Annonsera med oss

Finexo kommentarer
I denna avdelning vi analyserar mäklaren Finexo (kallas även med namnet: finexo.io), är en Forex-, kryptovaluta- och CFD -mäklare. Rekommenderas Finexo verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om Finexo ✅, påståenden, klagomål 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är det finexo ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är det reglerat?

✅ Finexo nämner att vara en del av: STRAT LTD.

 

❌ När det gäller din läge, mäklaren nämner att de är baserade i: Saint Vincent och Grenadinerna.

 

❌ Om vi ​​analyserar reglering av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare eller dess reglering. ⛔ Uppmärksamhet: Finexo är en oreglerad mäklare. ⛔

 

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Finexo noterar vi att det erbjuder 5 olika typer av konton: Mikrokonto, Klassiskt konto, Silverkonto, Guldkonto och Platinumkonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Micro-konto: lägsta insättning $1.000, grundläggande introduktion till marknaden, bonus på upp till 10%.

Klassiskt konto: lägsta insättning $5.000, avancerad marknadsintroduktion, upp till 20% bonus, livesession, handelssignaler, e-böcker.

Silverkonto: lägsta insättning $20.000, avancerad marknadsintroduktion, upp till 40% bonus, avancerad livesession, handelssignaler, e-böcker, flexibla spreads och swappar.

Guldkonto: lägsta insättning $50.000, fullt utbildningspaket, upp till 75% bonus, avancerad livesession, flexibla handelssignaler, e-böcker, spreads och swappar, inga uttagsavgifter.

Platinakonto:  fullständigt utbildningspaket, obegränsade livesessioner med lead analytiker, långsiktig affärsplan, individuell risk- och penninghanteringsplan, lägre spreadar och swappar, ingen uttagningsavgift, komplett paket med instrument, marknadspsykologutbildning, skyltar, årlig kongress för operatörer.

 

Finexo -kontotyper
Finexo -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Finexo erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Finexo tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Finexos webbplats
Finexos webbplats

Finexo ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: live -diagram, ekonomisk kalender, ordlista, lite information om de produkter du erbjuder, FAQ -avsnitt, verkligen inte mycket mer än så här.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om Finexo 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: finexo.io

📞 Telefonnummer: + 442031481481

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskar Finexo. Vi utför denna granskning och bedömning, på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker om att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar hos ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på Finexo ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Finexo är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2021

 

❌ Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vara försiktig, eftersom det är en mäklare som inte är reglerad och också ligger i ett mycket osäkert land för denna typ av åtgärder, å andra sidan, när vi letar efter recensioner om Finexo hittar vi många som är negativa och de varnar för denna mäklare. ❌

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i september 2021 lade CNMV till Finexo till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV-varningen från september 2021

 

Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet?

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Finexo? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

20 kommentarer om «Finexo: Betyg och kommentarer»

 1. Edu svar

  Hej,

  Min mamma har också blivit lurad från Finexo .io. Absolut alla dina pengar har stulits.
  De utnyttjade det faktum att hon inte hade någon aning om att lura henne och få ut alla pengar från henne. Utöver det installerade Anydesk och Teamviewer det för att styra din mobil. Jag fick väldigt sent reda på allt som hände och då såg jag att det här företaget fanns på CNMV: s lista över finansiella chiringuitos.

  Jag har suttit i civilgardet i två dagar och fördömt honom och vidarebefordrat all information jag har om dem. De sa till mig att om jag hittade fler lurade så borde jag prata med dem eftersom polisen kunde vidarebefordra information om de olika fallen och på så sätt göra mer våld.

  Skriv till forumet.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Edu, ägarna och arbetarna till den mäklaren måste gå i fängelse, de vet alla att de lurar människor, de är alla medbrottslingar. Tack för att du kommenterar Finexo. Denna mäklare är en SCAM. CNMV (spanska finansregulatorn) har redan varnat för dem på grund av bedrägeri och inte reglerats (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Manuel Sanchez Sanchez svar

  Fångad av Bitcoin Era, överförd till Finexo .io och Webtrader.Finexo .io, kontakta kundtjänst Emily tf. 35796980891 och Asesora Yolanda tf. 35796210122, andra tf. ber om mer pengar 441133284154

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Manuel, ägarna och arbetarna till den mäklaren måste gå i fängelse, de vet alla att de lurar människor, de är alla medbrottslingar. Tack för att du kommenterar Finexo. Denna mäklare är en SCAM. CNMV (spanska finansregulatorn) har redan varnat för dem på grund av bedrägeri och inte reglerats (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. INTS_1 svar

  finexo är en bluff!

  laderones, lögnare, manipulatorer, de förtjänar alla dessa adjektiv. I mitt fall sa jag till dem att jag inte har mycket pengar, att jag investerade just för att jag har skulder och de rekommenderade att jag lånar pengar från någon (i mitt fall dumt från vänner och familj) som skulle återkräva dem i överskott, i det ögonblick som de vill dra sig tillbaka De låter mig bara inte, de utgör tusen olika ursäkter och nu är jag på den punkten där de inte ens svarar på mina meddelanden

  Jag är desperat, jag vet inte vad jag kan göra mer, nu har jag mindre pengar än jag hade tidigare, de bryr sig inte om att jag har problem, mina rådgivare nu när jag har skickat meddelanden svarar inte längre på mina meddelanden

  VÄNLIGEN LÅS INTE AV DENNA TJÄLGGRUPP, LYSSNA PÅ DE KOMMENTARER SOM FINNS HÄR, OVERLÄGGLIGT ÄR ALLA KOMMENTARER Sanna; FINEXO ÄR EN GRUPP AV CYBERTYVAR

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej INTS_1, ägarna och arbetarna till den mäklaren måste gå i fängelse, de vet alla att de lurar människor, de är alla medbrottslingar. Tack för din kommentar om Finexo. Denna mäklare är en SCAM. CNMV (spanska finansregulatorn) har redan varnat för dem på grund av bedrägeri och inte reglerats (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. Manuel Sanchez Sanchez svar

  Finexo .io insättning € 250 avbryter inte mitt konto eller återbetalar min insättning, jag har begärt detta vid flera tillfällen, det är en bluff och jag anser att detta företag är bedrägligt, jag har rapporterat till de spanska myndigheterna i kommissionär

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Manuel, tack för att du kommenterar Finexo. Denna mäklare är en SCAM. CNMV (spanska finansregulatorn) har redan varnat för dem på grund av bedrägeri och inte reglerats (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 5. BElen Guerrero svar

  De fördöms i hela Europa nu är det den spanska tillsynsmyndigheten CNMVs tur, fängelset är nära för dessa bedragare

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej BElen Guerrero, tack för att du kommenterar Finexo. Denna mäklare är en SCAM. CNMV (spanska finansregulatorn) har redan varnat för dem på grund av bedrägeri och inte reglerats (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 6. Luis C., svar

  De är tjuvar, tjuvarna ber dig om pengar i kryptovalutor, då låter de dig inte ta ut

  Var försiktig med ANYDESK- eller TEAMVIEWER -programmet, dessa program är för att ge åtkomst till din dator, detta är mycket farligt, särskilt i händerna på tjuvar som finexo, de får dig att installera detta program med ursäkter som att de kommer att lära dig att använda plattformen, eller att de kommer De kommer att undervisa men med detta är det som att ge nycklarna till ditt hus (dator) till en främling och även en bedragare. Om du gör det ska du inte klaga på att du blivit lurad

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Luis C, tack för att du kommenterar Finexo. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 7. Sergio svar

  Mitt fall är som MOI. Jag registrerade mig för bitcoin -vinst, de ringde mig direkt och började be mig om information och pengar utan att ge någon förklaring om hur det fungerar. Skillnaden är att jag var dum och jag skickade dem 250 euro. Nu kan jag inte få tillbaka dem, det är svårt för mig att kontakta dem och när jag gör det skjuter de upp mig.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Sergio, tack för din kommentar om Finexo. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 8. Rafael svar

  Efter många samtal kunde Guerin övertyga mig och jag har lurats 500 euro, det är Finexo
  en riktig bluff och att agenter inte ska investera där.
  Jag tror att dessa kryptovalutor Rhodos idag är lika bluff ....

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Rafael, tack för din kommentar om Finexo. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 9. moi svar

  God morgon alla, för mig .. i mitt fall gjorde jag en registrering i bitcoin vinst, en helt falsk sida som nämner dig att bli miljonär med bitcoin, som du kommer att tjäna Jag vet inte hur många tusen euro per dag med en liten investering ... efter detta registrerar du dig för bitcoin vinst och det hänvisar dig till FINEXO .IO

  Då ropar dessa irriterande människor dig nonstop varje dag för att säga att du ska öppna ett konto, att du kommer att tjäna mycket pengar ... Lyckligtvis ringde de mig så snabbt (nästan omedelbart) det gjorde mig misstänksam och jag var med min brorson , med hans hjälp letade vi efter information om finexo och vi hittade den här och andra bloggar som talar om finexo ... och tack vare dig har jag upptäckt deras brist på reglering och ja, de är inte ett säkert företag

  Tack så mycket för ditt arbete och för att du tog dig tid att varna för dessa bluffföretag ... de kommer säkert att bluffa många människor, jag var väldigt lycklig

  Jag hoppas att min erfarenhet av detta företag kommer att hjälpa dig

  Hälsningar och tack igen!

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Moi, tack så mycket för att du skriver, vi hoppas kunna vara till hjälp för många människor och förhindra att många blir lurade, vi älskar att få dessa stödjande kommentarer som dina, tack för att du gav oss motivation.

   Hälsningar.

 10. cristian svar

  Jag kan inte ta ut pengarna, de ger mig många ursäkter, jag vet inte hur jag ska berätta för dem, vad kan jag göra?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Cristian, tack för att du kommenterar Finexo. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *