Annonsera med oss

Kommentarer till First Financial Banc

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren First Financial Banc (även kallad firstfinancialbanc.com), är en Forex-, Cryptocurrency- och CFD-mäklare. Rekommenderas First Financial Banc verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om First Financial Banc ✅, hävdar 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är First Financial Banc ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Warp Enterprise LTD.

 

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Saint Vincent och Grenadinerna. 

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av First Financial Banc, vi noterar att de erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Bronskontot, Silverkontot, Guldkontot och Platinakontot. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Bronskonto- Minsta initiala insättning på 250 $, inga avgifter, kontoansvarig, kontoanalytiker, omedelbar orderutförande, 80% marginalsamtal, nyheter.

Silverkonto- Minsta 5.000 80 $ första insättning, inga avgifter, kontoansvarig, omedelbar orderutförande, XNUMX% marginalsamtal, nyheter.

Guldkonto- Minsta initiala insättning på $ 35.000 80, inga provisioner, kontoansvarig, omedelbar exekvering av order, XNUMX% marginalsamtal, nyhetsuppdateringar, omedelbar orderutförande

Platinakonto- Minsta initiala insättning på $ 75.000 80, inga provisioner, kontoansvarig, omedelbar exekvering av order, XNUMX% marginalsamtal, nyhetsuppdateringar, omedelbar orderutförande

Första Financial Banc-kontotyperna
Första Financial Banc-kontotyperna

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som First Financial Banc erbjuder: MT4.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som First Financial Banc tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att de resurser och hjälp som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

Första Financial Banc-webbplatsen
Första Financial Banc-webbplatsen

First Financial Banc tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: några live-diagram, förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, ekonomisk kalender, räknare för handlare, avsnitt med vanliga frågor, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om First Financial Banc |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: firstfinancialbanc.com

Telefonnummer: +442080589513 och + 353-76-680-5967

E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en granskning av First Financial Banc. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på First Financial Banc <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att First Financial Banc är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, den är baserad i osäkra länder när man letar efter recensioner om First Financial Banc vi hittade verkligen inga andra recensioner, vilket får oss att tro att det är en mäklare utan meriter. Vi föreslår att du är försiktig. 

 

Uppmärksamhet: i mars 2020 lade CNMV till First Financial Banc till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd

 

Uppmärksamhet: i juni 2020 CONSOB läggs till First Financial Banc till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om First Financial Banc? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

70 kommentarer om «Första finansiella banken: Betyg och kommentarer»

 1. DOROTEA svar

  FÖRSTA FINANSIELLA BANKEN ÄR EN PLATTFORM AV SKICKADE SCAMMERS, DET FINNS EN EXPERT SCAMMER, ÖVERTYGANDE, ASTUTIOUS, ADVISOR CLAUDIA SÄGER ATT RINGA HAN, OPERANDI -LÄGEN, DU BÖRJAR MED EN INVESTERING AV 250 TEURS, DET ÄR EN EXPERT, SCENING RÅDGIVARE CLAUDIA SÄGER ATT RINGA HAN, OPERANDI -LÄGEN, DU BÖRJAR MED EN INVESTERING AV 300 TEURS, DET ÄR EN EXPERT -SCAMMER, ÖVERTYGANDE, ASTUTIOUS, RÅDGIVARE CLAUDIA SÄGER ATT RINGA Hennes, OPERANDI -LÄGEN, DU STARTAR MED EN INVESTERING DE OPKALLADE DIG ATT ANMÄLLA KREDITERNA SOM GÖR DIG FÖRSLAG. BITCOINEN GÖR MYCKET, DET VÄRSTA FELEN LÄTTER OCKSÅ DEM GENOM ANYDESKEN PÅ DIN DATOR, KOM IN ATT ANVÄNDA DITT KONTO ATT VETA HUR MYCKET MER. DU KOMMER TILL ATT DU HAR blivit bedräggen när du försöker dra in pengarna, säger de till dig att du måste få 8 euro för att stänga verksamheten, och DÄR BÖRJAR CACHONDEO, ATT FÖRMIDDAGSBANKEN TAR 15: DAGAR, DAGAR DET KOMMER ATT HÄNDA DIG OCH TIDSPASS OCH INGENTING, ÄR EN EXPERT bedragare, HÅRDT ANSIKT.
  VÄNLIGEN ÄR DET EN VERKLIG FALL, I SPANIEN HAR BEDRÄCKAS MYCKET MÄNNISKOR, DET ANVÄNDER OCH DIN VÄNNESCIRKEL FÖR ATT GE MER TILLFÖRLIT

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej DOROTEA, tack för att du delar din erfarenhet med First Financial Banc, du kan få tillbaka dina pengar, sluta inte försöka, prata med vår CHAT, de är proffs. Skicka aldrig någonting till dessa bedragare, de tar allt.
   För att hjälpa dig kan du dela här allt du vill för att undvika framtida bedrägerier och bedrägerier från många mäklare.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   Du kan försöka få tillbaka dina pengar via CHAT på den här webbplatsen eller via den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 2. Damian svar

  Tja, efter så mycket eftertanke bestämde jag mig för att lita på och kontakta mychargeback för att försöka få tillbaka mitt kapital från First Financial Banc-bedragarna. Och om jag kunde få tillbaka det kunde jag inte tro det. De är mycket experter på ämnet, de hade berättat för mig att de har arbetat i mer än tio år. De spelar inte spel, de vet vad de gör, de vet hur man återbetalar och får tillbaka pengarna. Jag rekommenderar det verkligen

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Damian, bra !!!, tack så mycket för varningen, vi är väldigt glada att du har uppnått det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mäklarna innan du litar på en, här har vi nästan alla.

   För andra som vill få tillbaka pengarna bör de försöka prata med vår chatt eller klicka på den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vår ranking av rekommenderade mäklare 2021 klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

 3. RAMON svar

  HALLO ALL FIRSFINANCIALBANC, BROKER KALDES JANET JONES OCH Då DIREKTÖREN FÖR PLATFORM FRIDA ORTEGA VISAR KAN DU OCH RAPPORTERA DEM TILL EN DEL AV POLITIN FÖR ATT RAPPORERA KONSUMENTEN TILL FTC VÄRLDEN,

  TELEFONERNA JAG HAR JANET 35796839491 OCH FRIDA 35796385907,

  ATT VETA OM, FÖR ALLA USA, RAPPORTERAR VI DEM OCH VI KORRALISERAR DET SÅ ATT DE INTE FORTSÄTTER ATT FÖRVARA MER

 4. Trinity svar

  När en person har blivit lurad av en finansiell bar för ett visst belopp, är deras första oro att vilja återställa det och det leder vanligtvis till andra bedrägerier.

  1-De påstådda advokaterna, som hävdar att de kan få tillbaka kapitalet och en som tror att de anställer dem och efter ett tag har de inte svar efter att ha betalat dem.

  2- De ringer dig från CNMV och de säger att de kommer att returnera ditt kapital ... falskt !!!

  3- Du måste betala avgifter för att få tillbaka pengarna. falsk!!!!

  4- Du måste betala skatt för att ta ut pengarna, falska !!!

  5- En angrande bedragare ringer dig och säger att du har pengarna i banken och ger dig namnet eller e-postmeddelandet och du kontaktar den banken och .. du måste betala ... falskt!

  6- De ringer till dig och säger att ditt konto är blockerat i blockchain, coimbase, bitsmat ... och att för att låsa upp det måste du betala ... faso !!!

  7-Vissa människor ringer till dig som säger att de är finanspedagoger och bla bla bla ... falska !!!

  8- De ringer dig från FFCA eller SEC. Mer av samma sak ... du måste betala ...

  9- De kallar dig och säger att din plattform har stängts för bedrägeri och att de har återställt ditt konto och att för att du ska kunna komma åt ditt konto måste du ... falskt !!

  10- Vissa hakers ringer dig, de lovar dig att de kan göra tillbaka betalningar och sådant i utbyte mot att jag inte vet hur mycket pengar ... och det är falskt.

  Jag kunde lista tusen situationer som offren för de finansiella barerna har upplevt efter att ha blivit lurade för första gången, senare fuskar de dem igen med falska förhoppningar om att få tillbaka huvudstaden.
  De är skrupelfria bedragare som de inte bryr sig i den situation du befinner dig i. Det är därför
  Vi rekommenderar dessa tips eftersom de inte bryr sig om att förstöra ditt liv en, två gånger eller så många gånger som nödvändigt, de söker bara dina pengar med en total brist på skrupler, ibland till och med att hån eller utpressa de lurade.
  Vi är en sammanslutning av offer för ekonomiska chiringuitos och vi är här för att hjälpa dig

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Trinity, tack för att du delar din erfarenhet med First Financial Banc. Skicka aldrig någonting till dessa bedragare, de tar allt.
   För att hjälpa dig kan du dela här allt du vill för att undvika framtida bedrägerier och bedrägerier från många mäklare.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   Du kan försöka få tillbaka dina pengar via CHAT på den här webbplatsen eller via den här länken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 5. ramon svar

  Hej alla, vad kan vi göra för att klaga på dessa tjuvar, finns det någonstans att klaga på 22000 37000 euro och det står att jag har 7000 XNUMX på kontot, men jag måste skicka XNUMX XNUMX € för att betala skatt,

  [e-postskyddad]

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Ramon, tack för att du delar din erfarenhet med First Financial Banc. Tänk inte ens på att skicka något till dessa bedragare, de kommer att behålla ALLT och du kommer aldrig se dina pengar igen, för att rapportera dem måste du veta från vilket fysiskt kontor de verkligen arbetar och rapportera dem till den lokala polisen. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   Du kan försöka få tillbaka dina pengar via CHAT på den här webbplatsen eller via den här länken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 6. Guillermo svar

  Senare försökte en viss Edelin kontakta mig, en vän kom i telefon som låtsades vara min fru, låtsades att han inte visste någonting och sa till henne att jag just hade begått självmord och Edelin sa till henne att hon hade 50000 5000 euro på ett konto och att betala XNUMX euro i skatt kunde han rädda dem.
  Även om de vet att de har tagit allt från mig och jag har dött försöker de få mer pengar från min förmodade fru.
  Leta inte efter mänskligheten hos dessa människor, de gör detta för något som rättfärdigar deras ondska gentemot deras offer, det är därför jag tror att det är finansiering av terrorism eller något som upprättats av någon fanatism.

  Lyckligtvis har jag kunnat sälja 3 husbilar snabbt och jag har redan återhämtat mig.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Guillermo, tack för att du delar din erfarenhet med First Financial Banc. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   Du kan försöka få tillbaka dina pengar via CHAT på den här webbplatsen eller via den här länken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 7. Guillermo svar

  35000 XNUMX € stulits från mig.
  Den första kontakten var en förmodad Olivia Gray. Att jag skulle ha det falska kontot.
  Sedan ringde en viss Angela till mig och låtsades vara en italienare som bodde i England, pratade nästan dagligen och fick vänner.
  Deras verksamhet var imponerande, jag antar att de hade diagrammen 2 eller 3 timmar efter de riktiga för att säkerställa dessa falska vinster.

  Samma person kontaktade mig också från AVATRADE och hävdade att hon var Karla, uppenbarligen är de falska namn.
  Jag har sett att JINEBRETS anropades av samma person från CapitalFX.
  Tydligen är de samma band som öppnar med nya namn.
  Det skulle vara trevligt att kunna samla så många som möjligt.
  Falska konton på MT4 Och våra pengar som finansierar terrorism, miljoner och ingen bryr sig och det värsta är att deras wahtsapp fortfarande är aktiv och online, det fortsätter att bluffa med straffrihet.

  Många sidor som annonserar för att rädda dina pengar är också dem.
  GE INTE NÅGON € TILL NÅGON i förväg, oavsett vad de lovar.
  De kan också ringa dig, en annan agent som säger att det var ett problem med agenten som deltog i dig och redan är avskedad, att om du betalar en skatt kommer de att återbetala dig, DET ÄR SAMMA LUR. förlorade pengar.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Guillermo, tack för att du delar din erfarenhet med First Financial Banc. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   Du kan försöka få tillbaka dina pengar via CHAT på den här webbplatsen eller via den här länken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 8. Fj svar

  God kväll vänner, jag har goda nyheter, jag har lyckats få tillbaka de pengar som investerats med kortet !!!! Det är möjligt människor !!!! Jag behöver en överföring men hej jag har redan återhämtat mig en stor del, jag tror att den andra tar lite eller mycket längre tid men det är inte omöjligt, jag säger okej? Och utan advokater eller någonting, bara ta de steg som måste vidtas, rapportera till polisen, rapporter skickas till banken med pengarna och tiden, lycka till alla, hälsningar och säga att det är möjligt människor !!! ! Jag passar inte i glädjen att se att åtminstone dessa bedragare inte behöll alla mina pengar

 9. FJ svar

  Jag vet X, den publiciteten här på den här sidan där vi påverkas som Savannah hahahahaha de tjänar på alla sidor detta gäng bedragare snälla ge ingenting till någon ... mmm det luktar som en tjuv, mina herrar, var uppmärksam på X .. ... ren bluff, det luktar död ... inte jävligt svårt kommer du att återhämta dig, inte investera någonting för du kommer att förlora allt (STOPP och tro inte dem)

 10. jinebrets svar

  Jag kommenterade precis om María Suarez, jag väntade på moderator, men han har försvunnit. Jag skulle vilja veta orsakerna till att jag inte har klarat filtret. Jag kunde inte vara mer utbildad och om mina påstådda anklagelser inte stämmer, låt Maria försvara sig

  • Yessica svar

   Firt ekonomiskt, de är en plattform för bedragare, mycket försiktiga, de medbrottslingar, de säger arbetare, som lånar sig till smutsigt arbete, och nu börjar denna Claudia, vilken bedragare och en trickster, med en investering, 250 eller 500, efter ringer och det berättar att de har genererat dig tre gånger vad du har investerat,
   att du sätter ytterligare 250 eller 500, hon med anydesk snoopar ditt konto, och du sätter mål att vad är ditt mål en bil, ett hus och så det tar dig, mycket söt kompression och generös ger dig bonusar, kliniken, Bedrägeri är när du vill ta ut, att du måste sätta in 300 euro, för att stänga verksamheten, och det är där skämtet börjar, att pengarna redan har lämnat mellanhandbanken, och dagar och månader går och tjuven ser bra ut inuti

   • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

    Hej Yessica, tack för att du delar din erfarenhet med First Financial Banc, du kan få tillbaka dina pengar, sluta inte försöka, prata med vår CHAT, de är professionella. Skicka aldrig någonting till dessa bedragare, de tar allt.
    För att hjälpa dig kan du dela här allt du vill för att undvika framtida bedrägerier och bedrägerier från många mäklare.

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    Du kan försöka få tillbaka dina pengar via CHAT på den här webbplatsen eller via den här länken:
    https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

    Hälsningar.

 11. FJ svar

  Det är sorgligt att du drömmer om att investera i något som tänker och lovar dig något som du aldrig kommer att få och de vet att de fuskar dig. Hur kan en person vara så falsk? Dessa människor säljer sin mor för en handfull dollar, tar bort drömmar och jäveler, använder allt för medicin, dör i morgon, inte idag, imorgon, tur och mod

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej FJ, tack för att du delar din erfarenhet med First Financial Banc. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Det bästa är att samla en grupp människor som berörs och få så mycket information som möjligt om mäklaren, särskilt att veta var de verkar från, var deras kontor ligger med reklam som poserar som handlare eller expertrådgivare.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   Du kan försöka få tillbaka pengarna med det alternativ som vi har på webben, i vissa fall fungerar det, genom att försöka ingenting går förlorat.

   hälsningar

 12. FJ svar

  Första finansiella banken vill försäkra dig om att du tjänar pengar med det du investerar, men du kommer aldrig att få tillbaka investeringen eller de förmodade vinsterna, aldrig någon av pengarna och allt du lägger faller i en trasig handväska, bedragare och tar bort drömmar, jag hoppas att alla pengar Låt dem stjäla tjäna dem alla för medicin, och bara säga att jag också är ett offer för denna massa bedragare ... uppmuntra alla och framför allt fördöma honom, låt honom inte vara .. Polis snälla.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej herr FJ, tack för att du delar din erfarenhet med First Financial Banc. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand? Känner du till deras kontor?

   hälsningar

 13. elena svar

  Jag har blivit lurad 23.000 4 euro på en vecka, överföringarna gjordes till Coinbase och därifrån till ffbanc och beställningar med meta trader 442038855842. Det togs av en viss Camila, mycket bra på att skapa förtroende men en psykopat, llzmabz från en fast telefon från London, Storbritannien och mobil från Cypern. När jag bad om att dra ut förmåner i slutet av månaden försvann det, fasttelefonerna säger movistar att de inte finns och i mobilen är det inte tillgängligt. Jag har fördömt civilgardet. Telefonerna var: +442038857671, +35796414618 och mobilerna +35796136254, +XNUMX

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Elena, tack för att du delar din erfarenhet med First Financial Banc. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand? Känner du till deras kontor?

   hälsningar

 14. Quim samsó svar

  God morgon, vi har också bluffats av First Financial Banc, av den första Olivia, sedan en rådgivare (mäklare) som heter Jacob Hunter (falskt namn) och hans "chef" NICOLE STEINER. Varje gång de ringde bad de oss om mer pengar, och till slut berättar den förmodade Jacob att han har gjort ett misstag när han investerade och att vi satte 10.00 euro mer för lösen, att han i slutet av veckan skulle skicka mig en överföring på 50.000 XNUMX €. Detta har inte kommit. Vi hittade den första Financial Banc-annonsen i annonserna som kommer ut på din mobil utan att stoppa kontot och de ringde oss. Vi gick in för att både Olicia och den förmodade Jacob försäkrade oss i ett tydligt ord att vi aldrig skulle förlora de investerade pengarna.
  Beloppet är mycket högt och vi vill veta om MyChargeBack-företaget hjälper till att få tillbaka pengarna eller tvärtom.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Quim, vi vet att Mychargeback har lyckats få tillbaka flera belopp för våra användare, men det beror på många variabler i hur denna mäklare betalades. Genom att försöka går inget förlorat.

   Hälsningar.

 15. X svar

  Hej och bra eftermiddag, herr och fru, det är väldigt hett idag ,, De har tagit bort vår semester och luftkonditionering och ekonomisk frihet.
  JAG INSISTERAR ATT SKRIVA I DE SOCIALA NÄTVERKEN FÖR DETTA FÖR ATT STOPPA OCH VÄLJA INTE ATT RAPPORERA DET SÅ ATT ANDRA MÄNNISKAR CAOGAN I SAMMA LUR.
  FIRS FINANSIELLA BAMC-BEDRÄGARE OCH SÖN AV ETT BITCH FRÅN DINA BITCHMORS HORN EN SLUT FÖRES, KALLADE FÖRSTA BANKEN …………. STOPP ,,,,, ESYAFA
  Du kan ringa mig ,,,, 669770911, LA CORRIRNTE

 16. X svar

  Hej, den här plattformen är så bra eftersom den fungerar som en språngbräda för människor att vara uppmärksamma så att de inte stjäl så lite som möjligt …………………………………………………………
  Jag vet inte varför vissa kommentarer inte publiceras, för jag anser att endast sanningen är värt att avslöja, å andra sidan är det bra att kommunicera det till alla som har hänt oss så att människor vet vem som står bakom alla dessa bedragare ...... ………………………………………………………
  …………………………… .. FÖRSTA FINANSIELL BANC ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,, SCAMMERS ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

  Jag insisterar på att du kommer i kontakt, min TLF; 669 77 09 11, LYCKA

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej herr X, det är bäst att skapa en plattform för dem som berörs av First Financial Banc och inrätta en WhatsApp-grupp för att ta reda på så mycket information som möjligt och upptäcka deras verkliga plats varifrån de ringer för att rapportera dem till motsvarande myndigheterna.

   Hälsningar.

 17. X svar

  Hej idag är jag mer bekymrad, en annan person kallade mig som har blivit lurad.

  SCAM ,,,,,,, FIRST FINANCIAL BANC ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ARE SOM BEDRAGARE ,,,,,,,, ,, ,,,,,,,,,,,, STOPP STOPP.

  OM DET HÄNDADE TILL DIG ELLER OM DU VILL INFORMATION OM DENNA GENTUZA MY TLF: 669 77 09 11.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej herr X, tack för att du delar din erfarenhet med First Financial Banc. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Vet du dess faktiska plats? Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   hälsningar

 18. X svar

  H0LA PUTAS ESTAFADORAS, ,,,,, STOPP ,,,,,,,,, ,,,, STOPP ………………… SCAM ………… .STOPP.

  EN TRYGD KOMMERSIEL KOMMUNERADE OCH BERÄTTADE MIG ATT DET VAR MIN NYA RÅDGIVARE OCH HAR MINDRE BELYSNINGAR I FINANS ÄN MIN HUND, BERÄTTAR MIG VAR HAN HAR INVERTERAT? Jävla idé.
  Å andra sidan säger jag till honom att jag vill investera i IBEX 35 och han ber mig ringa mig på 10 minuter, och han kommer inte att ringa eftersom de inte regleras.
  Ödmjuka och hårt arbetande människor som du och jag, som inte tar bort vår hälsa eller illusioner, det bästa du kan göra är att sätta pengarna i banken och lämna alla dessa bedragare, för du kan förstöra dig själv, hälsar bra människor och rungande skickar du dem till skit,
  nuvarande…………………………………………………………

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej X, tack för dina kommentarer. Har du mejl, telefonnummer, namn på rådgivare?

   hälsningar

 19. Aitana svar

  Hej, jag ville veta varför de ringer till mig från den första finansbanken när jag helt enkelt ringde för att få information om världen av kryptovalutainvesteringar, från mycket sällsynta siffror i London, Nederländerna, Genua… .etc
  När jag berättade att han hade öppnat ett konto när jag kom in på sidan och jag inte har sett det i mitt liv lämnade jag helt enkelt mitt namn, mitt nummer och min e-post, jag förstår inte. Om någon kan hjälpa mig snälla .... Min email är [e-postskyddad] Tack !!!!

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Aitana, tack för att du delar din erfarenhet med First Financial Banc. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   hälsningar

  • Ruth svar

   Aitana, samma sak hände mig, det måste vara att dina uppgifter kommer att visas på någon webbplats för dem som är intresserade av investeringar, så de ringer dig från andra länder och även nationella telefoner och alla är företag som vill ha dina pengar, svara och berätta för dem att du redan har öppnat ett antal och att du har investerat (så att de lämnar dig ifred). Av min erfarenhet rekommenderar jag att du inte blir fast och om du vill investera, informera dig själv mycket innan om företaget. Jag har lurats av First Financial Banc-företaget, jag investerade och när jag ville ta ut pengarna svarade de inte ...

  • X svar

   Hej Aitana, dessa från första finansiella banc, de är bedragare, det är bäst att rapportera, mitt telefonnummer 669770911, en hälsning

 20. Amanda svar

  Är ett bedrägeri i varje regel. På två veckor har jag blivit lurad 100.000 XNUMX euro.
  De är sanna reklamfilmer som spelar på människors sårbarhet.
  STATUS WEBTRADER är en DEMO.
  Mellan oss alla kan vi stoppa den här mobben.

  Hittills i dag ger de av er som har lagt in pengar i den här strandbaren det för borttappade och skriver inte in ett öre mer. De kommer att ringa dig och säga att för att rädda de investerade pengarna måste du lägga mer pengar men det är bara en lögn. Du kommer att fortsätta att förlora mer pengar och uppmärksamma denna GENTUZA.

  Snälla sluta !!!!!!!! IGNORERA DENNA CHIRINGUITO ELLER MÅNGA ANDRA SOM FUNGERAR MED TOTAL FRESHESS !!!!!!

  Min bedragare var NICOLE STEINER. Om någon håller kontakten med henne skulle jag uppskatta om du kunde skicka ett meddelande till mig. Det är omöjligt för mig att kontakta henne. I tvättningen är hon fortfarande online men jag existerar inte längre för henne.
  Jag hoppas och önskar att rättvisa kommer att placera var och en på deras plats.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Amanda, tack för att du delar din erfarenhet med First Financial Banc. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, e-postmeddelanden som du har kontaktats från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   hälsningar

 21. X svar

  Hej och olyckliga dagar, jag vänder mig först till de ödmjuka och hårt arbetande människorna som kämpar varje dag för att behålla sina jobb så att de värdelösa anländer, dessa som vet mindre om ekonomi än min hund och inte vill veta om dina pengar, bra för dem är som monopolet, ett spel som också är riggat och bara de vinner.

  MEDDELANDE FÖR ATT VARNA OM DENNA CHUSMA: FÖRSTA FINANSIELLA BANKEN ES = DE LÄMNAR DIG BLANK, OCH OM DE GIVER DIN CC, SKULLER DU PENGAR PÅ BANKEN ,,,,, SOM SÅ SKA DE FINANSIELLA svårigheterna sälja ……… .. TLF: 669 77 09 11, Strömmen.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej X, tack för informationen om First Financial Banc.

   hälsningar

 22. Amalia svar

  Allt de ägde har stulits från mina föräldrar. Även din pensionsplan.

  De ger dig inte vinst. Du ser hur vinster växer på ett konto som inte är ditt, och det kommer aldrig heller att bli. Du kan inte ha de pengarna och om det kommer till dig att be dem att betala en del av förmånerna vägrar de och försvinner.

  De spelar för att få dig att tro att du vinner men ber om vinsten så får du se vad som händer.

  Mina föräldrar har dåliga lakan och dagliga lakan med förmodade fördelar som de hade och de förstår fortfarande inte vad som har hänt.

  De bad om en del av förmånerna för att hjälpa en bror och nästa dag hade de förluster och de fick höra att de var tvungna att lägga mer pengar för att täcka dessa förluster, annars skulle de förlora sina pengar.

  Det är vad de spelar. Det finns tusentals lurade. De förstör liv och hela familjer.

  Din reklam, Elisabeth. Pengarna han har stulit är 6 siffror. De började med € 250, sedan € 1000, tills de hade inget. Ingen av pensionsplanerna har redan. Jag vet inte hur du kan göra något sådant mot två gamla män.

  • X svar

   HELLO TACK AMALIA, RING MIG Ska du göra mig en favor, min TLF 669 77 0911, VI ÄR HJÄRP FÖR ATT HJÄLPA DIG, HÄLSNING, som ni ser jag står inför, inte som om du lever, leeches, vi är verkligen alla i samma båt, hälsningar.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Amalia, tack för att du delar din erfarenhet med First Financial Banc. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget. Vi rekommenderar att du läser detta avsnitt om kapitalåtervinning.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   hälsningar

 23. X svar

  STOPP ………………………… .STOPP …………………………………… STOPP

  FÖR GODA MÄNNISKOR SOM HAR LITT FÖR BEDRÄGARE LIKE ,,,,,,,,,, FÖRSTA FINANSIELL BANK.
  DE BARA ENDAST PÅ DIN PENGAR OCH DE LÄMNAR NÄR DU INTE HAR NÅGOT MER, de gör inte en skit vad som händer dig är mer du investerar i en DEMO, ett spel för barn som dina pengar är riktiga och den de kommer att ge dig är lögn, låt dem inte ansluta till din dator med något skrivbord, du är död om du gör det,
  ANMÄRKNING: DU ÅTERKOMMER INTE PENGARNA, OM DU HAR Tvivel, RING MIG, 669770911, LYCKA OCH BLIR INTE BEDRAD.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej X, tack för att du delar din erfarenhet med First Financial Banc.

   hälsningar

 24. X svar

  DETTA GÅR FÖR SÅ MARIA SUAREZ ELLER SÅ TRO, VAD HÄNDER ATT DU ÄR NÅGRA bedragare ????

  Vilken liten skam och sätt att röra vid äggen, FÖRSTA FINANSBANCEN ,,,,, BEDRÄGARE OCH STÅL LIV OCH AVSLAG FÖR ALLA DAGNIFIERADE ,,,,, MY TLF DET ÄR DENNA 669770911. Jag bjuder in dig till ett par öl ,

  FÖR HÄRADE, YNDRE OCH ARBETANDE Människor ,,,,,, Säg till mig ,,,, Tala med din bank och när jag ringer dig ett nummer och de säljer dig något som du inte ser klart ,,,, andas 10 gånger, prata DET FÖR NÅGON OM KONFIDENS OCH DU BÖRER DEM ATT TAGA AV ASS, DEN DAGEN LOTTERIET TALAR TILL DIG,

  FÖRSTA FINANSIELLA BANCERNA ÄR TIASNA SOM VIVORAS OCH GENTUZA SOM INTE VET FÖR ATT FUNGERA.
  TLF: 669770911. nuvarande.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej X, tack för att du delar din erfarenhet med First Financial Banc. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du e-postmeddelanden som du har kontaktats från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   hälsningar

 25. X svar

  hej och vakna upp. om vi träffas och slår oss samman så att dessa bedragare inte fungerar längre och sover i fängelset där de borde vara, mitt telefonnummer: 669770911. Jag menar de finansiella staplarna, särskilt First Financial Banc, några bedragare.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej X, tack för att du delar din erfarenhet med First Financial Banc. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   hälsningar

 26. Paqui svar

  Hej!
  Samma sak hände mig, först men senare pratade jag med min mäklare som hjälper mig att få tillbaka min förlorade investering lite efter lite.
  Så jag har inga klagomål från dem.
  Jag tror att de kan lita på.

  Hälsningar.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Paqui, tack för att du delar din erfarenhet med First Financial Banc, även om du har haft en bra upplevelse med detta företag. Vi rekommenderar att du inte investerar med dem eftersom First Financial Banc är en oreglerad mäklare baserad i länder som Saint Vincent och Grenadinerna, enligt vår åsikt är detta mycket farligt.

   hälsningar

  • X svar

   Hej Paqui och andra som du, ge tillbaka dina pengar, det finns något annat, de är bedragare.
   Å andra sidan, berätta hur mycket du har vunnit eftersom han är en ADEMO och du är en del av hans spel, det enda är att dina pengar är riktiga och hans är falska, gång på gång. Att de ger dig allt tillbaka, du kommer att se hur du inte får det. min telefon 669770911

  • DORA svar

   FÖRSTA FINALCIAL, LA DULCE CLAUDIA ÄR EN MYCKET FÖRSIKTIG HARPY, DET ÄR EN STOR BEDRAGARE, NÄR DU GÖR EN INVESTERING DE UPPMUNTAR DIG genom att rapportera påstådda vinster, då ringer du ständigt att du säger att du ger ett lån att du vet att du vet BLI BETALAD NÄR DU FÖRSÖKAR ATT TA BORT, OCH OM DU VILL LÅTA NÅGOT FÖR ATT FORTSÄTTA DRIFT, MÅSTE DU ÅTERANGÅ DEM, SÅDAN CLAUDIA ÄR EN CINIC, LURARE, ALLA KOMMENTARER MATCH.
   OCH SÅ SKADAR DE DIG, DE LÄNGER DIG LÄNGT, ATT INKOMSTEN ALLTID GÖR DET, OCH ALDRIG KOMMER, OCH DAN NÄR DU LÅTER HAR IN MED ANYDEZ, HUSKAR DITT KONTO, DET ÄR EN HARPY AV. MYCKET FULLT.

   • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

    Hej DORA, du är i tid för att få tillbaka dina pengar, tack för att du delar din erfarenhet med First Financial Banc, du kan få tillbaka dina pengar, sluta inte försöka, prata med vår CHAT, de är professionella. Skicka aldrig någonting till dessa bedragare, de tar allt.
    För att hjälpa dig kan du dela här allt du vill för att undvika framtida bedrägerier och bedrägerier från många mäklare.

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    Du kan försöka få tillbaka dina pengar via CHAT på den här webbplatsen eller via den här länken:
    https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

    Hälsningar.

 27. Faith svar

  Hej,
  Jag har investerat 1000 euro i First Financial Banc och fått vinster från första dagen.
  Rådgivarna är mycket vänliga och redo att hjälpa till.
  Hittills är jag väldigt glad. Den första insättningen jag gjorde i mars.

  • Alba svar

   Hej tro
   Jag har också börjat i mars precis som du. Jag gillar verkligen arbetet i det här företaget, min rådgivare Nicole är bäst, hon hjälper mig med alla saker som jag inte förstår, vem är din rådgivare?

   • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

    Hej Alba, tack för att du delar din erfarenhet med First Financial Banc, även om du har haft en bra erfarenhet med detta företag, rekommenderar vi att du inte investerar med dem sedan, First Financial Banc är en oreglerad mäklare baserad i länder som Saint Vincent och Grenadinerna, enligt vår åsikt är detta mycket farligt.

    hälsningar

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Faith, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av First Financial Banc, även om du har haft en bra erfarenhet av detta företag, Vi rekommenderar att du inte investerar med dem eftersom First Financial Banc är en oreglerad mäklare baserad i länder som Saint Vincent och Grenadinerna, enligt vår åsikt är detta mycket farligt.

   hälsningar

 28. Paqui svar

  Med den första finansiella banken har jag tappat 6250 euro på mindre än en månad.
  De lurar dig att investera varje vecka för att återhämta det du förlorade och sedan rengör de händerna och de lämnar dig lögn när du har tappat allt.

  • Platshållarbild för Maria Suarez svar

   Hej Paqui,
   Jag är mycket ledsen att du har tappat dina pengar, samma sak hände mig. Jag tappade i början men efter att ha följt rådgivningen från den finansiella rådgivaren har jag lyckats få tillbaka dessa pengar och jag har också tjänat 2000 euro på två veckor med investeringar i råvaror. Min rådgivare hjälpte mig mycket och jag tackar honom varje dag trots att jag behövde pengarna och gjorde ett uttag. Jag tror att jag i framtiden kommer att arbeta med det här företaget igen.
   Hälsningar,
   Maria

   • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

    Hej Maria, kan du berätta namn, e-postadress och nummer på din rådgivare? Som vi berättade för andra människor som har kommenterat sina erfarenheter av First Financial Banc, Vi rekommenderar att du inte investerar med dem eftersom First Financial Banc är en oreglerad mäklare baserad i länder som Saint Vincent och Grenadinerna, enligt vår åsikt är detta mycket farligt.

    hälsningar

   • Asensio svar

    Jag har blivit lurad om vi träffas flera gånger, det tas av en advokat.

    • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

     Hej Asensio, tack för att du delar din erfarenhet med First Financial Banc. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand? Allt du nämner om First Financial Banc låter riktigt dåligt.

     hälsningar

     • Asensio

      Hej, jag kan säga att jag inte kommer att vila så länge jag lever och förutom min jävla människoliv, människor som du inser dessa sent ... H, P, de kan leva lugnt utan att tänka på problemen och ekonomiska svårigheter, de ger dem samma vad som händer med dig. Snälla, om du känner till någon som har hänt mig som jag, tveka inte med dessa bedragare.

      Du berättar, hälsningar och lycka till och tror att livet ger oss en ny chans.
      Jennifer Jenssen, chef Margarret, Admin Emily Jones, SCAMMERS.

     • Rekommenderade mäklare Postförfattare

      Hej Asensio, tack så mycket för all denna information om First Financial Banc, vi är verkligen tacksamma.

      hälsningar

   • Amanda svar

    Hej Maria,

    Kan du berätta vem din mäklare är? Varför kan det hjälpa oss resten?

   • Jinebrets svar

    María Suarez, antingen är det en slump eller så är du samma person som ringde mig för att representera Capital FX. Om du är samma person, du inte är en investerare, du är en näringsidkare som inte ville svara på min fråga om hur jag hittade uppgifterna för mitt konto, telefon osv ... Jag tror att du tillhör gruppen som är dedikerad till att övertyga oss om att vi är offer för en bluff för oss att handla med dig. Jag skulle snurra det finare, ni tillhör alla samma FFB-grupp som utbyter data

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Paqui, tack för att du delar din erfarenhet med First Financial Banc. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *