FinSeas kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mäklaren finseas (kallas även finseas.com), är en Forex-, Futures- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen FinSeas att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om FinSeas ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det finseas ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Finseas World Ltd.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad på: Marshallöarna.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av FinSeas noterar vi att det erbjuder ett verkligt konto, ett demokonto och ett islamiskt konto, även om det inte ger detaljer om var och en av dem.

La plattform att fungera som FinSeas erbjuder är: MT4-plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som FinSeas tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

FinSeas webbplats
FinSeas webbplats

FinSeas tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: några live -diagram, kampanjer, definition av olika viktiga begrepp, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

🟢 Annan information om finseas 🟢

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: finseas.com

📞 Telefonnummer: + 447418438391

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi recenserar FinSeas. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på finseas <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget finseas är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2022

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att du är försiktig, eftersom det är en mäklare som inte är reglerad och ligger i ett mycket osäkert land för denna typ av åtgärder (Marshallöarna). Dessutom, när vi letar efter recensioner om FinSeas hittar vi många som är negativ och ha kul på denna mäklare. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om FinSeas? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

10 kommentarer om «FinSeas: Betyg och kommentarer»

 1. ÖGA svar

  DE ÄR TJÄVLAR, FÖRFARLIGA TYVAR !!!

  DE PRATAR TILL DIG UNDERLÄGGANDE OM FINSEAS OCH DESS EXPERT -RÅDGIVARE I INVESTERINGAR SOM INTE KAN SLÖTA TID MED SMÅ KONTOER (ALLT DETTA ATT TRYCKA PÅ DIG) DE BERÄTTER IGEN IGEN OCH ATT DU MÅSTE SÄTA IN MER PENGAR! SÅ VILL DU TJÄNNA MER! DÅ Tappar de dina pengar och för att "komma tillbaka" måste du också sätta in mer !!! OCH DU tjänar ALDRIG någonting, i det ögonblick som jag hade vinster i och ville ta bort dem dessa tjuvar från finanser som försvann från jordens ansikte

  TIDIGT SÖKAR JAG EFTER HUR MAN SKA GÖRA DEM, MITT RÄDDNING OCH ARBETSÅR STJÄLNES FRÅN MIG, OM NÅGON VET SIT LÄGEN JAG VILL BETALA MYCKET VÄLDIGT FÖR DENNA TYP AV INFORMATION, SEDAN DE HAR FINANSIELLT HUVLAT MYCKET KRISKÄRNAR

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej OJORGE, du måste få hans riktiga adress, varifrån de reklamfilmer som alla är medhjälpare till bluffen ringer. Tack för att du delar din upplevelse med FinSeas. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den första eller vad du skickar senare kommer du inte att se den längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 2. annn svar

  !!LURA!! De ringde mig 5 gånger i rad, jag lade på och ett annat samtal kom i det andra, numren var följande: +441214492537 (Birmingham), +441506834095 (Bathgate), +441173737542 (Bristol).
  Du kan inte komma ihåg dessa nummer, de använder dessa så att vi inte kan kontakta dem !!!!!
  I sjätte gången ringde de mig, vad jag fångade och en sydamerikan svarade mig och ropade att han ringde mig från ingenstans eftersom de har sett att jag var intresserad av ämnet Bitcoin och Investera i Amazon, jag har berättat att jag var inte intresserad och att inte ringa mig igen, skrek den mycket tunga till mig att fem minuter fem minuter, och jag sa till honom att han inte lät mig sluta och att jag tänkte lägga på, efter att ha argumenterat med honom och sagt att jag inte gjorde det T VILL NÅGOT, jag har tappat upp mig.

  Vid 10 minuter har jag tittat på min e -post och jag hade fått två mejl. Jag har raderat mina uppgifter för att visa dig. Gå inte in och svara inte på telefonen !!!! Jag kan inte göra någonting, lita inte på och tänker inte ens på att lägga pengar på den här webbplatsen !!!!

  Jag hoppas att jag har hjälpt dig lite med denna information!

  Tack!

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Annnn, tack för att du delar din erfarenhet med FinSeas. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den första eller vad du skickar senare kommer du inte att se den längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Sandra, tack för att du delar din erfarenhet med FinSeas. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den första eller vad du skickar senare kommer du inte att se den längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 3. Ana svar

  God morgon jag blev kontaktad från 1k daglig vinst ... Jag skulle vilja veta hur pålitlig du är ... Jag vet att det numera är många bedrägerier som går runt och jag vill inte bli lurad.

  tack så mycket

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Ana, har du 1k dagliga vinstwebbplatsen? Dessa webbplatser används ofta av mäklare för att locka kunder med lögner och ta dem eller hänvisa dig till en bluffmäklare.

   Hälsningar.

 4. Ruben svar

  DE TYVARNA LÅST MITT KONTO FÖR ATT INSISTERA DEM FÖR ATT SLÄKTA MINA PENGAR

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Ruben, tack för att du delar din erfarenhet med FinSeas. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den första eller vad du skickar senare kommer du inte att se den längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.