är reglerad och ligger i ett mycket osäkert land för denna typ av åtgärder (Saint Vincent och Grenadinerna), dessutom när vi letar efter recensioner om Finexics vi hitta många som är negativa och har kul med denna mäklare. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i maj 2021 tillkom CNMV Finexics.com till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV maj 2021 varning

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i augusti 2021 läggs BaFin till Finexics.com till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till BaFins varning i augusti 2021 ⚠️

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Finexics? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «FINEXICS (finexics.com): Betyg och kommentarer»

 1. Toby svar

  Jag har tappat alla mina pengar, om någon har lyckats få tillbaka dem ber jag dig att berätta för mig hur

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Toby, tack för att du delar din erfarenhet med FINEXICS. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den första eller vad du skickar senare kommer du inte att se den längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *