Första Cryptominer -kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren First Cryptominer (även kallad firstcryptominer.com), är en kryptovaluta -mäklare. Rekommenderas First Cryptominer verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på First Cryptominer. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för att investera med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: nämns inte.

När det gäller hans läge, Mäklaren nämner att den är baserad på: de hävdar att de är belägna i Storbritannien, men för att detta ska vara sant bör det ha engelsk lagstiftning, och utifrån vad vi såg är det inte reglerat, vi kommer att betrakta dessa uppgifter som falska.

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

Kom ihåg att det bästa alternativet (och det säkraste) är att göra en säker investering reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Istället när du arbetar med en oreglerad mäklare, finns det en mycket större risk att förlora det investerade kapitalet, i händelse av att företaget går i konkurs eller motstår för att returnera pengarna som det vanligtvis händer.

För att lära dig mer om regler, inbjuder vi dig att komma åt nästa länk.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av First Cryptominer, noterar vi att det erbjuder 3 olika typer av konton / planer: Silverplan, guldplan och diamantplan. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Silverplan: minsta initiala insättning på $50, omedelbara uttag, 10% vinst.

Guldplan: minsta initiala insättning på $500, omedelbara uttag, 40% vinst.

Diamantplan: minsta initiala insättning på $5.000, omedelbara uttag, 200% vinst.

 

Första Cryptominer -kontotyper
Första Cryptominer -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera att First Cryptominer -erbjudanden är: det nämns inte på webbplatsen, det är troligt att det använder sin egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlare som First Cryptominer tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

Första Cryptominer -webbplatsen
Första Cryptominer -webbplatsen

First Cryptominer ger faktiskt inte hjälp eller resurser till handlare eller intressenter.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om First Cryptominer |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: firstcryptominer.com

Telefonnummer: har inte.

E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på First Cryptominer <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tycker vi att First Cryptominer -företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Efter att ha sett allt detta rekommenderar vi att vara försiktiga, eftersom: det är en mäklare som INTE är reglerad och vi inte vet vem och varifrån den verkar när vi letar efter recensioner om First Cryptominer Vi hittade ingen annan recension, vi tror att det är en ny mäklare utan meriter. Vi föreslår att du är försiktig.

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om First Cryptominer? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Första Cryptominer: Betyg och kommentarer»

 1. Lautaro svar

  Detta företag kommer inte att låta dig dra dig ur. Jag säger dig av min egen erfarenhet, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Lautaro, tack för att du skrev om First Cryptominer. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.