✔️ Information granskad och uppdaterad i november 2023 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i Finflow-X. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Finflow-X och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsfinflow-x.com – finflow-x.io
???? företagetOkänd
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-mail address[e-postskyddad]
📈 PlattformEgen plattform
📌 AdressBahnhofstrasse 37, 8001 Zürich, Schweiz (falskt)

⚠️ Finflow-X förekommer inte i något register och den publicerade adressen motsvarar inte något finansbolag. Klienter är oskyddade. ⚠️

Kontotyper

Nu går vi vidare till att analysera de typer av konton som erbjuds av Finflow-X. I det här fallet observerar vi att det erbjuder 5 olika typer av konton:

KontotypMinsta initiala insättning
básica€1500
silver€25,000
Guld€50,000
Platina€150,000
VIP-

Information på webben

finflow x webbplats

Finflow-X ger en grundläggande förklaring om de finansiella produkter den erbjuder, marknadsnyheter och analyser, ekonomisk kalender, tillgångskalkylator, egentligen inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

 • +441903497009
 • +14372661221
 • +61370436079
 • +32460242019
 • +34960408985

???? Slutbedömning av Finflow-X ????

Slutligen, och med några få ord, Vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED Finflow-X.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om Finflow-X:

datum Uppdatering – nyheter
Augusti 2023Klagomål mot Finflow-X FINMA.
September 2023Klagomål mot Finflow-X CNMV.
Oktober 2023Klagomål mot Finflow-X FINMA.

Användarrecensioner

Vad tycker du om Finflow-X? Vad har du varit med om?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse av .

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av Finflow-X

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Så här rapporterar du Finflow-X

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera Finflow-X?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Finflow-X en bluff – är det en bluff?

Ja, vi tror att Finflow-X är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är Finflow-X pålitlig?

Nej. Finflow-X är inte tillförlitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från Finflow-X?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till Finflow-X?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

24 kommentarer om «Är Finflow-X en bluff? Åsikter»

 1. Montse svar

  Jag gjorde en överföring för en operation i augusti månad till ett konto i Frankrike och pengarna dyker inte upp!
  De har slutat svara på mina @s i 15 dagar och sedan augusti till nu har de bytt domän tre gånger: .com, .io, .co
  Jag antar att nästa gång de ändrar sig kommer jag inte att kunna kontakta dem!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Montse, tack för att du kommenterar Finflow-X. Det betraktas för närvarande som en BLEDRIGER. FINMA (den schweiziska finanstillsynsmyndigheten) har larmat dem för att de inte har reglerna för att utföra sin verksamhet (Se FINMA länk).

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.