Kommentarer till Forbslab

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren Forbslab (även kallad forbslab.com), är en Forex- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen Forbslab att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på Forbslab. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Kayescent Corp. och Walsh Invest & Trade Ltd.

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att de är baserade i: Brittiska Jungfruöarna och Luxemburg. 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: Forbslab nämner inget om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Forbslab, märkte vi att de erbjuder 4 olika typer av konton / planer: grundkontot, det avancerade kontot, expertkontot och VIP -kontot. Vi lämnar en bild med lite information om varje kontotyp.

Grundläggande konto: grundläggande utbildning, personlig kontoansvarig, expertrådgivare, fasta uppslag, kundsupport 24 timmar 5 dagar i veckan, hävstångseffekt upp till 1: 100, täckning, negativt saldoskydd, 1 gratis uttag per månad, tillgångsresurser, 10% månatlig serviceavgift , tillgång till resurser.

Avancerat konto: avancerad utbildning, personlig kontoansvarig, expertrådgivare, flytande spreads, kundsupport 24 timmar 5 dagar i veckan, hävstångseffekt upp till 1: 100, säkring, negativt balansskydd, 2 gratis uttag per månad, tillgångsresurser, 4% månadsvis serviceavgift , tillgång till resurser, webinarier.

Expertkonto: Expertutbildning, erfaren konsult, expertrådgivare, flytande uppslag, kundsupport dygnet runt, upp till 24: 5 hävstångseffekt, säkring, negativt balansskydd, 1 gratis uttag per månad, åtkomstresurser, 200% månatlig serviceavgift, tillgångsresurser, webinarier.

VIP-konto: personlig utbildning, personlig tränare, expertrådgivare, flytande spreads, 24/5 kundsupport, hävstångseffekt upp till 1: 400, säkring, negativt balansskydd, obegränsat med gratis uttag per månad, tillgångsresurser, 1% månadsvis serviceavgift, tillgångsresurser, webbinarier, dagliga marknadsvarningar, personlig bonuspolicy, personliga handelsvillkor.

Forbslab -kontotyper
Forbslab -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som Forbslab erbjuder är: vi tror att Forbslabs egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Forbslab tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

Forbslabs webbplats
Forbslabs webbplats

Forbslab tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: engelsk ordlista, några live -diagram, FAQ -avsnitt, inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om Forbslab

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: forbslab.com/en

Telefonnummer: +49 21 124092007 (Tyskland), +352 28 48 08 94 (Luxemburg) och +44 20 3936 8619 (Storbritannien)

E-post: [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

>>> Feedback om Forbslab <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Forbslab är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, den är baserad i osäkra länder (Brittiska Jungfruöarna), vi tror att dess bas i Luxemburg är falsk, eftersom om den var riktig bör ha regleringen av den luxemburgska tillsynsmyndigheten, och de har det inte, så de ljuger tydligen om sin verkliga grund. Utöver detta har vi letat efter andra recensioner om Forbslab och vi har hittat negativa recensioner och kunder med problem att ta ut kapital. Vi föreslår att du är försiktig. 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Uppdatering från januari 2020: CNMV, den spanska finansregulatorn, har utfärdat en varning mot Forblsab

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Forbslab? Vad har du haft för erfarenhet?

LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

23 kommentarer om «Forbslab: Betyg och kommentarer»

 1. Fermín svar

  God morgon, tack för din information. Jag ska berätta om mitt fall: Jag har väntat i flera veckor (redan ungefär två månader eller mer) på mitt uttag och de ger helt enkelt inget svar eller framsteg ... Förmodligen tillbakadragande borde ha genomförts som jag berättade för veckor sedan, men de ger inte längre nyheter om processen eller stör dem att svara på mina meddelanden.

  Det får mig att misstänka att de lurar mig. Jag skulle vilja att du tipsar mig om vad jag kan göra för att ta ut mina pengar.

  Tack och hälsningar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Fermin, tack för att du delar din erfarenhet med Forbslab, normalt är det enda alternativet för dem att betala dig att sälja dem idén att du vill investera för 85.000 XNUMX euro och att du vill se hur effektiv och snabb avkastningen är innan du bidrar mer kapital och om de tror dig kan de skicka dig ditt kapital, om inte, kommer de att behålla det. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 2. Antonio Mora Ayora svar

  En lektion i livet. Jag investerade när jag läste en intervju som i teorin dök upp i EL MUNDO. Och allt för viljan att få pengar för att förverkliga en dröm. Men minuten efter operationen med mitt kreditkort insåg jag att allt var ett bedrägeri eftersom jag tittade på webbadressen till sidan där intervjun dök upp som övertygade mig och DET VAR INTE FRÅN TIDNINGEN utan en URL till vilken den falska intervjun.
  Men jag bestämde mig för att försöka återställa investeringen. Det var 500 euro. Det första jag gjorde var att avbryta kortet varifrån jag hade gjort insättningen för att undvika nya avgifter. Min agent var den fina MATIAS som jag redan har läst om ... han ville övertyga mig om att investera 10.000 5.000 och jag sa till honom att jag skulle investera 500 50.000 så snart jag återhämtade mig 5.000 sedan min fru piskade mig och jag ville visa henne hur verksamheten var väldigt verklig ... sanningen är att tvekan varade en hel månad där mitt konto "tjänade mycket" och jag bad honom till och med att åka till Luxemburg en helg för att äta med honom eftersom han hade 500 euro att han kunde investera i FORBSLAB ... allt tvekade och jag Jag förbannade för att inte ha insett bluffen förrän minuter efter investeringen ... som sagt fortsatte jag i en månad och med mitt löfte att investera 1.100 på när jag fick min första investering fick jag dem att göra en överföring till ett konto som de säger, överföringen kom tror jag från Ukraina, jag firade den dagen eftersom jag hade lyckats lura en professionell bedragare. Sanningen är att vi hade fått stort förtroende och när MATIAS frågade mig många saker uppfann jag en karaktär ... jjjj jag skrattar fortfarande åt de samtalen där bedragaren svalde alla mina lögner ... men som jag säger till slut Jag fick mina 5.000 euro ... och när han ringde sa jag till honom att eftersom kontot hade 600 600 euro "i teorin", innan han kom in på XNUMX skulle han skicka mig ytterligare XNUMX för att bevisa för min fru att jag i verkligheten inte bara hade återhämtat mig min investering men att jag också hade tjänat XNUMX euro ... eller Det måste sägas att MATIAS i det ögonblicket insåg att han inte hade för avsikt att investera en enda euro mer ... och det var så historien slutade. Sedan den dagen har jag försökt rapportera denna bluff på min webbplats elportaluco .com / bitcoin.una.consntida.al.uncovered /. Jag har jagat dessa annonser på facebook och google som fördömer dem tusen gånger och nu verkar det som att de inte längre fungerar ... de kommer att förbereda en annan typ av bluff eller de kommer att sitta i fängelse, sanningen är att den månaden att mitt förhållande varade, våra samtal var väldigt roliga och nu kan jag med glädje verifiera att mina misstankar var sanna

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Antonio, tack för att du bidrar med dina kommentarer om Forbslab och förhindrar framtida bedrägerier eller bedrägerier, ditt sätt att agera har varit korrekt, vanligtvis är det de som försöker övertyga och manipulera dig att skicka mer pengar i hopp om att få stora fördelar, du Du har vänt det genom att erbjuda en stor investering om han fick avkastningskapitalet och du har övertygat honom om detsamma, på grund av de förväntningar han hade på att få en stor provision med din investering har du varit väldigt smart och du har uppnått ditt mål, jag är glad över det.

   Å andra sidan, om du har mer information om mäklaren eller om du vet var dess verkliga huvudkontor är, varifrån samtalen görs, kommer det att hjälpa mycket att rapportera denna påstådda mäklare.

   Hälsningar och tur!

 3. Paloma svar

  Det har hänt mig exakt samma sak. De tilldelade mig en rådgivare, Santiago Lopez, som ringde mig nästan dagligen. Till en början mycket bra och mycket vänlig tills samtalen slutade. Jag skrev till hans mejl och de skickade tillbaka det till mig som ogiltigt mejl. Jag kan inte ens komma åt mitt konto längre. Även när du klickar på Forbslab.com får jag meddelandet "den här sidan kan inte hittas." Tjänstemannasvindlare, som Jacinta sa.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Paloma, tack för att du lämnar dina kommentarer om Forbslab och förhindrar framtida bedrägerier eller bedrägerier. har visat sig vara mycket effektivt.:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Å andra sidan, om du har mer information om mäklaren eller om du vet var dess verkliga huvudkontor är, varifrån samtalen görs, kommer det att hjälpa mycket att rapportera denna påstådda mäklare.

   Hälsningar och tur!

 4. M.Carmen svar

  God morgon, jag är en Forbslab -kund. Först ringde de dig dagligen. Nu försöker jag komma i kontakt med dem, men jag kan inte. Jag har försökt göra uttag, men det är omöjligt. Jag har åtkomst till mitt konto, men jag kan inte använda det.
  Kan du ge mig en lösning?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej M. Carmen, tack för att du delar din erfarenhet med Forbslab. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på personer som kontaktat dig, nummer, e -postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Försök ringa dem från ett nytt nummer.

   hälsningar

 5. jacinta svar

  Hej,
  Jag tycker att det här ser ut som klagomuren och går ingenstans. Jag tror att det vi ska göra är att komma överens och polisanmäla dem så att andra luror inte luras. Vi borde organisera en grupp och fatta beslut om den. Jag tror att vi tillsammans kan bli starkare.
  Om någon har en idé att skapa en grupp för att presentera den.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jacinta, tack för att du delar din erfarenhet med Forbslab. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, mejl? När det gäller att göra något är det stora problemet med Forbslab att det är ett oreglerat företag, kanske är det en bra idé att kontakta en advokat som är specialiserad på dessa problem, eller om du berättar var du kommer ifrån, kommer vi att berätta vilken finansiell tillsynsmyndighet kontakta.

   hälsningar

 6. jacinta svar

  Forbslab är bedragare, först är de alla uppmärksamhet, sedan gör de elaka operationer som inte ens en nybörjare skulle göra för att utplåna allt ditt kapital och försvinna. Unod vit-handske rånare

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jacinta, tack för att du delar din erfarenhet med Forbslab. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hälsningar

   • jacinta

    Rådgivaren de tilldelade mig var Marias Fernandez, säkert ett påhittat namn, hennes mejl [e-postskyddad]. Kundsupporten är [e-postskyddad].
    Jag lämnade in ett klagomål och de svarade att de skulle kontakta mig och tilldela mig en kontoansvarig för att ge mig information om plattformen och en professionell handelsguide, men de nämner inte i något fall att de lurade pengarna returneras.
    Jag har redan skickat dem flera mejl, de svarar alltid, men ingen visar sitt ansikte.

   • Rekommenderade mäklare

    Hej Jacinta, tack för att du delar din erfarenhet med Forbslab. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

    Har du nummer, kontaktnamn, mejl? Vad säger de exakt när du berättar om reträtten?

    hälsningar

   • jacinta

    Hej,
    Jag tycker att det här ser ut som klagomuren. Det vi bör göra är att enas om att polisanmäla dem så att dessa kriminella handlingar inte upprepas. Om någon hittar på ett sätt att organisera en grupp för att avslöja den

   • Rekommenderade mäklare

    Hej Jacinta, tack för dina kommentarer om Forbslab, vi har svarat på ditt andra meddelande.

    hälsningar

 7. Klaus svar

  Ja, jag är på Werbung på Facebook (Höhle der Löwen) bei FORBSLAB mit 250 € reingefallen. Alles großer Betrug, manlig man och wissen das es Solche . Kohle ist leider nun mal weg, sollte man eher darüber nachdenken, or was noch better ist auf die Frau hören.
  Nachdem ich eine Auszahlung beantragt hatte ist natürlich nichts passiert, the Grösste Frechheit file darin das man mir per E-Mail mitteilte das ich über meinen Gewinn von € 35.000 ab February 2020 verfügen könnte, wenn ich jetzt € 8.000 investeren würde.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Klaus: ”Ja, jag föll för en Facebook -annons (Lions grotta) på FORBSLAB med € 250. Varje stort bedrägeri, man bör veta att vinsten de erbjuder inte existerar (men girighet stänger av hjärnan). Det är en bedrägeriannons och vad som kan användas för att uppnå / uppnå, som har erfarenhet och kan ge andra råd om hur man går tillväga på bästa sätt, Tyvärr är kolet borta, du borde hellre tänka på det, eller vad som är ens bättre att höra till kvinnan.

   Naturligtvis efter att ha begärt ett uttag hände ingenting, den största fräckheten var att jag fick ett e -postmeddelande om att jag skulle kunna få mina 35,000 2020 euro från februari 8,000, om jag nu investerar XNUMX XNUMX euro. "

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Klaus, tack för att du delar din erfarenhet med Forbslab. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, mejl? Det är verkligen tråkigt det du nämner.

   hälsningar

 8. Ricardo Marin svar

  Jag investerade lite pengar genom dem och när jag tog ut några av pengarna kunde jag inte längre kontakta dem. Dessutom har jag inte längre tillgång till mitt konto, jag kan inte ange det eller se vad som händer med mina pengar.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Riacrdo, tack för att du delar din erfarenhet med Forbslab, kommer du ihåg hur du hittade dem i första hand? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hälsningar

 9. Juan Antonio svar

  Efter många försök lyckades de övertyga mig om att investera, först mycket bra uppmärksamhet från agenten de tilldelade mig, men det har förändrats med tiden och min nuvarande situation är att jag måste kontakta dem och jag kan inte hitta vägen att göra det eller veta hur jag kan stänga mitt konto och återställa en del av investeringen.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Juan, tack för att du delade med dig av din erfarenhet av Forbslab, kommer du ihåg hur du hittade dem i första hand? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post? Har du försökt kontakta dem från ett annat nummer eller e-postmeddelande?

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.