Finlay kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mĂ€klaren Finlay (Ă€ven kallad finlay.io), Ă€r en Forex- och CFD-mĂ€klare. Rekommenderas Finlay verkligen för att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det.

Du kanske undrar varför vi granskade Finlay. Det beror pÄ att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr recensionssida hjÀlper investerare, med viktig information om företaget, vi avslöjar information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

MÀklaren nÀmner att vara en del av: Widdershins Group Ltd.

 

NÀr det gÀller hans lÀge, mÀklaren nÀmner att han Àr baserad i: Saint Vincent och Grenadinerna och Dominica.

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: de nĂ€mner ingenting om att vara en reglerad mĂ€klare, vilket fĂ„r oss att tro att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare.

 

Kom ihÄg att det bÀsta alternativet (och det sÀkraste) Àr att göra en sÀker investering reglerade mÀklareeftersom de mÄste uppfylla mycket strikta krav. IstÀllet nÀr du arbetar med en oreglerad mÀklare, finns det en mycket större risk att förlora det investerade kapitalet, i hÀndelse av att företaget gÄr i konkurs eller motstÄr för att returnera pengarna som det vanligtvis hÀnder.

För att lÀra dig mer om regler, inbjuder vi dig att komma Ät nÀsta lÀnk.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Finlay, vi noterar att det erbjuder 6 olika typer av konton / planer: Testkonto, Standardkonto, Handelskonto, Premiumkonto, Guldkonto och VIP-konto. Vi lĂ€mnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Testa konto: minsta initiala insÀttning pÄ $250, hÀvstÄng upp till 1: 200, 3 pip spridning, konto bonus upp till 30%, konto försÀkring upp till 10%, 5 gratis signaler per mÄnad, tillgÄngsslag: 9 monedas. Mer Àn 25 handelsinstrument.

Standardkonto: minsta initiala insÀttning pÄ $1.000, hÀvstÄng pÄ upp till 1: 200, spridning av 3 punkter, kontobonus pÄ upp till 35%, kontoförsÀkring upp till 35%, 10 gratissignaler per mÄnad, 4 tillgÄngsslag. Mer Àn 50 handelsinstrument.

Handelskonto: minsta initiala insÀttning pÄ $5.000, hÀvstÄng pÄ upp till 1: 100, spridning av 3 punkter, kontobonus pÄ upp till 50%, kontoförsÀkring upp till 40%, 15 gratissignaler per mÄnad, 4 tillgÄngsslag. Mer Àn 100 handelsinstrument.

Premiumkonto: minsta initiala insÀttning pÄ $10.000, hÀvstÄng pÄ upp till 1:75, spridning av 2.1 pips, kontobonus pÄ upp till 70%, kontoförsÀkring pÄ upp till 55%, VIP-signaler under hela kontot, inga provisioner, 4 tillgÄngsslag. Mer Àn 250 handelsinstrument.

Guldkonto:  minsta initiala insĂ€ttning pĂ„ $25.000, hĂ€vstĂ„ng pĂ„ upp till 1:50, spridning pĂ„ 1.5 punkter, kontobonus pĂ„ upp till 85%, kontoförsĂ€kring pĂ„ upp till 65%, VIP-signaler under hela kontot, inga provisioner, 4 tillgĂ„ngsslag. Alla kommersiella instrument tillgĂ€ngliga.

VIP-konto: minsta initiala insÀttning pÄ $100.000, hÀvstÄng pÄ upp till 1:30, spridning av 0.7 pips, kontobonus pÄ upp till 100%, kontoförsÀkring pÄ upp till 75%, VIP-signaler under hela kontot, inga provisioner, 4 tillgÄngsslag. Alla kommersiella instrument tillgÀngliga.

 

Finlay-kontotyper
Finlay-kontotyper (1)
Finlay-kontotyper
Finlay-kontotyper (2)

I följande bild kan du fÄ mer information om kontotyperna. Klicka hÀr för att se bild 1 i full storlek y Klicka hÀr för att se bild 2 i full storlek

Las plattformar att fungera som Finlay erbjuder Àr: plattformen MT4.

Vi analyserar nu de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som Finlay tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen pÄ webbplatsen kan vara en fördel för mÀklaren.

Finlay webbplats
Finlay webbplats

Finlay tillhandahÄller följande hjÀlpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: bara marknadsnyheter, verkligen inte mycket mer Àn detta.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

 

| Annan information om Finlay |

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: finlay.io | finlay.capital

Telefonnummer: (442) 038077657 | (749) 54019954 | (781) 22004924 | (390) 294752877

E-post: (Spanien) [e-postskyddad] | (Italien) [e-postskyddad] | [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning pÄ Finlay <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Anser vi att Finlay-företaget Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Med tanke pÄ allt detta rekommenderar vi att man Àr försiktig, för: det Àr en oreglerad mÀklare, dess huvudkontor ligger i mycket osÀkra lÀnder (Saint Vincent och Grenadinerna och Dominica) nÀr man letar efter recensioner om Finlay Vi hittade flera negativa recensioner som varnade för denna mÀklare. Vi föreslÄr att du Àr försiktig.

 

⛔ UppmĂ€rksamhet ⛔ : i november 2020 tillkom CNMV Finlay till din lista över bedrĂ€gliga finansiella företag för att agera utan tillstĂ„nd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

âžĄïž LĂ€nk till M CNMV-varningen för november 2020

 

⛔ UppmĂ€rksamhet ⛔ : i april 2021 CONSOB tillagd Finlay till din lista över bedrĂ€gliga finansiella företag för att agera utan tillstĂ„nd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

âžĄïž LĂ€nk till CONSOBs varning för april 2021 ⚠

 

⛔ UppmĂ€rksamhet ⛔ : i maj 2021 CONSOB tillagd Finlay till din lista över bedrĂ€gliga finansiella företag för att agera utan tillstĂ„nd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

âžĄïž LĂ€nk till CONSOBs warning varning för maj 2021

 

⛔ UppmĂ€rksamhet ⛔ : Finlay-mĂ€klaren, tillsammans med mĂ€klarna 24FinTime, AdamantFX, TillgĂ„ngsgrupp, CF mĂ€klare, OctoFinance, Rymdmarknaden, SupraTrade y TopTradeGroup De tillhör den ökĂ€nda Widdershins Group Ltd., ett företag med ett fruktansvĂ€rt rykte, mĂ„nga klagomĂ„l och som redan har anklagats för bluff av europeiska tillsynsmyndigheter.

⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Finlay? Vad har varit din erfarenhet?

 

Annonsera med oss

35 kommentarer om «Finlay: Betyg och kommentarer»

  • natalia svar

   Bedragare !!!! LÄt dig inte luras, var mycket försiktig !!!

 1. marisa svar

  De Àr bedragare, tror inte pÄ nÄgonting, de Àr onda födda

 2. Nelida vilca fernandez svar

  Finlay-kapitalet Àr falskt, lÄt mig inte vinna först förrÀn andra gÄngen du kan ta ut dina pengar men lite senare kommer de aldrig att ge dig det pris de tar ut mer nÀr du inte lÀngre har pengar. Om du ökar kommer det att sÀga att du tar ut dina pengar och betala jobb och positioner och du betalar aldrig kommer att ingripa

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Nelida, tack för att du kommenterade Finlay. Denna mÀklare Àr en SCAM. CNMV, den finansiella tillsynsmyndigheten i Spanien, har fördömt dem för allvarliga brott (lÀs hÀr). Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, pengarna slÀpps inte ut pÄ marknaden, de visar bara det och till slut sÀger de dig att du har tappat och de behÄll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem lÀngre, försök att göra ansprÄk genom vÄr chatt.
   Du kan lÀsa deras recension och kommentarer hÀr: https://brokersrecomendados.com/finlay-comentarios/

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

 3. Gonzalo svar

  Denna mÀklare Àr en bluff, de pratar trevligt med dig, de sluter dig, de lÄtsas göra operationer, de ber dig om mer pengar, nÀr du vill ta ut sÀger de dig att du mÄste sÀtta in provisionen. Var försiktig sÄ att du inte gör insÀttningar eftersom du inte ska returnera nÄgonting. De Àr bedragare.

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Gonzalo, tack för att du kommenterade Finlay. Denna mÀklare Àr en SCAM. CNMV, den finansiella tillsynsmyndigheten i Spanien, har fördömt dem för allvarliga brott (lÀs hÀr). Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, pengarna slÀpps inte ut pÄ marknaden, de visar bara det och till slut sÀger de dig att du har tappat och de behÄll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem lÀngre, försök att göra ansprÄk genom vÄr chatt.
   Du kan lÀsa deras recension och kommentarer hÀr: https://brokersrecomendados.com/finlay-comentarios/

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

 4. JANDRA svar

  God morgon; Jag hĂ„ller med om allt som anges, jag gĂ„r in pĂ„ FINLAY med minst 250.00 US $, allt var intressant, pĂ„ en mĂ„nad fördubblade jag min investering; De föreslog att jag skulle sĂ€tta in lite mer och jag höll med; med löfte om att de kommer att Ă„tervĂ€nda den investeringen plus en avkastning; Jag tillbringar mĂ„naden dubbelt min inkomst, det var utmĂ€rkt och spĂ€nnande; Jag anlĂ€nde pĂ„ dagen för uttag av mina pengar de bad mig att sĂ€tta in konfiskeringen som förvĂ„nade mig var $ 250.00 Jag deponerade dem med tvivel men jag gjorde; och till slut gick de mig i tre dagar att retrĂ€tten redan lĂ€mnade och inte lĂ€mnade; Jag begĂ€rde ett samtal med en annan rĂ„dgivare och han ringde mig och sa att jag var tvungen att betala motsvarande skatter, vilket Ă€r 20% av min investering plus min avkastning och att jag var tvungen att betala den till FINLAY nĂ€r skatterna betalas i investerarens land i ursprung. Han hotade ocksĂ„ att stĂ€nga mitt konto och gĂ„ till domstol .... De gick INTE REKOMMENDERANDE FINLAY FÖR NÅGOT DE ÄR SCAMMERS.

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej JANDRA, tack för att du kommenterade Finlay. Denna mÀklare Àr en SCAM. CNMV, den finansiella tillsynsmyndigheten i Spanien, har fördömt dem för allvarliga brott (lÀs hÀr). Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, pengarna slÀpps inte ut pÄ marknaden, de visar bara det och till slut sÀger de dig att du har tappat och de behÄll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem lÀngre, försök att göra ansprÄk genom vÄr chatt.
   Du kan lÀsa deras recension och kommentarer hÀr: https://brokersrecomendados.com/finlay-comentarios/

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

 5. RÄTT ELLE svar

  FINLAY CAPITAL ÄR ETT BEDRIFTSFÖRETAG. DU FÅR ALDRIG DIN PENGAR TILLBAKA. ALLT ÄR ALLT ATT BETALA OCH ALLT ÄR TILLÅTET: DEBIT / KREDITKORT, OMEDELBAR ÖVERFÖRINGAR ... OCH. ATT BETALA ALLT ÄR UTSKÄLLNINGAR OCH DE SÄNDAR FÖRFARANDE ÖVERFÖRINGSDOKUMENT. JAG HAR TEST ELLER ATT DE HAR TIMMAR SOM FÖR DIG TILL TELEFONEN OCH MED EN ABSURD DET SOM KALLAS BIT2ME, EN ANNAN LUR.

 6. RÄTT ELLE svar

  De som talar om goda erfarenheter för att bevisa det. FINLAY CAPITAL och hans bedragare Ă€r bedragare. Jag har bevis för hur de manipulerar falska överföringar och avtal pĂ„ WhatsApp som kan utgöra ett brott mot utpressning och utpressning. Jag organiserar alla dessa tester för att skapa en plattform mot dem. Du mĂ„ste ta isĂ€r strandbaren och fĂ„ dem att betala för vad de har stulit. BEDRÄGARE.

 7. RÄTT ELLE svar

  Jag kommer inte tveka att fortsĂ€tta prata om FINLAY CAPITAL. Jag har namn, telefonnummer, mejl, konversationer. GĂ„ inte i fĂ€llan. De Ă€r bedragare. DU FÅR ALDRIG DINA PENGAR IGEN. DU LYGER FRÅN BÖRJAN. DE RÖVER DIG. DU FÅR INTE DINA PENGAR TILLBAKA. JAG VILL GÖRA DEN STÖRSTA DIFFUSIONEN MÖJLIG SÅ ATT DET INTE FÖR SEG. DE ÄR TIEV.

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej TIDY, tack för att du kommenterade Finlay. Denna mÀklare Àr en SCAM. CNMV, den finansiella tillsynsmyndigheten i Spanien, har fördömt dem för allvarliga brott (lÀs hÀr)Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, de sÀtter inte pengarna pÄ marknaden, de visar bara det och till slut sÀger de dig att du har förlorat och de behÄller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de initiala eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem lÀngre, försök att göra ansprÄk genom vÄr chatt.
   Du kan lÀsa deras recension och kommentarer hÀr: https://brokersrecomendados.com/finlay-comentarios/

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

 8. Anas Maimouni svar

  Bra! Finlay har lurat mig och jag skulle vilja fÄ tillbaka pengarna, om du kan hjÀlpa mig skulle jag verkligen uppskatta det.
  Tack!

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Anas, det bÀsta Àr att du pratar med vÄrt CHAT och ÄterstÀller det dÀr, det Àr ett företag som Àr specialiserat pÄ bluffproblem och det har Ätervunnet mycket pengar. Tack för att du delar din erfarenhet med Finlay. Denna mÀklare Àr en SCAM. CNMV, den finansiella tillsynsmyndigheten i Spanien, har fördömt dem för allvarliga brott (lÀs hÀr)Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, de sÀtter inte pengarna pÄ marknaden, de visar bara det och till slut sÀger de dig att du har förlorat och de behÄller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de initiala eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem lÀngre, försök att göra ansprÄk genom vÄr chatt.
   Du kan lÀsa deras recension och kommentarer hÀr: https://brokersrecomendados.com/finlay-comentarios/

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

   • RÄTT ELLE svar

    FINLAY CAPITAL SCAM, MANIPULERA, LIGGA, STÅL, EXTORT, CHANTAGE. ÖGA! HÄNG TELEFONEN NÄR DE RINGAR DIG. Du kommer att förlora allt du skickar dem. HELT ALLA. DU ÄR KIDNAPPAD. LIG, LIG, LIG. FRÅN DEN FÖRSTA DOGGAREN SOM BÖRJAR TALA TILL DIG TILL DEN SISTA KURVEN SOM VILL GÖRA DIG LIVET ATT ÅTERVINNA DIN PENGAR. DE ÄR BEDRÄGARE. FÖRSIKTIG. FÖRSIKTIG, FÖRSIKTIG

    • RÄTT ELLE svar

     Jag upprepar dig att det Ă€r ett bedrĂ€geriföretag. Jag tvivlar pĂ„ att det Ă€r ett företag. MITT MÅL ÄR ATT GE DEN STÖRSTA SPRIDNINGEN MÖJLIG SÅ ATT INGEN ANNAN ÄR LURAD.

    • Rekommenderade mĂ€klare svar

     Hej TIDY, tack för att du kommenterade Finlay. Denna mÀklare Àr en SCAM. CNMV, den finansiella tillsynsmyndigheten i Spanien, har fördömt dem för allvarliga brott (lÀs hÀr)Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, de sÀtter inte pengarna pÄ marknaden, de visar bara det och till slut sÀger de dig att du har förlorat och de behÄller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de initiala eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem lÀngre, försök att göra ansprÄk genom vÄr chatt.
     Du kan lÀsa deras recension och kommentarer hÀr: https://brokersrecomendados.com/finlay-comentarios/

     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

     Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

     För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
     https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

     hÀlsningar

     • RÄTT ELLE

      Jag vill sprida ordet sĂ„ mycket som möjligt till detta gĂ€ng bedragare. Jag har WhatsApp -telefonnummer, namn och efternamn som sĂ€kert Ă€r falska, mejl, samtal om WhatsApp, telefonnummer, bevis pĂ„ dokumentĂ€r falskhet och utpressning. DU BÖVER INTE MED FINLAY CAPITAL. ALDRIG V
      DU FÅR DINA PENGAR TILLBAKA. ALDRIG. OCH DE KOMMER ATT LÅTA DIG BETALA FÖRESLAGNA SENASTE KOMMISSIONER OMEDELBART MED INGET I VÄXEL.

 9. sade svar

  God morgon berÀtta för mig om finlay att de regleras av nfa och fsa. Jag vill inte bli lurad.

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej sa, DET ÄR LIG, DE HAR INGEN REGLERING, FRÅGA ATT LÄNKARNA SÄNDAS TILL DIG VAR DU SE ATT DE ÄR REGISTRERADE. Tack för att du delar din erfarenhet med Finlay. Denna mĂ€klare Ă€r en SCAM. CNMV, den finansiella tillsynsmyndigheten i Spanien, har fördömt dem för allvarliga brott (lĂ€s hĂ€r)Skicka inte pengar till dem, de vill fĂ„ sĂ„ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Ă€r inte riktiga, de sĂ€tter inte pengarna pĂ„ marknaden, de visar bara det och till slut sĂ€ger de dig att du har förlorat och de behĂ„ller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de initiala eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem lĂ€ngre, försök att göra ansprĂ„k genom vĂ„r chatt.
   Du kan lÀsa deras recension och kommentarer hÀr: https://brokersrecomendados.com/finlay-comentarios/
   Om du vill se andra alternativ, se den hÀr lÀnken: https://brokersrecomendados.com/brokers-recomendados-2021/
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

 10. Velezsar svar

  De som talar bra (Maria, Jesus och Luis) arbetar sÀkert för mÀklaren, de tror att vi Àr idioter, mÀklaren bedrar dig, bara lögner och fler lögner för att fÄ dina pengar ... Tjuvar !!!!

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Velzsar, DET ÄR SANT, ALLA SKRIVER FRÅN SAMMA KONTOR I KIEV, I UKRAINE, tack för att du delar din erfarenhet med Finlay. Denna mĂ€klare Ă€r en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fĂ„ sĂ„ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Ă€r inte riktiga, pengarna slĂ€pps inte ut pĂ„ marknaden, de visar det bara och i slutĂ€ndan berĂ€ttar de att du har förlorat och de behĂ„ll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se det lĂ€ngre, försök att göra ansprĂ„k genom vĂ„r chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

 11. Conrad svar

  De har stulit alla mina pengar frÄn mig, först pratar de vackert och sedan stjÀl de allt frÄn dig. RÄdgivare och analytiker, TRO INTE DET, de ljuger för att fÄ pengarna frÄn dem, de Àr bedragare !!!!

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Conrado, tack för att du delar din erfarenhet med Finlay. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, pengarna slÀpps inte ut pÄ marknaden, de visar bara det och till slut sÀger de dig att du har tappat och de behÄll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem lÀngre, försök att göra ansprÄk genom vÄr chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

 12. Jairo svar

  Dessa POSITIVA kommentarer Ă€r frĂ„n en mĂ€klararbetare, för att visa att de Ă€r lagliga och bra mĂ€nniskor, DENA SCAMMERS VAR RÅNADE FRÅN MIG !!! Du mĂ„ste rapportera dem och förfölja dem, de ger mig inte mina pengar tillbaka !!!!

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Jairo, tack för att du delar din erfarenhet med Finlay. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, pengarna slÀpps inte ut pÄ marknaden, de visar bara det och till slut sÀger de dig att du har tappat och de behÄll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem lÀngre, försök att göra ansprÄk genom vÄr chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

 13. Maria losada svar

  Det Àr ett bra företag, först arbetade jag med grundbeloppet, sedan investerade jag igen, jag bad om att ta ut pengar och jag hade inga problem nÀr jag tog ut det

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Maria, tack för att du delar din erfarenhet med Finlay, men vi tvivlar pÄ att det Àr sant. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, pengarna slÀpps inte ut pÄ marknaden, de visar bara det och till slut sÀger de dig att du har tappat och de behÄll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem lÀngre, försök att göra ansprÄk genom vÄr chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

 14. Jesus döparen svar

  Företaget Àr bra, jag gjorde bara en investering och jag fÄr alltid pengar nÀr jag behöver det

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Jesus, tack för att du delar din erfarenhet med Finlay, men vi tvivlar pÄ att det Àr sant. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, pengarna slÀpps inte ut pÄ marknaden, de visar bara det och till slut sÀger de dig att du har tappat och de behÄll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem lÀngre, försök att göra ansprÄk genom vÄr chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

  • Ana svar

   God eftermiddag finlay. Kapitalet lurade ocksĂ„ Jag Ă€r med bankskulder Jag talade bra bara för att bluffa försiktigt att nĂ„gon har bevis för att rapportera snĂ€lla 🙏hjĂ€lp mig

 15. louis gomez svar

  Det Àr ett mycket bra företag, jag rekommenderar det till mig, de ger mig kapital frÄn de fördelar som erhÄlls varje mÄnad

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Luis, tack för att du delar din erfarenhet med Finlay, men vi tvivlar pÄ att det Àr sant. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, pengarna slÀpps inte ut pÄ marknaden, de visar bara det och till slut sÀger de dig att du har tappat och de behÄll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem lÀngre, försök att göra ansprÄk genom vÄr chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *