finutrade recensioner

Analys om FinuTrade

➡️ I det här avsnittet kommer vi att analysera FinuTrade (kallas även med namnet: finutrade.com), Det handlar om en Kryptovaluta mäklare. Rekommenderas FinuTrade verkligen att göra en investering? Är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att avgöra det.

sedan hittar du följande: åsikter om FinuTrade ✅, påståenden, klagomål, erfarenheter, analys av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och viktigast av allt: Är FinuTrade en säker sida? ⛔ Kan vi lita på det här företaget? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

 • FinuTrade nämner att vara en del av Shadorte Ltd.
 • Angående din platsEnligt hemsidan är företaget baserat i Saint Vincent och Grenadinerna.
 • Om vi ​​analyserar din säkerhet, noterar vi att FinuTrade inte har någon typ av reglering.

UPPMÄRKSAMHET: FinuTrade är en mäklare INTE REGLERAD.

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfylla mycket stränga krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper som FinuTrade erbjuder, i det här fallet observerar vi att det erbjuder 5 olika typer av konton:

 • Micro-konto: minsta initiala insättning ₮ 5.000, daglig analys, videohandledning, 24-timmars kundservice.
 • Bronskonto: minsta initiala insättning ₮ 25.000, daglig analys, videohandledning, 24-timmars kundservice.
 • Silverkonto: minsta initiala insättning ₮ 75.000, daglig analys, videohandledning, 24-timmars kundservice.
 • Guldkonto: minsta initiala insättning ₮ 150.000, daglig analys, videohandledning, 24-timmars kundservice.
 • Platinakonto: minsta initiala insättning ₮ 150.000, daglig analys, videohandledning, 24-timmars kundservice.

La plattform att fungera som FinuTrade erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som FinuTrade tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som ges på hemsidan kan vara en stor fördel för mäklaren.

Finutrades hemsida
FinuTrade webbplats

FinuTrade tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: en kort förklaring om tjänsterna den erbjuder, live-diagram, FAQ-sektion, inte mycket mer.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information FinuTrade

 

🔻 Vi kommer att lämna lite mer information om du vill kontakta företaget, eller se dess hemsida själv. 🔻

 • 🌏 Webbplats: finutrade.com
 • 📞 Telefonnummer: + 442038076465
 • 📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi recenserar FinuTrade. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Värdering på FinuTrade

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tror vi att FinuTrade-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2022 ⭐

Efter att ha undersökt det, råder vi dig att vara försiktig, eftersom det är en olagligt företag, klart anges för ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är väldigt lite transparent, dess huvudkontor ligger i en erkänt skatteparadis, därför är dess reglering praktiskt taget ogiltig och risken att förlora pengar är mycket större. ❌


Kort sagt: Det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

UPPMÄRKSAMHET!: i maj 2022 CNMV lagt till FinuTrade till din lista bedrägliga finansiella företag, för att ha agerat utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till CNMV maj 2022 varning

UPPMÄRKSAMHET!: företaget FinuTrade är kopplat till CoinDeck. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

UPPMÄRKSAMHET!: i november 2022 FSMA lagt till FinuTrade till din lista bedrägliga finansiella företag, för att ha agerat utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till FSMA: s varning från november 2022 ⚠️


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om FinuTrade? Vad har varit din erfarenhet?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

54 kommentarer om «FinuTrade: Betyg och recensioner»

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Luca, tack för att du skrev om FinuTrade. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. FSMA (Financial Regulator of Belgium) har lagt ett meddelande till dem, för bristande reglering och för att lura deras kunder (Se FSMA-länk).

   Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att stjäla från dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och till slut markerar de dig och säger att du har förlorat allt och de behåller det som sätt.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.
   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa de som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnen på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka de har kontaktat dig, etc.

   För att få tillbaka dina pengar, prata med vår CHAT eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.