Finmark FX recensioner

I denna avdelning Vi kommer att analysera FINMARK FX-mĂ€klaren. Är Finkmark FX en pĂ„litlig mĂ€klare? Vi analyserar inte bara mĂ€klarens webbplats utan Ă€ven anvĂ€ndarkommentarer, recensioner och det rykte som mĂ€klaren har pĂ„ internet.

Finmark FX Àr en valutamÀklare baserad i Saint Vincent och Grenadinerna, och pÄ dess webbplats har vi inte kunnat hitta Äret det grundades, inte heller den relevanta regleringen eller registreringen av mÀklaren, som redan Àr ett dÄligt tecken, om allt det talas inte tydligt om reglering.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Nu ska vi analysera de olika kontotyperna som mÀklaren erbjuder.

I det hÀr fallet noterar vi att mÀklaren erbjuder tre olika kontotyper, Standardkontot, Plus-kontot och Pro-kontot. Vi börjar med egenskaperna hos Finmark Standard-kontot: den minsta initiala insÀttningen Àr $ 1.000, den har hÀvstÄng pÄ upp till 1: 400, har en ECN-typkörning. Det följs av Finmark Plus-kontotypen: minsta initiala insÀttning pÄ $ 5.000, har ocksÄ 1: 400 hÀvstÄng och ECN-typ, Àven om det i det hÀr fallet finns en personlig analytiker, support, utbildning, analytiker och kontoansvarig, till skillnad frÄn standardkontotypen. Den sista kontotypen Àr Finmark PRO-konto; den minsta initiala insÀttningen Àr 10.000 1 $, hÀvstÄngen Àr upp till 400: 24 och utförandet Àr ocksÄ ECN-typ, det har ocksÄ en personlig analytiker, XNUMX-timmars support, personlig kontoansvarig, analytiker och utbildning.

Det bör noteras att alla konton fungerar pÄ MetaTrader4-plattformen. HÀr finns Ànnu fler specifikationer om kontotyper om du vill gÄ in mer detaljerat.

Finmark FX-kontotyper
Finmark FX-kontotyper

 

Nu ja, vi kommer att analysera webbplatsen för denna mÀklare. I det hÀr fallet kommer vi att analysera mÀklarens webbplats pÄ jakt efter hjÀlp och resurser till nÀringsidkaren, det Àr normalt att en mÀklare erbjuder olika hjÀlpmedel och verktyg av intresse för handlare.

Finmark FX-webbplats
Finmark FX-webbplats

NÀr det gÀller Finmark FX bland de olika verktygen för nÀringsidkaren, hittar vi till exempel; Den ekonomiska kalendern, valutaomvandlaren, har ocksÄ en utbildningssektion, men det Àr inte möjligt att komma Ät den om man inte har ett konto hos Finmark FX, sÄ vi kan inte specificera vad som finns i det avsnittet. De erbjuder ocksÄ en forex-ordlista. Vad vi tyckte var nyfiken pÄ Finmark FX Àr att de ocksÄ har en blogg, med Àmnen relaterade till finans- och valutahandeln, det ser intressant ut.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

 

Övrig information om Finmark FX

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta mÀklaren eller se deras webbplats sjÀlv.

webbplats: finmarkfx.com

Telefonnummer: +44 (0) 2036084199

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> VÀrdering pÄ FinmarkFX <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Finmark FX-mÀklare Àr inte pÄlitlig, pÄ grund av bristen pÄ relevant information pÄ sin webbplats (sÄsom reglering) och dess rykte i olika internetkÀllor. VI REKOMMENDERAR DET INTE.

 

Uppdatering frÄn juli 2018: PÄ grund av mÄnga meddelanden frÄn kunder som nÀmner problem med kapitaluttag rekommenderar vi inte FinmarkFX

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats.
försiktighet möjlig mÀklare bluff

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare och anvÀndare kan rösta pÄ mÀklaren.

 

Vad tycker du om Finmark FX? Vad har varit din erfarenhet?

 

Vi genomför en omröstning om vilken som Àr den bÀsta mÀklaren - Du kan rösta och se resultaten hÀr

Annonsera med oss

91 kommentarer om «Finmark FX: Betyg och kommentarer»

 1. Uriel svar

  Tack vÀnner för informationen, tack vare er kunde jag ÄterstÀlla en stor del av det som gick förlorat. Den enda lösningen jag hittade efter mÄnader var min Äterkrav sÄ jag Àr mycket tacksam.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Uriel, bra !!!, tack sÄ mycket för varningen, vi Àr vÀldigt glada att du har uppnÄtt det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mÀklarna innan du litar pÄ en, hÀr har vi nÀstan alla.

   För andra som vill fÄ tillbaka pengarna bör de försöka prata med vÄr chatt eller klicka pÄ den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vĂ„r ranking av rekommenderade mĂ€klare 2021 klicka HÄR

   HĂ€lsningar och lycka till.

 2. Gabriel C svar

  Hej!!! Jag har lÀst alla kommentarer. Jag ratificerar var och en av dem. Jag har bluffats och jag har tappat mycket pengar. Néstor Díaz var kontakten som senare började arbeta med BrokerStars. Var försiktig med dessa mÀnniskor, de Àr mycket skickliga pÄ att övertyga dig att investera med dem. Handpenningen Àr först för att göra en bra vinst med en liten investering, sedan insisterar de pÄ att du sÀtter in mer pengar och dÀr försvinner de.
  Det Ă€r omöjligt att ta ut pengarna. Även om kontot i MetaTrader4 fortfarande Ă€r i drift och jag kan fortsĂ€tta att handla, finns det inte mer FINMARK FX. Det Ă€r beklagligt att det finns dessa typer av kriminella organisationer och de internationella myndigheterna gör ingenting Ă„t det. Med globaliseringen av kommunikation kan de göra förmögenheter och försvinna som ingenting. De av oss som börjar i nĂ€ringsidkarens vĂ€rld för att skaffa lite extra pengar utöver vĂ„rt arbete, faller i detta bedrĂ€geri och förlorar de fĂ„ besparingar vi hade. Jag behöver hjĂ€lp och rĂ„d för att se om jag kan fĂ„ tillbaka nĂ„gra av mina pengar. Tack!

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Gabriel, tack för att du delar din erfarenhet med Finmark FX, kommer du ihÄg hur du först hittade dem? Vi Àr mycket ledsna för din situation. All information du har om din erfarenhet av företaget skulle vara till hjÀlp för oss.

   Tja, för att ÄterhÀmta sig, som du kommer att se i kommentarerna, Àr du inte den enda med detta problem, eftersom det Àr en oreglerad mÀklare Àr det mycket svÄrt att göra nÄgot (av den anledningen rekommenderar vi alltid att du bara arbetar med reglerade företag). Som vi nÀmnde i en annan kommentar Àr det kanske bÀst att du kontaktar tillsynsmyndigheten i ditt land, CNV.

   HĂ€lsningar.

 3. Wando Eustaquio Ferreira svar

  Jag, Wando E. Ferreira, gjorde tre insÀttningar, en pÄ $ 250, $ 750 och ytterligare $ 1.750 4.555, med intÀkterna, jag har XNUMX $ pÄ mitt konto hos Finmark-mÀklaren. Min kontakt var Fru Laura Duarte som var chef för mitt konto, hon ringde mig pÄ whatsapp varje dag, plötsligt slutade hon ringa mig, jag hade ingen kontakt med nÄgon, jag ringer och ingen svarar, jag skickar e-post och ingen svarar, Jag tappade helt kontakten med mÀklaren. Jag vet inte vad jag ska göra, jag Àr rÀdd för att förlora mina pengar, jag ber att om det finns nÄgon som hjÀlper mig, tackar jag sÄ mycket, tack sÄ mycket.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Wando, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Finmark FX ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem?

   HĂ€lsningar.

 4. ANTONIO TORR svar

  HELLO FORUM. DE ÄR NÅGRA BEDRÄGARE. TvĂ„ veckor sedan ringde de till mig. Jag bad dem att sĂ€tta in mina pengar och de har fortsatt att driva. DE HAR HÅLLT ALLA PENGARNA. Finns det nĂ„got lagligt sĂ€tt att gĂ„ mot dem? TACK I FÖREGÅNG

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Antonio, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Finmark FX ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? För en annons pÄ internet kanske? Har du namn pÄ personer som du hade kontakt med? Mejladresser?

   Vad man ska göra, att vara ett oreglerat företag, eftersom det inte gÄr att göra mycket, av samma anledning rekommenderar vi alltid att bara arbeta med reglerade företag. FrÄn vilket land kommer du frÄn?

   HĂ€lsningar.

 5. Wando Eustaquio Ferreira svar

  eu Wando, Brasileiro, fiz 3 insÀttningar pÄ 250u $, 750U $ och en annan pÄ 1750U $, hur du tjÀnar det i mnha conta en mÀklare 4555,00U $, bara att jag inte binder dem varje dag, mer depois till fru Laura Duarte parou att flirta mig. e eu Àr frestande att kontakta finmark utan att ta hÀnsyn till mig eller svara pÄ mina e-postmeddelanden. Jag vet inte vad jag ska göra, jag var rÀdd att det skulle hjÀlpa mig vÀldigt mycket.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Wando, skriv pÄ spansk vÀn.

   Tack.

 6. Xavier svar

  Hej, det Àr ett företag av bedragare, jag investerade med dem och tre veckor ringde de mig och allt gick bra, de sa till mig att sÀtta in mer pengar för att fungera bÀttre och tjÀna mer
  ..
  men senare kommunicerade de inte lÀngre och svarade inte pÄ e-postmeddelanden ...
  DETTA BEDRAGARFÖRETAGET FÅR INTE LITTAS ... TACK

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Javier, tack för dina kommentarer, det Àr verkligen synd vad du nÀmner. Kommer du ihÄg hur du först kom över Finmark FX?

   HĂ€lsningar.

  • Manu svar

   https //investingfm.com/ Àr det nya varumÀrket !!!! skicka uppgifterna

 7. tyska amaya svar

  De Àr ett gÀng ligister, de pressar dig med förmodade stimuli och marknadsmöjligheter att fördubbla dina pengar. Senare öppnade de en köpoperation med 15 lotter pÄ Facebook med vetskap om att detta lager skulle kollapsa och de lÀt mig förlora mina pengar. Senare kontaktade de mig och berÀttade att de hade debiterat mig alla mina pengar igen men under förutsÀttning att jag kommer att sÀtta in 10000 XNUMX USD mer. Uppenbarligen efter allt detta föll jag inte lÀngre för hans lögner.
  De Àr ett paket med tjuvjÀvlar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej tyska, tack för att du delade din erfarenhet med Finmark FX med oss ​​... Kommer du ihĂ„g hur du hittade dem?

   En hÀlsning.

   • tyska amaya svar

    TyvÀrr visste jag inte hur jag skulle kontakta dem, men de kontaktade mig pÄ min mobiltelefon och lurade mig. Jag föll i deras klor för ett skit. Definitivt Àr felet mitt för att tro pÄ gravida fÄglar

 8. MAURICIO RODRIGUEZ svar

  FINMARL FX Àr en kriminell organisation, den kan inte kallas annars, dedikerad till bedragare. Jag var ett av tvÄ av hans offer. LÄt dem inte stjÀla dina pengar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Mauricio, tack sĂ„ mycket för att du delade din erfarenhet med Finmark FX med oss ​​... Kommer du ihĂ„g hur du hittade dem?

   En hÀlsning.

 9. HÄRLIGHET YASMIN svar

  Jag skulle vilja veta hur de lyckas kontakta dig, för de ringde mig och de vill tro att jag var intresserad av att investera och jag har aldrig gjort det

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Gloria, ja, mÄnga gÄnger köper de databaser eller fÄr nummer och namn pÄ personer pÄ nÄgot sÀtt ... Kommer du inte ihÄg att du har registrerat eller lÀmnat dina uppgifter i nÄgon reklam relaterad till investeringar?

   En hÀlsning.

 10. Gilbert Espinosa svar

  Hej bra kvÀll.
  Jag skulle vilja att du rekommenderar mig vilken mÀklare som Àr tillförlitlig att investera.

 11. Mariano Herrera svar

  Att ingen nÄgonsin tÀnker pÄ att investera i det hÀr företaget Àr nÄgot av det vÀrsta, jag har försökt göra ett uttag lÀnge och jag har inte kunnat göra det, de bytte min rÄdgivare 3 gÄnger och den sista en viss Jose ZI har inte lÀngre kunnat ha kontakt med honom, redan kan jag inte hitta vad jag ska göra, jag har insisterat pÄ uttag men jag har inte lyckats, sÄ min rekommendation Àr att de inte investerar med dem, de Àr en gÀng bedragare, det Àr inte mycket med vad jag började att de var 500 usd och hittills har jag nÀra 3000, men jag kan inte ta ut nÄgot belopp.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Mariano, tack sĂ„ mycket för att du delade din erfarenhet med Finmark FX med oss ​​... Kommer du ihĂ„g hur du först hittade den hĂ€r mĂ€klaren?

   En hÀlsning.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej "Titta", för om du lÀser vÄr analys och erfarenheter frÄn kunder som har lÀmnat hÀr, i samma avsnitt, kommer du att mÀrka att vi Ätminstone inte rekommenderar det, det verkar inte pÄlitligt.

   En hÀlsning.

 12. Mariano Herrera svar

  Jag skulle vilja upprepa att de inte investerar hos denna mĂ€klare, det Ă€r en fullstĂ€ndig bluff, de byter dina rĂ„dgivare och sĂ€ger att de inte lĂ€ngre arbetar med dem, detta för att varje "rĂ„dgivare" de tilldelar dig försöker övertyga dig om att gĂ„ in mer kapital, begĂ€r ett uttag För ungefĂ€r 2 mĂ„nader sedan och det Ă€r det datum dĂ„ jag fortfarande inte fĂ„r det, de frĂ„gade mig en rad krav och att jag skulle ha det i cirka 10 dagar, vilket naturligtvis inte hĂ€nde , inom det dĂ„liga mĂ„ste jag kommentera att jag anger med en summa pĂ„ 500 usd och jag mĂ„ste ha pĂ„ mitt konto runt 8000 usd sĂ„ var mycket försiktig med dessa mĂ€nniskor, FINMARK FX REKOMMENDERA DET FÖR INGENTING

  • MAURICIO RODRIGUEZ svar

   De Àr bedragare, de stal 7 tusen dollar frÄn mig

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Mariano, tack sĂ„ mycket för att du delade din erfarenhet med Finmark FX med oss ​​... Kommer du ihĂ„g hur du hittade detta investeringsbolag?

   En hÀlsning.

 13. Lurat offer svar

  Detta företag kommer frÄn samma tjuvar som Trade Principal Àr desamma
  Jag kommer inte att ge mitt riktiga namn men detta Trade Principal-företag Àr en grupp professionella tjuvar, investerade 3.300 14 dÀr Jorge Gonzales, under den förmodade ledningen av Nestor Díaz, en annan förmodad rÄdgivare Àr Jairo Villa de bara gör en betalning för att vÀcka mÀnniskor och Att mitt konto investeras mer och mer förment att jag av uppenbara skÀl inte kommer att ge det var 3.300 tusen dollar och de bad mig om mer pengar, jag investerade totalt 14.000 och jag började ta bilder av konversationerna och spela in nÀr jag krÀvde mina pengar sa de till mig att enligt kontraktet pÄ mitt hanterade konto var det uttag per Är och de kunde bara hantera pengarna, jag fick bara en liten insÀttning en gÄng och efter att jag pÄ ett magiskt sÀtt startade mitt konto visade det sig frÄn 2.000 till minus - 2 och resten till noll Jag gjorde ansprÄk pÄ företagets e-postmeddelanden och de svarade mig aldrig, av Skype till nestor_diaz_XNUMX
  [e-postskyddad] .com
  Nicolås López och de kommer alltid med lögnerna som inte lÀngre fungerar och de skickar det frÄn rÄdgivare till rÄdgivare sÄ att man frÄgar efter pengarna, i mitt fall var det ett hanterat konto, det vill sÀga att de ... Den förmodade experten personal pÄ Trade Principal gjorde rörelserna och jag sÄg precis hur mina pengar vÀxte ... De Àr tjuvar, olyckliga hundbuffonger som utnyttjar mÀnniskors goda tro och tar pengar frÄn alla de kan, med historien att de Àr i London de ringde mig pÄ +447908055563 och de sa till mig att de inte skulle returnera mina pengar och att de ocksÄ verkar under namnet
  finmarkfx .com och tradeprincipal .com
  Att jag redan hade tappat mina pengar och det var ett fullstÀndigt hÄn
  Nu nÀr den olyckliga hunden Nestor Díaz kommer ut med vÀrdighet och indragning hoppas jag att de fÄngar dem och sÀtter dem alla i fÀngelse

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej "lurat offer", tack sĂ„ mycket för att du delade din erfarenhet med dessa mĂ€klare med oss ​​... Varför sĂ€ger du att Finmark och Trade Principal Ă€r samma företag?

   En hÀlsning.

 14. Johan rincon svar

  God morgon, jag kontaktade bara dem och de skickade ett dokument som visar hur och av vem de regleras, hur kan du hjÀlpa mig att veta sanningen om denna mÀklare, tack

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Johan, skriv oss genom vÄr kontaktavsnittsÄ att vi kan ta emot och se dokumentet.

   En hÀlsning.

 15. Carlos Sanchez svar

  TACK ALLA IDAG 24-05-2018 JAG FÅR EN RING IGEN FRÅN HÄRMÄKLAREN OCH BÖRJADE INSITENTLIGT MIG ATT SÄTTA IN ELLER PUNKTA ETT KREDITKORTNUMMER EFTER att jag sa till honom att jag mĂ„ste vara sĂ€ker första gĂ„ngen, han gick förbi ringen sĂ„ att jag gick Hon ska övertyga mig om att sĂ€tta in, men jag sa att jag mĂ„ste se Ă„sikter pĂ„ internet först och jag hittar dessa kommentarer. TACK

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Carlos, tack sÄ mycket för att du delade din erfarenhet, du har gjort det mycket bra med att undersöka företaget innan du investerade ditt kapital ... Kommer du ihÄg hur du hittade Finmark FX?

   En hÀlsning.

 16. luis svar

  PÄ sidan visas detta för Finmark:

  Financial Markets Limited, Cedar Hill Crest, Villa, Kingstown, St. Vincent och Grenadinerna. Registrerad hos St.Vincent och Grenadinerna som en IBC (23324) ...

  Vad betyder det att den Àr registrerad med en IBC 23324?

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Luis, det Àr en pÄstÄdd registrering i regleringsorganet Saint Vincent och Grenadinerna, men vi har inte lyckats hitta det, det Àr förmodligen falskt. Och Àven om det var sant, Àr det inte en reglering, det Àr ett register, sÄ du skulle fortfarande befinna dig oskyddad om du bestÀmde dig för att "investera" med Finmark FX. Du kan ocksÄ skriva till SVGFSA och frÄga om denna förmodade post.

   En hÀlsning.

 17. Paulo pereira svar

  Jag satte in 870 reais och funktionÀren lÀnkade varje dag jag gjorde en insÀttning och aldrig mer Skicka ett meddelande till numret som inte finns lÀngre.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   ÖversĂ€ttning, Paulo Pereira: ”Jag deponerade 870 reais, och medarbetaren ringde mig varje dag, jag gjorde insĂ€ttningen och ringde mig aldrig mer. Jag skickade ett meddelande till ditt nummer men det finns inte lĂ€ngre. Nu skickade jag ett e-postmeddelande onsdag för att komma i kontakt med dem, de svarar inte heller. "

   Paulo, tack sÄ mycket för att du delade din erfarenhet med oss, eftersom du kommer att se att du inte Àr den enda med denna typ av problem med Finmark, vi Àr mycket ledsna. // Paulo, mycket skyldig att dela med dig av dina erfarenheter, som du kommer att mÀrka, du Àr inte ensam med den hÀr typen av problem som Finmark, vi Àr mycket ledsna.

   Med vĂ€nliga hĂ€lsningar. // Um ​​saudo.

 18. Antonio Cesar Domingues Hedo svar

  I september / 17 investerar jag tusen reais i FinmarkFX med avsikt att inte Bitcoin och nÀringsidkaren Martin Duarte fez contato me. Ingen början pÄ november / 17 investera mer 22 tusen reais! Jag undersökte lite FinmarkFX pÄ internet före tvÄ investeringar och jag har inte hittat nÄgot som verkar relevant i förhÄllande till det, jag tycker det Àr tillförlitligt! Jag har redan planerat att lÀmna mitt kapital i minst ett Är innan jag gör nÄgon Äterbetalning och just nu har jag inte för avsikt att begÀra nÄgon eller nÄgon Äterbetalning av min investering! Eller forex Jag lockades av den globala marknaden eller att jag skulle kunna fÄ högre vinster! Jag har inte som ett vÀrde rÀtt för min erfarenhet av valutamarknaden och pÄ senare tid Àn mÄnga pÄstÄenden om lÀmpligheten hos denna mÀklare försöker jag inte tilldela fler vÀrden efter viss tid embora eller trader kopplad till en viss frekvens erbjuda mig högre vantagens och möjligheter till vinst vid fler vÀrden i minha conta! Inget totalt investerat ungefÀr 7 tusen dollar och jag lÀmnar mitt kapital som Àr i 10 tusen dollar pÄ fyra mÄnader eller som skulle vara en optimal lönsamhet pÄ cirka 40%! Eller handeln Martin försÀkrade mig att det skulle vara nödvÀndigt att betala allt pÄ fem dagar, det skulle vara detta integrerade vÀrde i minha conta! Jag skulle inte veta att ainda dizer Àr sant eller inte! O capital la cresceu sem oscillaçÔes! Kanske bad jag om en sida eller en total Äterbetalning av makten för att bara ge mig tillbaka ett mÄl för disso, 5 tusen dollar, med en fördom pÄ 30% och kanske kommer det att pÄstÄs att det finns ovÀntade förluster för vÄra marknader i Europa. huvudstad! Det enda sÀttet jag har bifogat för tillfÀllet Àr ett "mÄttligt förtroende" som jag sÀtter in i FinmarkFX och inte nÀringsidkaren Martin Duarte! Jag skulle vara föremÄl för mer sÀkerhet och mindre osÀkerhet, jag har ingen valutainvestering! Det Àr dÀrför det Àr viktigt för alla typer av investerare !!! Jag hoppas att det ocksÄ Àr en realidad pÄ kort tid och tenham-valutainvesteringarna eller samma sÀkerhetsnivÄ för nationella mÀklare!

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Antonio, vi rekommenderar inte att investera i Finmark, det Àr en icke-reglerad mÀklare och i samma avsnitt har vi mÄnga erfarenheter som uttrycker att de inte kunde ta ut sitt kapital, hÀlsningar.

 19. Mariano Herrera svar

  Jag har redan lÀst de totala kommentarerna om denna FINMARK -plattform, och jag hÄller med dem alla, eftersom investeringen inte Àr reglerad kommer alltid att vara i fara, jag gjorde en investering med denna plattform och i början var allt bra i första 2 veckorna och efter Det hittills Àr det redan svÄrt att ha kontakt med dem, de insisterade ocksÄ pÄ att jag skulle sÀtta in ett annat belopp men jag gjorde det inte lÀngre och de slutade ringa mig eftersom jag varje dag pÄ morgonen fick rÄd om att operera och eftersom det Àr en liten summa tror jag att jag inte lÀngre De ville slösa tid med mig, jag vill Àntligen kommentera att jag hittills har en vinst pÄ nÀstan 1000 usd eftersom mina tillgÄngar Àr pÄ cirka 1800 usd, jag gjorde insÀttningen pÄ 500 usd och plattformen gav mig en 100% bonus för en förmodad kampanj under december mÄnad, vilket Àr nÀr du gÄr in.

 20. Alex Salaza svar

  Hej ... Jag var ocksÄ ett offer för Finmark FX, jag fyllde i ett formulÀr pÄ Facebook och de kontaktade mig ... De förklarade allt för mig och jag började investera med dem ... MÀklaren (Dani García) fördubblade min investering ... Hur konstigt det för 4 mÄnader som jag var hos dem satte de bara in mig en gÄng och ett lÄgt belopp .. Mitt konto var bra men det började falla pÄ grund av bitcoin .. MÀklaren ville att jag inte skulle stÀnga verksamheten och injicera kapital för att ÄterkrÀva kontot .. Jag stÀngde den och mÀklaren tyckte inte om Han gillade mig .. Jag Ätervann en del av de investerade men jag kunde inte fÄ det eftersom mÀklaren informerar mig om att jag mÄste betala en skuld för att stÀnga, annars sÀtter de inte in nÄgot. Finmark Àr en bedrÀgeri och de Àr proffs med allt ... jag vÀntar pÄ att se hur jag har ÄterstÀllt nÄgot frÄn mitt konto ..

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Alex, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Finmark med oss, det Àr synd att listan över de drabbade fortsÀtter att vÀxa, vi hoppas att du kommer att hÄlla oss uppdaterade om huruvida du Àntligen lyckades fÄ tillbaka ditt kapital eller inte , hÀlsningar.

   • Alex Salaza svar

    Tja tills nu ringer de mig för att göra insÀttningen ... Om jag har 12,000.00 XNUMX pÄ mitt konto för att jag mÄste lÀgga mer pengar pÄ kontot sÄ att jag kan returnera det kapitalet, kommer jag inte att lÀgga mer pengar pÄ det konto ...
    Vad kan du berĂ€tta om Poloinvest? Är det ocksĂ„ bedrĂ€geri?

 21. Israel svar

  Hej, hur har jag blivit kontaktad av Finmark? Jag undersökte först innan jag investerade och jag hittar det hÀr ... Om Finmark inte Àr tillförlitligt, vilken brocker skulle de rekommendera. Jag skulle vilja investera i bitcoins

 22. AV ÖN svar

  DET ÄR EN VERKLIG FÄST att SE HUR MĂ€nniskor HÅLLER FÖLJANDE PÅ DENNA PLATTFORM OCH FORTSÄTTAR ATT PRATA MED MIG, LÅTANDE ATT JAG SOM ÅTERINVESTERAR DER EFTER ATT DE STOLAR 1100 DOLLAR FRÅN MIG FÖRRA ÅRET,

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej "DE LA ISLA" sanningen Àr att det Àr synd, kommer du ihÄg hur du kom till att hitta Finmark FX?

   En hÀlsning.

 23. PlatshÄllarbild för Pedro Moreno Salinas svar

  Hej! Är detta forum fortfarande aktivt? Jag ville hĂ„lla reda pĂ„ min investering i Finmark som jag fortfarande har och jag ville veta hur resten gĂ„r, jag tror till och med att jag redan kommenterade för nĂ„gra mĂ„nader sedan men det publicerades inte. Hur mĂ„r du? Tack pĂ„ förhand och hĂ€lsningar

 24. NĂĄjera GĂłmez, E. svar

  God kvÀll, jag Àr frÄn Mexiko; Jag tackar dig om du kontaktar mig, för jag Àr i en svÄr situation just pÄ grund av Finmarkfx ...

 25. Edwin zorrilla svar

  Holan idag slutade jag med att bli lurad av detta FinmarkFx -företag. Sedan juni har denna Dario Leon ringt mig och först kunde jag verifiera att de vet om aktiemarknaden och aktieinvesteringar eftersom all investeringsinformation de ger dig Àr verklig, men nÀr de övertygar dig och sÀtter in, de de sÀga adjö till dig pÄ cellen och be om ursÀkt för att du har ett familjeproblem och de blockerar dig. Jag kan inte ta ut mina pengar och de lurade mig 500.00 dollar och att de bad mig om 1,000.00 XNUMX. Deras sidor laddas med information och de Àr mycket professionella..det Àr en stor bluff. JÀvligt jÀvla dÄligt född. Men jag vet att det finns en Gud ovan och de mÀnniskorna kommer att fÄ betala dyrt för honom en dag.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Edwin, tack sÄ mycket för att du delade din Finmark-upplevelse med oss, kommer du ihÄg hur du hittade Finmark? Med vÀnliga hÀlsningar

 26. duvernney silva lagunen svar

  Duvernney Silva hÀnde mig samma sak, de Àr nÄgra förstklassiga bluffrÄttor, jag investerade 400 enheter, jag gick för att göra ett uttag och de slutade svara mig, det Àr nÄgra rÄttor, snÀlla invester inte med dessa FINMARK FX-rÄttor, bara fram till idag visste jag om detta företag och vad det gör.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej "duvernney" det Àr verkligen synd att lÀsa kommentarer som denna, vi tvivlar, hur lÀnge sedan var du med Finmark? Och en annan frÄga, kommer du ihÄg hur du hittade dem?

   hÀlsningar

 27. Diego Lopez svar

  Det hÀr Àr ett organiserat gÀng bedrÀgerier, som lurar mer Àn 50.000 XNUMX USD per dag, vi lÀmnade in ett klagomÄl till England dÀr de sÀger att de har ett av sina huvudkontor, och polisen i England att uppskattningen av bedrÀgerier som gjorts av denna kriminella grupp berÀttade ocksÄ för mig att det redan har identifierat nÄgra av dess medlemmar och de undersöker bandet och bifogar bevis, det Àr nödvÀndigt att informera mÀnniskor om att det Àr en mycket organiserad grupp, vad synd att det lurar mÀnniskor frÄn hela vÀrlden och ingenting hÀnder

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Diego, tack sÄ mycket för att du delade denna information med oss, hÀlsningar.

 28. Francis Callegari svar

  Meu nome é Francisco, Moor i Brasilien och fiz-applikationer i Forex i Finmark, ringer för att tjÀna lite pengar, men de kommer att hindra mig frÄn att ta ut eller pengar, inte att deixam fazer eller resgate. Eftersom de inte regleras, var skulle EU kunna göra ansprÄk pÄ att fresta reaver eller meu dinheiro ?????

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Oi Francisco, eftersom du investerar eller pengar frivilligt Àr det svÄrt att ge en lösning för att Ätervinna ditt kapital. Du kan försöka komma i kontakt med andra mÀnniskor för att se att nÄgon lösning har gjorts.

   Uma saudação.

   PS: vi översÀtter ditt meddelande till spanska
   -------------------------
   Franciscos meddelande översatt frĂ„n portugisiskt: ”Mitt namn Ă€r Francisco, jag bor i Brasilien och jag gjorde Forex-operationer i Finmark och fick tjĂ€na lite pengar, men de hindrade mig frĂ„n att ta pengarna, de lĂ€t mig inte göra rĂ€ddningen. Hur regleras de inte, var skulle jag kunna göra ett klagomĂ„l för att försöka fĂ„ tillbaka pengarna ????? "

   Hej Francisco, eftersom du investerade pengarna dÀr frivilligt Àr det svÄrt att ge dig en lösning för att Ätervinna ditt kapital. Du kan försöka kontakta berörda andra för att se om nÄgon av dem kom med en lösning.

   hÀlsningar

 29. John svar

  God eftermiddag,

  För nÀrvarande investerade jag med FINMARKFX, först kontaktade en viss Dario Leon mig och nu hanteras kontot av en viss Dani Garcia. Jag skulle vilja veta om nÄgon har kunnat ta ut pengar frÄn ditt konto? Eftersom det finns plattformar kopplade till dem som MetaTrader 4 och E-Wallet-företag som I-ACCOUNT pengeplattform. Det viktigaste Àr att veta om de kan ta ut sina pengar utan problem?

  Och om inte, var kan man dÄ rapportera detta företag?

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej John, kommentarerna frÄn andra Finmark-kunder Àr inte sÀrskilt uppmuntrande men har du försökt ta ut pengarna? Med vÀnliga hÀlsningar

 30. Marvin svar

  Hej, jag investerade sedan augusti 2016 i finmark fx och pÄ ett Är fler förluster Àn vinster men marknadsprodukt, i november 2016 kunde jag göra ett litet uttag och allt gick bra i Är bytte de min finansiella rÄdgivare vid namn Agustín; och jag arbetade med vissa specifika operationer med dem som jag fick vinst men, jag hade en oenighet med rÄdgivaren eftersom han inte tillÀt mig att ta ut min investering eftersom mÀklaren lÄnade mig pengar och genom att betala dem kunde jag njuta av vinsterna nÀr jag uppfyllde mitt avtal och ville dra tillbaka rÄdgivaren han blev arg och har bara lÀmnat mig utan att ge mig ett svar i 1 mÄnad, sanningen Àr att jag Àr orolig att pengarna ser avslappnade ut i meta4trader -plattformen pÄ mitt konto, Àr den plattformen vilseledande? och jag har fortsatt att vinna den hÀr mÄnaden sedan rÄdgivaren lÀmnade mig men jag har försökt kommunicera med företaget och de svarar inte pÄ mig, jag vet verkligen inte vad jag ska göra!

  • Administration Postförfattaresvar

   Hej Marvin, det Àr synd att lÀsa om din situation, sanningen Àr att det Àr mycket svÄrt att fÄ tillbaka pengarna i dessa fall, vi rekommenderar att du insisterar med begÀran om kapitaluttag, hÀlsningar.

 31. JORGE LUIS ORTIZ MACARIO svar

  HEJ. Jag öppnade ett konto i FINMARK. Mitt konto har inte försvunnit. LĂ„t oss sĂ€ga att det kommer att överleva eftersom jag nu redan arbetar ensam. FÖRLORA, VIN, SÅ JAG GÅR. Nu vill jag kommunicera för att dra tillbaka mina pengar men ingen svarar pĂ„ mig och jag vet inte hur man gör det.

  JAG SKULLE HITTA EN PÅLITLIGA MÄKLARE. SKÅL

 32. Victor Island svar

  DET ÄR definitivt en bedrĂ€geri som de fĂ„r dig att tro att du vinner och de lurar dig och sĂ€ger att du investerar mer för att fĂ„ fler vinster och skĂ€mt bort dina pengar

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Victor, det Àr synd att höra om din situation, och vi tackar dig för att du delade din erfarenhet med mÀklaren, kan du berÀtta lite mer? Med vÀnliga hÀlsningar

 33. migue svar

  Hej, jag skulle vilja veta om det Àr riktigt pÄlitligt att investera med dem, de har redan ringt mig flera gÄnger men jag vet fortfarande inte vad jag ska göra, kontaktpersonen Àr lite aggressiv enligt min mening ... hÀlsningar ,,,

 34. juan david svar

  INGEN BROKER REKOMMENDERAS ALLA ÄR Tjuvar i nĂ„got de inte vill Ă„terlĂ€mna SILVEREN TILL MIG BRA ALLA MÄNNISKOR SOM STÅNER ATT SLÅ DIG RYGGEN SOM REKOMMENDERADE MÄLKARE LÖS INTE NÅGOT ENDAST DET SÄGER ATT DET ÄR DET BÄTTRE ATT OM SÅ SÅ DU GÅR ATT INVESTERA, GÖR DET INTE NÅGON OM DE MÄNNISKEN HÄNGAR OM RYKTARNA AV RYKTARNA, DE LÅTAR INTE FÖRSKRIVNINGEN AV DENNA RATTAR SOM FINMARK ... .. OCH MER KRETINER ATT VI ÄR DE FÖR DE ÄR SLAG AV DINA ÅTGÄRDER OM VI DEPRESSERAR BOBOS MEN DE SÄGER INTE DIG OCH ANVÄNDER DE ALLTID PÅLITLIGA PLATTFORMAR FÖR ATT HÖJA PENGARNA OCH ATT GÖR TILLFÖRLITLIGHET OCH ALLTID Sluta rekommendera mĂ€klare och agera för att höja ryktet

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Juan David, vi rekommenderar inte den hÀr mÀklaren, om du lÀser analysen kommer du att kunna förstÄ den, vi Àr dedikerade till att analysera och ge utrymme för kunder att dela sina erfarenheter och Äsikter om företaget, men gör inte vid nÄgot tillfÀlle Vi rekommenderar mÀklaren. Om du lÀser vÄrt avsnitt med tips för att vÀlja mÀklare, du skulle ha valt en rekommenderad, inte alla Àr bluff, hÀlsningar.

 35. Mario de Jesus svar

  Jag skulle vilja veta hur jag kan ta ut pengar frÄn finmark eftersom jag försöker ta ut och de inte svarar mig

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Mario, kan du berÀtta om din erfarenhet av att göra ett uttag? Hur lÀnge har du begÀrt uttaget? Med vÀnliga hÀlsningar

 36. DIEGO FERNANDO POSSO MORENO svar

  De har makten att övertyga, de vet hur man lockar potentiella duper.

  Gör vad jag just gjorde:

  FÄ information, frÄga om allt och lÄt dem stÄ i vÀntan för att undersöka pÄ olika webbplatser om MÀklarens transparens innan du fattar nÄgot beslut, och om du ser fördelar och nackdelar bestÀmmer du dig för att komma Ät, eftersom ansvaret Àr ditt ensamma. Om du mÄr bra, har du i god tid haft tur, om saker och ting gÄr dÄligt, tyvÀrr, skyll inte pÄ nÄgon bara dig.

  För nu mÄste jag sÀga att modellen som erbjuds Àr intressant, jag ligger pÄ 90/10 sÄ jag planerar att fortsÀtta undersöka men med andra BROKER eftersom FINMARKFX -betygen inte riktigt ger förtroende.

  Vad rekommenderar du mig?

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Diego, tack för att du delar din erfarenhet, vi rekommenderar att du besöker vÄr hemsida dÀr du kan hitta tips för att vÀlja mÀklare, hÀlsningar.

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Mario, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet, du kan lÀsa tips pÄ vÄr hemsida för att vÀlja en pÄlitlig mÀklare, hÀlsningar.

  • jorge svar

   Hej Mario, jag utvÀrderar dem bara som ett alternativ. Din kommentar Àr frÄn den 13 juli, sÄ kanske du har mer information om detta datum, hur har du varit? De sa till mig att din provision Àr 5% pÄ inkomsterna, Àr det korrekt? De sa till mig att man kan sÀtta in pengar med kreditkortet men jag Àr förvÄnad över att de gör det pÄ grund av den inneboende provisionen, gjorde du det pÄ det hÀr sÀttet? Har de debiterat dig ytterligare för att ha anvÀnt den betalningsmetoden?

  • John svar

   Mario,

   Om du redan har gjort insĂ€ttningar kan du INTE FÖRTRA dina pengar eftersom de FINMARK FX eller Financial Market Limited Ă€r en LUR / BEDRÄGERI. De regleras INTE och dĂ€rför kan du inte lĂ€mna in ett klagomĂ„l till nĂ„gon finansiell enhet. Om du ser pĂ„ deras webbplats ser det falskt ut och har ingen reglering.

   LÄt oss se, försök ta ut pengar frÄn ditt konto eller fÄ dem att sÀtta in dig pÄ I-KONTO sÄ att de kan skicka ett kort till dig och sedan ta ut pengar för att se vad som hÀnder?

   Om du Àr i tid, hoppa över det eller vÀnd det, sÀg till dem att du ska sÀtta in och göra ingenting (Dani Garcia, Dario Leon, etc, etc) De Àr blufftjuvar och det vÀrsta Àr att de fortfarande har licenser med VISA och MASTERCARD för att göra kontantöverföringar nÀr offret har deponerat.

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Hej John, tack sÄ mycket för att du delar din Äsikt med oss, hÀlsningar.

 37. RR svar

  Se upp för dessa Àr allt jag har att sÀga

  • schimpans gomez svar

   Var försiktig, de Àr inte att lita pÄ.

   gÀller

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej RR och Chimpo, tack sÄ mycket för att ni delar era Äsikter, hÀlsningar.

  • PlatshĂ„llarbild för Pedro Moreno Salinas svar

   Jag kommer med dig om saker gÄr fel, jag Àr ledsen, klandra inte nÄgon, bara du. NÀsa, precis som jag Àndrar mig och jag hoppas inte, men för tillfÀllet har jag inget dÄligt att sÀga om Finmarkfx, allt Àr bra och jag tror att saken kommer att fortsÀtta.

   • richard dueñas svar

    Pedro Jag skulle vilja veta mer om din erfarenhet av finmarkfx eftersom jag ska investera med dem

    • Rekommenderade mĂ€klare svar

     Hej Ricardo, det Àr en oreglerad mÀklare och vi har lÀst mÄnga kommentarer med negativa erfarenheter om mÀklaren, hÀlsningar.

  • jorge svar

   Kan du dela anledningen till din kommentar? Tack och hÀlsningar

   • Peter svar

    Tja, om de ringer till mig och sÀger att det Àr lÀmpligt att jag fördubblar investeringen men jag inte ser det tydligt, kan de redan sÀga massa att jag inte fördubblar den. Om jag tvivlar informerar jag mig sjÀlv, och om jag Àntligen vÀnder, förstÄr jag att det inte Àr mitt. SÄ hÀr fungerar alla mÀklare inte bara Finmark nÀsa, det Àr en frÄga om spelet jag förstÄr

    • Rekommenderade mĂ€klare svar

     Hej Pedro, tack sÄ mycket för att du delar din Äsikt med oss, hÀlsningar.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *