Kommentarer till FMH & Asociados

I denna avdelning Vi kommer att analysera onlineadvokatfirman FMH & Asociados (även kallad fmhasociados.com). Rekommenderas FMH & Asociados verkligen för att klaga? Är det ett säkert företag? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på FMH & Asociados. Det är för att vi har märkt att online advokatwebbplatser nyligen dyker upp för att hjälpa människor som har blivit lurade, men de är inte riktigt advokater, även i många fall är de samma bedrägliga mäklare som poserar som medlare för att fortsätta lura. Vi tycker om att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi ger information som varje investerare bör veta för att inte bli skadad.

✔️ Kom ihåg att bedragare i världen av onlineinvesteringar finns i överflöd och det händer mycket att dessa förmodade kapitalåtervinningar visar sig vara en bluff igen.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

 • företaget nämner att vara en del av: nämns inte.
 • När det gäller hans läge, FMH & Asociados nämner att de är baserade i: England och Schweiz, men nämner inga detaljer om posterna i detta avseende (akta dig).

Vi kommer nu att analysera den olika informationen som FMH & Asociados tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att informationen (och transparensen) som tillhandahålls på webbplatsen för denna typ av företag hjälper oss att bestämma företagets tillförlitlighet och säkerhet.

FMH & Asociados webbplats
FMH & Asociados webbplats

FMH & Asociados erbjuder en gratis första konsultation och specialiserar sig på olika ämnen som datorbrott, ekonomiska brott, förskingring och bedrägeri, förskingring av tillgångar, brott mot skyldigheter och integritet, bland andra.

| Annan information om FMH & Associates |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: fmhasociados.com

Telefonnummer: + 44 11 588 81184

E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på FMH & Associates <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att FMH & Asociados -företaget är pålitligt? Ska du lita på dem? Är de en bluff? Är de säkra?

Från vår synvinkel rekommenderar vi att du är försiktig eftersom: det är en olaglig signatur eftersom den inte ger någon viktig information om företaget, till exempel registrering, dess plats och vem som ansvarar för att hantera det. I licensavsnittet visar de ett falskt certifikat som de har redigerat själva och det är inte heller möjligt att se detaljerna med precision. Vi föreslår att du får råd korrekt innan du anlitar detta företag.

Observera: Detta företag är nära knutet till FMH Associates, en annan olaglig advokatbyrå online.

Det bör noteras att i investeringsvärlden finns det många mäklare som senare poserar som advokater för återvinning av pengar, vi tror att FMH & Asociados är ett av dessa företag. Vi rekommenderar att du är ytterst försiktig med denna typ av företag. Allt verkar tyda på att det är en bluff.

Vad är din åsikt? Har du haft någon erfarenhet av detta företag? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av företaget kan rösta.

Vad tycker du om FMH & Asociados? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Advokater på nätet: FMH & Asociados»

 1. Patricia Figueroa svar

  Hej, det här företaget säger att det kan återvinna pengar som investerats i ett valutaföretag, jag skulle vilja veta om det är verkligt och om det verkligen har makten att återvinna det, ägaren är Jose Cossio från Bolivia.
  Jag vill veta om det är sant eftersom de ber mig om pengar för att få tillbaka mina.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Patricia, jag ser att du har lämnat flera identiska meddelanden hos olika mäklare, informationen du ger oss är att ägaren är Jose Cossio, men vi behöver veta vilken mäklare du pratar om, har du hemsidan eller ett mejl? Det ger mig inte mycket förtroende eftersom det tyvärr idag finns många bedrägerier med företag som försäkrar dig om att de kommer att få tillbaka ditt kapital och i slutändan är de bara ytterligare en bluff, du måste vara försiktig. Vi erbjuder dig möjligheten att återhämta dig med det mest erfarna, seriösa och professionella företaget. Det första det kommer att göra är att bedöma ditt ärende och säga om det finns en reell möjlighet till återhämtning eller inte.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.