Annonsera med oss

Finexro -kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mĂ€klaren Finexro (kallas Ă€ven finexro.com), Ă€r en Forex-, kryptovaluta- och CFD -mĂ€klare. Rekommenderas Finexro verkligen för att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det. ✅

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension pÄ Finexro. Det Àr för att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr recensionssida hjÀlper investerare, genom att lÀmna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

✅ MĂ€klaren nĂ€mner att vara en del av: Strongex Ltd.

 

✅ NĂ€r det gĂ€ller din lĂ€ge, mĂ€klaren nĂ€mner att hon Ă€r baserad i: Cypern och Storbritannien (inte registrerat pĂ„ nĂ„gon av platserna)

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: de nĂ€mner ingenting om att vara en reglerad mĂ€klare, vilket fĂ„r oss att tro att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare.

 

📌 minns: det bĂ€sta alternativet (och det sĂ€kraste) Ă€r reglerade mĂ€klareeftersom de mĂ„ste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mĂ€klare, det Ă€r mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Finexro noterar vi att det erbjuder 5 olika typer av konton / planer: Bronskonto, Silverkonto, Guldkonto, Platinumkonto och Premiumkonto. Vi lĂ€mnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Bronskonto: minsta initiala insĂ€ttning pĂ„ € 5.000, Relationsdirektör (Trial Period), Central Trading Daily Newsletter (Trial Period), Central Trading Premium Signals (Trial Period), 1 till 1 Private Trading Academy (1 Session), Standard Commission.

Silverkonto: minsta initiala insĂ€ttning pĂ„ € 10.000, Relationsdirektör, Central Trading Daily Newsletter, Central Trading Premium Signals, 1 till 1 Private Trading Academy (3 sessioner), Standard Commission.

Guldkonto: minsta initiala insĂ€ttning pĂ„ € 50.000, Relationsdirektör, Central Trading Daily Newsletter, Central Trading Premium Signals, 1 till 1 Private Trading Academy (4 sessioner), Private Trading Sessions (2 per mĂ„nad), Event Room Access (1 per mĂ„nad), meddelanden om handel via SMS, upp till 10% rabatt i provision.

Platinakonto: minsta initiala insĂ€ttning pĂ„ € 100.000, Relationsdirektör, Central Trading Daily Newsletter, Central Trading Premium Signals, 1 till 1 Private Trading Academy (8 sessioner), Private Trading Sessions (4 per mĂ„nad), Event Room Access (2 per mĂ„nad), meddelanden om handel via SMS, upp till 25% rabatt i provision.

Premiumkonto: minsta initiala insĂ€ttning pĂ„ € 250.000, Relationsdirektör, Central Trading Daily Newsletter, Central Trading Premium Signals, 1 till 1 Private Trading Academy (16 sessioner), Private Trading Sessions (8 per mĂ„nad), Event Room Access (4 per mĂ„nad), SMS -handelsaviseringar, upp till 50 % provision rabatt, VIP -tjĂ€nster.

Finexro -kontotyper
Finexro -kontotyper

I följande bild kan du fÄ mer information om kontotyperna. Klicka hÀr för att se bilden i full storlek.


La plattform att fungera som Finexro erbjuder Àr: egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som Finexro tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen pÄ webbplatsen kan vara en stor poÀng till förmÄn för mÀklaren.

Finexro webbplats
Finexro webbplats

Finexro tillhandahÄller följande hjÀlpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: nyheter, ekonomisk kalender, information om de tjÀnster som den erbjuder, förklaring av nÄgra viktiga begrepp, egentligen inte mycket mer Àn detta.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

 

| Annan information om Finexro |

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: finexro.com

Telefonnummer: +442038076932 | 442080893035

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning pÄ Finexro <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att företaget Finexro Àr pÄlitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vara försiktiga, eftersom det Àr en helt olaglig mÀklare som inte Àr registrerad eller reglerad, dessutom nÀr man letar efter recensioner om Finexro Vi hittar bara recensioner som Àr negativa och underhÄllande om denna mÀklare. Vi föreslÄr att du Àr försiktig.

 

⛔ UppmĂ€rksamhet ⛔ : i mars 2021 tillade FCA Finexro till din lista över bedrĂ€gliga finansiella företag för att agera utan tillstĂ„nd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

âžĄïž LĂ€nk till varningen warning för mars 2021 den FCA

 

⛔ UppmĂ€rksamhet ⛔ : i april 2021 lade CNMV till Finexro till din lista över bedrĂ€gliga finansiella företag för att agera utan tillstĂ„nd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

âžĄïž LĂ€nk till varningen ⚠ april 2021 frĂ„n CNMV

 

⛔ UppmĂ€rksamhet ⛔ : i maj 2021 tillade FSMA (Belgien) Finexro till din lista över bedrĂ€gliga finansiella företag för att agera utan tillstĂ„nd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

âžĄïž LĂ€nk till warning -varningen för maj 2021 av FSMA

 

⛔ UppmĂ€rksamhet ⛔ : i maj 2021 AMF (Frankrike) tillagd Finexro till din lista över bedrĂ€gliga finansiella företag för att agera utan tillstĂ„nd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

âžĄïž LĂ€nk till AMF maj 2021 Varning ⚠

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Finexro? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Finexro: Betyg och kommentarer»

 1. Peter svar

  Jag har blivit lurad, sÀtt in 900usd och nu kan jag inte ta ut dem, det hÀr Àr en bluff, öppna inte ditt konto dÀr

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Pedro, tack för att du delar din erfarenhet med Finexro. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, de slÀpper inte ut pengarna pÄ marknaden, de visar det bara och i slutÀndan sÀger de att du har förlorat och de behÄller det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *