Bux mäklare

Finexo kommentarer
I denna avdelning vi analyserar mäklaren Finexo (kallas även med namnet: finexo.io), är en Forex-, kryptovaluta- och CFD -mäklare. Rekommenderas Finexo verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om Finexo ✅, påståenden, klagomål 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det finexo ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är det reglerat?

✅ Finexo nämner att vara en del av: STRAT LTD.

 

❌ När det gäller din läge, mäklaren nämner att de är baserade i: Saint Vincent och Grenadinerna.

 

❌ Om vi ​​analyserar reglering av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare eller dess reglering. ⛔ Uppmärksamhet: Finexo är en oreglerad mäklare. ⛔

 

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Finexo noterar vi att det erbjuder 5 olika typer av konton: Mikrokonto, Klassiskt konto, Silverkonto, Guldkonto och Platinumkonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Micro-konto: lägsta insättning $1.000, grundläggande introduktion till marknaden, bonus på upp till 10%.

Klassiskt konto: lägsta insättning $5.000, avancerad marknadsintroduktion, upp till 20% bonus, livesession, handelssignaler, e-böcker.

Silverkonto: lägsta insättning $20.000, avancerad marknadsintroduktion, upp till 40% bonus, avancerad livesession, handelssignaler, e-böcker, flexibla spreads och swappar.

Guldkonto: lägsta insättning $50.000, fullt utbildningspaket, upp till 75% bonus, avancerad livesession, flexibla handelssignaler, e-böcker, spreads och swappar, inga uttagsavgifter.

Platinakonto:  fullständigt utbildningspaket, obegränsade livesessioner med lead analytiker, långsiktig affärsplan, individuell risk- och penninghanteringsplan, lägre spreadar och swappar, ingen uttagningsavgift, komplett paket med instrument, marknadspsykologutbildning, skyltar, årlig kongress för operatörer.

 

Finexo -kontotyper
Finexo -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Finexo erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Finexo tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Finexos webbplats
Finexos webbplats

Finexo ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: live -diagram, ekonomisk kalender, ordlista, lite information om de produkter du erbjuder, FAQ -avsnitt, verkligen inte mycket mer än så här.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om Finexo 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: finexo.io | finexoinv.io

📞 Telefonnummer: + 442031481481

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskar Finexo. Vi utför denna granskning och bedömning, på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker om att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar hos ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på Finexo ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Finexo är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2022

 

❌ Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vara försiktig, eftersom det är en mäklare som inte är reglerad och också ligger i ett mycket osäkert land för denna typ av åtgärder, å andra sidan, när vi letar efter recensioner om Finexo hittar vi många som är negativa och de varnar för denna mäklare. ❌

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i september 2021 tillsattes CNMV Finexo till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV-varningen från september 2021

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i november 2021 lade CONSOB till Finexo till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CONSOBs varning för annonsering i november 2021

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i januari 2022 lade CONSOB till Finexo till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CONSOBs varning från januari 2022 ⚠️

 

Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet?

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Finexo? Vad har du haft för erfarenhet?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

30 kommentarer om «Finexo: Betyg och kommentarer»

 1. JOAQUIN svar

  Jag känner mig totalt lurad. I mitt fall är två företag inblandade: CONBASE och FINEXO,
  Du skickar pengarna till COINBASE och därifrån går de till FINEXO, som effektivt försöker komma in i ditt team genom ANYDESK.
  När du vill få tillbaka pengarna med "din inkomst" säger de till dig att du måste betala ett belopp för försäkringen, och beloppet visar sig INTE räcka och då kommer de att få dig att betala ett högre belopp och berätta att så fort som du betalar det kommer de att släppa dina putspengar, plus vinster, minus dina provisioner, inom sex timmar. De ringer dig och de ringer dig, med spektakulär konst. de insisterar på dig sedan går du till COINBASE OCH DU SER ATT DU HAR NOLL BALANS. Du ber om en förklaring från FINEXO och de säger till dig att det är så eftersom kontot väntar på att du ska gå in – i mitt fall €1400,00 XNUMX – för att få tillbaka pengarna.
  De svarar inte på mejl. De ringer bara till dig eller använder wassap, och alltid från olika telefoner. innan var de bara från ENGLAND. NU ÄR DE ÄVEN FRÅN SPANIEN.
  JAG FÖRSTÅR ​​ATT NI REKOMMENDERAR ATT JAG INTE LYSSNA OCH INTE GÅR GENOM COINBASE, som i teorin är ett irländskt företag, men med kontot i ESTLAND, TJÄL, VAD ÄR REDAN DEPOSITERAT, vilket gör att jag till och med skäms över att säga det – mer än 6000,00 1.400,00 € – JAG KOMMER ATT FÖRLORA XNUMX XNUMX € MER.

  ÄR DET SÅ? FÖR UTAN EMBARGO AV COINBASE FINNS DET INGA DÅLIGA REFERENSER, ELLER ÄR DET SOM DE PÅLÄGER COINBASE? Tack så mycket. Och om du berättar att jag har blivit lurad och att de vill fortsätta lura mig, så går jag imorgon med alla dokument jag har, skärmdumpar och mobiltelefoner till civilvaktskommandot och för dem.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej JOAQUIN, hur skickade du dina pengar till COINBASE? Genom överföring, med kort eller med krypto? COINBASE ÄR EN PRESTIGÖS BYTE och FINEXO-folk använder den för att lura dig. Ägarna och arbetarna till den mäklaren borde hamna i fängelse, de vet alla att de lurar människor, de är alla medbrottslingar. Tack för att du kommenterar Finexo. Den här mäklaren är en SCAM. CNMV (Financial Regulator of Spain) har redan varnat för dem, på grund av bedrägeri och inte är reglerade (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Biscayas himmel svar

  Jag anmälde mig till
  boyicom-eran, överföring till Finexo.io, sätt in 250 €, det är ett bedrägligt och bedrägligt företag, du kan inte få tillbaka pengarna och de ringer dig kontinuerligt för att fortsätta ange dem för att fortsätta lura dig, de kopplar bort dig och ger dig inte tillgång till plattformen

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej himlar, ägarna och arbetarna till den mäklaren borde hamna i fängelse, alla vet att de lurar människor, de är alla medbrottslingar. Tack för att du kommenterar Finexo. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. CNMV (Financial Regulator of Spain) har redan varnat för dem, på grund av bedrägeri och inte är reglerade (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. Manuel Sanchez Sanchez svar

  Jag anmälde mig till
  boyicom-eran, överför mig till Finexo .io, sätt in 250 €, det är ett bedrägligt och bedrägligt företag, du kan inte få tillbaka pengarna och de ringer dig kontinuerligt för att fortsätta ange dem för att fortsätta lura dig, de kopplar bort dig och ger dig inte åtkomst till plattformen

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Manuel, ägarna och arbetarna till den mäklaren måste gå i fängelse, de vet alla att de lurar människor, de är alla medbrottslingar. Tack för att du kommenterar Finexo. Denna mäklare är en SCAM. CNMV (spanska finansregulatorn) har redan varnat för dem på grund av bedrägeri och inte reglerats (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. Alessandro svar

  CONSOB har citerat den nya questi truffatori

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Alessandro, tack för din kommentar om Finexo. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. CONSOB (italiensk finanstillsynsmyndighet) har redan varnat för dem, för att de ljuger och inte är reglerade (Se CONSOB -länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

   -----

   Hej Alessandro, tack för din kommentar om Finexo. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. CONSOB (italiensk finanstillsynsmyndighet) har redan varnat för dem, för att de ljuger och inte är reglerade (Se CONSOB länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du vill ta ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera något även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor genom att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, mejl som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du kom över den här mäklaren från första början?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller denna länk: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 5. Sky svar

  Fångad av Bitcoin, lurade € 250 Era, överförd till Finexo .io och Webtrader.Finexo .io, kontakta kundtjänst Emily tf. 35796980891 och Asesora Yolanda tf. 35796210122, övriga tf. ber om mer pengar inkomst 441133284154 -

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Sky, ägarna och arbetarna till den mäklaren måste hamna i fängelse, de vet alla att de lurar människor, de är alla medbrottslingar. Tack för din kommentar om Finexo. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. CNMV (spanska finanstillsynsmyndigheten) har redan varnat för dem, på grund av bedrägeri och inte är reglerade (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.