Kommentarer om Foptrade
I denna avdelning vi analyserar mäklaren Foptrade (kallas även av namnet: foptrade.com), är en mäklare av Forex y CFD. Rekommenderas Foptrade verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om Foptrade ✅, påståenden, klagomål 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är det foptrade ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Foptrade nämner vara del av: Turbo Trading Limited.

S När det gäller din läge, nämner mäklaren att den är baserad på Vanuatu. Enligt meddelanden från tidigare Foptrade -anställda ligger mäklarkontoret på Paseo de reforma 250 torre B, 17: e våningen (men de väntar på dig på 7: e våningens reception), Mexiko.
 
❌ Om vi ​​analyserar mäklarreglering, Nämn inte ingenting om att vara en reglerad mäklare eller dess reglering.

UPPMÄRKSAMHET: Foptrade är en mäklare INTE REGLERAD. ⛔

 
📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

Kontotyper | Investeringsplattform

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Foptrade noterar vi att det erbjuder 4 olika typer av konton: Mikrokonto, klassiskt konto, premiumkonto och VIP -konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Micro-konto: Personlig kontohanterare, 24-timmars service och support, e-böcker och utbildningsvideor, professionella live-handelssessioner, strömmande nyheter och marknadsanalys.

Klassiskt konto: Personlig kontoansvarig, 24-timmars service och support, e-böcker och utbildningsvideor, levande professionella handelssessioner, strömmande nyheter och marknadsanalyser, exklusiv daglig analys.

Premiumkonto: personlig kontohanterare, service och support dygnet runt, e-böcker och utbildningsvideor, professionella livehandelsessioner, strömmande nyheter och marknadsanalyser, exklusiv daglig analys, automatiserade handelssignaler, avancerade algoritmiska handelsverktyg.

VIP-konto: personlig kontoansvarig, service och support dygnet runt, e-böcker och utbildningsvideor, professionella livehandelsessioner, strömmande nyheter och marknadsanalyser, exklusiv daglig analys, automatiserade handelssignaler, avancerade algoritmiska handelsverktyg, individualiserad expertrådgivning, licensierade tillgångshanteringstjänster , exklusiva affärsvillkor VIP -kampanjer.

Foptrade kontotyper
Foptrade kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Foptrade erbjuder är: MT4-plattform.

Resurser | Hemsida

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Foptrade tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Foptrades webbplats
Foptrades webbplats

Foptrade ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: en kort förklaring om de produkter du erbjuder, nyheter, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

🌐 Annan information om Foptrade 🌐

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: foptrade.com

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på Foptrade. Vi utför denna granskning och bedömning, på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker om att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar hos ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på Foptrade ⬅️

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Foptrade är det trovärdigt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? Analys 2021

 
❌ Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vara försiktiga, eftersom det är en mäklare som inte är reglerad och ligger i ett mycket osäkert land för denna typ av åtgärder. Dessutom, när vi letar efter recensioner om Foptrade hittar vi många som är negativa och varna för denna mäklare. ❌
 

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

 
⛔ Uppmärksamhet ⛔ : Vi har fått meddelanden från kunder som försäkrar det Foptrade fungerar tillsammans med Lager24, en mäklare med många klagomål mot honom anklagad för att bedra sina kunder.VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
 
Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet? 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

Vad tycker du om Foptrade? Vad har du haft för erfarenhet?

Annonsera med oss

41 kommentarer om «Foptrade: Betyg och kommentarer»

 1. Erwins väggar svar

  Min erfarenhet ÄR EN BLUFFÄR
  - Först bad de mig öppna med 1000 usd de ringde mig dagligen
  – Mäklaren gav mig mina biljetter enligt en fundamental analys, det fanns ingen analys, det tog två månader för mig att förlora pengarna
  – Då svarar de dig inte, de säger att det var min andra mäklares fel men att om jag satte in 1000 usd mer skulle de få tillbaka mina pengar hahaha
  – och om era kontor är under renovering kan jag känna igen dem som besökte mig
  - definitiv BLEDRIGER

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Erwin, nu har vi fått adressen till dessa bedragare och vi kan gå till deras kontor för att kräva våra pengar och ta bilder på arbetarna så att alla kan sätta ett ansikte mot dessa brottslingar.

   Dess adress är Paseo de reforma 250 tower B, 17th floor (Mexico city, Mexico) men de väntar på dig i receptionen på 7: e våningen, de har 3 nivåer med sina anställda, se adress HÄR.

   Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte dem pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Roberto Lopez svar

  Jo, jag är inne, de kommer att säga "du föll i fällan", sanningen var att jag inte visste att den fanns förrän just i år (där de fick mitt nummer, vem vet), men skriv in och om jag kunde få ett belopp , ange Hårda straffavgifter för investeringen de ber om (1000 dlls), allt gick bra tills tyvärr på grund av inflationen och andra av EUR, den japanska yenen och dollarn, förlorade jag allt, de berättade om enligt risken avdelning (de pratade med mig dagligen, jag hatar samtalen men tolererar det väl, till slut var de dagliga samtalen inte produktiva), för att kommentera situationen som jag presenterade och berätta för mig att jag var tvungen att sätta in mer för att undvika förlusten (vilket jag applåderar när jag är på utkik), men som de nämner det är det som att be om 500 pesos för dem, det vill säga kommentera att du sätter in 10000 500 dollar eller åtminstone 1000 dollar för att lösa det, jag vet inte om jag har fel men då kunde jag knappt betala XNUMX dollar för att kunna investera och få pengarna att fungera, deb Jag tänkte sätta in mer (vet inte om jag har fel eller inte), men i samtalet bad de om en lösning på den redan, vilket är något långsamt enligt mig eftersom man måste se att man har att flytta, sluta betala och så vidare.

  Från fredag ​​till måndag tappade jag lite mer än hälften (jag hade 1185 dlls) och i tisdags vaknade jag med 45 dlls, idag är det noll, det kanske är mitt fel för den dåliga hanteringen men då gjorde jag vad de rekommenderade, nu Jag är så mycket Det är lusten att markera dagligen och ta tid (något som jag knappt har eller jag har det väldigt mätt, eftersom jag har ett jobb som är som 5 tjänster i ett enda kontrakt och dessutom ägnar jag mig åt att ge hälsokonsultation, undervisning med några få ord och förutom att jag jobbar själv), vad jag går till om de ska ringa dig dagligen är minimalt för att varna dig för att nämnda valuta inte är särskilt säker och att jag bättre inte prioriterar den , jag förlorade $ 21,560 XNUMX pesos, det kan vara mitt fel, ja, det kan också vara systemets fel eller vad som helst, men jag försöker inte skylla på, utan ett uselt system eftersom det från början borde ha stått "de där valutorna hantera dem inte så mycket, för det är väldigt instabilt", i sig, och just nu har de inte ringt mig och de kommer inte att vara ärliga.

  Jag mådde bättre när jag hanterade krypto på mitt eget sätt (jag kunde inte göra mer med dem eftersom de är mer dedikerade till FOREX och investeringar i Amazon och andra), jag rekommenderar inte att gå med i denna pod i foptrade, det värsta är att de inte lyssnar när du nämner dem "Betalningen eller insättningen går inte ut eftersom jag vet vad jag har på nämnda konto", om de hade sagt till mig "hantera inte pengarna för idag förrän det du sätter i arbete stabiliseras ", men inte ens det, idag ligger jag kvar på noll på din sida, jag nämnde att hantera krypto men varken ville eller ville de engagera sig. Hur som helst, jag föreslår inte att gå med.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Roberto, nu har vi adressen till dessa bedragare och vi kan gå till deras kontor för att kräva våra pengar och ta bilder av arbetarna så att alla kan sätta ett ansikte mot dessa brottslingar.

   Dess adress är Paseo de reforma 250 tower B, 17th floor (Mexico city, Mexico) men de väntar på dig i receptionen på 7: e våningen, de har 3 nivåer med sina anställda, se adress HÄR.

   Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte dem pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. AMV svar

  Den här sidan har hjälpt mig mycket att undersöka dem. När de ringde tillbaka från Foptrade bekräftade jag det som sagts här. När säljaren, en viss "Vanessa", betedde sig väldigt aggressivt när de kommenterade att de hade ett dåligt rykte på internet. Hon låtsades vara kränkt eftersom jag enligt henne ifrågasatte ryktet om hennes och hennes företag som "mäklare", vilket annars är absolut giltigt. Det slutar med att jag säger till mig själv att "hon hade studier" när hon inte längre kunde argumentera, höjde rösten och inte visade någon professionalism.
  Tack för informationen på denna webbplats.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej AMV, ja, tyvärr anställer de folk utan någon typ av studier eller empati som skulle sälja sin familj för några dollar, det är en skam men det är så.

   Hälsningar.

 4. Annan anonym svar

  God morgon,
  Jag pratade precis med en finansiell rådgivare som heter Brenda Rodriguez, hon involverar dig fortfarande att berätta att de är de största experterna på planeten inom traditionella finansiella investeringar, eftersom jag igår var i kontakt med den här personen bjöd han in mig att göra min registrering i Foptrade .com, jag var tvungen att avsluta samtalet eftersom jag fick ett samtal till ett möte från kontoret, vi kom överens om att han skulle ringa mig idag, men det gav mig tid att undersöka mer i detalj om hur dessa personer agerar och om risken att göra investeringar med ett telefonsamtal representerar ..., för Gud!, en sak är att praktiskt taget allt kan lösas med applikationer och på ett distanserat sätt, onlineköp, administrativa procedurer, juridiska procedurer, onlineklagomål, medicinska procedurer, även medicinska konsultationer etc. men det andra är att flytta dina ekonomiska resurser och sätta in dem till ett onlineföretag, som du inte vet mer om (jag ser att det finns en förmodad adress i Reforma men jag skulle inte komma in i varggrottan, och framförallt satsa min $$$) , och uppenbarligen som säljare kommer dessa människor att berätta för dig att de är bäst i världen och att allt är säkert. Jag förtydligade ärligt att genom att inte hitta regulatorisk registreringsinformation hos finansministeriet eller National Banking and Securities Commission i Mexiko, slutar foprate med att vara ett ICKE REGLERAD bolag I MEXICO, så om du gör en insättning hos dem kan de enkelt försvinna eller avbryta eller flytta dina resurser från ditt konto, och var finns det bevis för dina transaktioner? När jag kommenterade ämnet till den här personen, hamnade han i en väldigt pedantisk plan, han blev kränkt och slutade med att hävda att de som tror att de vet mer än de är människor som hon inte arbetar med (det fick mig att tänka på det dags, att den här tjejen behöver en spegel, hahaha), och jag tackade henne (jag vet inte vad, men i slutändan är jag tacksam) och la på.
  Så jag berättar om min erfarenhet. OM DU INTE VET MER OM DITT LANDS TRADITIONELLA FINANSIELLA MARKNAD, OM INTE, SLODA INTE DIN TID OCH PENGAR PÅ DESSA FÖRETAG... .. som, på grund av kommentarerna från communityn på denna sida, inte är positiva.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Another Anonymous, nu har vi fått adressen till dessa bedragare och vi kan gå till deras kontor för att kräva våra pengar och ta bilder av arbetarna så att alla kan sätta ett ansikte mot dessa brottslingar.

   Dess adress är Paseo de reforma 250 tower B, 17th floor (Mexico city, Mexico) men de väntar på dig i receptionen på 7: e våningen, de har 3 nivåer med sina anställda, se adress HÄR.

   Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte dem pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 5. Jose Agustin Escobar Moguel svar

  Hej, god eftermiddag, jag ÄR José Agustín och jag investerade 7500 dollar, jag kunde inte göra ett enda uttag och min "mäklare" svarar nu inte på mig, hur kan jag få tillbaka mina pengar.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Jose, nu har vi fått adressen till dessa bedragare och vi kan gå till deras kontor för att kräva våra pengar och ta foton av arbetarna så att alla kan sätta ett ansikte mot dessa kriminella.

   Dess adress är Paseo de reforma 250 tower B, 17th floor (Mexico city, Mexico) men de väntar på dig i receptionen på 7: e våningen, de har 3 nivåer med sina anställda, se adress HÄR.

   Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte dem pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Carlos, vi hoppas att polisen kommer att besöka dig snart, du måste lämna in många klagomål så att de går och demonterar operationen, alla säljare är medbrottslingar till brottet eftersom de mycket väl vet att de lurar människor, de vet att de rånar dem eftersom de har tränats för det. Snart alla i fängelse vilket är där de borde vara.

   Hälsningar.

 6. Anonym svar

  Hej, hur man säger det ... .Jag arbetade med dem och det enda jag kan säga är att NOOOO insättning, ignorera dem.

  De ligger i Mexiko på Paseo de reforma 250 Torre B, 17: e våningen, men de väntar på dig i 7: e våningens reception.

  de har 3 nivåer med sina anställda.

  1: a nivån: canvas, ansvarar för att kontakta människor som säger grundläggande information som närvaro på internationell nivå i mer än 56, total kontroll över sina pengar etc, länder, i princip mycket sammanfattad kontroll, de ger dig inte mer information eftersom enligt vad de säger till dig De kommer att skicka dig ett e -postmeddelande med information om företaget, men i själva verket skickar de dig ingenting, det är bara en krok att kontakta dig och få information från dig eftersom brevet beskrivs i din arbetserfarenhet, så om du är ingenjör och har ett byggföretag för dem betyder det att du har pengar, så du är en kandidat för att bli märkesvaror och få pengar av dig.

  2: a nivån: försäljning, där de ansvarar för att övertyga dig om att investera hos dem, de förklarar mycket kort hur du kan tjäna pengar på företag du känner som tesla, apple, amazon, etc., de tar dig till investin för att visa data och mer än ingenting "värm upp" eller bli upphetsad så att du är intresserad, då tar de dig till deras fop -handelskonto för att öppna ett konto hos dem och förklarar internt hur det fungerar, i slutändan berättar de om en investeringsportfölj , i Som berättar att du kan få en avkastning på mellan 8% och 15% på månadsbasis, förklarar de hur mycket du skulle tjäna under din första månad med att investera med dem, de talar underverk om verksamheten så att de övertygar dig och investera med dem. De förklarar tjänster, som är tre, ett transaktionskonto som fungerar som din mobilbank, Mt3 -plattformen och råd som är som "företagets mervärde" där en rådgivare är i kontakt 4/24 för att berätta vid vilken tid är bra att köpa eller sälja tillgångar, i princip din mästare i investeringar

  Tredje retention: detta är den del när du redan har gjort en insättning, din rådgivare kontaktas som tar dig i handen för att förklara investeringsfrågan, syftet med detta är att "värma upp" kunden där de får honom att tjäna mycket pengar så att de sedan förlorar, men eftersom personen är väldigt upphetsad sätter de in igen för att de tror att det inte kommer att hända igen, men det är inte, vad de vill är att få så mycket pengar som möjligt,

  De anställer personer som inte har några studier som i många fall inte ens slutade gymnasiet, människor som söker ett jobb där de tjänar pengar och kan lära sig då; glada överens om att arbeta med dem, de vet inte om ämnet, de ger bara en mycket kort 1 veckas utbildning där de förklarar en kort sammanfattning av företaget, där de enligt dem är belägna i 56 länder och att de är regleras av FCA och KPGA peri är inte sant, de har bara närvaro i ett fåtal länder, bland dem Mexiko och Kuba (som var där jag träffade människor som arbetar för företaget) kvarhållningsområdet är i Österrike (enligt) där de skicka killarna som redan har varit i försäljning under en lång tid Enligt företaget är det från London England, men jag vet inte personligen om det är så.
  De är ett mäklarkonglomerat bland dem här foptrade.com, stocks24.com etc, men ingen är reglerad, det fanns tider som vi markerade med namnet fop trade och samma dag sa de att vi skulle markera namnet på stocks24. com bara för att, utan föregående förklaring,

  En annan viktig sak att tänka på är också att många byter namn, det här är Diego Hernández, Ulises Castañón, etc., de flesta utgör ett namn, och förresten jag träffade Sofía Castillo Mondragón, hon är en väldigt snäll och mjuk -talad tjej, jag slutade bara på grund av stressen, eftersom de utnyttjar dig inuti eftersom de har en idé, de påminner dig om din mammas namn varje dag, målet för varje rådgivare är att sätta 2,000 usd i månaden i deposition, om du inte nå målet de förnedrar dig inför alla, och i vissa fall får du sparken.
  Jag är ledsen att ge den här typen av information, men jag arbetar med dem och jag vet hela processen med dem internt, jag började arbeta med dem sedan jag studerade ekonomi och jag var intresserad av detta ämne, men jag insåg att de inte var reglerade och bedrägerierna som de har, bara de senaste 5 månaderna med dem, INTE GÖRA INSÄTTNINGAR, de kommer att vilja excitera dem och de kommer att ge exempel på banken de arbetar med, och som enligt ingen mäklare kan använda mt4 och de uppfinna eller ge dig exempel alla med anledningen till att du också sätter in de själva skapade sina egna sidor som pratade bra om sig själva, men ignorera dessa sidor, ignorera dem.

  Slutligen, var inte oförskämd mot rådgivarna, de vet inte och även de vet inte vad de gör, de vet inte om ämnet, det är därför de arbetar där och uthärdar förnedringarna som de går igenom, allt på grund av behovet som de flesta har. Jag vidarebefordrar informationen för att undvika stöld av pengar.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Anonym, TACK FÖR ATT DU SKRIVAR DENNA VIKTIGA INFORMATION om FOPTRADE !!!, Nu har vi fått adressen till dessa bedragare och vi kan gå till deras kontor för att kräva våra pengar och ta bilder av arbetarna så att alla kan se dem kan lägga ett ansikte för dessa brottslingar.

   Dess adress är Paseo de reforma 250 tower B, 17th floor (Mexico city, Mexico) men de väntar på dig i receptionen på 7: e våningen, de har 3 nivåer med sina anställda, se adress HÄR.

   Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte dem pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 7. VICENTE ALVAREZ ARENAS svar

  BRA EFTERMIDDAG …… .JAG GÅR IN MED DEM MED FOPTRADE .. JAG HAR MED DEM 20 TUSEN DOLLAR… DE HAR SATT MIG 1: a $ 3,100.00 2 10,400.00: a. $ 3 40,400.00 15: a. $ 5,000.00 XNUMX med en skillnad på XNUMX dagar ... pressar mig att sätta in mer ... !!! Jag sa till honom att det är väldigt kort tid ... senare antydde jag att jag skulle kunna lämna ... han svarade att han inte kunde för att han skulle ta ut $ XNUMX dollar ... som han inte kunde ta ut omedelbart .. . men om det kunde göras med mer tid och stänga investeringarna. Vad jag kan göra…???

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej VICENTE, du måste få tillbaka dina pengar, tack för att du kommenterar Foptrade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 8. Ross svar

  Hallå
  De ringde mig från FOPTRADE, jag vet inte vem som gav dem mitt nummer och de vill att jag ska investera, men att veta att de är i VANATU och tack vare deras kommentarer vet jag att de är SCAMMERS, faller inte!

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Ross, tack för att du skrev.

   Hälsningar.

   • upphör svar

    Jag har bara 3 veckor med dem, jag ser att de inte kommer att ge mig mina pengar ... .grrrrr ... !!!!

    • Rekommenderade mäklare svar

     Hej Cesar, tack för att du kommenterar Foptrade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

     Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

     Hälsningar.

 9. Brian svar

  Hej, jag har lite pengar med dem, många problem att ta ut, de ger mig inte mina pengar, dessutom ber de mig om en större investering och de föreslår till och med att skaffa skuld och jag gillade inte det här längre .. några förslag ?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Brian, tack för att du kommenterar Foptrade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 10. ANA svar

  Hej gemenskapen, om jag gick in med Foptrade tog jag redan ut pengar en gång, nu ber de mig om mer pengar för att göra en större investering och det är här jag är lite rädd för att rådgivaren säger åt mig att leta efter alternativ (skuld) för att gå in i denna investering ... jag är förvirrad för om jag hade arbetat bra med dem ..

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej ANA, tack för att du kommenterar Foptrade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 11. Gerardo Trujillo svar

  Jag har precis blivit kontaktad och jag hoppas att det inte är för sent att få tillbaka mina pengar. Rådgivaren som deltog i mig heter Sofía Castillo Mondragón och jag har två nummer där han ringde mig. Hade jag läst dina recensioner innan hade jag inte kommit in och skickat dokumentation. Jag hoppas att jag kan få tillbaka mina pengar.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Gerardo, tack för att du kommenterar Foptrade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 12. Clau d svar

  God morgon, tack för kommentarerna om foptrade eftersom de ringer mig för att investera. Jag gjorde en registrering på en investeringswebbplats, då ringde de mig från foptrade men eftersom jag naturligtvis är misstänksam mot dessa saker bestämde jag mig för att först leta efter lite information eller kommentarer om mäklaren och väl säga med er alla. Vilken mäklare kan du rekommendera som är bra?

  Hälsningar.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Clau, du kan kolla detta LÄNK och bestäm vad som är ditt bästa alternativ.

   Hälsningar.

 13. Rodrigo svar

  Kära, tack så mycket till dem som tog sig tid att lämna din kommentar, jag var på väg att sätta in mina 3.000 XNUMX hos foptrade men jag ser att det finns ett allvarligt regelproblem och eftersom det har alla negativa kommentarer är det bättre att inte investera en enda penny.

  God dag till alla!

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Rodrigo, tack för din kommentar om Foptrade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 14. Anton svar

  Hej, i grund och botten kan jag inte ta ut mina pengar eller vinster ,, MT4 utan faciliteter och annat snack från rådgivaren, jag skrev in med det klassiska kontot och sådant ,, att 24 timmars support fungerar tills du tar ut dina pengar.
  Jag har allvarliga ekonomiska problem för att klara det här.
  Anton.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Anton, tack för att du kommenterar Foptrade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 15. Kenneth svar

  Denna Marco ringde precis till mig och han insisterar på detta om MT4, jag undersöker dem bara och läser detta, tack för dina kommentarer, nu när jag ringer igen måste jag säga till dig att handla med din mamma, haha.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Lalo, tack för att du kommenterar Foptrade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 16. Lalo svar

  En viss Marco markerade mig med nummer 55 85262529, han frestade mig med en avkastning på upp till 20% per vecka, vilket verkade overkligt för mig. Jag följde spelet och någon gång gav det mig självförtroende, men jag bestämde mig för att undersöka mer om deras plattform och det finns inte mycket information, jag träffade dig för att läsa om dem.

  De har en användare på YouTube med 2 prenumeranter och bara en video, där deras simulator visas!
  youtube .com / channel / UC26hdDYMQ1EXVfr0J8-ZSHg / om
  Din video
  youtube .com / watch? v = nQdNuJh1jxQ

  Instagramkontot är detta
  instagram .com / foptrade /? hl = sv ÖGON DE HAR ENDAST EN FÖLJARE

  Din Facebook
  facebook .com / Foptrade-rese% C3% B1as-103387402001539

  För mig är det en bluff där de har en simulerad mäklare, inget mer.

  Hälsningar!

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Lalo, tack för att du kommenterar Foptrade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 17. Gustavo svar

  Hej, jag har haft problem med detta företag och jag kan inte dra mig tillbaka, jag behöver hjälp

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Gustavo, tack för din kommentar om Foptrade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

  • Sigifredo Leal svar

   Jag lade pengar med dem först, strax efter att de bad mig skaffa skuld och tyvärr gjorde jag det och nu visar det sig att jag nästan tappade allt och de vill att jag ska lägga mer för att återställa det som är negativt. De insisterar mycket och de övertygar dig och vid tiden för timmen kommer deras förmodade investeringar alltid ut med negativa siffror och de ber om mer och mer. En Javier Maldonado brukar markera mig och en Alejandro León för att berätta för mig att om jag inte lägger mer, kommer jag att förlora allt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *