Bux mäklare

Kommentarer om FMHX nu

I denna avdelning Vi kommer att analysera FMHX Now -mäklaren, är en mäklare med en Forex -robot. Rekommenderas FMHX Now verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi granskade FMHX nu. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för att investera med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi gör den här granskningen och bedömningen, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: de nämner det inte.

 

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad på: Malta.

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: eftersom FMHX Now inte nämner absolut något om att vara en reglerad mäklare tror vi att det är en oreglerad mäklare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som FMHX Now erbjuder, märkte vi att det erbjuder 4 olika typer av konton (de är verkligen olika typer av robotar, inte konton); kontot Pack Bot 30, Pack Bot 100, Pack Bot 200, Pack Bot 500, Pack Bot 1.500, Pacl Bot 3.000 och Pack Bot 5.000.

Pack Bot 30 -konto: $ 30.

Pack Bot 100 -konto: $ 100.

Pack Bot 200 -konto: $ 200.

Pack Bot 500 -konto: $ 500.

Pack Bot 1.500 -konto: $ 1.500.

Pack Bot 3.000 -konto: $ 3.000.

Pack Bot 5.000 -konto: $ 5.000.

FMHX Nu kontotyper
FMHX Nu kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som FMHX Now erbjuder är: vi tror att FMHX Now egen plattform, varför inte nämna det.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som FMHX Now tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren. Av någon anledning hittade vi 2 FMXH Now -webbsidor, så vi kommer att analysera båda webbsidorna.

FMHX Now -webbplats
FMHX Now -webbplats
FMHX Nu webbsida 2
FMHX Nu webbsida 2

 

FMHX Now tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: för faktiskt, trots att de har 2 olika webbsidor, ger de väldigt lite information och ger intryck av att vara ett mycket otransparent företag.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om FMHX nu

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: www.fmhxnow.com y www1.fmhxnow.com

Telefonnummer: USA: (561) 880-4206

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Feedback om FMHX nu <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget FMHX Now är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är ett oreglerat företag, det är baserat i länder som Malta, när vi letade efter andra utvärderingar om företaget kunde vi inte hitta något, vilket skulle tyda på att det är ett "nytt företag", De ger lite information om företaget ...

 

Av dessa skäl anser vi att FMHX Now inte är en rekommenderad mäklare. Med andra ord rekommenderar vi alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om FMHX nu? Vad har du haft för erfarenhet?

 

 

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.