Kommentarer till First Financial Banc

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren First Financial Banc (även kallad firstfinancialbanc.com), är en Forex-, Cryptocurrency- och CFD-mäklare. Rekommenderas First Financial Banc verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om First Financial Banc ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är First Financial Banc ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Warp Enterprise LTD.

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Saint Vincent och Grenadinerna. 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av First Financial Banc, vi noterar att de erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Bronskontot, Silverkontot, Guldkontot och Platinakontot. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Bronskonto- Minsta initiala insättning på 250 $, inga avgifter, kontoansvarig, kontoanalytiker, omedelbar orderutförande, 80% marginalsamtal, nyheter.

Silverkonto- Minsta 5.000 80 $ första insättning, inga avgifter, kontoansvarig, omedelbar orderutförande, XNUMX% marginalsamtal, nyheter.

Guldkonto- Minsta initiala insättning på $ 35.000 80, inga provisioner, kontoansvarig, omedelbar exekvering av order, XNUMX% marginalsamtal, nyhetsuppdateringar, omedelbar orderutförande

Platinakonto- Minsta initiala insättning på $ 75.000 80, inga provisioner, kontoansvarig, omedelbar exekvering av order, XNUMX% marginalsamtal, nyhetsuppdateringar, omedelbar orderutförande

Första Financial Banc-kontotyperna
Första Financial Banc-kontotyperna

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som First Financial Banc erbjuder: MT4.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som First Financial Banc tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att de resurser och hjälp som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

Första Financial Banc-webbplatsen
Första Financial Banc-webbplatsen

First Financial Banc tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: några live-diagram, förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, ekonomisk kalender, räknare för handlare, avsnitt med vanliga frågor, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om First Financial Banc |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: firstfinancialbanc.com

Telefonnummer: +442080589513 och + 353-76-680-5967

E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en granskning av First Financial Banc. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på First Financial Banc <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att First Financial Banc är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, den är baserad i osäkra länder när man letar efter recensioner om First Financial Banc vi hittade verkligen inga andra recensioner, vilket får oss att tro att det är en mäklare utan meriter. Vi föreslår att du är försiktig. 

Uppmärksamhet: i mars 2020 lade CNMV till First Financial Banc till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd

Uppmärksamhet: i juni 2020 CONSOB läggs till First Financial Banc till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om First Financial Banc? Vad har varit din erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

70 kommentarer om «Första finansiella banken: Betyg och kommentarer»

 1. DOROTEA svar

  FÖRSTA FINANSIELLA BANKEN ÄR EN PLATTFORM AV FÄRDIGA BEDRÄGARE, DET FINNS EN EXPERTBEDRAGARE, ÖVERTÄNDANDE, LÄRANDE, RÅDGIVARE CLAUDIA SÄGER ATT RINGA Hennes, OPERANDISKA LÄGEN, DU BÖRJAR MED EN INVESTERING AV 250 TUR, DET ÄR EN EXPERT SCAMMER, CONV RÅDGIVARE CLAUDIA SÄGER ATT RINGA Hennes, OPERANDI-LÄGEN, DU BÖRJER MED EN INVESTERING AV 300 TEUR, DET ÄR EN EXPERTBEDRÄCKARE, ÖVERTÄCKANDE, ASTUTIOUS, RÅDGIVARE CLAUDIA SÄGER ATT RINGA Hennes, OPERANDISKA LÄGEN, DU BÖRJAR MED EN INVESTERING AV 8 TEU DE KALLADE DIG TILL ATT RAPPORTERA KREDITERNA SOM GÖR DITT STÖD. BITCOINEN GÅR MYCKET UPP, DEN VÄRSTA FELEN LÅTER DIG OCH NÅGOT PÅ DIN DATOR, GÖR DIG ATT ANVÄNDA DITT KONTO FÖR ATT VETA HUR MYCKET MER DET KAN FÅ DIG. DU FINNAR ATT DU HAR BETRÄCKLIGT NÄR DU FÖRSÖKAR ATT TÄCKA PENGARNA, DE SÄGER ATT DU MÅSTE INKOMTA 15EUROS FÖR ATT STÄNGA VERKSAMHETEN, OCH DET BÖRJAR CACHONDEO, ATT MELLANBANKEN SOM TAGAR XNUMX: DAGAR, EFTER DAGAR , DET HÄNDER DIG OCH TIDEN GÅR OCH INGENTING, ÄR EN EXPERTBEDRAGARE, HÅRD FACE.
  VÄNLIGEN ÄR DET EN VERKLIG FALL, I SPANIEN HAR BEDRÄCKAS MYCKET MÄNNISKOR, DET ANVÄNDER OCH DIN VÄNNESCIRKEL FÖR ATT GE MER TILLFÖRLIT

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej DOROTEA, tack för att du delar din erfarenhet med First Financial Banc, du kan få tillbaka dina pengar, sluta inte försöka, prata med vår CHAT, de är proffs. Skicka aldrig någonting till dessa bedragare, de tar allt.
   För att hjälpa dig kan du dela här allt du vill för att undvika framtida bedrägerier och bedrägerier från många mäklare.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   Du kan försöka få tillbaka dina pengar via CHAT på den här webbplatsen eller via den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 2. Damian svar

  Tja, efter så mycket eftertanke bestämde jag mig för att lita på och kontakta mychargeback för att försöka få tillbaka mitt kapital från First Financial Banc-bedragarna. Och om jag kunde få tillbaka det kunde jag inte tro det. De är mycket experter på ämnet, de hade berättat för mig att de har arbetat i mer än tio år. De spelar inte spel, de vet vad de gör, de vet hur man återbetalar och får tillbaka pengarna. Jag rekommenderar det verkligen

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Damian, bra !!!, tack så mycket för varningen, vi är väldigt glada att du har uppnått det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mäklarna innan du litar på en, här har vi nästan alla.

   För andra som vill få tillbaka pengarna bör de försöka prata med vår chatt eller klicka på den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vår ranking av rekommenderade mäklare 2021 klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

 3. RAMON svar

  HALLO ALL FIRSFINANCIALBANC, BROKER KALDES JANET JONES OCH Då DIREKTÖREN FÖR PLATFORM FRIDA ORTEGA VISAR KAN DU OCH RAPPORTERA DEM TILL EN DEL AV POLITIN FÖR ATT RAPPORERA KONSUMENTEN TILL FTC VÄRLDEN,

  TELEFONERNA JAG HAR JANET 35796839491 OCH FRIDA 35796385907,

  ATT VETA OM, FÖR ALLA USA, RAPPORTERAR VI DEM OCH VI KORRALISERAR DET SÅ ATT DE INTE FORTSÄTTER ATT FÖRVARA MER

 4. Trinity svar

  När en person har blivit lurad av en finansiell bar för ett visst belopp, är deras första oro att vilja återställa det och det leder vanligtvis till andra bedrägerier.

  1-De påstådda advokaterna, som hävdar att de kan få tillbaka kapitalet och en som tror att de anställer dem och efter ett tag har de inte svar efter att ha betalat dem.

  2- De ringer dig från CNMV och de säger att de kommer att returnera ditt kapital ... falskt !!!

  3- Du måste betala avgifter för att få tillbaka pengarna. falsk!!!!

  4- Du måste betala skatt för att ta ut pengarna, falska !!!

  5- En angrande bedragare ringer dig och säger att du har pengarna i banken och ger dig namnet eller e-postmeddelandet och du kontaktar den banken och .. du måste betala ... falskt!

  6- De ringer till dig och säger att ditt konto är blockerat i blockchain, coimbase, bitsmat ... och att för att låsa upp det måste du betala ... faso !!!

  7-Vissa människor ringer till dig som säger att de är finanspedagoger och bla bla bla ... falska !!!

  8- De ringer dig från FFCA eller SEC. Mer av samma sak ... du måste betala ...

  9- De kallar dig och säger att din plattform har stängts för bedrägeri och att de har återställt ditt konto och att för att du ska kunna komma åt ditt konto måste du ... falskt !!

  10- Vissa hakers ringer dig, de lovar dig att de kan göra tillbaka betalningar och sådant i utbyte mot att jag inte vet hur mycket pengar ... och det är falskt.

  Jag kunde lista tusen situationer som offren för de finansiella barerna har upplevt efter att ha blivit lurade för första gången, senare fuskar de dem igen med falska förhoppningar om att få tillbaka huvudstaden.
  De är skrupelfria bedragare som de inte bryr sig om i den situation du befinner dig i. Det är därför
  Vi rekommenderar dessa tips eftersom de inte bryr sig om att förstöra ditt liv en, två gånger eller så många gånger som nödvändigt, de söker bara dina pengar med en total brist på skrupler, ibland till och med att hån eller utpressa de lurade.
  Vi är en sammanslutning av offer för ekonomiska chiringuitos och vi är här för att hjälpa dig

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Trinity, tack för att du delar din erfarenhet med First Financial Banc. Skicka aldrig någonting till dessa bedragare, de tar allt.
   För att hjälpa dig kan du dela här allt du vill för att undvika framtida bedrägerier och bedrägerier från många mäklare.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   Du kan försöka få tillbaka dina pengar via CHAT på den här webbplatsen eller via den här länken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 5. ramon svar

  Hej alla, vad kan vi göra för att göra ett klagomål mot dessa tjuvar, finns det någonstans att göra ett klagomål 22000 euro och det står att jag har 37000 på kontot, men jag måste skicka 7000 € för att betala skatt,

  [e-postskyddad]

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Ramon, tack för att du delar din erfarenhet med First Financial Banc. Tänk inte ens på att skicka något till dessa bedragare, de kommer att behålla ALLT och du kommer aldrig se dina pengar igen, för att rapportera dem måste du veta från vilket fysiskt kontor de verkligen arbetar och rapportera dem till den lokala polisen. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   Du kan försöka få tillbaka dina pengar via CHAT på den här webbplatsen eller via den här länken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 6. Guillermo svar

  Senare försökte en viss Edelin kontakta mig, en vän kom i telefon som låtsades vara min fru, låtsades att han inte visste någonting och sa till henne att jag just hade begått självmord och Edelin sa till henne att hon hade 50000 5000 euro på ett konto och att betala XNUMX euro i skatt kunde han rädda dem.
  Även om de vet att de har tagit allt från mig och jag har dött försöker de få mer pengar från min förmodade fru.
  Leta inte efter mänskligheten hos dessa människor, de gör detta för något som rättfärdigar deras ondska gentemot deras offer, det är därför jag tror att det är finansiering av terrorism eller något som upprättats av någon fanatism.

  Lyckligtvis har jag kunnat sälja 3 husbilar snabbt och jag har redan återhämtat mig.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Guillermo, tack för att du delar din erfarenhet med First Financial Banc. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   Du kan försöka få tillbaka dina pengar via CHAT på den här webbplatsen eller via den här länken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 7. Guillermo svar

  35000 XNUMX € stulits från mig.
  Den första kontakten var en förmodad Olivia Gray. Att jag skulle ha det falska kontot.
  Sedan ringde en viss Angela till mig och låtsades vara en italienare som bodde i England, pratade nästan dagligen och fick vänner.
  Deras verksamhet var imponerande, jag antar att de hade diagrammen 2 eller 3 timmar efter de riktiga för att säkerställa dessa falska vinster.

  Samma person kontaktade mig också från AVATRADE och hävdade att hon var Karla, uppenbarligen är de falska namn.
  Jag har sett att JINEBRETS anropades av samma person från CapitalFX.
  Tydligen är de samma band som öppnar med nya namn.
  Det skulle vara trevligt att kunna samla så många som möjligt.
  Falska konton på MT4 Och våra pengar som finansierar terrorism, miljoner och ingen bryr sig och det värsta är att deras wahtsapp fortfarande är aktiv och online, det fortsätter att bluffa med straffrihet.

  Många sidor som annonserar för att rädda dina pengar är också dem.
  GE INTE NÅGON € TILL NÅGON i förväg, oavsett vad de lovar.
  De kan också ringa dig, en annan agent som säger att det var ett problem med agenten som deltog i dig och redan är avskedad, att om du betalar en skatt kommer de att återbetala dig, DET ÄR SAMMA LUR. förlorade pengar.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Guillermo, tack för att du delar din erfarenhet med First Financial Banc. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   Du kan försöka få tillbaka dina pengar via CHAT på den här webbplatsen eller via den här länken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 8. Fj svar

  God kväll vänner, jag har goda nyheter, jag har lyckats få tillbaka de pengar som investerats med kortet !!!! Det är möjligt människor !!!! Jag behöver en överföring men hej jag har redan återhämtat mig en stor del, jag tror att den andra tar lite eller mycket längre tid men det är inte omöjligt, jag säger okej? Och utan advokater eller någonting, bara ta de steg som måste vidtas, rapportera till polisen, rapporter skickas till banken med pengarna och tiden, lycka till alla, hälsningar och säga att det är möjligt människor !!! ! Jag passar inte i glädjen att se att åtminstone dessa bedragare inte behöll alla mina pengar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.