✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i Teachers Mutual Bank. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Teachers Mutual Bank och vi kommer att berätta varför vi kom fram till den slutsatsen:

Grundläggande information

🌐 webbplatsfmbank.com.au
???? företaget*Firefighters & Affiliates Credit Co-operative Ltd
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-postadress har inte
📈 PlattformLärares ömsesidiga bank
📌 AdressPlaza Catalunya nr 20, 7:e våningen, Barcelona, ​​​​Spanien. Google Maps länk.

⚠️ Teachers Mutual Bank ägs av Firefighters & Affiliates Credit Co-operative Ltd, företaget ligger i Estland, ett potentiellt farligt skatteparadis för sina kunder på grund av dess brist på reglering och brist på allvar. Klienter är oskyddade. Företaget ligger på en mycket osäker plats, var försiktig. ⚠️

Kontotyper

Nu kommer vi att analysera vilka typer av konton som erbjuds av Teachers Mutual Bank, i det här fallet observerar vi att den erbjuder 4 olika typer av konton:

KontotypMinsta initiala insättning
Basico$250
Guld$25000
Platina$100000
VIP$250.000

Information på webben

Lärares ömsesidiga banks webbplats

Teachers Mutual Bank ger en grundläggande förklaring av de finansiella produkter den erbjuder, marknadsnyheter och analyser, ekonomisk kalender, tillgångskalkylator, livediagram, egentligen inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

1300 366 350

03 8417 1777

???? Lärares ömsesidiga bank slutbedömning ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED Teachers Mutual Bank.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Uppdateringar om Teachers Mutual Bank:

datum Uppdatering – nyheter
Mars 2023Vi får ett stort antal meddelanden från Teachers Mutual Bank-kunder som säger att de inte kan ta ut sina pengar.

Användarrecensioner

[demokrati id=”7214″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med Teachers Mutual Bank.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats av Teachers Mutual Bank

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar Lärares ömsesidiga bank

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera Teachers Mutual Bank?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Teachers Mutual Bank en bluff – är det en bluff?

Ja, vi tror att Teachers Mutual Bank är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är Teachers Mutual Bank pålitlig?

Nej. Teachers Mutual Bank är ett opålitligt, mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från Teachers Mutual Bank?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till Teachers Mutual Bank?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.