Bux mäklare

e

FinvizPro comentarios

Análisis sobre FinvizPro

➡️ I det här avsnittet kommer vi att analysera Finviz Pro (kallas även med namnet: finvizpro.org), Det handlar om en Forex- och CFD-mäklare. ¿Es FinvizPro realmente recomendado para realizar una inversión? ¿Es mejor no invertir con esta empresa? ¿Es un broker seguro? ¿Es una estafa? Te ayudaremos a determinarlo.

sedan hittar du följande: opiniones sobre FinvizPro ✅, påståenden, klagomål, erfarenheter, analys av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och viktigast av allt: ¿es FinvizPro un sitio seguro? ⛔ ¿Podemos confiar en esta empresa? ✅ ¿Podremos retirar nuestro dinero? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

 • ❌ FinvizPro menciona ser parte de Canoodle Solutions Ltd.
 • ❌ När det gäller sin placering är företaget baserat i Saint Vincent och Grenadinerna.
 • ❌ Si analizamos su seguridad, observamos que FinvizPro no menciona ninguna regulación.

UPPMÄRKSAMHET: FinvizPro es un broker INTE REGLERAD.

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfylla mycket stränga krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera tipos de cuenta que ofrece FinvizProI det här fallet ser vi att det erbjuder två olika typer av konton:

 • Micro-konto: minsta initiala insättning $250, utnyttja upp till 1:400.
 • Minikonto: minsta initiala insättning $1.000, utnyttja upp till 1:400.
 • Standardkonto: minsta initiala insättning $10.000, utnyttja upp till 1:400.
 • Huvudkonto: minsta initiala insättning $25.000, utnyttja upp till 1:400.
 • Expertkonto: minsta initiala insättning $100.000, utnyttja upp till 1:400.
 • VIP-konto: minsta initiala insättning $250.000, utnyttja upp till 1:400.

La plattform att fungera que FinvizPro utiliza es: FinvizPro cTrader.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel para el trader que FinvizPro proporciona en su página web. Nosotros creemos que los recursos y ayudas provistas en la página web, pueden ser un gran punto a favor del broker.

Página Web FinvizPro
FinvizPro hemsida

FinvizPro proporciona las siguientes ayudas o recursos a los traders o interesados: una explicación sobre los servicios que ofrece, noticias y análisis del mercado, sección de preguntas frecuentes, no mucho más.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information Finviz Pro

 

🔻 Vi kommer att lämna lite mer information om du vill kontakta företaget, eller se dess hemsida själv. 🔻

 • 🌏 Webbplats: finvizpro.org
 • 📞 Telefonnummer: + 442045259388
 • 📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar por qué realizamos una reseña sobre FinvizPro. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Värdering på Finviz Pro

Finalizando con este apartado, en nuestra opinión: ¿creemos que la empresa FinvizPro es confiable? ¿Deberías invertir tu dinero con la empresa? ¿Son una empresa recomendada? ⭐ Analys 2022

❌ Efter att ha granskat detta företag råder vi dig att vara försiktig: (1) det är ett olagligt företag (inte behörigt att ta emot pengar eller ta emot nya kunder), (2) vi tror att det etablerades för att ta pengar från människor genom bedrägeri och fällor. (3) Det är inte särskilt transparent, eftersom det inte erbjuder juridisk information om företaget, det visar inte uppgifter om dess registrering eller den verkliga platsen för dess kontor. (4) Utöver detta saknar det reglering (det är ett oreglerat företag). ❌


Kort sagt: Var mycket försiktig med dessa typer av företag. vi rekommenderar det inte.


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta. 🔻🔻

 

¿Que piensas de FinvizPro? ¿Cuál ha sido tu experiencia?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

2 kommentarer om «FinvizPro: Betyg och recensioner»

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hola Vicente Llanos, gracias por escribir sobre FinvizPro. En la actualidad a este broker se le considera una ESTAFA.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.