Bux mäklare
Kommentarer om Foptrade

Analys på Foptrade

➡️ I det här avsnittet kommer vi att analysera foptrade (kallas även med namnet: foptrade.com), är en Forex- och CFD-mäklare. Rekommenderas Foptrade verkligen att göra en investering? Är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att avgöra det.

sedan hittar du följande: åsikter om Foptrade ✅, påståenden, klagomål, erfarenheter, analys av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och viktigast av allt: Är Foptrade en säker sida? ⛔ Kan vi lita på det här företaget? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

 • Foptrade nämner att vara en del av: Turbo Trading Limited.
 • Angående din plats, företaget är baserat i Vanuatu. UPPMÄRKSAMHET: Vi har fått information om att ditt riktiga namn och ditt riktiga huvudkontor (varifrån du ringer) finns i nästa adressPaseo de reforma 250 torn B, 17:e våningen – Polanco, Polanco IV Secc, Cuauhtémoc, 06600 Mexico City, CDMX, Mexiko – De väntar på dig i receptionen på 7:e våningen, de har 3 nivåer med sina anställda: 1:a nivån: canvas, 2:a nivån: försäljning, 3:e nivån retention.
 • Om vi ​​analyserar din säkerhet, noterar vi att Foptrade inte har någon typ av reglering.

UPPMÄRKSAMHET: Foptrade är en mäklare INTE REGLERAD.

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfylla mycket stränga krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper som Foptrade erbjuder, i det här fallet observerar vi att det erbjuder 4 olika typer av konton:

 • Micro-konto: Personlig kontohanterare, 24-timmars service och support, e-böcker och utbildningsvideor, professionella live-handelssessioner, strömmande nyheter och marknadsanalys.
 • Klassiskt konto: Personlig kontoansvarig, 24-timmars service och support, e-böcker och utbildningsvideor, levande professionella handelssessioner, strömmande nyheter och marknadsanalyser, exklusiv daglig analys.
 • Premiumkonto: personlig kontohanterare, service och support dygnet runt, e-böcker och utbildningsvideor, professionella livehandelsessioner, strömmande nyheter och marknadsanalyser, exklusiv daglig analys, automatiserade handelssignaler, avancerade algoritmiska handelsverktyg.
 • VIP-konto: personlig kontoansvarig, service och support dygnet runt, e-böcker och utbildningsvideor, professionella livehandelsessioner, strömmande nyheter och marknadsanalyser, exklusiv daglig analys, automatiserade handelssignaler, avancerade algoritmiska handelsverktyg, individualiserad expertrådgivning, licensierade tillgångshanteringstjänster , exklusiva affärsvillkor VIP -kampanjer.

La plattform att fungera som Foptrade erbjuder är: Metatrader 4.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för handlaren som Foptrade tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som ges på hemsidan kan vara en stor fördel för mäklaren.

Foptrades webbplats
Foptrades webbplats

Foptrade tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: en kort förklaring om de tjänster den erbjuder, avsnittet med vanliga frågor, inte mycket mer.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information foptrade

 

🔻 Vi kommer att lämna lite mer information om du vill kontakta företaget, eller se dess hemsida själv. 🔻

 • 🌏 Webbplats: foptrade.com
 • 📞 Telefonnummer: har inte
 • 📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi recenserar Foptrade. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Värdering på foptrade

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tror vi att Foptrade-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2022 ⭐

❌ Efter att ha undersökt det råder vi dig att iaktta försiktighet, eftersom det är ett olagligt företag, tydligt etablerat för att ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är inte särskilt transparent, eftersom det inte erbjuder juridisk information, det visar inte data om dess registrering och det saknar också reglering (oreglerat företag). ❌


Kort sagt: Det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

UPPMÄRKSAMHET : Dow500, Turbohandel, foptrade, Dow300, Dowbroker, FinansCenter, Enkelt 500, SMINVEST, Omfattningsmarknader, TechInvest, DowTrade y DowFx, alla dessa webbplatser tillhör eller är nära besläktade med Turbo Trading Ltd, ett företag olaglig ligger i Mexico City, som har ett stort antal klagomål mot sig för alla bedrägerier som begåtts. VI FÖRESLÅR EXTREMT FÖRSIKTIGHET


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Foptrade? Vad har du haft för erfarenhet?

 


Bux mäklare

Annonsera med oss

73 kommentarer om «Foptrade: Betyg och kommentarer»

 1. raul svar

  Idag, den 28 mars 2022, kommunicerade en Foptrade-mäklare som hade givit mig råd om mitt konto med mig och berättade att jag förlorade min investering på mer än 6 tusen dollar sedan kriget mellan Ryssland och Ukraina kollapsade investeringar. Tidigare dagar var han mycket insisterande på att jag skulle lägga in $3,000 30 usd (tre tusen dollar) på honom så att han skulle få mer vinst. Idag säger han till mig att om jag vill återställa mitt konto måste jag sätta in $3,000 XNUMXusd (tre tusen dollar) på mindre än XNUMX minuter om jag inte förlorar allt. Han säger till mig att jag är ansvarig för kontot, när han sa till mig att han skulle ta hand om kontot och vi skulle undvika risker. Jag förlorade allt.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Raul, tack för din kommentar om Foptrade. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. ANONYM svar

  Hej, jag har ny information, Joshua och Guillermo tar bara hand om sina favoriter på kontoret och de dricker sin personal full varje fredag. Jag hittade även namnet på en ny person som heter Susana, som är ansvarig för att lokalisera offren (potentiellt Det är sant att hon går och lägger sig med alla, annan information vi hade är att alla hennes chefer har problem med drogberoende, en av dem heter Mauricio, som är den som säljer dem, han är en kvinnohatare som trakasserar alla som anländer, det finns också systemhanteraren som heter Yadir som inte gör något inne på kontoret.
  Förresten, nästa vecka kommer de att ladda upp en ny chef som heter Fredy Pacheco som är ansvarig för att utbilda de nya cheferna i hur man kan lura nästa offer, som säger att han var på kontor i Europa tillsammans med ägaren som heter sådan och hans fru Florencia, var mycket försiktig med detta företag och en stämningsansökan tas upp som håller på att godkännas, i nästa meddelande lämnar jag kontakterna till dig för att hjälpa offren för dessa föraktliga varelser

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej ANONYM, DIN INFORMATION ÄR UTMÄRKT, VI VÄNTER PÅ FLERA KOMMENTARER!!!. Tack för att du kommenterar Foptrade. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. Alexander Lucas svar

  TACK TACK! JAG HÄNDE PÅ ATT SÄTTA IN DEM, DE PRESSADE MIG OCH JAG HÄNDE PÅ ATT SÄTTA IN EN VÄLDIGT STOR MÄNGD PENGAR TILL FOPTRADE, VÄNNER RÄDDAR MIG. TACK SÅ MYCKETSSSSSSSSSSSS

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Alejandro Lucas, tack för din kommentar om Foptrade. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. Alexander svar

  Hej, jag satte in pengar med dem via ett kreditkort, hur kan jag få tillbaka dem?

 5. anonima svar

  Ny information
  Jag har forskat mer om dessa personer genom andra kontakter, arbetare, tidigare anställda och kunder och jag har viktig data
  Regissören heter Guillermo Efrén Hernández och biträdande direktör är Joshua Duran så jag hittade dem på facebook
  Enligt vad jag undersökte är de ledare för den platsen
  Sättet de anställer är via anställningssidor och den som intervjuar dig heter Dennis, som för övrigt inte har den minsta aning om hur man gör en intervju. Hon får dig att skriva på ett kontrakt där du praktiskt taget avsäger dig dina rättigheter, det här företaget ger dig inte socialförsäkring eller löner eller någon form av förmån
  Sedan skickar de dig till en utbildning med Eduardo, han är tränare för den första modulen eller nivån som är canvas, där tar de anställda den första kontakten
  Sen tränar de dig igen, i det här fallet en tjej som heter Verania som förresten är flickvän till chefen på företaget är en tjej som är 20 år och inte har den minsta aning om att det är en träning kan du se att inlägget är för rent vackert ansikte
  När du äntligen kommer till golvet tilldelar de dig en manager Deidamia Diego Fredy Daniel Paola Cristian Mauricio Alexis Esteban och Kevin som för övrigt är de mest förnedrade i hela rummet
  Sanningen är att man går in med hopp om att tjäna pengar och ha en bättre livsstil eller att kunna ha det bättre ekonomiskt. De säljer dig idén att du kommer att tjäna mycket pengar där och att faktiskt cheferna och cheferna tjänar miljoner.Jag TROR uppriktigt INTE DET eftersom de varje dag sanktionerar sina chefer och mäklare, de är dagsböter vars pengar från vad jag såg och de har bekräftat, att samma pengar slutar överlämnas till cheferna själva! Jag tror att om de verkligen tjänar så bra så skulle de inte behöva stjäla från sina egna arbetare, det finns inget annat sätt att säga det. Den platsen tvingar dig att alltid stanna sent, arbetstid över 12 till 15 timmar och utan extra lön. Vid många tillfällen betalar de dig inte ens för dagen även med de extra sanktioner som de vill utsätta dig för. där förödmjukar de alltid alla, de får dig att tro att du inte kommer att hitta något bättre att de inte har kapacitet och att det här jobbet är det bästa som kan hända dig i livet när det i sanning är tvärtom, de stjäl från folk!!! Och sinsemellan, vilket är det värsta!
  Efter det kommer de att passera ett annat filter, när de väl får ett offer för en "klient" finns det ett annat område som heter complianses områdets chef heter Esmeralda och på samma sätt gissa vad, hon är en annan tjej som också är där på grund av sin vackra ansikte, hon är flickvän till den andra chefen Joshua Duran
  Den sista modulen som anställda och kunder kommer fram till är retention, som för övrigt inte finns på samma kontor som canvas och försäljning utan i ett helt oberoende, det är de som kommer att ansvara för att få alla möjliga pengar från dem !!
  Jag frågade mer om dem eftersom de i receptionen har berättat att många klienter går och att de själva ibland försöker varna dem, vi ser redan detta med myndigheterna eftersom en av dem har det fullständiga namnet på cheferna för det kontoret, kanske göra en stämningsansökan något människor som har blivit lurade av dessa bedragare kan göra

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Anonym, TACK SÅ MYCKET FÖR DENNA DETALJERADE INFORMATIONEN om FOPTRADE!Våra användare kommer säkert att uppskatta det. Nu har vi fått adressen till dessa bedragare och vi kan gå till deras kontor för att kräva våra pengar och ta bilder av arbetarna så att alla kan sätta ett ansikte mot dessa brottslingar.

   Dess adress är Paseo de reforma 250 tower B, 17th floor (Mexico city, Mexico) men de väntar på dig i receptionen på 7: e våningen, de har 3 nivåer med sina anställda, se adress HÄR.

   Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte dem pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 6. frederick paschal svar

  Hej god morgon, tack så mycket för kapitalåtervinningstjänsten. Sanningen är att jag hade blivit lurad av pengar som jag trodde var förlorade men jag har lyckats få tillbaka nästan alla pengar i sin helhet, tack så mycket.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Federico Pascual, Bra!!!, tack så mycket för att du meddelade oss, vi är mycket glada att du har uppnått det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mäklarna innan du litar på en, här har vi nästan alla, du kan läsa din recension.

   För andra som vill få tillbaka sina pengar, bör de försöka prata med vår chatt eller klicka på den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar och lycka till.

   • Javier H. svar

    Om jag investerade 260 tusen dollar med Foptrade och varje gång de informerar mig om att jag fortsätter att förlora mitt kapital och de säger åt mig att investera mer för att inte förlora, de är bedragare, hur kan jag få tillbaka mina pengar, vem kan jag vända mig till, hur kan jag stämma dem? hjälp mig snälla.

    • Rekommenderade mäklare. Com svar

     Hej Javier, tack för din kommentar om Foptrade. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

     Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

     Hälsningar.

  • anonym svar

   Hej Federico!
   Tjänsten du använde var mychargeback?
   Tyvärr ramlade jag också och jag har ganska mycket pengar med dem. Jag vill börja återhämtningsprocessen med dem.

 7. ANONYM svar

  Sättet som de fungerar på är komplett. Jag var på kontoret ett tag och jag vet att det är många som blir lurade av dem. 85 personer i månaden, vilka konton de frågar efter varje månad, de förlorar sina pengar , en del av deras livsbesparingar, andra pengar till sjukdomar eller deras barns studier, tänker att de ska tjäna mer pengar och i slutändan förlorar de allt.Jag vill säga till dem att jag inte håller med om vad de gör, det är inte i enlighet med mina principer, och de kan kontakta mig så att jag kan ge dem information om personerna som arbetar där och hur man kommer in. Jag vet från några av receptionisterna i byggnaden där de är att de inte ens betalar hyra och att till och med samma byggnad som de lurade att vara där finns råttor som inte ens räcker till kontor eftersom de har alla staplat och nu när byggnaden har blivit lurad för att inte betala hyra förstår jag hela området där kunder anländer och de intervjuade mig, det är snyggt att hålla på med utseendet, men inuti är det hemskt, allt är trasigt, de fungerar inteinte heller luftkonditioneringarna, jag pratar inte med folk i byggnaden för att de en dag ska låta alla kunder fråga efter vad som tillhör dem eftersom de behöver tillgång för att kunna passera –
  cheferna joshua och guillermo är huvudtjuvarna jag vet från chefer som jobbar där att det värsta är guillermo despot och arrogant de säger att nu skäller han nästan inte längre för hans flickvän som är hans assistent låter honom inte men innan de säg att han skrek åt dem väldigt fult och nu är det som skriker på dem Joshua lika despot som Guillermo jag såg ärligt talat aldrig Guillermo skälla men ja på Joshua och han skriker väldigt fult på dem han förödmjukar dem och slår dem bara inte för det skulle vara mycket men nästan
  de säger att joshua är guillermos chalan och att han behandlar honom som en katt för att han gör allt han säger till honom och ber honom att göra men jag var inte där tillräckligt länge för att veta om det är vdd men vilken typ av person gör de sakerna bara för att de beställer det Du måste vara en person utan eget beslut för att komma till det, tänk om du vet är att du ser att de är människor som känner mycket för att ha pengar och kanske inte ens har pengar, de måste leva i hus av laminat eller i grannskap alla fula eller hem De måste ha sina egna men det är pengar som stulits från andra människor och de vet att utanför det fjärde klassens kontoret är de ingen och de kunde inte få ett ärligt jobb eftersom de flesta av de som jobbar där slutade inte ens skolan. Kort sagt, jag hoppas bara att rättvisa skipas för dem. alla dessa människor och jag kan redan föreställa mig att de är gamla med ingenting eller i fängelse i alla fall, jag hoppas kunna lämna in klagomål mot dem eftersom jag har några namn jag skrev ner alla

  intervju: denis från mänskliga resurser
  utbildning: eduardo chef för ett annat område som är det som lokaliserar offren
  examen: smaragd från en avdelning som tydligen ber om dokument vad du än gör, skicka inget
  senare förklarade en tjej som jag inte minns hennes namn för oss om betalningarna
  chefer: deidamia, mauricio, paola, daniel, fredy, cristian, alexis, esteban, kevin, samtidigt förutsatt att de vet mycket men utanför vet de ingenting och skulle inte vara någon

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej ANONYM, TACK SÅ MYCKET FÖR DENNA VIKTIGA INFORMATION om FOPTRADE!Våra användare kommer säkert att uppskatta det. Nu har vi fått adressen till dessa bedragare och vi kan gå till deras kontor för att kräva våra pengar och ta bilder av arbetarna så att alla kan sätta ett ansikte mot dessa brottslingar.

   Dess adress är Paseo de reforma 250 tower B, 17th floor (Mexico city, Mexico) men de väntar på dig i receptionen på 7: e våningen, de har 3 nivåer med sina anställda, se adress HÄR.

   Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte dem pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 8. juli svar

  Tyvärr kom jag i kontakt med en viss Oscar Fonseca och en viss Tere Mercado. Innan jag satte in pengar ringde de mig upp till 5 gånger om dagen och när jag bad dem lämna tillbaka pengarna svarade ingen av de två råttorna mig helt enkelt längre. Telefonerna är Teres 5582605640 och Óscars är 5533811225

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Julio, nu har vi fått adressen till dessa bedragare och vi kan gå till deras kontor för att kräva våra pengar och ta bilder på arbetarna så att alla kan sätta ett ansikte mot dessa brottslingar.

   Dess adress är Paseo de reforma 250 tower B, 17th floor (Mexico city, Mexico) men de väntar på dig i receptionen på 7: e våningen, de har 3 nivåer med sina anställda, se adress HÄR.

   Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte dem pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 9. Samuel svar

  Det är bra att jag hittade dem, mellan igår och idag har de stört mig, de säger att de fick min data från CIE och de omsluter dig väldigt bra, jag skapade enligt demokontot och när de indikerade att jag behövde sätta in 1000 usd Jag sa till dem att jag inte tjänade det och att jag inte har det (det är sanningen), vid den tiden var jag upptagen och jag sa åt honom att ringa mig senare och lyckligtvis ringde de inte längre, och om de pratar, åt helvete, kontaktar de 5583778629 och 5553514960, förresten, leta efter information om din plats på din portal och det finns ingen data. Tack för att du meddelade mig och framför allt för att du hindrade mig från att hamna i en bluff.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Samuel, vi är glada över att ha varit till hjälp, tack för att du skrev för att kommentera din upplevelse.

   Hälsningar.

 10. Erik Santiago svar

  Jag kunde inte få tillbaka mina pengar och jag kunde inte ta ut

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Erik, nu har vi adressen till dessa bedragare och vi kan gå till deras kontor för att kräva våra pengar och ta bilder på arbetarna så att alla kan sätta ett ansikte mot dessa brottslingar.

   Dess adress är Paseo de reforma 250 tower B, 17th floor (Mexico city, Mexico) men de väntar på dig i receptionen på 7: e våningen, de har 3 nivåer med sina anställda, se adress HÄR.

   Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte dem pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 11. Francisco svar

  Det här är vargar i fårakläder. Jag handlade i Foptrade med dem som, med accenten av invånare i CDMX, identifierade sig med följande namn: Arturo Ayala (telefon 5616211540), Vanesa (5523546303) och Marco Báez (5571649689). De säger sig ha kontor på Paseo de la Reforma, i CDMX, mycket nära börsen. Det finns bland dem en kunskap om handlingar, företag och marknader som fungerar som en krok för att fånga deras offers uppmärksamhet. De talar aktie-, aktie- och värdepappersexperternas språk som Djävulen själv kan tala om Bibeln. Det finns en inlämning av nödvändiga dokument, uppenbart pappersarbete innan ett "compliance"-område och påstådda "etiska" standarder för registrering och investering i ett konto på Metatrader-plattformen. Allt blir rök. Efter att ha börjat med en initial investering på 1000 USD på Forex-marknaden fick personen med efternamnet Báez (en bluffproffs som hela tiden förnekar att han är en bedragare och som påstår sig ringa en från europeiska kontor i London eller Spanien) (efter att ha ringt mig nästan varje dag för att "råda mig" om att få "avkastning" som är större än 12 % per månad och en ackumulerad "vinst" på nära 3 5 USD) ökade jag investeringen till 1500 XNUMX USD. Mitt uppvaknande till verkligheten inträffade när jag (med "hjälp" av Báez själv) begärde ett uttag av XNUMX XNUMX USD av "intäkterna". Varken Báez eller de andra kumpanerna svarade på mina samtal, meddelanden och e-postmeddelanden när det ovannämnda uttaget helt enkelt lyser med sin frånvaro på mitt bankkonto.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Francisco, nu har vi fått adressen till dessa bedragare och vi kan gå till deras kontor för att kräva våra pengar och ta bilder av arbetarna så att alla kan sätta ett ansikte mot dessa brottslingar.

   Dess adress är Paseo de reforma 250 tower B, 17th floor (Mexico city, Mexico) men de väntar på dig i receptionen på 7: e våningen, de har 3 nivåer med sina anställda, se adress HÄR.

   Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte dem pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 12. Antonio svar

  De ringer utan tillstånd att använda mitt nummer, de är oförskämda och ingen bad dem om deras bedrägliga tjänster.
  De byter namn med några års mellanrum.
  De säger sig vara ett statligt företag.
  Eye total bedrägeri.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Antonio, nu har vi fått adressen till dessa bedragare och vi kan gå till deras kontor för att kräva våra pengar och ta bilder av arbetarna så att alla kan sätta ett ansikte mot dessa brottslingar.

   Dess adress är Paseo de reforma 250 tower B, 17th floor (Mexico city, Mexico) men de väntar på dig i receptionen på 7: e våningen, de har 3 nivåer med sina anställda, se adress HÄR.

   Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte dem pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 13. Anonym svar

  Jag är anonym.

  Jag jobbar med dem och jag vet att de är en bluff, de är inte reglerade och de har inte ens reklam som vissa andra Mäklare, gör inte insättning!!!!!!! De kommer att försöka övertyga dig men allt de berättar är inte på riktigt, de har flera företag som kallar dig vid namn, ett av dem är Fop-handel och ett annat Stocks 24 (https :// stocks24 .com/) är det av en slump att ser de lika ut??? De gör detta för att om klienten inte vill sätta in på en sida så gör de det på en annan... De har 4 sidor och ingen är reglerad, förutom att samma "rådgivare" byter namn...

  OCH SNÄLLA NÅGON SÄTT ETT KRAV SÅ SNART SOM MÖJLIGT !!!! så att dessa människor slutar lura och undersöker dem !! någon som har bevis på sitt bedrägeri !!

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Anonym, du säger att det finns 4 sidor, men jag ser bara 2 för tillfället, kan du berätta vilka som är de andra 2? Det som är bra är att vi nu har fått adressen till dessa bedragare och vi kan gå till deras kontor för att kräva våra pengar och ta bilder av arbetarna så att alla kan sätta ett ansikte mot dessa brottslingar.

   Dess adress är Paseo de reforma 250 tower B, 17th floor (Mexico city, Mexico) men de väntar på dig i receptionen på 7: e våningen, de har 3 nivåer med sina anställda, se adress HÄR.

   Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte dem pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 14. Anonym svar

  hej, jag har jobbat med dem länge...

  tyvärr jobbade jag med dem, de sa till mig att jag skulle lära mig mycket och jag var exalterad över att jobba med dem eftersom det är något relaterat till det jag studerade men efter en kort tid insåg jag att de inte är reglerade och är BLUD! sätt inte in!!!!! det är ett bedrägeri, det är ett företag som är dedikerat till penningtvätt, de ska hitta på att det har många års erfarenhet och att personen i telefonen är en professionell, men det är en lögn, mindre än 5% av de som De jobbar där, de har slutat gymnasiet (bokstavligen), de vet ingenting om sin verksamhet, de utbildar dem bara att ta samtalet och på ett "professionellt sätt" kommer de att berätta att de är en säker sida och att väldigt få mäklare kan registrera sig hos MT4 (metatrader 4) men det är inte sant, det är bara lögner, direktören för företaget heter Guillermo (eller åtminstone det är vad jag vet, eftersom de alla hade falska namn) och han är en skitstövel, de utnyttjar verkligen sina anställda genom att kräva mycket av dem, cheferna är Deidamia, Fredy, Diego, Sebastian, Daniel, etc,

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Anonym, det som är bra är att vi nu har fått adressen till dessa bedragare och vi kan gå till deras kontor för att kräva våra pengar och ta bilder av arbetarna så att alla kan sätta ett ansikte mot dessa brottslingar.

   Dess adress är Paseo de reforma 250 tower B, 17th floor (Mexico city, Mexico) men de väntar på dig i receptionen på 7: e våningen, de har 3 nivåer med sina anställda, se adress HÄR.

   Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte dem pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 15. Erwins väggar svar

  Min erfarenhet ÄR EN BLUFFÄR
  - Först bad de mig öppna med 1000 usd de ringde mig dagligen
  – Mäklaren gav mig mina biljetter enligt en fundamental analys, det fanns ingen analys, det tog två månader för mig att förlora pengarna
  – Då svarar de dig inte, de säger att det var min andra mäklares fel men att om jag satte in 1000 usd mer skulle de få tillbaka mina pengar hahaha
  – och om era kontor är under renovering kan jag känna igen dem som besökte mig
  - definitiv BLEDRIGER

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Erwin, nu har vi fått adressen till dessa bedragare och vi kan gå till deras kontor för att kräva våra pengar och ta bilder på arbetarna så att alla kan sätta ett ansikte mot dessa brottslingar.

   Dess adress är Paseo de reforma 250 tower B, 17th floor (Mexico city, Mexico) men de väntar på dig i receptionen på 7: e våningen, de har 3 nivåer med sina anställda, se adress HÄR.

   Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte dem pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 16. Roberto Lopez svar

  Jo, jag är inne, de kommer att säga "du föll i fällan", sanningen var att jag inte visste att den fanns förrän just i år (där de fick mitt nummer, vem vet), men skriv in och om jag kunde få ett belopp , ange Hårda straffavgifter för investeringen de ber om (1000 dlls), allt gick bra tills tyvärr på grund av inflationen och andra av EUR, den japanska yenen och dollarn, förlorade jag allt, de berättade om enligt risken avdelning (de pratade med mig dagligen, jag hatar samtalen men tolererar det väl, till slut var de dagliga samtalen inte produktiva), för att kommentera situationen som jag presenterade och berätta för mig att jag var tvungen att sätta in mer för att undvika förlusten (vilket jag applåderar när jag är på utkik), men som de nämner det är det som att be om 500 pesos för dem, det vill säga kommentera att du sätter in 10000 500 dollar eller åtminstone 1000 dollar för att lösa det, jag vet inte om jag har fel men då kunde jag knappt betala XNUMX dollar för att kunna investera och få pengarna att fungera, deb Jag tänkte sätta in mer (vet inte om jag har fel eller inte), men i samtalet bad de om en lösning på den redan, vilket är något långsamt enligt mig eftersom man måste se att man har att flytta, sluta betala och så vidare.

  Från fredag ​​till måndag tappade jag lite mer än hälften (jag hade 1185 dlls) och i tisdags vaknade jag med 45 dlls, idag är det noll, det kanske är mitt fel för den dåliga hanteringen men då gjorde jag vad de rekommenderade, nu Jag är så mycket Det är lusten att markera dagligen och ta tid (något som jag knappt har eller jag har det väldigt mätt, eftersom jag har ett jobb som är som 5 tjänster i ett enda kontrakt och dessutom ägnar jag mig åt att ge hälsokonsultation, undervisning med några få ord och förutom att jag jobbar själv), vad jag går till om de ska ringa dig dagligen är minimalt för att varna dig för att nämnda valuta inte är särskilt säker och att jag bättre inte prioriterar den , jag förlorade $ 21,560 XNUMX pesos, det kan vara mitt fel, ja, det kan också vara systemets fel eller vad som helst, men jag försöker inte skylla på, utan ett uselt system eftersom det från början borde ha stått "de där valutorna hantera dem inte så mycket, för det är väldigt instabilt", i sig, och just nu har de inte ringt mig och de kommer inte att vara ärliga.

  Jag mådde bättre när jag hanterade krypto på mitt eget sätt (jag kunde inte göra mer med dem eftersom de är mer dedikerade till FOREX och investeringar i Amazon och andra), jag rekommenderar inte att gå med i denna pod i foptrade, det värsta är att de inte lyssnar när du nämner dem "Betalningen eller insättningen går inte ut eftersom jag vet vad jag har på nämnda konto", om de hade sagt till mig "hantera inte pengarna för idag förrän det du sätter i arbete stabiliseras ", men inte ens det, idag ligger jag kvar på noll på din sida, jag nämnde att hantera krypto men varken ville eller ville de engagera sig. Hur som helst, jag föreslår inte att gå med.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Roberto, nu har vi adressen till dessa bedragare och vi kan gå till deras kontor för att kräva våra pengar och ta bilder av arbetarna så att alla kan sätta ett ansikte mot dessa brottslingar.

   Dess adress är Paseo de reforma 250 tower B, 17th floor (Mexico city, Mexico) men de väntar på dig i receptionen på 7: e våningen, de har 3 nivåer med sina anställda, se adress HÄR.

   Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte dem pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 17. AMV svar

  Den här sidan har hjälpt mig mycket att undersöka dem. När de ringde tillbaka från Foptrade bekräftade jag det som sagts här. När säljaren, en viss "Vanessa", betedde sig väldigt aggressivt när de kommenterade att de hade ett dåligt rykte på internet. Hon låtsades vara kränkt eftersom jag enligt henne ifrågasatte ryktet om hennes och hennes företag som "mäklare", vilket annars är absolut giltigt. Det slutar med att jag säger till mig själv att "hon hade studier" när hon inte längre kunde argumentera, höjde rösten och inte visade någon professionalism.
  Tack för informationen på denna webbplats.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej AMV, ja, tyvärr anställer de folk utan någon typ av studier eller empati som skulle sälja sin familj för några dollar, det är en skam men det är så.

   Hälsningar.

 18. Annan anonym svar

  God morgon,
  Jag pratade precis med en finansiell rådgivare vid namn Brenda Rodriguez, hon omger dig fortfarande genom att berätta att de är de största experterna på planeten inom traditionella finansiella investeringar, eftersom jag igår var i kontakt med den här personen, bjöd hon in mig att registrera mig på Foptrade. com, jag var tvungen att avsluta samtalet eftersom jag fick ett samtal till ett kontorsmöte, vi kom överens om att han skulle ringa mig idag, men det gav mig tid att undersöka mer i detalj hur dessa personer agerar och om risken att göra investeringar med ett telefonsamtal..., för Gud!, en sak är att praktiskt taget allt kan lösas med ansökningar och på ett icke-ansikte-mot-ansikte sätt, onlineköp, administrativa procedurer, juridiska procedurer, onlineklagomål, medicinska procedurer , även medicinska konsultationer etc. men det andra är att flytta dina ekonomiska resurser och sätta in dem till ett onlineföretag, som du inte vet mer om (jag ser att det finns en förmodad adress i Reforma men jag skulle inte gå in i vargens grotta, och framför allt satsar på min $$$), och uppenbarligen kommer dessa människor som säljare att berätta för dig att de är bäst i världen och att allt är säkert. Jag klargjorde ärligt att genom att inte hitta information om regleringsregistrering hos finansministeriet eller National Banking and Securities Commission i Mexiko, slutar det med att det blir ett företag som INTE REGLERAS I MEXIKO, så om du sätter in hos dem kan de enkelt försvinna eller avbryta eller flytta din resurser från ditt konto, och var finns det bevis för dina transaktioner? När jag kommenterade ämnet till den här personen, hamnade han i en väldigt pedantisk plan, han blev förnärmad och slutade med att påstå att de människor som tror att de vet mer än de är människor som hon inte arbetar med (det fick mig att tänka på dags, att den här tjejen behöver en spegel, hehehehe), och jag tackade honom (jag vet inte för vad, men i slutändan är jag tacksam) och la på.
  Så jag berättar om min erfarenhet. OM DU INTE VET MER OM DITT LANDS TRADITIONELLA FINANSIELLA MARKNAD, OM INTE, SLODA INTE DIN TID OCH PENGAR PÅ DESSA FÖRETAG... .. som, på grund av kommentarerna från communityn på denna sida, inte är positiva.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Another Anonymous, nu har vi fått adressen till dessa bedragare och vi kan gå till deras kontor för att kräva våra pengar och ta bilder av arbetarna så att alla kan sätta ett ansikte mot dessa brottslingar.

   Dess adress är Paseo de reforma 250 tower B, 17th floor (Mexico city, Mexico) men de väntar på dig i receptionen på 7: e våningen, de har 3 nivåer med sina anställda, se adress HÄR.

   Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte dem pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 19. Jose Agustin Escobar Moguel svar

  Hej, god eftermiddag, jag ÄR José Agustín och jag investerade 7500 dollar, jag kunde inte göra ett enda uttag och min "mäklare" svarar nu inte på mig, hur kan jag få tillbaka mina pengar.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Jose, nu har vi fått adressen till dessa bedragare och vi kan gå till deras kontor för att kräva våra pengar och ta foton av arbetarna så att alla kan sätta ett ansikte mot dessa kriminella.

   Dess adress är Paseo de reforma 250 tower B, 17th floor (Mexico city, Mexico) men de väntar på dig i receptionen på 7: e våningen, de har 3 nivåer med sina anställda, se adress HÄR.

   Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte dem pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Carlos, vi hoppas att polisen kommer att besöka dig snart, du måste lämna in många klagomål så att de går och demonterar operationen, alla säljare är medbrottslingar till brottet eftersom de mycket väl vet att de lurar människor, de vet att de rånar dem eftersom de har tränats för det. Snart alla i fängelse vilket är där de borde vara.

   Hälsningar.

 20. Anonym svar

  Hej, hur man säger det ... .Jag arbetade med dem och det enda jag kan säga är att NOOOO insättning, ignorera dem.

  De ligger i Mexiko på Paseo de reforma 250 Torre B, 17: e våningen, men de väntar på dig i 7: e våningens reception.

  de har 3 nivåer med sina anställda.

  1:a nivå: canvas, ansvarar för att kontakta folk som säger grundläggande information såsom internationell närvaro i fler än 56, total kontroll över sina pengar etc, länder, kontroll i grunden väldigt sammanfattat, de ger dig inte mer information eftersom enligt vad de berättar dig att De kommer att skicka dig ett mejl med information om företaget, men i verkligheten skickar de ingenting till dig, det är bara en krok att kontakta dig och få information från dig eftersom brevet är skisserat till din arbetslivserfarenhet, så om du är ingenjör och du har en byggfirma för dem betyder det att du har pengar, då är du en kandidat för att de ska markera dig och ta pengar från dig.

  2: a nivån: försäljning, där de ansvarar för att övertyga dig om att investera hos dem, de förklarar mycket kort hur du kan tjäna pengar på företag du känner som tesla, apple, amazon, etc., de tar dig till investin för att visa data och mer än ingenting "värm upp" eller bli upphetsad så att du är intresserad, då tar de dig till deras fop -handelskonto för att öppna ett konto hos dem och förklarar internt hur det fungerar, i slutändan berättar de om en investeringsportfölj , i Som berättar att du kan få en avkastning på mellan 8% och 15% på månadsbasis, förklarar de hur mycket du skulle tjäna under din första månad med att investera med dem, de talar underverk om verksamheten så att de övertygar dig och investera med dem. De förklarar tjänster, som är tre, ett transaktionskonto som fungerar som din mobilbank, Mt3 -plattformen och råd som är som "företagets mervärde" där en rådgivare är i kontakt 4/24 för att berätta vid vilken tid är bra att köpa eller sälja tillgångar, i princip din mästare i investeringar

  Tredje retention: detta är den del när du redan har gjort en insättning, din rådgivare kontaktas som tar dig i handen för att förklara investeringsfrågan, syftet med detta är att "värma upp" kunden där de får honom att tjäna mycket pengar så att de sedan förlorar, men eftersom personen är väldigt upphetsad sätter de in igen för att de tror att det inte kommer att hända igen, men det är inte, vad de vill är att få så mycket pengar som möjligt,

  de anställer folk som inte har några studier, som i många fall inte ens slutat gymnasiet, folk som söker ett jobb där de kan tjäna pengar och sedan lära sig; glada accepterar de att jobba med dem, de känner inte till ämnet, de ger bara en mycket kort utbildning på 1 vecka där de förklarar en kort sammanfattning av företaget, var de enligt dem finns i 56 länder, och att de regleras av FCA och KPGA men det är inte sant, de har bara närvaro i ett fåtal länder, inklusive Mexiko och Kuba (som var där jag träffade människor som arbetade för företaget) lagringsområdet är i Österrike (enligt) där de skickar killarna som redan har mycket tid i försäljning Enligt företaget är han från London, England, men jag vet inte personligen om så är fallet.
  De är ett mäklarkonglomerat bland dem här foptrade.com, stocks24.com etc, men ingen är reglerad, det fanns tider som vi markerade med namnet fop trade och samma dag sa de att vi skulle markera namnet på stocks24. com bara för att, utan föregående förklaring,

  En annan viktig sak att tänka på är också att många byter namn, det här är Diego Hernández, Ulises Castañón, etc., de flesta utgör ett namn, och förresten jag träffade Sofía Castillo Mondragón, hon är en väldigt snäll och mjuk -talad tjej, jag slutade bara på grund av stressen, eftersom de utnyttjar dig inuti eftersom de har en idé, de påminner dig om din mammas namn varje dag, målet för varje rådgivare är att sätta 2,000 usd i månaden i deposition, om du inte nå målet de förnedrar dig inför alla, och i vissa fall får du sparken.
  Jag skäms för att ge den här typen av information, men jag jobbar med dem och jag känner hela deras process internt.Jag gick till jobbet med dem sedan jag studerade ekonomi och jag var intresserad av detta ämne, men jag insåg att de inte var reglerade och bedrägerierna som de har, varar bara med dem i 5 månader, GÖR INTE INSÄTTNINGAR, de kommer att vilja hetsa upp dem och de kommer att ge dig exempel på banker som de arbetar med, och som enligt inte någon mäklare kan använda mt4 och de uppfinna eller sätta dig exempel alla med anledningen att du sätter in också de själva skapade sina egna sidor som talar om sig själva bra, men var inte uppmärksam på de sidorna, ignorera dem.

  Slutligen, var inte oförskämd mot rådgivarna, de vet inte och även de vet inte vad de gör, de vet inte om ämnet, det är därför de arbetar där och uthärdar förnedringarna som de går igenom, allt på grund av behovet som de flesta har. Jag vidarebefordrar informationen för att undvika stöld av pengar.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Anonym, TACK FÖR ATT DU SKRIVAR DENNA VIKTIGA INFORMATION om FOPTRADE !!!, Nu har vi fått adressen till dessa bedragare och vi kan gå till deras kontor för att kräva våra pengar och ta bilder av arbetarna så att alla kan se dem kan lägga ett ansikte för dessa brottslingar.

   Dess adress är Paseo de reforma 250 tower B, 17th floor (Mexico city, Mexico) men de väntar på dig i receptionen på 7: e våningen, de har 3 nivåer med sina anställda, se adress HÄR.

   Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte dem pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 21. VICENTE ALVAREZ ARENAS svar

  BRA EFTERMIDDAG …… .JAG GÅR IN MED DEM MED FOPTRADE .. JAG HAR MED DEM 20 TUSEN DOLLAR… DE HAR SATT MIG 1: a $ 3,100.00 2 10,400.00: a. $ 3 40,400.00 15: a. $ 5,000.00 XNUMX med en skillnad på XNUMX dagar ... pressar mig att sätta in mer ... !!! Jag sa till honom att det är väldigt kort tid ... senare antydde jag att jag skulle kunna lämna ... han svarade att han inte kunde för att han skulle ta ut $ XNUMX dollar ... som han inte kunde ta ut snabbt. . men om det kunde göras med mer tid och stänga investeringarna. Vad jag kan göra…???

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej VICENTE, du måste få tillbaka dina pengar, tack för att du kommenterar Foptrade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 22. Ross svar

  Hallå
  De ringde mig från FOPTRADE, jag vet inte vem som gav dem mitt nummer och de vill att jag ska investera, men att veta att de är i VANATU och tack vare deras kommentarer vet jag att de är SCAMMERS, faller inte!

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Ross, tack för att du skrev.

   Hälsningar.

   • upphör svar

    Jag har bara 3 veckor med dem, jag ser att de inte kommer att ge mig mina pengar ... .grrrrr ... !!!!

    • Rekommenderade mäklare svar

     Hej Cesar, tack för att du kommenterar Foptrade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

     Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

     Hälsningar.

 23. Brian svar

  Hej, jag har lite pengar med dem, många problem att ta ut, de ger mig inte mina pengar, dessutom ber de mig om en större investering och de föreslår till och med att skaffa skuld och jag gillade inte det här längre .. några förslag ?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Brian, tack för att du kommenterar Foptrade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 24. ANA svar

  Hej gemenskapen, om jag gick in med Foptrade tog jag redan ut pengar en gång, nu ber de mig om mer pengar för att göra en större investering och det är här jag är lite rädd för att rådgivaren säger åt mig att leta efter alternativ (skuld) för att gå in i denna investering ... jag är förvirrad för om jag hade arbetat bra med dem ..

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej ANA, tack för att du kommenterar Foptrade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 25. Gerardo Trujillo svar

  Jag har precis blivit kontaktad och jag hoppas att det inte är för sent att få tillbaka mina pengar. Rådgivaren som deltog i mig heter Sofía Castillo Mondragón och jag har två nummer där han ringde mig. Hade jag läst dina recensioner innan hade jag inte kommit in och skickat dokumentation. Jag hoppas att jag kan få tillbaka mina pengar.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Gerardo, tack för att du kommenterar Foptrade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 26. Clau d svar

  God morgon, tack för kommentarerna om foptrade eftersom de ringer mig för att investera. Jag gjorde en registrering på en investeringswebbplats, då ringde de mig från foptrade men eftersom jag naturligtvis är misstänksam mot dessa saker bestämde jag mig för att först leta efter lite information eller kommentarer om mäklaren och väl säga med er alla. Vilken mäklare kan du rekommendera som är bra?

  Hälsningar.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Clau, du kan kolla detta LÄNK och bestäm vad som är ditt bästa alternativ.

   Hälsningar.

 27. Rodrigo svar

  Kära, tack så mycket till dem som tog sig tid att lämna din kommentar, jag var på väg att sätta in mina 3.000 XNUMX hos foptrade men jag ser att det finns ett allvarligt regelproblem och eftersom det har alla negativa kommentarer är det bättre att inte investera en enda penny.

  God dag till alla!

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Rodrigo, tack för din kommentar om Foptrade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 28. Anton svar

  Hej, i grund och botten kan jag inte ta ut mina pengar eller vinster ,, MT4 utan faciliteter och annat snack från rådgivaren, jag skrev in med det klassiska kontot och sådant ,, att 24 timmars support fungerar tills du tar ut dina pengar.
  Jag har allvarliga ekonomiska problem för att klara det här.
  Anton.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Anton, tack för att du kommenterar Foptrade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 29. Kenneth svar

  Denna Marco ringde precis till mig och han insisterar på detta om MT4, jag undersöker dem bara och läser detta, tack för dina kommentarer, nu när jag ringer igen måste jag säga till dig att handla med din mamma, haha.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Lalo, tack för att du kommenterar Foptrade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 30. Lalo svar

  En viss Marco markerade mig med nummer 55 85262529, han frestade mig med en avkastning på upp till 20% per vecka, vilket verkade overkligt för mig. Jag följde spelet och någon gång gav det mig självförtroende, men jag bestämde mig för att undersöka mer om deras plattform och det finns inte mycket information, jag träffade dig för att läsa om dem.

  De har en användare på YouTube med 2 prenumeranter och bara en video, där deras simulator visas!
  youtube .com / channel / UC26hdDYMQ1EXVfr0J8-ZSHg / om
  Din video
  youtube .com / watch? v = nQdNuJh1jxQ

  Instagramkontot är detta
  instagram .com / foptrade /? hl = sv ÖGON DE HAR ENDAST EN FÖLJARE

  Din Facebook
  facebook .com / Foptrade-rese% C3% B1as-103387402001539

  För mig är det en bluff där de har en simulerad mäklare, inget mer.

  Hälsningar!

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Lalo, tack för att du kommenterar Foptrade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 31. Gustavo svar

  Hej, jag har haft problem med detta företag och jag kan inte dra mig tillbaka, jag behöver hjälp

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Gustavo, tack för din kommentar om Foptrade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Sigifred Leal svar

   Jag lade pengar med dem först, strax efter att de bad mig skaffa skuld och tyvärr gjorde jag det och nu visar det sig att jag nästan tappade allt och de vill att jag ska lägga mer för att återställa det som är negativt. De insisterar mycket och de övertygar dig och vid tiden för timmen kommer deras förmodade investeringar alltid ut med negativa siffror och de ber om mer och mer. En Javier Maldonado brukar markera mig och en Alejandro León för att berätta för mig att om jag inte lägger mer, kommer jag att förlora allt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.