✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta om vi anser att företaget Finflow-X är ett säkert företag eller ett opålitligt företag. Läs hela vår analys för att ta reda på allt!

Vi analyserar webbplatsen, observerar varje detalj och undersöker de viktigaste egenskaperna som tas i beaktande när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Finflow-X och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsfinflow-x.com – finflow-x.io – finflow-x.co
???? företagetOkänd
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 PlattformEgen plattform
📌 AdressBahnhofstrasse 37, 8001 Zürich, Schweiz (falskt)
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 21 april 2023
Företagstypvalutamäklare

Företag: Finflow-X nämner inte vilket företag den tillhör. Var mycket försiktig, vi märkte en tydlig brist på transparens.

plats: Företaget nämner att vara lokaliserat i Schweiz, men vi tror att detta är falsk information.

Vi kan redan berätta att vi är oroade över flera egenskaper hos detta företag.

Vad är Finflow-X?

Efter att ha gjort en analys av företagets hemsida kan vi säga det Finflow-X är en valutamäklare.

Kontotyper

Nu går vi vidare till att analysera de typer av konton som erbjuds av Finflow-X. I det här fallet observerar vi att det erbjuder 5 olika typer av konton:

KontotypMinsta initiala insättning
básica€1500
silver€25,000
Guld€50,000
Platina€150,000
VIP-

Information på webben

FINFLOW-X webbplats

Här visar vi dig en skärmdump av webbplatsen Finflow-X, som är finflow-x.com – finflow-x.io. Fångsten gjordes i December av 2023.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Efter att ha gjort en analys av webbplatsen:

Vi har hittat följande telefonnummer: +441903497009 | +14372661221 | +61370436079 | +32460242019 | +34960408985

– Vi har hittat följande mejl: [e-postskyddad]

Finflow-X-reglering

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

Mäklaren ställer oss inför en mycket oroande situation; Den nämner absolut ingenting om dess reglering. Vad får detta oss att tänka? Vi pratar om en oreglerad mäklare. Vad betyder det? Det innebär att mäklarens kunder och alla deras pengar är utan någon typ av skydd. Det vill säga, om mäklaren har dåliga avsikter kommer du med största sannolikhet inte att kunna göra något för att få tillbaka dina pengar. Var mycket försiktig med dessa typer av företag. Tänk noga innan du skickar pengar, du skickar dem till ett företag utan någon typ av reglering eller skydd!

???? Slutbedömning av Finflow-X ????

Som du kan se har vi utfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste egenskaperna hos Finflow-X och vi har kommit till följande slutsatser om detta företag:

Plats: Den nämner att vara belägen på en plats som anses säker som Schweiz, men vi tror att detta är falsk information som de försöker lura kunder med.

reglering: De nämner ingenting om dess reglering, det vill säga: vi talar om ett oreglerat företag med påtaglig otydlighet och seriositet.

Kom ihåg att företaget har rapporterats av olika finansiella tillsynsmyndigheter (i det här fallet FINMA och CNMV). Var EXTREMT FÖRSIKTIGT.

Detta företag nämner inte vilket företag det ingår i, var försiktig, det finns en tydlig brist på seriositet och transparens.

Kort sagt, vid en grundlig utvärdering av Finflow-X och dess påstådda plats i Schweiz, väcker bristen på registreringsdata för att stödja detta påstående allvarliga tvivel om sanningshalten i den information som tillhandahålls. Denna brist på transparens och närvaron av varningar utfärdade av National Securities Market Commission (CNMV Spain) och FINMA, den schweiziska finanstillsynsmyndigheten, skapar en alarmerande kombination. Med tanke på osäkerheten kring den faktiska platsen och regulatoriska varningar är vår rekommendation tydlig: investera eller utför inte verksamhet i Finflow-X. Att välja plattformar med verifierbar information och adekvat reglering är avgörande för att skydda dina investeringar.

🚨🚨 Slutsats: av de nämnda skälen är vår slutsats att det är ett väldigt oseriöst och väldigt osäkert företag. Tänk noga efter om du vill skicka pengar till ett företag med dessa egenskaper. 🚨🚨

uppdateringar

Nyheter om Finflow-X:

datum Uppdatering – nyheter
Augusti 2023Klagomål mot Finflow-X FINMA.
September 2023Klagomål mot Finflow-X CNMV.
Oktober 2023Klagomål mot Finflow-X FINMA.
December 2023Företaget har rapporterats två gånger i år av CNMV.

Vi noterar att företaget redan har klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter. Var mycket försiktig!

Användarrecensioner

[demokrati id=”8253″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse av Finflow-X.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av Finflow-X

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Så här rapporterar du Finflow-X

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till Finflow-X?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag rapportera Finflow-X?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Finflow-X pålitlig?

Nej. Finflow-X är inte tillförlitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) Vi vet inte dess verkliga plats 2) Det är inte reglerat av någon myndighet 3) Sajten är relativt ny 4) har varningar från finansiella tillsynsmyndigheter

Hur får man tillbaka pengar från Finflow-X?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

24 kommentarer om «Finflow-X: Åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. Montse svar

  Jag gjorde en överföring för en operation i augusti månad till ett konto i Frankrike och pengarna dyker inte upp!
  De har slutat svara på mina @s i 15 dagar och sedan augusti till nu har de bytt domän tre gånger: .com, .io, .co
  Jag antar att nästa gång de ändrar sig kommer jag inte att kunna kontakta dem!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Montse, tack för att du kommenterar Finflow-X. Det betraktas för närvarande som en BLEDRIGER. FINMA (den schweiziska finanstillsynsmyndigheten) har larmat dem för att de inte har reglerna för att utföra sin verksamhet (Se FINMA länk).

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *