Kommentarer om Fortexo
I denna avdelning vi kommer att analysera Fortexo (även kallad med namnet: fortexo.co), är en mäklare av Forex, Criptomonedas y CFD. Rekommenderas Fortexo verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om Fortexo Claims, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är det fortexo ⚠️ en säker mäklare? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

❌ Fortexo nämner att vara del av: FLAB GROUP LTD.

 

❌ När det gäller din läge, företaget är baserat i St Vincent och Grenadinerna.

 

❌ Om vi ​​analyserar din säkerhet, observerade vi det Fortexo den har ingen typ av reglering.

 

UPPMÄRKSAMHET: Fortexo är mäklare INTE REGLERAD. ⚠

 

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera de typer av konton det erbjuder Fortexo, I detta fall, vi observerar att det erbjuder 4 olika typer av konton. Vi lämnar en bild med mer information om varje kontotyp.

Micro-konto: minsta initiala insättning $1.000, introduktion till grundmarknaden, upp till 10% bonus, livesession.

Klassiskt konto: minsta initiala insättning $5.000, grundläggande marknadsintroduktion, upp till 20 % bonus, livesession, e-böcker, handelssignaler.

Silverkonto: minsta initiala insättning $20.000, grundläggande marknadsintroduktion, upp till 40 % bonus, livesession, e-böcker, handelssignaler.

Guldkonto: minsta initiala insättning $50.000, grundläggande marknadsintroduktion, upp till 75 % bonus, livesession, e-böcker, flexibla spreadar och swappar, ingen uttagsavgift.

Platinakonto: komplett utbildningspaket, obegränsade livesessioner med chefsanalytikern, långsiktig affärsplan, individuell risk- och penninghanteringsplan, lägre spreadar och swappar, ingen uttagsavgift.

Fortexo kontotyper
Fortexo kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Fortexo erbjuder är: ingen information om detta, tydligen använder de en egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som Fortexo tillhandahåller på sin hemsida. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en bra poäng till mäklarens fördel.

Fortex hemsida
Fortex hemsida

Fortexo ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: en förklaring av marknaderna där den verkar, livediagram, utbildningssektion, avsnitt med vanliga frågor, bland annat.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om Fortexo 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: fortexo.co

📞 Telefonnummerhar inte.

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på Fortexo. Vi genomför denna granskning och bedömning, på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om företagets tillförlitlighet. Vi vill tro att vår recensionssida hjälper investerare, ger nyckelinformation om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör känna till innan de bestämmer sig för att investera med ett investeringsbolag eller inte.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på Fortexo ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Fortexo är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2021

 

❌ Vid granskning råder vi dig att vara försiktig eftersom detta är ett tydligt etablerat företag att ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är väldigt otransparent, eftersom det nästan inte erbjuder någon juridisk information, det är beläget i ett erkänt skatteparadis och som om det inte vore nog saknar det också reglering (oreglerat företag). ❌

 

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

 


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Fortxo? Vad har du varit med om?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Fortexo: Betyg och kommentarer»

 1. Tito Valenzuela svar

  Det här bluffföretaget vill inte ge mig pengarna, jag behöver hjälp

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Tito Valenzuela, tack för att du kommenterar Fortexo. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *