Annonsera med oss

Kommentarer till Folionet

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Folionet (även kallad folionet.com), är en CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen Folionet för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om Folionet ✅, hävdar 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är det folionet? ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Santos Capital Group LLC.

 

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad i: USA. 

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: eftersom de nämner att de regleras av SEC, USA: s tillsynsmyndighet, även om de inte anger regleringsnummer, och vi kan inte heller verifiera förordningen. Vi tror att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Folionet, vi noterar att de inte ger information om att ha olika kontotyper.

Las plattformar att fungera som Folionet erbjuder är: Folionet-plattformen.

Vi fortsätter nu med att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Folionet tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att de resurser och hjälp som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

Folionets webbplats
Folionets webbplats

Folionet tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring av Folionets finansiella produkter, blogg med utbildningsartiklar, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Folionet |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: folionet.com

Telefonnummer: (786) 294-0585, (305) 303-4279 och (561) 544-7614, (214) 765-1167

E-post: [e-postskyddad], [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskade Folionet. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för investering med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på Folionet <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att Folionet-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: vi tror att det är en oreglerad mäklare, när vi letar efter andra recensioner om Folionet kunde vi inte hitta några, vilket får oss att tro att det är ett nytt företag. Vi föreslår att du är försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Folionet? Vad har varit din erfarenhet?

 

Annonsera med oss

29 kommentarer om «Folionet: Betyg och kommentarer»

 1. Alberto svar

  Hej, jag tog på mig uppgiften att granska SIPC och om FOLIONET FINANCIAL LLC är där är poängen att om de läser folionetkontraktet kommer du att underteckna det med SANTOS CAPITAL HOLDINGS, INC., Som inte finns på SIPC-listan, så jag föredrog att hända. Hälsningar!

 2. Lilly svar

  Hej, du kan kolla SEC.gov och SIPC. ORG och företaget är registrerat i båda. Jag förstår inte varför du inte hittar det?

 3. Diego ortiz svar

  God morgon alla, tack för att ni delar era åsikter om folionetvänner, jag får hellre förmedla dem

  gäller

 4. Jose svar

  Men jag ser Folionet dyka upp, jag förstår inte riktigt varför de inte rekommenderar henne

  Från SEC

  sek. rapport / CIK / 0001674055

  SIPC

  sipc .org / list-of-members / S

 5. eleven svar

  Serverar om det godkänns av FINRA: / brokercheck .finra.org / firma / sammanfattning / 283965
  Och SIPC: .sipc.org / list-of-members /? Query = Folionet

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej lärling, vi rekommenderar reglerade mäklare i USA, men även om de kan ha en reglering rekommenderar vi INTE Folionet för klagomål som vi har fått från flera kunder, här kan du läsa vår recension på Folionet: https://brokersrecomendados.com/folionet-comentarios/

   hälsningar

 6. Jose Perez svar

  Uppenbarligen är administratören av denna sida mot Folionet, mycket tråkigt att de skulle falla detta för att gynna andra mäklare att försäkring betalar IB. Jag har varit kund hos folionet och santos i mer än 2 år, och jag har aldrig haft problem med att köpa och ta ut mina pengar.

  Det verkar för mig ganska lågt på den delen av denna sida som inte vill förstå begreppet varumärke, Folionet är helt enkelt ett kommersiellt varumärke. uspto. report / TM / 87396131 är som att köpa en iphone och bli upprörd över att garantin täcks av Apple och inte varumärket Iphone.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Jose, vi är inte emot någon eller gynnar någon, vi erbjuder bara detta FORUM för investerare att uttrycka sin åsikt om de mäklare de arbetar med och förklara sina erfarenheter, vi rekommenderar reglerade mäklare i USA, men även om de kan ha en förordning , vi rekommenderar INTE Folionet för klagomål som vi har fått från olika kunder, här kan du läsa vår recension på Folionet: https://brokersrecomendados.com/folionet-comentarios/

   hälsningar

 7. Peter svar

  God dag
  Jag får reda på varför jag är intresserad av att investera med denna plattform. Jag finner på sidan Santos Capital Group att Folionet är en produkt av denna mäklare, inte ett oberoende företag.

  Antonis kommentar oroar mig, i så fall skulle det inte finnas någon frihet att verka.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Pedro, vi rekommenderar inte företag som enligt vår mening är mycket osäkra, som Folionet.

   hälsningar

 8. Antonio svar

  Och för att göra saken värre nu, idag, igår, i dessa dagar, tillåter de dig inte att köpa aktier som du redan har studerat, genom att göra din "due diligence" och dra nytta av de möjligheter som uppstår dagligen, för nu måste du först be om tillstånd från att se om de låter dig köpa ral eller vilken åtgärd (jag antar att det beror på om det passar dem) och sedan om du redan hittat ett ingångspris kan du inte gå in och uppenbarligen när de ger dig tillstånd, (om det händer) har priset redan gått framåt och senare när du ser att aktien kostar 10 dollar mer (eller mer) är det pengar som du inte längre tjänade eftersom de inte gav dig tillstånd (det vill säga Folionet ) att tjäna pengar. Det är mer än beklagligt. Hej CODX-specifikt fall, jag beställde köpet till $ 20 dollar och de sa (Folionet) "det är inte tillåtet att kommersialisera den här åtgärden", sedan gick det upp till 23 dollar och just nu är det på $ 28.8 dollar, SE VAD jag SÄGA? (vit för att hitta en annan plattform). ATTANS !!!

  • Eddy svar

   Hej, kan du förklara lite bättre om detta problem som du säger att de presenterar. Jag tänkte placera pengar för att investera men under det här problemet skulle jag behöva tänka mycket.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Antonio, tack för att du delar din erfarenhet med Folionet. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   hälsningar

  • Jose bravo svar

   Hej, idag registrerade jag mig på denna plattform men från vad du nämner Antonio, det verkar för mig att det är en del av dessa plattformars verksamhet när de upptäcker dessa möjligheter och blockerar deras åtkomst, något liknande jag hörde från en investerare när jag tjänar en mycket pengar med bots i iqoption med hjälp av binär, men när han ville ta ut det eller återanvända plattformen satte en maxgräns på 1 dollar, när han hade cirka 30 tusen att driva, vet jag inte om detta verkligen är frekvent i alla mäklare eller händer bara för vissa.
   Kan någon rekommendera någon annan plattform som har mindre av dessa typer av anspråk?
   Hälsningar.

 9. Fidel Alvarez svar

  Hej,

  Mitt namn är Fidel Alvarez, jag är en del av Folionet-teamet, jag skriver för att klargöra vissa aspekter av din recension.

  Folionet är ett varumärke som tillhör Santos Capital Group, som är den reglerade mäklaren i USA, varför det är strikt och obligatoriskt reglerat av SEC och FINRA.

  Som mäklare-återförsäljare registrerad i USA måste du följa kraven från våra tillsynsmyndigheter FINRA och SEC, dessutom är du medlem i SIPC. Som du kan se i denna länk sek. report / CIK / 0001674055 Folionet är ett registrerat varumärke under licens från SCG. Å andra sidan, om du anger följande brokercheck .finra.org / och skriver Santos Capital Group i sökmotorn kommer du att kunna se de registrerade mäklare som ingår i Folionet -teamet och SCG.

  För alla ändamål är Folionet en kommersiell förlängning av SCG. Av denna anledning har våra kunders portföljer, både SCG och Folionet, samma garantier och regleras enligt exakt samma lagar och institutioner. Den enda skillnaden ligger i varumärket, enbart som ett affärsändamål.

  Dessutom, när vi arbetar i USA kan vi inte erbjuda CFD: er eftersom de är olagliga i det här landet, så vi har bara aktier och ETF. Vi erbjuder kontant- och marginalkonton och våra användare kan hitta oss på Instagram, Youtube och vår webbplats.

  Tack så mycket.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Fidel de Folionet, men varför investera med Folionet, är det inte möjligt att investera direkt med Santos Capital Group? Utöver detta kommer den amerikanska regleringen från Santos Capital Group, inte Folionet, eller har vi missförstått detta?

   hälsningar

 10. Juli svar

  Hej, jag skickar dig den här länken som jag hittade där de tydligen är reglerade och deras varumärke är Folionet:

  uspto. rapport / företag / Santos + Capital + Group + LLC

  Dessutom skickar jag dig en annan länk där det ses att de har granskats av ett offentligt redovisningsföretag och där visar de sitt saldo i slutet av 2019. De har i tillgångar mindre $ 500 XNUMX, det verkar för mig att det är lite och att kanske gör dem riskabla.

  sek. rapport / Dokument / 0001674055-20-000001 /

  Vänligen granska det och om du kan berätta för oss om du fortfarande tycker att det är en riskabel mäklare eller inte? Jag skulle investera med dem men jag började undersöka detta.

  tack

  juli

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Julio, men ingenstans nämner de Folionet på SEC-webbplatsen, för den andra webbplatsen verkar vara tvivelaktig. Det ser fortfarande ut som en oreglerad mäklare.

   hälsningar

 11. Rafael svar

  Hej, vad som händer är att folionet inte är ett företag som sådant utan ett varumärke som tillhör ett företag som är vederbörligen registrerat i USA som Santos Capital Group LLC som har sin registrering i SEC och är medlem i FINRA och SIPC

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Rafael, vi förstod inte ditt meddelande om Folionet, vilket märke tillhör det? Varför då inte investera direkt med det reglerade företaget? Skicka oss länken till förordningen för att kunna verifiera vad du säger, eftersom vi inte har kunnat hitta den påstådda regleringen av Folionet.

   hälsningar

 12. Anfer svar

  God kväll, leta efter länkarna som anges med "slumpmässiga" från SEC och SIPC, lämnar Santos Capital Group Llc. Men det finns ingen FINRA -länk. Och vilken relation har detta företag med FOLIONET? är detta bara handelsnamnet? Borde inte posterna stå under det namnet?
  Ursäkta min okunnighet är en uppriktig fråga. Tack

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Anfer, vi tror att Folionet är en oreglerad mäklare, annars bjuder vi in ​​en företrädare för företaget att ange dess reglering.

   hälsningar

 13. Daniela gräser svar

  Hej! Jag är en Folionet-kund och det rekommenderas starkt. Om du kontrollerar webbsidan längst ner noga verkar det som om de regleras av FINRA, SIPC och SEC i USA.

  De bör kontrollera informationskällorna väl, eftersom alla mäklare som är verksamma i USA måste vara registrerade under dessa institutioner.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Daniela, kan du berätta regleringsnumret? Vi kunde inte hitta eller verifiera det.

   hälsningar

   • Slumpmässig svar

    Från SEC

    sek. rapport / CIK / 0001674055

    SIPC

    sipc .org / list-of-members / S

    • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

     Hej slumpmässigt, vi kunde inte se på någon av de webbplatser som Folionet-webbplatsen nämner.

     hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *