✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

Grundläggande information

🌐 webbplatsfirstcapitalmarket.com
???? företaget*Nämner det inte
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 PlattformEgen plattform
📌 Adress1000 Main St, psio 12, Houston, TX 77002, USA
🕑 Webbplatsens ålderWebbplats registrerad den: 2024-01-24
FöretagstypKryptovaluta, CFD:er, Forex och råvarumäklare

Vad är First Capital Market?

Efter en granskning av företagets webbplats kan vi dra slutsatsen att First Capital Market fungerar som en finansiell mellanhand som erbjuder ett brett utbud av tjänster. Specifikt fungerar den som en mäklare som underlättar handeln med kryptovalutor, CFD:er), utländsk valuta (valuta) och råvarurelaterade produkter.

Kontotyper

Bolaget lämnar inte information om att ha olika typer av konton.

kontonInvesteringar
Initial plan Veckopris: 3.000 XNUMX USD
Master Plan PlusVeckopris: 5.000 XNUMX USD
Premiumplan Veckopris: 10.000 XNUMX USD
Definitiv planVeckopris: 20.000 XNUMX USD
Initial plan Månadspris: 1.000 XNUMX USD
Master Plan PlusMånadspris: 10.000 XNUMX USD
Premiumplan Månadspris: 20.000 XNUMX USD
Definitiv planMånadspris: 50.000 XNUMX USD
FöretagsplanMånadspris: 100.000 XNUMX USD
Initial planNFP: 10.000 XNUMX USD
Premiumplan NFP: 50.000 XNUMX USD
Definitiv planNFP: 100.000 XNUMX USD

Information på webben

första kapitalmarknadswebbplatsen

Här visar vi dig en skärmdump av First Capital Markets webbplats, som är firstcapitalmarket.com. Fångsten gjordes i juni 2024.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Bristen på kontaktinformation utöver ett e-postmeddelande är ett oroande tecken på ett företag. Detta tyder på begränsad tillgänglighet och gör kommunikationen svår att lösa problem eller lämna in klagomål. Om ett problem uppstår kan frånvaron av ytterligare kontaktalternativ skapa frustration och misstro hos kunderna.

*Första kapitalmarknadsförordningen

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regleringssituationen ⚖️ där den befinner sig Första kapitalmarknaden och vi har kommit till följande slutsats.

Företaget lämnar ingen information om sin reglering, vilket leder till att vi drar slutsatsen att det verkar som en oreglerad mäklare. Detta innebär att kunder och deras medel inte backas upp av någon typ av skydd. Med andra ord, i händelse av bedrägligt beteende från mäklarens sida, kommer kunder sannolikt inte att ha någon möjlighet att få tillbaka sina pengar. Därför är det avgörande att vara extremt försiktig när du interagerar med dessa typer av företag. Innan du inleder någon finansiell transaktion är det absolut nödvändigt att noggrant överväga riskerna förknippade med en oreglerad och oskyddad verksamhet.

???? slutlig bedömning av Första kapitalmarknaden ????

Som du kan se har vi genomfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste egenskaperna hos Första kapitalmarknaden och vi har kommit fram till följande slutsatser om detta företag:

🚨🚨 Av nämnda skäl är vår slutsats att det är ett väldigt oseriöst och osäkert företag. Tänk noga efter om du vill skicka pengar till ett företag med dessa egenskaper. 🚨🚨

uppdateringar

Nyheter om Första kapitalmarknaden:

datum Uppdatering – nyheter
juni 2024Klagomål mot Första kapitalmarknaden Storbritanniens finanstillsynsmyndighet

Vi noterar att företaget redan har klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter. Var mycket försiktig!

Användarrecensioner

[demokrati id=”8921″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med Första kapitalmarknaden.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av Första kapitalmarknaden

Om du hamnar i den situationen att du blivit lurad och behöver vägledning om hur du gör anspråk på ditt kapital, inbjuder vi dig att läsa vår FAQ-sektion nedan. Där hittar du våra råd och specifik vägledning för att hantera denna situation och få tillbaka dina pengar på ett så effektivt sätt som möjligt.

Hur man rapporterar Första kapitalmarknaden

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till Första kapitalmarknaden?

Självklart! Det finns mycket säkrare och mer pålitliga alternativ än First Capital Market. Vi inbjuder dig att utforska vår ranking av de bästa mäklarna, där du hittar detaljerade rekommendationer och utvärderingar av andra handelsplattformar som kanske bättre passar dina ekonomiska behov och intressen.

Hur kan jag anmäla Första kapitalmarknaden?

För att lämna in ett klagomål mot First Capital Market rekommenderar vi att du kontaktar ditt lands finanstillsynsmyndighet. De kommer att kunna vägleda dig om stegen att följa och ge dig nödvändig hjälp för att genomföra rapporten effektivt. Om du behöver ytterligare hjälp, lämna oss en kommentar om denna recension.

¿Es Första kapitalmarknaden pålitlig?

Tyvärr ger First Capital Market inte tydlig och transparent information om sin verksamhet. Dessutom finns det ett klagomål från en finansmyndighet som ställer tvivel på dess tillförlitlighet. Med tanke på denna brist på transparens och den osäkerhet som genereras rekommenderar vi att du är försiktig och överväger andra mer pålitliga och säkra alternativ för dina investeringar.

Hur man får pengar från Första kapitalmarknaden?

Om du har blivit utsatt för en bluff från First Capital Market och behöver få tillbaka dina pengar, erbjuder vi dig en detaljerad guide om hur du går tillväga. Utforska vår sektion som är dedikerad till att återvinna pengar från bedrägliga företag, där du hittar en steg-för-steg-guide med exakta instruktioner för att starta återhämtningsprocessen effektivt. här.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «First Capital Market: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. María José svar

  Det här företaget är en bluff. Jag får inte betalt än, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej María José, tack för att du skriver om First Capital Market. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, investera inte mer pengar, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt och behåller pengarna från det ögonblick de når deras konton, de kommer aldrig in på marknaden, allt är förberett så att de gör du förlorar dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de ber dig om en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det!, det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera det till dig.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *