✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet av rapporten kommer vi att utvärdera om Focalbitpro är ett företag vi kan lita på eller om det är osäkert. Se till att kolla in vår fullständiga analys för en fullständig förståelse!

Vår granskning av webbplatsen var detaljerad, vi granskade grundligt varje element och utvärderade de viktigaste egenskaperna som beaktas när man väljer en pålitlig mäklare, inklusive dess plats, företaget som äger den, dess reglering och dess rykte...

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Focalbitpro och vi kommer att berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsfocalbitpro.com
???? företaget*Nämner att vara en del av Focalbitpro LTD
⚖️ regleringNämner att regleras i – Nämner inte att regleras
📧 E-postadress Han nämner inte sin mejl
📈 PlattformEgen plattform
📌 AdressDen nämner att vara belägen i – Den nämner inte dess adress
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 2023-02-07
Företagstypmäklare av

Företag: ⚠️ Påståendet att Focalbitpro tillhör Focalbitpro LTD är tveksamt och kan tyda på bristande tydlighet och förtroende för dess verksamhet.

Plats: ⚠️ Trots att de hävdar att de är baserade i USA, kanske informationen från företaget inte är helt korrekt.

Vår utvärdering leder till att vi uttrycker oro över flera egenskaper hos detta företag.

Vad är Focalbitpro?

Efter att ha gjort en analys av företagets hemsida kan vi säga det Focalbitpro är en: kryptovalutamäklare.

Kontotyper

Bolaget lämnar inte information om att ha olika typer av konton.

Information på webben

focalbitpro webbplats

Här visar vi dig en skärmdump av Focalbitpro-webbplatsen, som är focalbitpro.com. Fångsten gjordes i juni 2024.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Efter att ha gjort en analys av webbplatsen:

– Vi har hittat följande telefonnummer: +13323220161

– Vi har hittat följande mejl: [e-postskyddad]

Focalbitpro förordning

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

Situationen som mäklaren tar upp är ytterst oroande; Den nämner inget om dess reglering. Vad säger detta oss? Vi står inför en mäklare som verkar utan reglering. Vad innebär denna brist på reglering? Det innebär att mäklarens kunder och deras fonder är helt oskyddade. Med andra ord, om mäklaren agerar bedrägligt kanske du inte kan få tillbaka dina pengar. Vi ber dig att vara mycket försiktig när du har att göra med dessa typer av företag. Tänk efter noga innan du skickar pengar, du sätter ditt förtroende till ett företag utan någon reglering eller skydd!

???? Focalbitpro slutbetyg ????

Som du kan se har vi genomfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste egenskaperna hos Focalbitpro och vi har kommit fram till följande slutsatser om detta företag:

Plats: De hävdar att de är baserade i USA, en plats som är känd för sin säkerhet, men våra undersökningar tyder på att detta påstående kanske inte är sant och kan vara avsett att vilseleda kunder.

reglering: Bristen på transparens kring dess reglering innebär att detta företag inte är reglerat, vilket anger en avsevärd brist på seriositet och professionalism.

Kom ihåg att företaget har rapporterats av olika finansiella tillsynsmyndigheter (i detta fall FCA, den brittiska tillsynsmyndigheten). Var EXTREMT FÖRSIKTIGT.

Focalbitpro presenterar sig själv som en mäklare specialiserad på kryptovalutor, som påstår sig vara belägen i USA, ett land erkänt för sin säkerhet. Men vår forskning tyder på att detta påstående kan vara missvisande och inte helt korrekt, möjligen utformat för att bygga upp förtroende bland kunder utan någon grund i fakta.

Bristen på transparens kring regleringen av Focalbitpro är särskilt oroande. Företaget tillhandahåller inte detaljer om något tillsynsorgan som övervakar det, vilket tyder på en betydande brist på seriositet och professionalism i dess affärspraxis. Det är viktigt att notera att Focalbitpro har rapporterats av flera finansiella tillsynsmyndigheter, inklusive UK FCA.

🚨🚨 Sammanfattning: Som diskuterats är vår slutsats att detta företag inte är särskilt seriöst eller säkert. Det rekommenderas att vidta försiktiga åtgärder inför de olika oroande tecken som vi har observerat. 🚨🚨

uppdateringar

Nyheter om Focalbitpro:

datum Uppdatering – nyheter
Juni 2024Klagomål mot Focalbitpro finanstillsynsmyndigheten FCA

Vi noterar att företaget redan har klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter. Var mycket försiktig!

Användarrecensioner

[demokrati id=”8921″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med Focalbitpro.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man begär återbetalning av pengar som blivit lurad av Focalbitpro

Om du har blivit utsatt för bedrägeri och behöver veta hur du gör anspråk på dina pengar, kan du hitta våra råd i avsnittet med vanliga frågor nedan.

Instruktioner för att lämna in ett klagomål mot Focalbitpro

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till Focalbitpro?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag rapportera Focalbitpro?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Focalbitpro pålitlig?

Nej. Focalbitpro är inte pålitlig, det är ett mycket osäkert företag: Focalbitpro påstår sig vara lokaliserat i USA, ett land känt för sitt rykte för säkerhet, även om det finns allvarliga tvivel om sanningshalten i detta påstående, möjligen avsett att lura potentiella kunder kunder. Bristen på transparens kring dess reglering tyder på att företaget skulle kunna verka utan att vara föremål för någon övervakning, vilket avslöjar en betydande brist på engagemang och professionalism. Det är viktigt att notera att företaget har rapporterats av flera finansiella tillsynsmyndigheter, inklusive UK FCA. Därför rekommenderas det att vara ytterst försiktig när du överväger någon typ av transaktion eller affärsrelation med denna enhet.

Hur får man tillbaka pengar från Focalbitpro?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Focalbitpro: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. samantha svar

  Detta företag betalar inte. Jag får inte betalt än, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Samantha, tack för att du skrev om Focalbitpro. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, investera inte mer pengar, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt och behåller pengarna från det ögonblick de når deras konton, de kommer aldrig in på marknaden, allt är förberett så att de gör du förlorar dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de ber dig om en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det!, det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera det till dig.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *