Kommentarer till Folionet

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Folionet (även kallad folionet.com), är en CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen Folionet för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om Folionet ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det folionet? ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Santos Capital Group LLC.

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad i: USA. 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: eftersom de nämner att de regleras av SEC, USA: s tillsynsmyndighet, även om de inte anger regleringsnummer, och vi kan inte heller verifiera förordningen. Vi tror att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Folionet, vi noterar att de inte ger information om att ha olika kontotyper.

Las plattformar att fungera som Folionet erbjuder är: Folionet-plattformen.

Vi fortsätter nu med att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Folionet tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att de resurser och hjälp som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

Folionets webbplats
Folionets webbplats

Folionet tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring av Folionets finansiella produkter, blogg med utbildningsartiklar, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om folionet |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: folionet.com

Telefonnummer: (786) 294-0585, (305) 303-4279 och (561) 544-7614, (214) 765-1167

E-post: [e-postskyddad], [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskade Folionet. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för investering med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på folionet <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att Folionet-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: vi tror att det är en oreglerad mäklare, när vi letar efter andra recensioner om Folionet kunde vi inte hitta några, vilket får oss att tro att det är ett nytt företag. Vi föreslår att du är försiktig.

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Folionet? Vad har varit din erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

31 kommentarer om «Folionet: Betyg och kommentarer»

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Javier, tack för att du skrev, det ger oss inget förtroende. Du kan läsa en recension om dem här: folionet

   Hälsningar.

 1. Alberto svar

  Hej, jag tog på mig uppgiften att granska SIPC och om FOLIONET FINANCIAL LLC är där är poängen att om de läser folionetkontraktet kommer du att underteckna det med SANTOS CAPITAL HOLDINGS, INC., Som inte finns på SIPC-listan, så jag föredrog att hända. Hälsningar!

 2. Lilly svar

  Hej, du kan kolla SEC.gov och SIPC. ORG och företaget är registrerat i båda. Jag förstår inte varför du inte hittar det?

 3. diego ortiz svar

  God morgon alla, tack för att ni delar era åsikter om folionetvänner, jag får hellre förmedla dem

  gäller

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.