Finmark FX recensioner

I denna avdelning Vi kommer att analysera FINMARK FX-mäklaren. Är Finkmark FX en pålitlig mäklare? Vi analyserar inte bara mäklarens webbplats utan även användarkommentarer, recensioner och det rykte som mäklaren har på internet.

Finmark FX är en valutamäklare baserad i Saint Vincent och Grenadinerna, och på dess webbplats har vi inte kunnat hitta året det grundades, inte heller den relevanta regleringen eller registreringen av mäklaren, som redan är ett dåligt tecken, om allt det talas inte tydligt om reglering.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nu ska vi analysera de olika kontotyperna som mäklaren erbjuder.

I det här fallet noterar vi att mäklaren erbjuder tre olika kontotyper, Standardkontot, Plus-kontot och Pro-kontot. Vi börjar med egenskaperna hos Finmark Standard-kontot: den minsta initiala insättningen är $ 1.000, den har hävstång på upp till 1: 400, har en ECN-typkörning. Det följs av Finmark Plus-kontotypen: minsta initiala insättning på $ 5.000, har också 1: 400 hävstång och ECN-typ, även om det i det här fallet finns en personlig analytiker, support, utbildning, analytiker och kontoansvarig, till skillnad från standardkontotypen. Den sista kontotypen är Finmark PRO-konto; den minsta initiala insättningen är 10.000 1 $, hävstången är upp till 400: 24 och utförandet är också ECN-typ, det har också en personlig analytiker, XNUMX-timmars support, personlig kontoansvarig, analytiker och utbildning.

Det bör noteras att alla konton fungerar på MetaTrader4-plattformen. Här finns ännu fler specifikationer om kontotyper om du vill gå in mer detaljerat.

Finmark FX-kontotyper
Finmark FX-kontotyper

Nu ja, vi kommer att analysera webbplatsen för denna mäklare. I det här fallet kommer vi att analysera mäklarens webbplats på jakt efter hjälp och resurser till näringsidkaren, det är normalt att en mäklare erbjuder olika hjälpmedel och verktyg av intresse för handlare.

Finmark FX-webbplats
Finmark FX-webbplats

När det gäller Finmark FX bland de olika verktygen för näringsidkaren, hittar vi till exempel; Den ekonomiska kalendern, valutaomvandlaren, har också en utbildningssektion, men det är inte möjligt att komma åt den om man inte har ett konto hos Finmark FX, så vi kan inte specificera vad som finns i det avsnittet. De erbjuder också en forex-ordlista. Vad vi tyckte var nyfiken på Finmark FX är att de också har en blogg, med ämnen relaterade till finans- och valutahandeln, det ser intressant ut.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Övrig information om Finmark FX

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta mäklaren eller se deras webbplats själv.

webbplats: finmarkfx.com

Telefonnummer: +44 (0) 2036084199

E-post: [e-postskyddad]

>>> Värdering på FinmarkFX <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Finmark FX-mäklare är inte pålitlig, på grund av bristen på relevant information på sin webbplats (såsom reglering) och dess rykte i olika internetkällor. VI REKOMMENDERAR DET INTE.

Uppdatering från juli 2018: På grund av många meddelanden från kunder som nämner problem med kapitaluttag rekommenderar vi inte FinmarkFX

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats.
försiktighet möjlig mäklare bluff

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare och användare kan rösta på mäklaren.

Vad tycker du om Finmark FX? Vad har varit din erfarenhet?

Vi genomför en omröstning om vilken som är den bästa mäklaren - Du kan rösta och se resultaten här


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

91 kommentarer om «Finmark FX: Betyg och kommentarer»

 1. Uriel svar

  Tack vänner för informationen, tack vare er kunde jag återställa en stor del av det som gick förlorat. Den enda lösningen jag hittade efter månader var min återkrav så jag är mycket tacksam.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Uriel, bra !!!, tack så mycket för varningen, vi är väldigt glada att du har uppnått det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mäklarna innan du litar på en, här har vi nästan alla.

   För andra som vill få tillbaka pengarna bör de försöka prata med vår chatt eller klicka på den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vår ranking av rekommenderade mäklare 2021 klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

 2. Gabriel C svar

  Hej!!! Jag har läst alla kommentarer. Jag ratificerar var och en av dem. Jag har bluffats och jag har tappat mycket pengar. Néstor Díaz var kontakten som senare började arbeta med BrokerStars. Var försiktig med dessa människor, de är mycket skickliga på att övertyga dig att investera med dem. Handpenningen är först för att göra en bra vinst med en liten investering, sedan insisterar de på att du sätter in mer pengar och där försvinner de.
  Det är omöjligt att ta ut pengarna. Även om kontot i MetaTrader4 fortfarande är operativt och jag kan fortsätta handla finns det inte mer FINMARK FX. Det är beklagligt att det finns sådana typer av kriminella organisationer och att de internationella myndigheterna inte gör något åt ​​det. Med globaliseringen av kommunikationen kan de tjäna förmögenheter och försvinna som ingenting. De av oss som börjar i näringsidkarens värld för att få lite extra pengar utöver vårt arbete, faller in i detta bedrägeri och förlorar de få besparingar vi hade. Jag behöver hjälp och råd för att se om jag kan få tillbaka några av mina pengar. Tack!

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Gabriel, tack för att du delar din erfarenhet med Finmark FX, kommer du ihåg hur du först hittade dem? Vi är mycket ledsna för din situation. All information du har om din erfarenhet av företaget skulle vara till hjälp för oss.

   Tja, för att återhämta sig, som du kommer att se i kommentarerna, är du inte den enda med detta problem, eftersom det är en oreglerad mäklare är det mycket svårt att göra något (av den anledningen rekommenderar vi alltid att du bara arbetar med reglerade företag). Som vi nämnde i en annan kommentar är det kanske bäst att du kontaktar tillsynsmyndigheten i ditt land, CNV.

   Hälsningar.

 3. Wando Eustaquio Ferreira svar

  Jag, Wando E. Ferreira, gjorde tre insättningar, en på $ 250, $ 750 och ytterligare $ 1.750 4.555, med intäkterna, jag har XNUMX $ på mitt konto hos Finmark-mäklaren. Min kontakt var Fru Laura Duarte som var chef för mitt konto, hon ringde mig på whatsapp varje dag, plötsligt slutade hon ringa mig, jag hade ingen kontakt med någon, jag ringer och ingen svarar, jag skickar e-post och ingen svarar, Jag tappade helt kontakten med mäklaren. Jag vet inte vad jag ska göra, jag är rädd för att förlora mina pengar, jag ber att om det finns någon som hjälper mig, tackar jag så mycket, tack så mycket.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Wando, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med Finmark FX ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem?

   Hälsningar.

 4. ANTONIO TORR svar

  HELLO FORUM. DE ÄR NÅGRA BEDRÄGARE. Två veckor sedan ringde de till mig. Jag bad dem att sätta in mina pengar och de har fortsatt att driva. DE HAR HÅLLT ALLA PENGARNA. Finns det något lagligt sätt att gå mot dem? TACK I FÖREGÅNG

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Antonio, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med Finmark FX ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem? För en annons på internet kanske? Har du namn på personer som du hade kontakt med? Mejladresser?

   Vad man ska göra, att vara ett oreglerat företag, eftersom det inte går att göra mycket, av samma anledning rekommenderar vi alltid att bara arbeta med reglerade företag. Från vilket land kommer du från?

   Hälsningar.

 5. Wando Eustaquio Ferreira svar

  eu Wando, Brasileiro, fiz 3 insättningar på 250u $, 750U $ och en annan på 1750U $, hur du tjänar det i mnha conta en mäklare 4555,00U $, bara att jag inte binder dem varje dag, mer depois till fru Laura Duarte parou att flirta mig. e eu är frestande att kontakta finmark utan att ta hänsyn till mig eller svara på mina e-postmeddelanden. Jag vet inte vad jag ska göra, jag var rädd att det skulle hjälpa mig väldigt mycket.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Wando, skriv på spansk vän.

   Tack.

 6. Xavier svar

  Hej, det är ett företag med bedragare, jag investerade med dem och tre veckor ringde de till mig och allt gick bra, de sa att jag skulle sätta in mer pengar för att fungera bättre och tjäna mer
  ..
  men senare kommunicerade de inte längre och svarade inte på e-postmeddelanden ...
  DETTA BEDRAGARFÖRETAGET FÅR INTE LITTAS ... TACK

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Javier, tack för dina kommentarer, det är verkligen synd vad du nämner. Kommer du ihåg hur du först kom över Finmark FX?

   Hälsningar.

  • Manu svar

   https //investingfm.com/ är det nya varumärket !!!! skicka uppgifterna

 7. tyska amaya svar

  De är ett gäng skurkar, de pressar dig med förmodade stimuli och marknadsmöjligheter att fördubbla dina pengar. Senare öppnade de en köpoperation med 15 partier på Facebook med vetskap om att detta lager skulle kollapsa och de lät mig förlora mina pengar. Senare kontaktade de mig och berättade att de hade debiterat mig alla mina pengar igen men med villkoret att jag skulle sätta in 10000 XNUMX USD mer. Uppenbarligen efter allt detta föll jag inte längre för hans lögner.
  De är ett paket med tjuvjävlar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej tyska, tack för att du delade din erfarenhet med Finmark FX med oss ​​... Kommer du ihåg hur du hittade dem?

   En hälsning.

   • tyska amaya

    Tyvärr visste jag inte hur jag skulle kontakta dem, men de kontaktade mig på min mobiltelefon och lurade mig. Jag föll i deras klor för en skitstövel. Definitivt är felet mitt för att tro på dräktiga fåglar

 8. MAURICIO RODRIGUEZ svar

  FINMARL FX är en kriminell organisation, den kan inte kallas annars, dedikerad till bedragare. Jag var ett av två av hans offer. Låt dem inte stjäla dina pengar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Mauricio, tack så mycket för att du delade din erfarenhet med Finmark FX med oss ​​... Kommer du ihåg hur du hittade dem?

   En hälsning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.