✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Pedro Martínez González

Kommentarer om FinFuture

I denna avdelning vi analyserar mäklaren FinFuture (kallas även finfuture.co), är en Forex-, Futures- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen FinFuture för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi granskade FinFuture. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för att investera med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: nämns inte.

✅ När det gäller din läge, mäklare nämner baserat på: nämns inte.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av FinFuture, märkte vi att det erbjuder 6 olika typer av konton / planer: Mikrokonto, Standardkonto, Platinumkonto, Premiumkonto, VIP -konto och företagskonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Micro-konto: minsta initiala insättning på $250, 24/5 support, dedikerad kontoansvarig upp till 2 veckor, delvis åtkomst till akademin, tillgång till alla plattformar, introduktion, uttag på 7 arbetsdagar, minsta handelsstorlek 0.01 partier, hävstångseffekt upp till 1: 100, fasta spreadar i huvudsakliga.

Standardkonto: minsta initiala insättning på $5.000, 24/5 support, dedikerad kontoansvarig, delvis åtkomst till akademin, tillgång till alla plattformar, introduktionssession, tillgång till kontohanterartjänster, uttag inom 7 arbetsdagar, minsta handelsstorlek 0.01 partier, hävstångseffekt upp till 1: 200, fasta spreads på de stora.

Platinakonto: minsta initiala insättning på $25.000, 24/5 support, dedikerad kontohanterare, full tillgång till akademin, tillgång till alla plattformar, 1 till 1 handelssession, tillgång till kontohanterartjänster, uttag inom 5 arbetsdagar, minsta handelsstorlek 0.01 partier, hävstångseffekt upp till 1: 350 , fasta spridningar på huvudmännen.

Premiumkonto: minsta initiala insättning på $50.000, 24/5 support, dedikerad kontohanterare, full tillgång till akademin, tillgång till alla plattformar, 1 till 1 handelssession, tillgång till kontohanterartjänster, omedelbara uttag, minsta handelsstorlek 0.01 partier, hävstångseffekt upp till 1: 500, fast och rörliga premiumspreadar.

VIP-konto: minsta initiala insättning på $250.000, 24/5 support, dedikerad kontohanterare, full tillgång till akademin, tillgång till alla plattformar, 1 till 1 handelssession, tillgång till kontohanterartjänster, omedelbara uttag, minsta handelsstorlek 0.01 partier, hävstångseffekt upp till 1: 750, fast och rörliga premiumspreadar.

Företagskonto: minsta initiala insättning på $500.000, 24/5 support, dedikerad kontohanterare, full tillgång till akademin, tillgång till alla plattformar, 1 till 1 handelssession, tillgång till kontohanterartjänster, omedelbara uttag, minsta handelsstorlek 0.01 partier, hävstångseffekt upp till 1: 1000, fast och rörliga premiumspreadar.

FinFuture -kontotyper
FinFuture -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som FinFuture -erbjudanden är: egen plattform (FinFuture).

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som FinFuture tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

FinFutures webbplats
FinFutures webbplats

FinFuture tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: information och förklaring av grundläggande begrepp, ordlista, FAQ -avsnitt, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om FinFuture |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: finfuture.co

Telefonnummer: +44-126-988-75-42

E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på FinFuture <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget FinFuture är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

När vi ser allt detta rekommenderar vi att du är försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, det avslöjar inte vilket företag det tillhör eller var huvudkontoret ligger. letar efter recensioner om FinFuture Vi hittade många negativa recensioner som varnade för FinFuture. Vi föreslår att du är försiktig.

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om FinFuture? Vad har du haft för erfarenhet?
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «FinFuture: Betyg och kommentarer»

 1. JesusCr svar

  Det här företaget är inte pålitligt. Jag försäkrar dig, de lät mig inte dra mig tillbaka, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej JesúsCr, tack för att du skrev om FinFuture. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *