Kommentarer till Forbslab

I denna avdelning vi kommer att analysera mĂ€klaren Forbslab (Ă€ven kallad forbslab.com), Ă€r en Forex- och CFD -mĂ€klare. Rekommenderas verkligen Forbslab att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension pÄ Forbslab. Det Àr för att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr recensionssida hjÀlper investerare, genom att lÀmna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

MÀklaren nÀmner att vara en del av: Kayescent Corp. och Walsh Invest & Trade Ltd.

 

NĂ€r det gĂ€ller hans lĂ€ge, mĂ€klaren nĂ€mner att de Ă€r baserade i: Brittiska Jungfruöarna och Luxemburg. 

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: Forbslab nĂ€mner inget om att vara en reglerad mĂ€klare, vilket fĂ„r oss att tro att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Forbslab, mĂ€rkte vi att de erbjuder 4 olika typer av konton / planer: grundkontot, det avancerade kontot, expertkontot och VIP -kontot. Vi lĂ€mnar en bild med lite information om varje kontotyp.

GrundlÀggande konto: grundlÀggande utbildning, personlig kontoansvarig, expertrÄdgivare, fasta uppslag, kundsupport 24 timmar 5 dagar i veckan, hÀvstÄngseffekt upp till 1: 100, tÀckning, negativt saldoskydd, 1 gratis uttag per mÄnad, tillgÄngsresurser, 10% mÄnatlig serviceavgift , tillgÄng till resurser.

Avancerat konto: avancerad utbildning, personlig kontoansvarig, expertrÄdgivare, flytande spreads, kundsupport 24 timmar 5 dagar i veckan, hÀvstÄngseffekt upp till 1: 100, sÀkring, negativt balansskydd, 2 gratis uttag per mÄnad, tillgÄngsresurser, 4% mÄnadsvis serviceavgift , tillgÄng till resurser, webinarier.

Expertkonto: Expertutbildning, erfaren konsult, expertrÄdgivare, flytande uppslag, kundsupport dygnet runt, upp till 24: 5 hÀvstÄngseffekt, sÀkring, negativt balansskydd, 1 gratis uttag per mÄnad, Ätkomstresurser, 200% mÄnatlig serviceavgift, tillgÄngsresurser, webinarier.

VIP-konto: personlig utbildning, personlig trÀnare, expertrÄdgivare, flytande spreads, 24/5 kundsupport, hÀvstÄngseffekt upp till 1: 400, sÀkring, negativt balansskydd, obegrÀnsat med gratis uttag per mÄnad, tillgÄngsresurser, 1% mÄnadsvis serviceavgift, tillgÄngsresurser, webbinarier, dagliga marknadsvarningar, personlig bonuspolicy, personliga handelsvillkor.

Forbslab -kontotyper
Forbslab -kontotyper

I följande bild kan du fÄ mer information om kontotyperna. Klicka hÀr för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som Forbslab erbjuder Àr: vi tror att Forbslabs egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som Forbslab tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen pÄ webbplatsen kan vara en poÀng till förmÄn för mÀklaren.

Forbslabs webbplats
Forbslabs webbplats

 

Forbslab tillhandahÄller följande hjÀlpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: engelsk ordlista, nÄgra live -diagram, FAQ -avsnitt, inte mycket mer Àn detta.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Annan information om Forbslab

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: forbslab.com/en

Telefonnummer: +49 21 124092007 (Tyskland), +352 28 48 08 94 (Luxemburg) och +44 20 3936 8619 (Storbritannien)

E-post: [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

 

>>> Feedback om Forbslab <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att företaget Forbslab Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen Ă€r att vi tror att det Ă€r bĂ€ttre att vara försiktig eftersom: det Ă€r en oreglerad mĂ€klare, den Ă€r baserad i osĂ€kra lĂ€nder (Brittiska Jungfruöarna), vi tror att dess bas i Luxemburg Ă€r falsk, eftersom om den var riktig bör ha regleringen av den luxemburgska tillsynsmyndigheten, och de har det inte, sĂ„ de ljuger tydligen om sin verkliga grund. Utöver detta har vi letat efter andra recensioner om Forbslab och vi har hittat negativa recensioner och kunder med problem att ta ut kapital. Vi föreslĂ„r att du Ă€r försiktig. 

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Uppdatering frÄn januari 2020: CNMV, den spanska finansregulatorn, har utfÀrdat en varning mot Forblsab

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Forbslab? Vad har du haft för erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

23 kommentarer om «Forbslab: Betyg och kommentarer»

 1. Fermin svar

  God morgon, tack för din information. Jag ska berÀtta om mitt fall: Jag har vÀntat i flera veckor (redan ungefÀr tvÄ mÄnader eller mer) pÄ mitt uttag och de ger helt enkelt inget svar eller framsteg ... Förmodligen tillbakadragande borde ha genomförts som jag berÀttade för veckor sedan, men de ger inte lÀngre nyheter om processen eller stör dem att svara pÄ mina meddelanden.

  Det fÄr mig att misstÀnka att de lurar mig. Jag skulle vilja att du tipsar mig om vad jag kan göra för att ta ut mina pengar.

  Tack och hÀlsningar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Fermin, tack för att du delar din erfarenhet med Forbslab, normalt Àr det enda alternativet för dem att betala dig att sÀlja dem idén att du vill investera för 85.000 XNUMX euro och att du vill se hur effektiv och snabb avkastningen Àr innan du bidrar mer kapital och om de tror dig kan de skicka dig ditt kapital, om inte, kommer de att behÄlla det. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, de slÀpper inte ut pengarna pÄ marknaden, de visar det bara och till slut sÀger de att du har förlorat och de behÄller det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

 2. Antonio Mora Ayora svar

  En lektion i livet. Jag investerade nĂ€r jag lĂ€ste en intervju som i teorin dök upp i EL MUNDO. Och allt för viljan att fĂ„ pengar för att förverkliga en dröm. Men minuten efter operationen med mitt kreditkort insĂ„g jag att allt var ett bedrĂ€geri eftersom jag tittade pĂ„ webbadressen till sidan dĂ€r intervjun dök upp som övertygade mig och DET VAR INTE FRÅN TIDNINGEN utan en URL till vilken den falska intervjun.
  Men jag bestÀmde mig för att försöka ÄterstÀlla investeringen. Det var 500 euro. Det första jag gjorde var att avbryta kortet varifrÄn jag hade gjort insÀttningen för att undvika nya avgifter. Min agent var den fina MATIAS som jag redan har lÀst om ... han ville övertyga mig om att investera 10.000 5.000 och jag sa till honom att jag skulle investera 500 50.000 sÄ snart jag fick tillbaka 5.000 sedan min fru piskade mig och jag ville visa honom hur verksamheten var vÀldigt verklig ... sanningen Àr att tvekan varade en hel mÄnad dÀr mitt konto "tjÀnade mycket" och jag bad honom till och med att Äka till Luxemburg en helg för att Àta med honom eftersom han hade 500 euro att han kunde investera i FORBSLAB ... allt tvekade och jag Jag förbannade för att inte ha insett bluffen förrÀn minuter efter investeringen ... som sagt fortsatte jag i en mÄnad och med mitt löfte att investera 1.100 nÀr jag fick min första investering, jag fick dem att göra en överföring till ett konto som de sÀger, överföringen kom tror jag frÄn UKRAINE, jag firade den dagen eftersom jag hade lyckats lura en professionell bedragare. Sanningen Àr att vi hade fÄtt ett stort förtroende och eftersom MATIAS frÄgade mig mÄnga saker uppfann jag en karaktÀr ... jjjj jag skrattar fortfarande Ät de samtal dÀr svindlaren svalde alla mina lögner ... men som jag sÀger till slut Jag fick mina 5.000 euro ... Och nÀr han ringde sa jag till honom att eftersom kontot hade 600 600 euro "i teorin", innan han kom in pÄ XNUMX skulle han skicka mig ytterligare XNUMX för att bevisa för min fru att jag i verkligheten inte bara hade ÄterhÀmtat mig min investering men att jag ocksÄ hade tjÀnat XNUMX euro ... eller Det mÄste sÀgas att MATIAS i det ögonblicket insÄg att han inte hade för avsikt att investera en enda euro mer ... och det var sÄ historien slutade. Sedan den dagen har jag försökt rapportera denna bluff pÄ min webbplats elportaluco .com / bitcoin.una.consntida.al.uncovered /. Jag har jagat dessa annonser pÄ facebook och google som fördömer dem tusen gÄnger och nu verkar det som att de inte lÀngre Àr i drift ... de kommer att förbereda en annan typ av bluff eller de kommer att sitta i fÀngelse, sanningen Àr att den mÄnaden som mitt förhÄllande varade vÄra samtal var vÀldigt roliga och nu Àr jag glad att kunna verifiera att mina misstankar var sanna

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Antonio, tack för att du bidrar med dina kommentarer om Forbslab och förhindrar framtida bedrÀgerier eller bedrÀgerier, ditt sÀtt att agera har varit korrekt, vanligtvis Àr det de som försöker övertyga och manipulera dig att skicka mer pengar i hopp om att fÄ stora fördelar, du Du har vÀnt det genom att erbjuda en stor investering om han fick avkastningskapitalet och du har övertygat honom om detsamma, pÄ grund av de förvÀntningar han hade pÄ att fÄ en stor provision med din investering har du varit vÀldigt smart och du har uppnÄtt ditt mÄl, jag Àr glad över det.

   Å andra sidan, om du har mer information om mĂ€klaren eller om du vet var dess verkliga huvudkontor Ă€r, varifrĂ„n samtalen görs, kommer det att hjĂ€lpa mycket att rapportera denna pĂ„stĂ„dda mĂ€klare.

   HĂ€lsningar och tur!

 3. Paloma svar

  Det har hĂ€nt mig exakt samma sak. De tilldelade mig en rĂ„dgivare, Santiago Lopez, som ringde mig nĂ€stan dagligen. Till en början mycket bra och mycket vĂ€nlig tills samtalen slutade. Jag skrev till hans mejl och de skickade tillbaka det till mig som ogiltigt mejl. Jag kan inte ens komma Ă„t mitt konto lĂ€ngre. Även nĂ€r du klickar pĂ„ Forbslab.com fĂ„r jag meddelandet "den hĂ€r sidan kan inte hittas." TjĂ€nstemannasvindlare, som Jacinta sa.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Paloma, tack för att du lÀmnar dina kommentarer om Forbslab och förhindrar framtida bedrÀgerier eller bedrÀgerier. har visat sig vara mycket effektivt.:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Å andra sidan, om du har mer information om mĂ€klaren eller om du vet var dess verkliga huvudkontor Ă€r, varifrĂ„n samtalen görs, kommer det att hjĂ€lpa mycket att rapportera denna pĂ„stĂ„dda mĂ€klare.

   HĂ€lsningar och tur!

 4. M.Carmen svar

  God morgon, jag Àr en Forbslab -kund. Först ringde de dig dagligen. Nu försöker jag komma i kontakt med dem, men jag kan inte. Jag har försökt göra uttag, men det Àr omöjligt. Jag har Ätkomst till mitt konto, men jag kan inte anvÀnda det.
  Kan du ge mig en lösning?

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej M. Carmen, tack för att du delar din erfarenhet med Forbslab. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn pÄ personer som kontaktat dig, nummer, e -postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Försök ringa dem frÄn ett nytt nummer.

   hÀlsningar

 5. Jacinta svar

  Hej,
  Jag tycker att det hÀr ser ut som klagomuren och gÄr ingenstans. Jag tror att det vi ska göra Àr att komma överens och polisanmÀla dem sÄ att andra luror inte luras. Vi borde organisera en grupp och fatta beslut om den. Jag tror att vi tillsammans kan bli starkare.
  Om nÄgon har en idé att skapa en grupp för att presentera den.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Jacinta, tack för att du delar din erfarenhet med Forbslab. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, mejl? NÀr det gÀller att göra nÄgot Àr det stora problemet med Forbslab att det Àr ett oreglerat företag, kanske Àr det en bra idé att kontakta en advokat som Àr specialiserad pÄ dessa problem, eller om du berÀttar var du kommer ifrÄn, kommer vi att berÀtta vilken finansiell tillsynsmyndighet kontakta.

   hÀlsningar

 6. Jacinta svar

  Forbslab Àr bedragare, först Àr de alla uppmÀrksamhet, sedan gör de elaka operationer som inte ens en nybörjare skulle göra för att utplÄna allt ditt kapital och försvinna. Unod vit-handske rÄnare

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Jacinta, tack för att du delar din erfarenhet med Forbslab. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hÀlsningar

   • Jacinta svar

    RÄdgivaren de tilldelade mig var Marias Fernandez, sÀkert ett pÄhittat namn, hennes mejl [e-postskyddad]. Kundsupporten Àr [e-postskyddad].
    Jag lÀmnade in ett klagomÄl och de svarade att de skulle kontakta mig och tilldela mig en kontoansvarig för att ge mig information om plattformen och en professionell handelsguide, men de nÀmner inte i nÄgot fall att de lurade pengarna returneras.
    Jag har redan skickat dem flera mejl, de svarar alltid, men ingen visar sitt ansikte.

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Hej Jacinta, tack för att du delar din erfarenhet med Forbslab. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

     Har du nummer, kontaktnamn, mejl? Vad sÀger de exakt nÀr du berÀttar om retrÀtten?

     hÀlsningar

   • Jacinta svar

    Hej,
    Jag tycker att det hÀr ser ut som klagomuren. Det vi bör göra Àr att enas om att polisanmÀla dem sÄ att dessa kriminella handlingar inte upprepas. Om nÄgon hittar pÄ ett sÀtt att organisera en grupp för att avslöja den

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Hej Jacinta, tack för dina kommentarer om Forbslab, vi har svarat pÄ ditt andra meddelande.

     hÀlsningar

 7. Klaus svar

  Ja, jag Ă€r pĂ„ Werbung pĂ„ Facebook (Höhle der Löwen) bei FORBSLAB mit 250 € reingefallen. Alles großer Betrug, manlig man och wissen das es Solche . Kohle ist leider nun mal weg, sollte man eher darĂŒber nachdenken, or was noch better ist auf die Frau hören.
  Nachdem ich eine Auszahlung beantragt hatte ist natĂŒrlich nichts passiert, the Grösste Frechheit file darin das man mir per E-Mail mitteilte das ich ĂŒber meinen Gewinn von € 35.000 ab February 2020 verfĂŒgen könnte, wenn ich jetzt € 8.000 investeren wĂŒrde.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Klaus: ”Ja, jag föll för en Facebook -annons (Lions grotta) pĂ„ FORBSLAB med € 250. Varje stort bedrĂ€geri, man bör veta att vinsten de erbjuder inte existerar (men girighet stĂ€nger av hjĂ€rnan). Det Ă€r en bedrĂ€geriannons och vad som kan anvĂ€ndas för att uppnĂ„ / uppnĂ„, som har erfarenhet och kan ge andra rĂ„d om hur man gĂ„r tillvĂ€ga pĂ„ bĂ€sta sĂ€tt, TyvĂ€rr Ă€r kolet borta, du borde hellre tĂ€nka pĂ„ det, eller vad som Ă€r ens bĂ€ttre att höra till kvinnan.

   Naturligtvis efter att ha begÀrt ett uttag hÀnde ingenting, den största frÀckheten var att jag fick ett e -postmeddelande om att jag skulle kunna fÄ mina 35,000 2020 euro frÄn februari 8,000, om jag nu investerar XNUMX XNUMX euro. "

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Klaus, tack för att du delar din erfarenhet med Forbslab. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, mejl? Det Àr verkligen trÄkigt det du nÀmner.

   hÀlsningar

 8. Ricardo Marin svar

  Jag investerade lite pengar genom dem och nÀr jag tog ut nÄgra av pengarna kunde jag inte lÀngre kontakta dem. Dessutom har jag inte lÀngre tillgÄng till mitt konto, jag kan inte ange det eller se vad som hÀnder med mina pengar.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Riacrdo, tack för att du delar din erfarenhet med Forbslab, kommer du ihÄg hur du hittade dem i första hand? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hÀlsningar

 9. Juan Antonio svar

  Efter mÄnga försök lyckades de övertyga mig om att investera, först mycket bra uppmÀrksamhet frÄn agenten de tilldelade mig, men det har förÀndrats med tiden och min nuvarande situation Àr att jag mÄste kontakta dem och jag kan inte hitta vÀgen att göra det eller veta hur jag kan stÀnga mitt konto och ÄterstÀlla en del av investeringen.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Juan, tack för att du delade med dig av din erfarenhet av Forbslab, kommer du ihÄg hur du hittade dem i första hand? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post? Har du försökt kontakta dem frÄn ett annat nummer eller e-postmeddelande?

   hÀlsningar

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *