I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i ForbesTrader. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om ForbesTrader och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsforbesttrader.com
???? företagetOmnämnt
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-mail address[e-postskyddad]
📈 PlattformForbesTrader
📌 AdressOkänd

⚠️ ForbesTrader nämner inte det juridiska namnet på företaget som det tillhör och trots att de nämner BaFin- och FSA-reglerna har vi inte hittat exakt information som styrker det. Detta är ett tecken som indikerar att det möjligen är ett bluffföretag. ⚠️

Kontotyper

Nu kommer vi att analysera vilka typer av konton som ForbesTrader erbjuder, i det här fallet observerar vi att det erbjuder 4 olika typer av konton:

KontotypMinsta initiala insättning
nybörjare$250
estándar$2.500
Premium$10.000
VIP$50.000

Information på webben

Forbestraders webbplats

ForbesTrader ger en grundläggande förklaring av de finansiella produkter den erbjuder, marknadsnyheter och analyser, FAQ-sektionen, egentligen inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

För tillfället har vi inte hittat telefonnummer.

???? ForbesTraders slutbetyg ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED ForbesTrader.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter på ForbesTrader:

datumUppdatering – nyheter
November 2022Klagomål mot ForbesTrader av FINMA.

Användarrecensioner

Vad tycker du om ForbesTrader? Vad har du varit med om?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med ForbesTrader.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats av ForbesTrader

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar ForbesTrader

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera ForbesTrader?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är ForbesTrader en bluff – är det bluff?

Ja, vi tror att ForbesTrader är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är ForbesTrader pålitlig?

Nej. ForbesTrader är inte pålitlig, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från ForbesTrader?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till ForbesTrader?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Är ForbesTrader en bluff? 2022 recensioner»

 1. isabellasula svar

  ingen investerar en enda euro i dessa människor... titta på denna finma-rapport

  finma.ch/en/finma-public/warning-list/forbestrader

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Isabella Sole, tack för att du kommenterar ForbesTrader. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt från dig med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut säger de till dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i FORM av denna länk: FRÅGA DINA PENGAR
   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.