Fly Financial Group Kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Fly Financial Group, är en mäklare för Forex, CFD och binära optioner. Rekommenderas Fly Financial Group verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag?

Vi gör den här granskningen och bedömningen, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: BALI LIMITED LTD.

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Bulgarien.

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: eftersom Fly Financial Group inte nämner absolut något om dess reglering, tyder allt på att det är en oreglerad mäklare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Fly Financial Group, vi noterar att det erbjuder 5 kontotyper: mikrokonto, minikonto, silverkonto, guldkonto och diamantkonto.

Micro-konto: Minsta initiala insättning på 500 $, upp till 1: 200 hävstång, upp till 10% lån, månatliga marknadsöversikter.

Minikonto- Minsta initiala insättning på $ 2.500, upp till 1: 200 hävstång, upp till 25% lån, månatliga marknadsöversikter, månadsvis live webinar.

Silverkonto: Minsta 10.000 $ initial insättning, upp till 1: 200 hävstång, upp till 35% lån, månatliga marknadsöversikter, månadsvis live webinar, personligt kontoansvarig.

Guldkonto: Minsta initiala insättning på $ 50.000, upp till 1: 200 hävstång, upp till 50% lån, månatliga marknadsöversikter, månadsvis live webinar, personlig kontoansvarig, personlig mäklare, en-till-en-sessioner varje vecka.

Diamantkonto: Minsta initiala insättning på $ 250.000 1, upp till 300: 75 hävstång, upp till XNUMX% lån, månatliga marknadsöversikter, månadsvis live webinar, personlig kontoansvarig, personlig mäklare, dagliga en-till-en-sessioner, inbjudan till VIP-evenemang.

Du kan se ännu fler funktioner om kontotyperna för Fly Financial Group-mäklaren (Klicka här för att se bilden i full storlek) i följande bild:

Fly Financial Group kontotyper
Fly Financial Group kontotyper

den plattformar att fungera som Fly Financial Group erbjuder är uppenbarligen Fly Financial Groups egen plattform eftersom den inte specificerar den.

Vi kommer nu att analysera olika resurser och hjälpmedel för handlare som Fly Financial Group tillhandahåller på sin webbplats.

Fly Financial Group webbplats
Fly Financial Group webbplats

Fly Financial Group erbjuder följande hjälp eller resurser till handlare eller intressenter: förklaring om de olika instrumenten som Fly Financial Group erbjuder, förklaring till andra grundläggande begrepp i investeringsvärlden, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Övrig information om Fly Financial Group

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: www.flyfinancialgroup.com

Telefonnummer: + 44 2036086702

E-post: [e-postskyddad]

>>> Värdering på Fly Financial Group <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Fly Financial Group är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: de ger väldigt lite information om dem, de nämner ingenting om att vara ett reglerat företag, allt tyder på att det är ett oreglerat företag, de är baserade i länder som vi betraktar som "inget allvarligt" (Bulgarien), och som om det inte räckte på grund av designen och innehållet på webbplatsen (det är praktiskt taget detsamma som andra företag), tror vi att det är relaterat till CarterFS-mäklare, en mäklare med ett mycket negativt rykte.

⛔ Uppdatering från november 2020 ⛔: enligt kommentarer och e-postmeddelanden från klienter noterar vi att Fly Financial Group är kopplad till en grupp mäklare, med ett mycket dåligt rykte, ett stort antal klagomål och många klagomål i olika europeiska tillsynsmyndigheter. I gruppen ingår mäklare som: Bitcoinie, Brittiskt pris, btcbrokerz, btcswing, Capital 245, CapitalPro Investeringar, carterfs, ciscotrades, executiveprofx, EverestBTC, Fly Financial Group, Jbcapital, Lockwood investeringar, Merkell Group, MMFINANSIELLA EXPERTER, redfordfx, richmondfg, Stanfordfinansgrupp, stanleyscapital, T Digitalmynt, tradeprofitweb, Toppmarknad, Wellington Investments, WTC-investering y xcoinbroker. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET ⛔

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Fly Financial Group? Vad har varit din erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

11 kommentarer om «Fly Financial Group: Betyg och kommentarer»

 1. Edwin giraldo svar

  Min erfarenhet av denna plattform var hemsk, först tog de godtyckligt pengar från mitt kreditkort, och efter det informerade de mig inte ens, som om det inte räckte, de blockerade mitt konto och jag kunde aldrig återhämta mig, inte heller mina investerade pengar eller mina inkomster.
  De har också ringt till mig och sagt att de kommer från ett investeringsföretag som säger att jag har ett mycket stort belopp och att jag måste betala för advokatsalar. de är bedragare

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Edwin, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med Fly Financial Group, vi är verkligen ledsna för det du har gått igenom ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem? Har du namn på rådgivare, e-post?

   Har du också webbplatsen för detta förmodade återhämtningsföretag? Från vad du nämner verkar det vara en bluff, var mycket försiktig.

   Hälsningar.

 2. jovany samayoa svar

  Jag är från Guatemala, jag investerade en liten summa med dem och samma som jag läste här det finns vinster och allt men det kan inte dras tillbaka för ett par dagar sedan en advokat från New York ringde mig enligt samtalet för att berätta att jag hade redan vinst på plattformen att de fortsatte att fungera och att enligt denna person kan pengarna återvinnas men sanningen är att det är en annan typ av bluff jag skulle vilja höra dina kommentarer

  gäller

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jovany, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med Fly Financial Group ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem? Har du namn på rådgivare, e-post? Varför kan du inte dra dig tillbaka? Förklara detta för oss.

   Hur vet den här advokaten allt detta? Låter som en bluff, se upp.

   Hälsningar.

 3. George 1 svar

  dåligt dåligt dåligt, mycket snabbt och enkelt inkomster, OMÖJLIGT uttag ... Förmodligen en stor bluff. Uppmärksamhet.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jorge 1, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med Fly Financial Group ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem? För en annons på internet kanske? Har du namn på personer som du hade kontakt med? Mejladresser?

   Hälsningar.

 4. nora svar

  De är dåliga, bedragare, skamlösa, tjuvar Jag rekommenderar dem till ingen, snälla människor rådar bra var de ska investera men låt inte deras samtal falla där, bättre ge det till en stiftelse som är säker på att de tjänar mer än att ha dåliga tankar mot dessa bedragare, jag har den värsta upplevelsen med dem, de rånade mig mycket, och de fick så skulden att de blockerade mig på grund av dem att jag aldrig kommer att tro på det som kommer ut på internet, bättre investera i något som är från samma Land

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Nora, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med Fly Financial Group ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem? För en annons på internet kanske? Har du namn på personer som du hade kontakt med? Mejladresser?

   Hälsningar.

 5. c charles svar

  Det här är bedragare från fly gfinancial group, här visar en person vad de kallar honom, lurar honom och hotar honom !!! http://www.youtube .com / watch? v = wRP_N43dAaU

  Fantastisk!! vänligen titta på videon innan du investerar, de är bedragare

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Carlos, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med Fly Financial Group, vi är mycket ledsna att läsa din situation ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem? För en annons på internet kanske? Har du namn på personer som du hade kontakt med? Mejladresser?

   Hälsningar.

  • nora svar

   Jag vet inte var du kommer ifrån, jag är från Colombia och jag blev mycket lurad, de var förbannade men en dag kommer de att falla, jag skulle se stora mängder intäkter när jag minst trodde att jag inte hade något jag blev trött på att be intäkter och ingenting

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.