Bux mäklare

Kommentarer om FinoMarkets
 
I denna avdelning vi analyserar mäklaren FinoMarkets (kallas även av namnet: finomarkets.com), är en Forex-, kryptovaluta- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen FinoMarkets att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅
 
➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om FinoMarkets ✅, påståenden, klagomål 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är FinoMarkets ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.
 
Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig
 
Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.
 

 

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

 

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: inga uppgifter om detta.
 
✅ När det gäller din läge, mäklaren Det nämns att det är baserat i Storbritannien, men det finns inga bekräftande registreringsdata, denna information är falsk.
 
✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare eller dess reglering.
 
⛔ FinoMarkets är en oreglerad mäklare. ⛔

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

 
Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av FinoMarkets noterar vi att det erbjuder 3 olika typer av konton / planer: Silverkonto, Guldkonto och Platinumkonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.
 
Silverkonto: personlig analytiker, privata sessioner med analytiker varje månad, veckovisa recensioner av marknads- och finansstudier, upp till 75% välkomstbonus.

Guldkonto: personlig analytiker, privata sessioner med analytiker varje månad, veckovisa granskningar av marknads- och finansstudier, upp till 100% välkomstbonus.

Platinakonto: personlig analytiker, privata sessioner med analytiker varje månad, veckovisa granskningar av marknads- och finansstudier, upp till 150% välkomstbonus.

 

FinoMarkets kontotyper
FinoMarkets kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.
 
La plattform att fungera som FinoMarkets erbjuder är: egen plattform.
 
Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för näringsidkaren som FinoMarkets tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.
 

FinoMarkets webbplats
FinoMarkets webbplats

 
FinoMarkets ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: några live -diagram, ekonomisk kalender, förklaringar till viktiga koncept, egentligen inte mycket mer än detta.
 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🟢 Annan information om FinoMarkets 🟢

 
⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️
 
🌏 Webbplats: finomarkets.com

📞 Telefonnummer: +1 (987) 664-32-11

📧 E-post: [e-postskyddad]
 
Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på FinoMarkets. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.
 

 

>>> Bedömning på FinoMarkets <<

 
Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget FinoMarkets är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2022

 
❌ Efter att ha analyserat detta företag är det vi rekommenderar att vara försiktig, eftersom det är ett skalföretag - "offshore", inte särskilt transparent, inte registrerat (eller registrerat i ett skatteparadis), och saknar reglering (bolaget är inte reglerat). ❌

 
Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.
 
⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i september 2021 tillsattes CNMV FinoMarkets till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV-varningen från september 2021
 
⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i oktober 2021 tillsattes FCA FinoMarkets till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till FCA: s oktober 2021 warning️ varning
 
⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i oktober 2021 tillagd CONSOB FinoMarkets till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CONSOB: s varning om annonsering i oktober 2021
 
⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i november 2021 lade FSMA (belgisk regulator) till FinoMarkets till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till FSMA: s varning från november 2021 ⚠️
 
⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i januari 2022 lade FSMA (Belgien) till FinoMarkets till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till FSMA januari 2022 -varning ⚠️
 
⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i februari 2022 lades OSC (Ontario) till FinoMarkets till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till ⚠️-varningen från februari 2022 från OSC
 
⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i maj 2022 lade CONSOB till FinoMarkets till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CONSOBs warning️ varning för maj 2022
 
Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?
 
Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.
 
Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 
Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.
 

Vad tycker du om FinoMarkets? Vad har du haft för erfarenhet?
 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

18 kommentarer om «FinoMarkets: Betyg och kommentarer»

 1. Pol Serrano svar

  CONSOB har utfärdat en varning mot FINOMARKETS!!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Pol Serrano, tack för din kommentar om FinoMarkets. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. CONSOB (italiensk finanstillsynsmyndighet) har redan varnat för dem, för att de ljuger och inte är reglerade (Se CONSOB -länk ). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Sophie svar

  I KANADA HAR OSC VARNAT FÖR DENNA MÄKARE, DET ÄR EN BLUFFÄR

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Sophie, tack för att du kommenterar FinoMarkets. Den här mäklaren är en bluff. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. davinia mera svar

  De stal mina pengar, och senare insåg jag att de fördöms av många enheter, läs och ta reda på det innan du investerar!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Davinia Mera, tack för att du kommenterar FinoMarkets. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. Daniel svar

  Jag investerade 250 € för att prova det, en kvinna (Lucia Guerrero) kontaktade mig som sa att hon var valenciansk, väldigt trevlig, väldigt snäll, väldigt pratsam. Men så fort det gick en månad och jag inte fick någon mer inkomst försvann den underbara kvinnan.
  Efter att ha skrivit flera e-postmeddelanden hörde en man av sig, en av de mest vidriga och saknade jag någonsin träffat (ROCO), företagets unpresentable, för att han skulle investera mer pengar. Med tanke på mitt motstånd mot investeringar försvann de som vad de är: BEDRAGARE OCH TJUV.
  Mottagaren av inkomsten är: CompSoftCar SL
  Mottagarens adress: Calle Orihuela 19, 03203 ELCHE Elx Alicante, SPANIEN
  Bankadress: avenida Diagonal 621-629 Barcelona Spanien
  DANIEL ROMERO (finansiell rådgivare)
  koncept : BETALNING, FÖR FAKTURA
  Om någon tycker att informationen är användbar.
  God eftermiddag
  GÅ FÖR DEM OCH LÅT DEM HA I FÄNGELSE

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Daniel, all information är användbar och hjälper till att stoppa dessa bedrägerier, du bör ringa banken och förklara ditt ärende, jag tror att de ljuger för banken om sin verkliga verksamhet och det vore bra om du som drabbad part berättar dem vad som händer baserat på din överföring till detta företag så att de spärrar kontot och returnerar dina pengar. Tack för att du kommenterar FinoMarkets. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. FSMA (Belgian Financial Regulator) har redan varnat för dem, för bedrägeri och att de inte är reglerade (Se länk ). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 5. Benoit svar

  C'est une entreprise frauduleuse, j'ai également été escroqué, ce mois-ci en rapport från FSMA till été publicerad à ce ämne

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Benoit, tack för din kommentar om FinoMarkets. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. FSMA (Belgian Financial Regulator) har redan varnat för dem, för bedrägeri och att de inte är reglerade (Se länk ). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 6. Lucia svar

  Jag har blivit lurad av Finomarkets och av Euroxn.com-plattformen, de är samma företag. Det är många som blivit lurade av dem.Jag kunde inte ta ut mina pengar eftersom de tvingade mig att betala skatt innan de tog ut pengar, vilket inte var sant, det enda de ville var att fortsätta lura mer pengar och sedan försvinna. Investera inte i dessa plattformar, de är inte reglerade och de är bedragare.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Lucia, tack för din kommentar om FinoMarkets. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. CNMV (spanska finanstillsynsmyndigheten) har redan varnat för dem, på grund av bedrägeri och inte är reglerade (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 7. pablo svar

  De låter mig inte ta ut pengarna och jag har inte hört av dem på en månad

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Pablo, tack för att du kommenterar FinoMarkets. Denna mäklare är en SCAM. CNMV (spanska finansregulatorn) har redan varnat för dem på grund av bedrägeri och inte reglerats (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 8. Fran Perez svar

  Jag behöver hjälp av att vara människor som jag tror att de lurar mig

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Fran, tack för att du kommenterar FinoMarkets. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och i slutändan säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 9. Juan Pablo svar

  Jag kan inte dra tillbaka hjälp, jag tror att jag blir lurad

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Juan Pablo, tack för att du kommenterar FinoMarkets. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och i slutändan säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.