Finexro -kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Finexro (kallas även finexro.com), är en Forex-, kryptovaluta- och CFD -mäklare. Rekommenderas Finexro verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på Finexro. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Strongex Ltd.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att hon är baserad i: Cypern och Storbritannien (inte registrerat på någon av platserna)

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare, det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Finexro noterar vi att det erbjuder 5 olika typer av konton / planer: Bronskonto, Silverkonto, Guldkonto, Platinumkonto och Premiumkonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Bronskonto: minsta initiala insättning på € 5.000, Relationsdirektör (Trial Period), Central Trading Daily Newsletter (Trial Period), Central Trading Premium Signals (Trial Period), 1 till 1 Private Trading Academy (1 Session), Standard Commission.

Silverkonto: minsta initiala insättning på € 10.000, Relationsdirektör, Central Trading Daily Newsletter, Central Trading Premium Signals, 1 till 1 Private Trading Academy (3 sessioner), Standard Commission.

Guldkonto: minsta initiala insättning på € 50.000, Relationsdirektör, Central Trading Daily Newsletter, Central Trading Premium Signals, 1 till 1 Private Trading Academy (4 sessioner), Private Trading Sessions (2 per månad), Event Room Access (1 per månad), meddelanden om handel via SMS, upp till 10% rabatt i provision.

Platinakonto: minsta initiala insättning på € 100.000, Relationsdirektör, Central Trading Daily Newsletter, Central Trading Premium Signals, 1 till 1 Private Trading Academy (8 sessioner), Private Trading Sessions (4 per månad), Event Room Access (2 per månad), meddelanden om handel via SMS, upp till 25% rabatt i provision.

Premiumkonto: minsta initiala insättning på € 250.000, Relationsdirektör, Central Trading Daily Newsletter, Central Trading Premium Signals, 1 till 1 Private Trading Academy (16 sessioner), Private Trading Sessions (8 per månad), Event Room Access (4 per månad), SMS -handelsaviseringar, upp till 50 % provision rabatt, VIP -tjänster.

Finexro -kontotyper
Finexro -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.


La plattform att fungera som Finexro erbjuder är: egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Finexro tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Finexro webbplats
Finexro webbplats

Finexro tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: nyheter, ekonomisk kalender, information om de tjänster som den erbjuder, förklaring av några viktiga begrepp, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Finexro |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: finexro.com

Telefonnummer: +442038076932 | 442080893035

E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på Finexro <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Finexro är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vara försiktiga, eftersom det är en helt olaglig mäklare som inte är registrerad eller reglerad, dessutom när man letar efter recensioner om Finexro Vi hittar bara recensioner som är negativa och underhållande om denna mäklare. Vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i mars 2021 tillade FCA Finexro till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till varningen warning️ för mars 2021 den FCA

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i april 2021 lade CNMV till Finexro till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till varningen ⚠️ april 2021 från CNMV

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i maj 2021 tillade FSMA (Belgien) Finexro till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till warning️ -varningen för maj 2021 av FSMA

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i maj 2021 AMF (Frankrike) tillagd Finexro till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till AMF maj 2021 Varning ⚠️

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Finexro? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Finexro: Betyg och kommentarer»

 1. Peter svar

  Jag har blivit lurad, sätt in 900usd och nu kan jag inte ta ut dem, det här är en bluff, öppna inte ditt konto där

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Pedro, tack för att du delar din erfarenhet med Finexro. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och i slutändan säger de att du har förlorat och de behåller det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.