Kommentarer om FlexiOptions

I denna avdelning vi kommer att analysera mÀklaren FlexiOptions, Àr en mÀklare för binÀra optioner. Rekommenderas FlexiOptions verkligen för att göra en investering? Eller Àr det bÀttre att inte investera i företaget?

MÀklaren nÀmner att vara en del av: det specificerar det inte.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

NÀr det gÀller hans lÀge, mÀklaren nÀmner att den Àr baserad pÄ Bratislava, Slovakien.

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren, mĂ€klaren Det nĂ€mns att vara reglerat men nĂ€mner inte det reglerade organet eller nĂ„gon annan typ av information för att söka dess reglering, sĂ„ vi tror att det Ă€r en icke-reglerad mĂ€klare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av FlexiOptions, vi noterar att det erbjuder Tre typer av konton: Entry-kontot, Basic-kontot och Pro-kontot.

Kontoinloggning- Minsta initial insÀttning pÄ 500 $, 10% bonus, ingen utbildning, inga gratissignaler, juniormÀklare, support dygnet runt.

Det följs av GrundlÀggande konto- $ 2.500 minsta initiala insÀttning, 12,5% bonus, 3 sÀkra handelsoperationer, förutbildning, gratissignaler, seniormÀklare, support dygnet runt.

Den sista typen av konto Àr Pro-konto- Minsta 5.000 15 $ insÀttning, 5% bonus, 24 sÀkra handelsoperationer, grundlÀggande utbildning, gratissignaler, professionell mÀklare, support dygnet runt.

Du kan se Ànnu fler funktioner om kontotyperna för FlexiOptions-mÀklaren i följande bild:

FlexiOptions kontotyper
FlexiOptions kontotyper

den plattformar att fungera som FlexiOptions erbjuder Àr: FlexiOptions egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som FlexiOptions tillhandahÄller pÄ sin webbplats.

FlexiOptions webbplats
FlexiOptions webbplats

FlexiOptions tillhandahÄller följande hjÀlpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: grundlÀggande förklaring om handel med binÀra optioner och hur det fungerar, inte mycket mer Àn det egentligen.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Övrig information om FlexiOptions

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: www.flexioptions.com/en/

Telefonnummer: tillhandahÄlls inte

E-post: [e-postskyddad]

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att FlexiOptions-företaget Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

För nÀrvarande Àr vÄr Äsikt negativ, eftersom mÀklaren inte tillhandahÄller viktig information (som till exempel vilket företag den tillhör), och det Àr en icke-reglerad mÀklare, förutom detta har vi inte hittat nÄgra Äsikter eller kommentarer om FlexiOptions, vilket fÄr oss att tro att det Àr Det Àr en "ny" mÀklare.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om FlexiOptions? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

6 kommentarer om «FlexiOptions: Betyg och kommentarer»

 1. miguel serrano svar

  Hej, ja, jag minns, en person som heter Mikael baerman kontaktade mig och han sa till mig att reklamen med det hÀr företaget .. saldot som visas handlas fortfarande ... men det tillÄter inte att Äterkallas med nÄgot alternativ jag skulle vilja kunna kontakta dem för att kunna göra uttaget och fÄ tillbaka mina pengar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Miguel, tack för dina kommentarer, det Àr verkligen synd vad du nÀmner. Kommer du ihÄg hur du först kom över FlexiOptions? Om du har mer information om företaget, vÀnligen dela det med oss.

   Vad sÀger de dig nÀr du frÄgar dem om retrÀtten?

   HĂ€lsningar.

 2. miguel serrano svar

  Hej .. en man vid namn Mikael baerman kontaktade mig och sa att han handlade med FLEXIOPTIONS som visade titlar och rapporter att han verkligen arbetade med dig ..

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Miguel, vad menar du att "verkligen fungerar med dig"? Vi har inte förstÄtt ditt meddelande.

   HĂ€lsningar.

 3. miguel serrano svar

  Han sa Ät mig att investera med det företaget att han multiplicerade mina pengar .. och jag gjorde det .. Jag investerade 100 USD .. och jag skapade mig en anvÀndare .. dÄ sa han till mig att jag var tvungen att betala 50 USD för en programvara. . för att kunna arbeta med mina pengar .. och sedan Àndrar jag mitt anvÀndarnamn för ett annat .. med ett nytt e -postmeddelande och med ett annat namn .. efter att ha sett intÀkter i den anvÀndaren sa han till mig att han var tvungen att betala en COT -kod till en förmodad bank kallad (savannahfinba). Av 1% av mina intÀkter .. min förmodade inkomst Àr 383.300.00 3833 USD och jag mÄste betala den banken 700. Tre tusen Ätta hundra trettiotre dollar och ge 200 USD provision .. Jag investerade redan XNUMX USD och jag sa knappt till honom att kontakta nÄgon frÄn Colombia som hade arbetat med honom dÀr och blockerat mig och tagit bort hela konversationen .. Jag vill ha svar frÄn flexioptions eller rapportera ..

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Miguel, tack sĂ„ mycket för att du delade din erfarenhet med FlexiOptions med oss ​​... Det Ă€r verkligen synd vad du nĂ€mner om den hĂ€r mĂ€klaren, och det lĂ„ter hemskt. Du bör kontakta den finansiella tillsynsmyndigheten i ditt land, beroende pĂ„ var du kommer ifrĂ„n, det hĂ€r betalar 1% lĂ„ter vĂ€ldigt dĂ„ligt ... Vi hade aldrig hört det tidigare, var försiktig. Kommer du ihĂ„g hur du först kom över FlexiOptions?

   En hÀlsning.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *