Finotiska kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Finotiv (kallas även finotive.net), är en Forex-, kryptovaluta-, futures- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen Finotive för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om Finotive ✅, hävdar 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är finotiv ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: VT Group LTD.

 

✅ När det gäller din läge, mäklare nämner att de är baserade i: Cypern.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Finotive, noterar vi att det erbjuder 5 olika typer av konton / planer: Mikrokonto, Klassiskt konto, Silverkonto, Guldkonto och Platinumkonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Micro-konto: minsta initiala insättning på $1.000, introduktion till grundmarknaden, upp till 10% bonus, livesession.

Klassiskt konto: minsta initiala insättning på $5.000, avancerad marknadsintroduktion, upp till 20% bonus, livesession, e-böcker, handelssignaler.

Silverkonto: minsta initiala insättning på $20.000, grundläggande marknadsintroduktion, upp till 40% bonus, avancerade livesessioner, e-böcker, personlig affärsplan, flexibla spreads och swappar, handelssignaler.

Guldkonto: minsta initiala insättning på $50.000, fullt utbildningspaket, upp till 75% bonus, live avancerade sessioner med chefsanalytikern, personlig affärsplan, individuell risk- och penninghanteringsplan, flexibla spreadar och swappar, ingen uttagsavgift, handelsinstrument.

Platinakonto: fullständigt utbildningspaket, obegränsat live sessioner med chefsanalytikern, långsiktig affärsplan, individuell risk- och penninghanteringsplan, lägre spreadar och swappar, ingen uttagsavgift, fullständigt instrumentpaket, utbildning i marknadspsykologi, signaler, årlig konvention av operatörer.

Finotiva kontotyper
Finotiva kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Finotive erbjuder är: nämns inte, tydligen använder de en egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Finotive tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Finotive webbplats
Finotive webbplats

Finotive tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: olika live -diagram, ekonomisk kalender, informationstexter, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🟢 Annan information om Finotiv 🟢

 

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: finotive.net

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi recenserade Finotive. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för att investera med ett investeringsbolag.

 

>>> Bedömning på Finotiv <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Finotiv är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2021

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att du är försiktig, eftersom det är en mäklare som inte är reglerad och ligger i ett mycket osäkert land för den här typen av åtgärder, dessutom hittar vi många som är negativa och underhållande när vi letar efter recensioner om Finotive det mäklare. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : vi har fått meddelanden från kunder som försäkrar att Finotive är nära kopplat till Finexics, en dåligt ansedd mäklare som redan har varnats av FMA (Österrike) och FSMA (Belgien).

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i maj 2021 tillade FMA (Österrike) Finotiv till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till FMA-varningen maj 2021 ⚠️

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i juni 2021 tillkom CNMV Finotiv till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV juni 2021 varning

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Finotive? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Finotive: Betyg och kommentarer»

 1. Roberto svar

  God eftermiddag, du vill inte ge mig mina pengar, jag har bett om det i 1 månad, är det något jag kan göra?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Roberto, tack för att du delar din erfarenhet med Finotive. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken det första eller det du skickar senare kommer du inte att se det längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *