Fitrex kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mĂ€klaren Fitrex (kallas Ă€ven fitrex.eu), Ă€r en Forex- och CFD -mĂ€klare. Rekommenderas Fitrex verkligen för att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det. ✅

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension om Fitrex. Det Àr för att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr recensionssida hjÀlper investerare, genom att tillhandahÄlla viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för att investera med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

✅ MĂ€klaren nĂ€mner att vara en del av: Irkasio Holdings LTD och Irkasio Systems OU.

 

✅ NĂ€r det gĂ€ller din lĂ€ge, mĂ€klaren nĂ€mner att han Ă€r baserad i: Saint Vincent och Grenadinerna och Estland.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: de nĂ€mner ingenting om att vara en reglerad mĂ€klare, vilket fĂ„r oss att tro att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare.

 

📌 minns: det bĂ€sta alternativet (och det sĂ€kraste) Ă€r reglerade mĂ€klareeftersom de mĂ„ste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mĂ€klareDet Ă€r vĂ€ldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Fitrex noterar vi att den erbjuder 3 olika typer av konton / planer: Standardkonto, Premiumkonto och VIP -konto. Vi lĂ€mnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Standardkonto: minsta initiala insÀttning pÄ $250, 1.2 pipspridning, kontoansvarig, ingen provision.

Premiumkonto: minsta initiala insÀttning pÄ $2.000, 0.8 pipspridning, Premiumpaket, ingen provision.

VIP-konto: minsta initiala insÀttning pÄ $35.000, 0 pip -spridning, VIP -paket, $ 2 provision per lottomgÄng.

Fitrex -kontotyper
Fitrex -kontotyper

I följande bild kan du fÄ mer information om kontotyperna. Klicka hÀr för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Fitrex erbjuder Àr: egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som Fitrex tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen pÄ webbplatsen kan vara en stor poÀng till förmÄn för mÀklaren.

Fitrex webbplats
Fitrex webbplats

Fitrex tillhandahÄller följande hjÀlpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: live -diagram, förklaring av vissa begrepp, information om de tjÀnster som den erbjuder, egentligen inte mycket mer Àn detta.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

 

| Annan information om Fitrex |

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: fitrex.eu

Telefonnummer: + 442078801223

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning pÄ Fitrex <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att företaget Fitrex Àr pÄlitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi försiktighet, eftersom det Àr en mÀklare som inte Àr reglerad och som dessutom finns i osÀkra lÀnder att investera; Ä andra sidan nÀr man letar efter recensioner om Fitrex vi hittade mÄnga som Àr negativa och som varnar för denna mÀklare. Vi föreslÄr att du Àr försiktig.

 

⛔ UppmĂ€rksamhet ⛔ : i februari 2021 tillsattes FCA (Storbritannien) Fitrex till din lista över bedrĂ€gliga finansiella företag för att agera utan tillstĂ„nd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
âžĄïž LĂ€nk till FCA februari 2021 varning ⚠

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Fitrex? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

4 kommentarer om «Fitrex: Betyg och kommentarer»

 1. Eury och Caesar svar

  Hej! Min man och jag investerade 250 euro, och det ökade till 391, 29. Vi ber Fitrex att Äterbetala pengarna. De skrevs till de pÄstÄdda mejlen som nu inte lÀngre finns. I slutÀndan blev vi lurade och vi vill fÄ tillbaka pengarna och vi vet inte hur vi ska göra. Om du kan hjÀlpa oss med det vore det mycket uppskattat. Glad start pÄ veckan. Eury och Caesar.

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Eury och César, tack för att du delar din erfarenhet med Fitrex. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, pengarna slÀpps inte ut pÄ marknaden, de visar det bara och i slutÀndan berÀttar de att du har förlorat och de behÄll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se det lÀngre, försök att göra ansprÄk genom vÄr chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fĂ„ tillbaka dina pengar, prova vĂ„r chatt eller den hĂ€r lĂ€nken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   HĂ€lsningar.

 2. Mirta svar

  Dessa tjuvar kommer att övergĂ„ i fĂ€ngelse, deras grymhet Ă€r sĂ„ stor att de inte Ă€r intresserade av vad som förstörde situationen mĂ€nniskor fĂ„r deras bedrĂ€geri, pĂ„ motsatsen, det verkar som att det genererar dem en bra nöje, jag har varit VET HUR DU FÅR MINA PENGAR TILLBAKA

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Mirta, tack för att du delar din upplevelse med Fitrex. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, pengarna slÀpps inte ut pÄ marknaden, de visar det bara och i slutÀndan berÀttar de att du har förlorat och de behÄll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se det lÀngre, försök att göra ansprÄk genom vÄr chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *